-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ بنابه نوشته یک روزنامه چاپ کیف، بازیکن باسابقه تیم ملی اوکراین در تابستان سال آینده «باواراییها» را ترک کرده اما در بوندسلیگای آلمان همچنان باقی خواهد ماند.
به نقل از روزنامه دنیپر، قرارداد «آناتولی تیموشوک» ابتدای تابستان سال آینده با بایرن مونیخ به اتمام میرسد. این بازیکن که گفته میشد تابستان امسال سرخپوشان را قبل از خاتمه دوره تعهد کاریاش ترک کند، اکنون با چند گزینه برای ادامه فعالیت رو به رو است.
مطابق این گزارش وی از دو تیم کشورش پیشنهاد دارد. اما خود به ادامه فعالیت در لیگ ژرمنها علاقمند است. از این رو منابع نزدیک به وی عنوان میکنند در رادار خرید تیمهای اینتراخت فرانکفورت و نورنبرگ است.
این گزارش میافزاید مدیر برنامههای وی پیشنهادهای غیر رسمی از این دو تیم آلمانی را دریافت کرده و اکنون سرگرم بررسی است.
تیموشوک در سال 2009 به عضویت مونیخیها درآمد و تاکنون 71 مرتبه با پیراهن سرخ این تیم به میدان رفته و 3 گل نیز به ثمر رسانده است.
bayern.blogsky.com
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ماریو گومز مهاجم مصدوم باشگاه بایرن بی صبرانه در انتظار فرا رسیدن زمان بهبودی و بازگشت به تمرینات باشگاه مونیخی است.
او در گفتگویی با روزنامه تی زد در حالیکه از شرایط بازگشت به میادین با حالتی ناامید کننده سخن می گفت اظهار داشت: "من به خوبی شرایط خودم را نمی دانم. از زمان بازگشت به تمرینات و بهبودی کامل مصدومیتم آگاهی ندارم. واقعا از خودم ناراضی هستم. به سادگی نمی توانم زمان بازگشت خود را برآورد کنم. واقعا نمی دانم در چه نقطه ای ایستاده ام. این شرایطی است که هیچ کس نمی تواند برنامه ای برای آن داشته باشد. تمام تمرینات من وابسته به این است که مچ مصدومم چه عکس العملی در قبال آن خواهد داشت. فعلا که شرایط به خوبی پیش می رود."
با این وجود به نظر می رسد بهترین گلزن بایرن تمرینات را بدون احساس درد پی می گیرد ولی او با تایید این خبر می گوید: "این درست است اما شما نباید تصور کنید که تمام بهبودی من به همین یک ساعت دویدن روی تردمیل باز می گردد و همه چیز خوب است. این فقط یکی از مراحل بهبودی و بازگشت به تمرینات است."
با این روند بهبودی به نظر می رسد گومز از اردوی تیم ملی آلمان و دیدارهای ملی برابر ایرلند و سوئد محروم باشد و یواخیم لو برنامه خاصی برای دعوت وی در دو دیدار مقدماتی آینده ژرمن ها نداشته باشد.
ماریو گومز هفتم آگوست مچ پای چپ خود را به دست جراحان سپرد و اکنون در حال انجام تمرینات ورزشی لازم برای تقویت ماهیچه ی پای خود می باشد. در غیاب گومز فرصت برای ماریو ماندزوکیچ مهاجم جدید باواریایی ها بوجود آمد تا در ترکیب بایرن قرار گیرد. او در پنج دیدار اخیر بایرن موفق شد شش گل به ثمر برساند و این کار را برای بازگشت سوپر ماریو سخت تر خواهد کرد.
یوپ هاینکس سرمربی بایرن به خوبی شرایط گومز را درک می کند و برای بازگشت به او روحیه ی لازم را می دهد و می گوید: "اگر ماریو گومز بازگردد او هرگز روی نیمکت نخواهد ماند."
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ژردان شقیری، هافبک جدید بایرن، معتقد است هواداران این باشگاه سبک بازی او را دوست دارند.
این بازیساز 20 ساله شروع خوبی در آلیانس آرنا داشت و اعلام کرد رابطه خوبش با هواداران به سبک هیجان انگیز بازی اش مربوط می شود.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت: "چنین استقبالی به واقع جالب توجه است. فکر می کنم هواداران سبک بازی من را دوست دارند و من را فردی معمولی و دوست داشتنی می دانند."
