پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
برعکس نظر دوستان من میگم که تو روزای اول لیگ و الان که بین دو فصل هیت حتما بازیکن بخرید و نقطه ضعفهاتون رو بپوشونید!
من فصل قبل دو نفر رو تو لیگمون دیدم که تمام بازیکنهاشون اسکات بودند یکی تیم اول و دیگری تیم سوممون!
و چیزی که اینارو از هم متمایز کرد این بود که تیم اول همون اول فصل خودشو کامل بست و تیم سوم بعد 3-4 بازی شروع به این کار کرد! و منم خودم تو همون بین دو فصل و کلا همیشه درحال بازیکن خریدن و فروختن بودم!و تفاوت من با اون تیم سوم که من دوم شدم تنها یک امتیاز بود! و بنظرم چون اول فصل رو خوب شروع نکرد نتونست خوب رقابت کنه و گرنه براحتی میتونست برای اولی بجنگه و نه برای دوم سوم شدن!
درضمن شاید اون تایمهای طلایی کمی الان شلوغتر شده باشند ولی بدونید که هنوزم طلایی هستند و یا لااقل نقره ای و 3 روز دیگه مونده تا شروع لیگ جدید پس صبر کنید و تو اون ساعتها میتونید بازیکن بخرید حالا اید با یک توکن نشه ولی حتما با 2-3 توکن میشه!
راستی اینم بگم که تو این زمانها و کلا بعضی وقتها سروز هم کمی زرنگ بازی میخواد در بیاره! و کاری میکنه کارستون! یعنی یک بازیکن خوب با قدرت اسکات! و با قیمت پایین میزاره برای فروش!(مثل شکل بالا دوستان) و اینطوری مارو به سمت اونها جذب میکنه و وادار میکنه تا کلی توکن پاشون بدیم و من یکبار این فریب رو خوردم و 17 توکن ازدست دادم! و حواستون باشه که اصلا تو این چند روز سمت اینجور بازیکنها تو هیچ زمانی نرید! حالا چه طلایی باشه چه نقره ای و چه ...!!! چون رقابت سر اینا خیلی میره بالا!
پس تو این دوره فقط به فکر پر کردن نقاط ضعفتون بر اساس اصل حفظ بالانس تو تیمتون باشید و فقط جاهایی که از بالانس خارج شدن رو پوشش بدید! یعنی نمیخواد بازیکن خوب و 5ستاره خوب رو بخرید همون 5ستاره معمولی برای الان شما کافیست و بعدا سر فرصت وسط لیگ باز اونهارو جایگزین میکنید! درضمن با این روش کلی هم پول نصیبتون میشه
این روش نقل و انتقالات من بوده و هست
نقل قول:
توی صفحات اول چندباری گفتیم که روزای اول شروع فصل جدید نرید تو بخش ترانسفر که بیخودی جو نگیرتون یوقت توکن خرج کنید.شروع فصل جدید مساوی با شروع خرید توکن خارجیها هم هست.با 20 تا یا حتی 40 تا توکن که نمیشه با 100 تا حتی 400 تا توکن رقابت کرد.صبر کنید یه هفته بگذره بعد کم کم تو ساعات خلوت برید برای خرید.تا یه هفته ی اول همینه همیشه.ممکنه تا راند 26 هم برید. مثل این نمونه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جو گیر نشید تا یه بازیکن خوب میبینید که تا لحظه آخر کسی سراغش نرفته برید واسش توکن بزنید.چون اکثر خریدارها ثانیه اخر توکن میزنن.یهو میبینید هیچکس اولش نبوده ولی الان 6 نفر دنبالش افتادن.ریسک نکنید.با تیم فصل قبلتون میتونید چند بازی اول رو ببرید.
سلام به همه ی کل ها و صلام مخصوص به علی داش علی من 1 دروازبان دارم و پاش شکسته الان 11 روز داغونه و 2 تا بازی تو جام حذفی به دلیل نداشتن دروازبان 4-0 و 3-0 خوردم مجبورم بخرم 2 تا توکنم بیشتر ندارم برام دعا کنید ساعت 12-تا 1 بتونم یه دروازبان بخرم
هیچ وقت تیمتون رو با یه دروازبان نذارید که مجبور نشید تو این مواقعه شلوغی بازیکن بخرید.همیشه 2 دروازبان تو ترکیبتون داشته باشید.
نقل قول:
هیچ وقت تیمتون رو با یه دروازبان نذارید که مجبور نشید تو این مواقعه شلوغی بازیکن بخرید.همیشه 2 دروازبان تو ترکیبتون داشته باشید.
