خب به کسی معرفی نشده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا زیاد میشه :ohum:
نمایش نسخه قابل چاپ
خب به کسی معرفی نشده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا زیاد میشه :ohum:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دقیقا ........ lol:-
ما با پرسپولیس دوستیم !!!!!!!!
سلاام بچه هااا...من بالاخره دوباره اومدم...عید همتون مبارک!!heee::
شرمنده دیر شد اما نمیتوسنستم بیام....
مشاا... چه قدر عضو جدید..چرا هیچ کی رو ما نمیشناسییم؟؟
این برگه چی رو یادتون میاره ؟ :))
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این برگه ؟:narahat:
یادش بخیر
heey::
منو یاد دوران ابتدایی میندازه که توش املا مینوشتیم ki::
محمد رضا جان بازگشتت به دربی رو تبریک میگم love::love::love::love::love::love::love::love::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینو تو یکی از سایتا پیدا کردم:nishkhand:
یکی میگفت یک عمر من فکر میکردم این مرتیکه عموی سوباسا بوده
بعدش سوال میشد برام چرا هر وقت پدرش میره سفر این پیداش میشه یا هر وقت پدرش میومد این یهو غیبش میزد ؟؟!؟؟!؟!؟!!؟
وقتی زیر نویس انگلیسی رو دیدم , فهمیدم این دوست پسر مادرش بوده.......
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره منم یه چن ماهی هست تازه فهمیدم:jeddiiiii:
عجب کلاه میزارن سر ملتmas:-
خو بگین دوست پسر مادرشه دیگهentezar:: این کارا چیه دیگه tars::
گفتی فوتبالیستا یاد کوچیکیهام افتادم . همش دعا میکردم که سوباسا گل بزنه:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal: و دعا میکرم کاکرو مصدوم بشه :khandeeeee bahal:crying::-crying::-و دعا میکردم قلب اون پسره که خوب کار نمیکرد خوب بشه:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
عجب دورانی بود ها
یادش به خیرlay_;;
اتفاقا من حالم از سوباسا بهم میخورد همش دوست داشتم کاکرو برنده بشه
کلا من با شخصیت مخالفم
تو سریال جومونگ هم طرفدار تسو بودم :ahaaaaaa:
دوستان من امروز فهمیدم ما ایرانی ها از بی فرهنگ ترین مردم دنیا هستیم.واقعا جای افسوس داره.حدود یک هفته است که بزرگترین مجتمع تفریحی تجاری خاور میانه رو تو شیراز به اسم خلیج فارس افتتاح کردن.از همه دنیا هم اومدن.از فرانسه ایتالیا اسپانیا خلاصه خیلی مجتمع بزرگی هست و بودجه عظیمی خرج ساختش شده.اونقدر عظیم هست که میگن از اینور تا اونورش باید تا تلکابین رفت.البته فقط یک بخش کوچکش افتتاح شده.امروز یکی از فامیلامون رفته بود چیزایی بهم گفت که از ایرانی بودن خودم پشیمون شدم.میگفت این زنای فرانسوی که اومدن حجاب درست و حسابی ندارن.میگفت کاری به سر این بدبختا اوردن که نمیدونن از کجا فرار کنن.میگه اونقدر شلوغ بود کل مجتمع که داشت میترکید.میگفت کلی بادکنک گذاشته بودن برای تزیین مردم میپردیدن با وحشی گری میکندن این بادکنک ها رو.میگفت دور کل مجتمع رو گلدون گذاشتن با گل میگفت گلدون ها رو میشکنن.واقعا از ایرانی بودن خودم پشیمون شدم.عرب ها برج خلیفه رو افتتاح کردن رونالدو و بکام رو دعوت کردن.با اوج نظم و رقص اب فرانسوی اونوقت ما بزرگترین مجتمع خاور میانه رو افتتاح میکنیم توی ایران.واقعا حیف این بودجه که بریزن اینجا.اینجا فرهنگ اکثر مردم فرهنگ وحشیگری و بی فرهنگی است.واقعا جای تاسف داره.میخواییم اسم یک تیکه اب نشه خلیج عرب.به خدا زور داره اونا با این فرهنگ زندگی میکنن لیاقتش رو دارن خلیجشون هم عربی باشه.ما بدون فرهنگ فقط اسم فارس رو میخواییم.واقعا از ایرانی بودن خودم پشیمون میشم.