او همچنین در مورد رابطه اش با یوپ هاینکس، سرمربی تیم گفت: "او من را به عنوان هافبک مد نظر دارد. فکر نمی کنم او بخواهد از من از در خط دفاعی استفاده کند (علیرغم مصدومیت رافینیا، کنتنتو و داوید آلابا). نقطه قوت من در حملات است اما اگر سرمربی بخواهد، آماده ام در هر پستی بازی کنم."
شقیری همچنین بی صبرانه منتظر است تا در جشن "اکتبرفست" که چند هفته دیگر در مونیخ برگزار می شود، شرکت کند: "من تاکنون در این جشن نبودم و به شدت منتظر آن هستم. خیلی هیجان زده هستم. هنوز فرصت نشده تا همه جای مونیخ را ببینم. اما به محض اینکه اینجا جا بیفتم، همه جا را خواهم دید. ریبری خیلی به من کمک کرد. هر وقت مشکلی داشته باشم، او آماده کمک است."
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ کاپیتان تیم فوتبال بایرن مونیخ باور دارد یارانش پس از شکست در فینال فصل قبل لیگ قهرمانان بار دیگر به آخرین ایستگاه این جام خواهند رسید.
به نقل از کیکر، «فیلیپ لام» اظهار داشت: میدانم با این تیم و با حمایت باشگاه بایرن، یکبار دیگر شانس حضور در فینال لیگ قهرمانان را کسب میکنم. این که در فینال قدرتمان برای قهرمانی کافی باشد، البته بحث دیگری است. اما من با این کادر قوی بازیکن، شانس زیادی را برای تیمم میبینم.
مدافع برجسته و 28 ساله مونیخیها این جملات را قبل از بازی نخست تیمش در پیکارهای فصل جدید لیگ قهرمانان مقابل والنسیای اسپانیا در ورزشگاه آلیانس آرنا (دیدار فردا شب) بیان کرد.
به اعتقاد فرمانده سرخپوشان مونیخی، باخت 4 ماه قبل از چلسی انگلیس در دیدار نهایی لیگ قهرمانان هیچ اثر منفی بر بازی امسال این تیم نخواهد گذاشت.
او ادامه داد: تیم ما پتانسیل زیادی دارد که به مراحل آخر جام برسد. در شرایطی که همچنان در مورد نتیجه فصل گذشته بحث میکنیم، این توان را نباید مفت هدر دهیم. هدفهای عالی در سر داریم و در گروهی که حاضر هستیم، صعود به مرحله یک هشتم نهایی، یک اجبار و وظیفه است.
به باور این ستاره، تیمی که تابستان سال جاری 70 میلیون صرف خرید بازیکنان جدید و تقویت کادر ستارگانش کرده، باید هم نسبت به گذشته، بازی با کیفیتتری ارائه دهد.
لام اضافه کرد: تحت هر شرایطی بایرن تیمی با قابلیت رقابت بالا است. بسیار هم با انگیزه است. ما بازهم به جام حمله میکنیم و میخواهیم به همان جایگاهی برسیم که قبلا 2 بار کسب کردیم، یعنی برنده جام بشویم. (بایرن 4 بار قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شده است)
از نظر این ستاره توانمند بارسلونا جلوتر از رئال مادرید یک مدعی جدی برای کسب مقام نخست فصل جاری لیگ قهرمانان است.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ پرافتخارترین تیم بوندسلیگا در اولین پیکار خود در لیگ قهرمانان اروپا میتواند از دو لژیونر بزرگ هلندی و فرانسویاش استفاده کند.
به نقل از خبرگزاری ورزش آلمان، «آرین روبن» و «فرانک ریبری» که به علت مصدومیت بازی روز شنبه با ماینتس در هفته سوم بوندسلیگا را از دست دادند، از روز گذشته با انجام تمرینات سبک به تیم بازگشتند و از تمرین صبح روز دوشنبه تمرینات گروهی خود را از سرگرفتند.