حتما اینکارو می کنم مسخره تو تمرین اولی پای دروازبان شکست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان با بدبختی باید دروازبان بخرم و تا زمانی هم که دروازبان نگیرم همه ی بازی هارو می بازم
om::[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها فردا با این تیم بازی دارم ولی وقتی رفتم تو ترکیبش اینا رو دیدم ، ب نظرتون طبیعیه؟ اصن مگه میشه؟ :mage mishe::ajibeee:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
بچه ها فردا با این تیم بازی دارم ولی وقتی رفتم تو ترکیبش اینا رو دیدم ، ب نظرتون طبیعیه؟ اصن مگه میشه؟ :mage mishe::ajibeee:
آره منم چند بار به اینجور تیم ها خوردم! موقع بازی فکر کنم سیستم به زور 11 تا رو میچینه تو زمین میگه برین بازی کنین:nishkhand: ممکنه تو پست های عجیب غریب هم بازیشون بده.مثلا دروازه بان رو بزاره نوک حمله!
امروز علی آقا لطف کردند و یک بازی دوستانه با تیم من برگزار کردند و باتوجه به اینکه من لیگ 3 رفتم و ایشون 9 باختم البته نه با 10 گل بلکه 6-0 البته نه آنلاین بودم که ایشون بودند و نه ترکیب دفاعی بود و نه ...
در کل بد نبود بازی و راضی که نیستم ولی خوب بازم به علی آقا گفته بودم که اینجوریها هم نیست که با تیم ما لیگ پایینی ها بازی کنید و مارو 2 رقمی کنید! تازه هنوز تو این لیگ بازیکنی هم نخریدم! ولی بازم ممنون از بازی دوستانتون و خیلی خوب بود و حال داد
ساعت 9 بازی تو کاپ دارم با ترکیب ذخیره هام اومدم وگرنه به همسطح خودمم شده که 11 تا زدم.وقتی تیمت اومد بالا میبینی که تو لیگ خودت تیم های قوی به ضعیف ها بالای 10 تا میزنن.یعنی هم سطح ها به همدیگه.شاید تیم خودت اینکارو کنه. امروز فقط با ذخیره هام اومدم که هم واسه کاپ بازیکنا اماده باشن و هم به قولم عمل کرده باشم.شما اگه دنبال چیدن ترکیب دفاعی هستی پس چرا درخواست دوستانه میدی؟چه سودی به حال تیمت داره که با یه تیم بازی کنه و از اول تا اخرش تو دفاع باشه.مگه قراره بعد بازی کاپ بدن به تیمت؟ بازی دوستانه واسه محک زدنه نه واسه امتیاز گرفتن
نقل قول:
آره منم چند بار به اینجور تیم ها خوردم! موقع بازی فکر کنم سیستم به زور 11 تا رو میچینه تو زمین میگه برین بازی کنین:nishkhand: ممکنه تو پست های عجیب غریب هم بازیشون بده.مثلا دروازه بان رو بزاره نوک حمله!
نه بعید میدونم عوض کنه چون دوتا بازی کرده هر دو رو هم باخته فک کنم همینطوری بازی کرده
اخه چطور میشه؟ اصلا امکان داره این تیم با این تعداد بازیکن وارد میدان بشه؟
یار هم کم نداشته 15 نفر هستن ک 5 تاشون تو زمینن و 10 تاشون ذخیره همینطور ک تو عکسا مشخصه ولی موندم چ جوری میشه!!! میشه ی تیم 11 نفره با ی تیم 5 نفره بازی کنه اصلا؟
[QUOTE=sh 007;179452]بچه ها فردا با این تیم بازی دارم ولی وقتی رفتم تو ترکیبش اینا رو دیدم ، ب نظرتون طبیعیه؟ اصن مگه میشه؟ :mage mishe::ajibeee:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/منم امروز با چنین تیمی بازی داشتم.
از من یه سطح هم بالاتر بود ولی تونستم با نتیجه ی 7 - 0 ببرم حتی با کمبود بازیکن.
امروز صبح هم به زور تونستم یه بازیکن 5 ستاره مهاجم ولی 30 ساله رو با یه توکن بخرم.
الان مونده سه بازیکن تنا بخرم.ولی کل روز رو تلاش کردم بازیکن دیگه ای بخرم هیچی نتونستم بکنم فقط 2 تا توکن از دست دادم.
مراقب باشید و عجله نکنید.