رمسی : عامل اصلی بازگشت ما
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ارون رمسی روح مبارزه طلبی آرسنال پس از بازگرداندن نتیجه در بازی روز شنبه مقابل ساندرلند را مورد ستایش قرار داد.
در آن بازی جیمز مکلین -James McClean- بیست دقیقه پس از شروع نیمه دوم تیم میزبان را پیش انداخت ولی گل دقایق پایانی آرون رمسی و تیری
هانری تیم آرسنال را به جمع چهار تیم نخست لیگ برتر بازگرداند.
رمسی معتقد است بحث و گفتگویی که وسط هفته انجام شد عامل اصلی بازگشت آنها بوده و معتقد است که روحیه اصیل تیم آنها را به مراتب جلوتر
خواهد برد.
او گفت:
"ما هفته گذشته یک جلسه گروهی داشتیم در مورد اینکه چگونه در باقی مسابقات فصل عملکرد خوبی داشته باشیم و همچنین این نکته که هیچگاه تا آخرین دقیقه بازی از تلاش دست نکشیم. این چیزی بود که ما در برابر ساندرلند و همچنین استون ویلا از خود نشان دادیم."
"ما در حال حاضر روحیه تیم خوبی داریم و می دانیم که می توانیم بازی ها را پیروز شویم."
رمسی در ادامه گفت:
" این باعث خوشحالی من است که توانستم گل تساوی بخش بازی را بزنم و در پی آن تیری هانری گل برتری تیم را به ثمر برساند."
"بازگشت هانری به باشگاهی که طرفدارش است و زحمت های زیادی برای این باشگاه کشیده بسیار رویایی است و تا اینجا که برای او به صورت فوق العاده
ای سپری شده است."
"بعد از بازی جو بسیار خوبی در رختکن تیم بود و همه از نتیجه بسیار خوشحال بودند و این پیروزی برای ما بسیار ارزشمند بود."
مصاحبه آرسن ونگر پس از شکست برابر میلان
درباره نتیجه....
این از ان شب هایی بود که هرگز فراموش نمی کنید . این بدترین شب ما در اروپا بود . ما بسیار بد تنبیه شدیم و شایسته این تنبیه بودیم . ما در جبهه هجومی و دفاعی تیم بسیار ضعیف بودیم . در هر نقطه زمین شکست خوردیم . یک لحظه در نود دقیقه نیز نبود که ما واقعا در بازی باشیم . چیزی که بدترش می کند این است که بازی را باید می بریدیم . همیشه مشکل مشابهی است توپ های بالا و به راحتی شکست می خوریم .
سخت است که آنالیز کرد . من فکر می کنم بهتر است زیاد صحبت نکنم . بهتر است این مسئله را در شرایط خونسرد تری انالیز کرد و برای بازی بعدی دوباره متحد شد .
درباره تمرکز کنونی...
ما روی بازی بعدیمان تمرکز خواهیم کرد . فصل به اتمام نرسیده است . بازی بزرگی روز شنبه داریم که موقعیت خوبی است که نشان دهیم شخصیت و روحیه قوی داریم و می توانیم بعد از این قبیل شکست های شوکه کننده واکنش نشان دهیم .
درباره دلیل این شکست...
می توانید پشت سر هم مجازات کنید . باید به اتحاد برسیم و بازی بعدی را ببریم . بازیکنان در این لیگ قهرمانان اروپا بسیار هدف داشتند . در مرحله اول آن ها بسیار ناراحتند . امروز احساس ناتوانی قدتر داشتیم و واقعا در بازی نبودیم .
نمی توانم وقتی با چهار گل باختیم بگویم همه چیز عالی بوده اما فکر نمی کنم ایرادات تاکتیکی بزرگی حاصل شد . ما هیچ انتخاب دیگری نداشتیم . فکر میکنم در برخی مناطق ضعیف کار کردیم . احساس می کردم در برخی مناطق با مشکل روبرو شویم اما حس نمی کردم نتوانیم گلزنی کنیم .
درباره تاثیر حذف شدن...
این خطرناک است . مهم ترین ناامیدی این قبیل شکست ها تاثیر آن روی باورتان است . ما تلاش زیادی برای اتحاد دوباره می کنیم . زمان زیادی برای بازی شنبه نداریم . نیاز داریم چیز های کاملا متفاوتی برای بازی شنبه نشان دهیم .
درباره شانس کنونی آرسنال ...
بیایید واقع گرا باشیم . ما در دنیای خیالی زندگی نمی کنیم . شاید دو یا پنج درصد از نظر ریاضی شانس داریم . باید یک عملکرد کاملا متفاوت داشته باشیم و شما هیچ گاه از آینده اطلاع ندارید . باید بگویید واقع بینانه از رقابت ها حذف شدیم .
درباره مصدومیت کوشلنی...
این مشکل زانوی وی است و باید بررسی کنیم چه پیش امده .
توماس روسیچکی با نظر هزاران هوادار آرسنال به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد
یاران آرسن ونگر مقابل میلان تن به شکست 4-0 دادند.بعد از این بازی نظر هواداران در رابطه با بهترین بازیکن زمین پرسیده شد.
هزاران نفر از هواداران آرسنال در نظر سنجی که در سایت رسمی باشگاه انجام شد ،شرکت کردند و توماس روسیچکی را به عنوان بهترین بازیکن زمین برگزیدند.
این هافبک توانست با کسب 23 درصد آرا به عنوان بهترین بازیکن آرسنال شناخته شود.
لورنت کوشیلنی با کسب 17 درصد و رابین فن پرسی با کسب 15 درصد به عنوان نفرات دوم و سوم برگزیده شدند.
دروازه بان لهستانی آرسنال معتقد است آنها می توانند در بازی برگشت مقابل میلان در امارات نتیجه را جبران کنند.
ژسنی می گوید:انجام این کار بسیار سخت است خصوصا در مقابل میلان، آنها امشب نشان دادند که چقدر خوب هستند. اما غیر ممکن نیست.
ما قصد داریم که صعود کنیم،در بازی مقابل ساندرلند باید بهترین بازیمان را انجام دهیم و امیدوارم برای بازی دوم مقابل میلان اعتماد به نفس داشته باشیم.
ما هنوز اعتقاد داریم که می توانیم این کار را انجام دهیم اما این بسیار دشوار خواهد بود.
در مورد پنالتی
من فکر میکنم سخت گیرانه بود،اما در حال حاضر دیگر نمی توانیم آن را تغییر دهیم.این داور است که تصمیم میگیرد.
در مورد عملکرد ضعیف خط دفاعی
گفتنش سخت است زیرا آنها فقط 5 شوت درون چهارچوب داشتند.کیفیت تمام کنندگی آنها غیر قابل باور بود.
در حال حاضر بسیار سخت است که بگویم اما امیدوارم ما بتوانیم در بازی برگشت عملکردمان را بهبود ببخشیم