یوپ هاینکس در دیدار شنبه از ژردان شقیری مهاجم ملیپوش سوئیسی و تونی کروس، هافبک جوان تیم ملی آلمان به جای این دو بازیکن استفاده کرد. اما با توجه به اهمیت پیروزی بر والنسیا احتمال زیادی وجود دارد که روبن و ریبری از ابتدا در ترکیب باواراییها جای بگیرند.
مصاف بایرن و حریف اسپانیایی ساعت 23:15 چهارشنبه شب به وقت تهران از گروه F در ورزشگاه آلیانسآرنا انجام خواهد شد.
اف.ث.بات بلاروس و لیل فرانسه دو حریف دیگر این گروه به شمار میروند.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ جشن اکتبر (به آلمانی Oktoberfest، تلفظ: اکتُبِرفِست) جشنوارهای است دو هفتهای که هر سال در آخر سپتامبر و آغاز اکتبر در مونیخ برگزار میشود.
اکتبرفست بزرگترین جشنواره جهان است و هربار بیش از شش میلیون نفر در آن شرکت میکنند. در برخی شهرهای دیگر دنیا نیز در همان زمان جشنهای مشابهی برگزار میشود.
مرکز رویدادهای این جشنواره در محوطه بزرگی در نزدیک مونیخ قراردارد که به «مرغزار ترز» یا پارک ترزا معروف است. شش آبجوسازی معروف باواریا چادرهای بسیار بزرگی در آن برپا میگنند و در هریک چندهزار نفر به آبجوخواری و شادمانی مشغول میشوند. برپایه بعضی از آمار هر سال نزدیک به ۶ میلیون لیتر آبجو در طول جشن اکتبر در مونیخ مصرف میشود. جشنواره را شهردار مونیخ با باز کردن یک بشکه آبجو آغاز میکند.
اولین بار این جشن در ۱۸۱۰ بخاطر جشن عروسی شاهزاده لودویگ اول باواریا برپا شد و چون بسیار موفق بود در سالهای دیگر هم تکرار شد. همزمان با این جشن نمایشگاه محصولات کشاورزی و دامداری نیز برپا میشد. در سالهای اول مسابقه اسب دوانی هم برگزار میشد ولی از ۱۹۶۰ اینکار متوقف شد. اکتبرفست ۲۴ بار به دلیل جنگ یا شیوع بیماری برگزار نشد.
در گذشته های دور که آبجو بصورت سنتی و در کارخانه های کوچک بوسیله خود کشاورزان تولید می شد، خود کشاورزان بایرنی هم بودند که این جشن را برگزار می کردند. با پیشرفت صنعت آبجو سازی در آن کشور تا دهه ی پنجاه و شصت میلادی این جشن بوسیله کارخانه های بزرگ آبجو سازی برگزار می شد. اما از آنجا که این جشن رفته رفته بصورت یک سنت ملی در آلمان در آمد و مردم دیگر جاها نیز برای شرکت در این جشن آبجوخوران همه ساله به مونیخ سرازیر شدند، شهرداری مونیخ راسآ برگزاری این جشن را بدست گرفت .
اکتبر فست با وجود اینکه در فضایی باز برگزار می شود، شهرداری اما در آن فضا چند ده چادر بسیار بزرگ هم بر پا می سازد. تا چنانچه هوا بارانی شد، شرکت کنندگان به داخل آنها رفته و به خوشی و خوشگذرانی خود ادامه دهند.
امروزه چهارده چادر اصلی و بزرگ در محوطه جشن اکتبر برپا میشود:
چادر هیپودروم متعلق به آبجوسازی اشپاتن-فرانتزیسکانر با گنجایش ۳۲۰۰ نفر
چادر آبجوسازی پائولانر با گنجایش ۵۸۰۰ نفر
چادر آبجوسازی هوفبروی با گنجایش ۶۸۰۰ نفر
چادر آبجوسازی هکر-پشور که بزرگترین چادر و معروف به «بهشت بایرن» است و ۹۳۰۰ نفر گنجایش دارد.
چادر شوتنهامل بازهم متعلق به آبجوسازی اشپاتن-فرانتزیسکانر که پاتوق جوانهاست و ۶۰۰۰ نفر گنجایش دارد.
جشن در فضایی برگزار می شود غرق در نور، پر از صدای موسیقی، آکنده از بوی دود انواع و اقسام کباب ها و سوسیس ها و خلاصه در فضایی که به هر سمت که می نگری رقص است و شادی و بازی و هلهله ی مستانه مستان.
اکتبر فست فرصتی است برای لذت بردن از دیدن دیوانه بازی در آوردنهای آدم بزرگ ها، برای خود دیوانه بازی در آوردن، برای کاملآ راحت و آزاد بودن، برای بریدن کوتاه از روزمرگی و معضلات کاری و اجتماعی و جهانی، برای خوشی کردن و رقصیدن و خلاصه فرصتی است برای کر کردن گوش فلک از شادی خویش...
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ رئیس افتخاری باشگاه بایرن این باشگاه را برای پیروزی در لیگ قهرمانان اروپا شایسته می داند.
فرانتس بکن باوئر به کسب عنوان قهرمانی بایرن در این فصل لیگ قهرمانان اروپا بسیار امیدوار است. او در این مورد به سایتونگ اشتوتگارتر می گوید: "من فکر می کنم آن ها به اندازه کافی قدرتمند هستند که بتوانند لیگ قهرمانان را فتح کنند." بایرن در شروع رقابت های خود در چمپیونزلیگ امشب به مصاف والنسیا می رود.
باواریایی ها در 3 سال اخیر موفق شدند دو بار به فینال این بازی ها راه یابند اما فینال 2010 را به اینتر میلان و فینال خانگی 2012 را در ضربات پنالتی به چلسی واگذار کردند.
قیصر فوتبال آلمان همچنین نظر مثبتی روی بروسیا دورتموند دارد. او در ادامه به بررسی شرایط شاگردان یورگن کلوپ می پردازد و می گوید: "دورتموند راه سختی در پیش دارد. آن ها شینجی کاگاوا را از دست دادند ولی با حضور مارکو رویس به نظر قدرت آن ها بیشتر نیز شده است." بروسیا دورتموند فصل گذشته با کسب تنها چهار امتیاز از شش بازی در مرحله گروهی این رقابت ها حذف شده بود.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ بایرن مونیخ امشب میزان تیمی اسپانیایی است که برخی از ستاره های کلیدی اش را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت.
یوپ هاینکس مربی بایرن امیدهای زیادی در دیدار برابر والنسیا دارد. خاوی مارتینز خرید تابستانی و اسپانیایی این تیم بی صبرانه در انتظار آن است تا بتواند مقابل حریف اسپانیایی قدرتش را به نمایش بگذارد و ممکن است که به لوئیس گوستاوو ترجیح داده شود.
کلودیو پیزارو، بازیکن پرویی این تیم بعد از انجام دو بازی ملی برای تیم ملی کشورش، بعید به نظر می رسد تا در این بازی مورد استفاده قرار بگیرد.
فرناندو گاگو، ستاره خط میانی والنسیا هم که به دلیل مصدومیت از ناحیه گردن در دیدار تیم ملی آرژانتین، در بازی با سلتا ویگو غایب بود. فرناندو گاگو در روز دوشنبه به والنسیا بازگشت ولی حالا شانس حضور در این بازی را نخواهد داشت.
درغیاب داوید آلبلدا و اوربانگا، پیگرینو، مربی جدید والنسیا احتمالا از تینو کستا و دانیل پارخو در خط میانی استفاده خواهد کرد.
آیا می دانستید؟
•بایرن مونیخ چهارمین باشگاه موفق درفوتبال اروپاست و با رکورد بارسا برابری می کند. آنها چهار بار توانسته اند جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا / جامی اروپایی را بالای سر ببرند و آخرین قهرمانی آنها به سال 2011 بازمی گردد.
•با پنج عنوان نایب قهرمانی ،بایرن تیمی است که بیشترین ناکامی را در بازیهای فینال به دست آورده.
•بایرنی ها امیدوارند تا در این فصل بتوانند نسبت به فصل گذشته، یک گام فراتر بگذارند. چرا که تلاش آنها در فصل قبل برای دستیابی به پنجمین قهرمانی اروپایی شان بی نتیجه ماند.
•والنسیا هیچ وقت به عنوان قهرمانی در رقابتهای اروپایی نرسیده و دو بار در فینالهای فصول 00-1999 و 1-2000 ناکام مانده.
•در سال 2001، بایرن مونیخ رویاهای والنسیا دراولین حضورش در لیگ قهرمانان اروپا را نقش برآب کرد. آنها در ضربات پنالتی و به لطف ناکامی پیگرینو، در مبدل کردن ضربه اش به گل، موفق شد والنسیا را از گردونه رقابتها خارج کند.
•درکنار بایرن مونیخ و والنسیا، دو تیم لیل و باته بوریسوف هم در این گروه قرار دارند.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ آرین روبن، ستاره هلندی باشگاه بایرن مونیخ در صحبت هایی به هم تیمی هایش هشدار داده که والنسیا تیم قدرتمندی است و به این نکته اشاره کرده که البته این تیم، در سطح رئال مادرید و بارسلونا نیست.
آرین روبن در زمان حضور در رئال، در 5 مصافی که با والنسیا داشت، شاهد 3 بار شکست رئال بود و از همین رو احترام خاصی برای شاگردان مائوریسیو پیگرینو قائل است.
روبن در صحبت هایی که در وب سایت رسمی باشگاه بایرن منتشر شد گفت: «والنسیا تیم خیلی خوبی است؛ ولی رئال یا بارسا نیست. نباید از آنها غافل شویم.»
هولگر بادشتوبر و فیلیپ لام هم از خطراتی که والنسیا ممکن است روی دروازه آنها ایجاد کند مطلعند.
بادشتوبر در صحبت هایی گفته: «والنسیا خطرناک است. آنها همیشه برای تیم های بزرگ در اسپانیا دردسر ساز می شوند. ما باید کاملا متمرکز باشیم.»
فیلیپ لام هم دراین باره گفت: «چهارشنبه تست خوبی خواهیم داشت. والنسیا تیمی تراز اول است؛ آنها تقریبا همیشه در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا حضور دارند و یکی از سه تیم برتر اسپانیا هستند. البته ما می خواهیم به عنوان تیم صدرنشین به دور بعد صعودکنیم.»
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ باواریایی ها امشب در اولین گام اروپایی خود به مصاف والنسیا خواهند رفت و به نظر هاینکس می خواهد از ابتدا از هافبک اسپانیایی خود استفاده کند.
یوپ هاینکس با اشاره به اینکه مارتینز از ابتدا در ترکیب بایرن قرار خواهد گرفت، این فرصت را بهترین فرصت برای اثبات توانایی های هافبک 40 میلیونی تازه به خدمت گرفته بایرن دانست.
سرمربی کهنه کار بایرن در گفتگویی کوتاه با شبکه تلویزیونی اشپورت وان در مورد دیدار امشب بایرن می گوید: "من فکر می کنم خاوی مارتینز می تواند در این دیدار از ابتدا در ترکیب باشد؛ او در تمرینات پیشرفت خوبی داشته و اکنون از سوی تمامی بازیکنان حمایت می شود."
فیلیپ لام کاپیتان بایرن نیز در مورد حضور مارتینز در ترکیب اصلی می گوید: "من مطمئن هستم که او توانایی های بالایی دارد و در لیگ قهرمانان اروپا می تواند ما را کمک کند."
مارتینز در این فصل تنها دو فرصت کوتاه 15 دقیقه ای بدست آورد تا به عنوان بازیکن جانشین با پیراهن بایرن در زمین حاضر شود.
هاینکس در ادامه صحبت های خود به دو وینگر بین المللی بایرن نیز می پردازد و می گوید: "مصدومیت روبن و ریبری بطور کامل برطرف شده و آن ها در تمرینات شرکت کردند؛ بدون شک این دو را در اختیار خواهیم داشت."
با این وجود به نظر می رسد هاینکس در دیدار امشب روبن را از ابتدا در ترکیب قرار ندهد و از توماس مولر در پست وینگر راست استفاده کند؛ مولر در هفته های اخیر از آماده های بایرن بوده است.
هاینکس در پایان صحبت های خود در پاسخ به احتمال نیمکت نشینی روبن و ناراحتی او می گوید: "این اتفاقی است که در باشگاه های بزرگ دیگر نیز رخ می دهد. ما نمی توانیم به کسی توضیح دهیم که چرا چنین تصمیمی اتخاذ شده؛ به همین دلیل همه با این تغییرات کنار می آیند و آن را قبول می کنند."
bayern.blogsky.com