-
مصاحبه مظلومی
عمري باقي باشد آخر فصل با خيليها برخورد ميكنم
مظلومي: قلعهنويي و دايي در تيم ملي سوختند!
فارس - پرويز مظلومي با تاكيد بر اينكه براي آمدن به استقلال از هيچ كانالي نگذشته ميگويد: «هنگامي كه به استقلال آمدم نه كانال داشتم و نه پارتي. در سال 87 قرار بود مربي استقلال شوم ولي در همان زمان پيشنهاد مربيگري تيم اميد ايران به من شد كه باشگاهم موافقت نكرد. شايد اگر سرمربي تيم ميشدم خيلي به نفعم بود ولي خوشحال هستم كه پيرواني اين سمت را قبول كرد البته حالا خوشحالترم كه سرمربي تيم اميد ايران نشدم چون وقتي مشكلات پيرواني را ديدم متوجه شدم كه با اين شيوه و رويه نميتوانستم كار كنم چون تحمل ندارم تيمم را با 9 نفر تمرين دهم.»
سرمربي استقلال درباره اينكه چرا اين تيم در نيمفصل نخست مقابل سپاهان تا آستانه از دست دادن آن پيروزي پيش رفت، گفت: «در بازي با سپاهان جباري و مجيدي در نيمه اول مصدوم شدند ولي من آنها را تا پايان نيمه نگه داشتم چون ميدانستم سكوها تحمل اين تعويضها را ندارند. بعد از اينكه اين دو بازيكن تعويض شدند دو گل خورديم و همه تقصيرها سر من شكست و انتقادات عليه من سرازير شد. آيا هيچ كس فهميد كه اين دو نفر مصدوم بودند و نميتوانستند بازي كنند؟ پيرواني هم با همين انتقادات مواجه شد در حالي كه انصاريفرد و افشين مصدوم بودند ولي همه ايراد ميگرفتند كه چرا اين دو نفر تعويض شدند.»
مظلومي از خودش و پورحيدري دفاع ميكند و به حرفهايش ادامه ميدهد: «من و منصور خان 12 سال مربي استقلال بوديم، سه جام آسيايي آورديم و انواع و اقسام جامهاي داخلي را درو كرديم. همان مردمي كه در زمان بازي كردن ما تشويقمان كردند حالا هم تشويقمان ميكنند. شايد اين تيم براي خيليها منفعت مالي داشته است ولي براي مظلومي نه.»
مظلومي در بخش ديگري از حرفهاي خود به مشكلات استقلال اشاره ميكند: «چه كسي ميداند در تيم من در برخي پستها مشكلاتي وجود دارد؟ مجبورم از بازيكني كه پست تخصصياش نيست در جايي ديگر استفاده كنم. آيا منتقدان اين مسائل را ميدانند؟ دربرخي از بازيها به اصطلاح استقلال را با وصله و پينه به زمين ميفرستم اما هيچ كس نميداند اين اتفاقات چگونه ميافتد.»
مظلومي با دفاع از كميته فني استقلال به حرفهايش ادامه ميدهد: «گاهي وقتها روزنامهها را باز ميكنيم و ميبينيم ما را به رگبار بستهاند، هيچ اشكالي ندارد. من ميگويم حضور حجازي، پورحيدري و غلامحسين مظلومي ميتواند به ما كمك كند چون آنها تجارب بسيار زيادي دارند اما نظر اصلي را من ميدهم چون شايد فكر من در مربيگري با ديگران جور نباشد. من روش خاص خودم را دارم و در اين راستا اگر پيشنهادي شود استقبال ميكنم. با اين وجود در حضور 4 آدم بزرگ بالاي سر خود هراسي ندارم و كارم را ادامه ميدهم.» مظلومي در شرايطي كه آينده مبهمي دارد ميگويد: «اگر عمري باقي باشد سال آينده تيم گردن كلفتي را ميسازم. نميتوانم بگويم چند درصد اين تيم سال آينده ميماند اما كارنامه آنها بررسي ميشود. استقلال امسال درست مثل يك دانشگاه است. آخر سال كارنامه همه را نگاه ميكنم و نحوه تمرينها، بازيها، اخلاق و ديگر مسائل را ميسنجم. با هيچ كس هم رودربايستي ندارم. اگر عمرمان باقي ماند و در استقلال ماندم (هر چند در اين فوتبال چيزي مشخص نيست و ممكن است بگويند فردا نيستي) اما خيلي چيزها را لحاظ ميكنم. حال ميخواهد بازيكن قرارداد داشته باشد يا نداشته باشد. صراحتا ميگويم شايد الان نتوانم با خيلي از بازيكنان برخورد كنم ولي آخر فصل ميتوانم.
من با برادرم هم شوخي ندارم. حتي زماني با منصور پورحيدري كه استاد من است شايد حتي جر و بحث كرديم اما در اين فوتبال زير بار حرف هيچ كس نميروم و خودم تشخيص ميدهم بر اساس سيستم بازيكن بگيرم. بازيكن بزرگ هم نميتواند در تيم ما خودش را محق بداند. فقط مربي است كه چنين شرايطي را دارد.
آيا بازيكني كه 15 سال در استقلال بوده بايد حتما بازي كند؟ اصلا اينگونه نيست. در استقلال سند به نام هيچ كس نخورده است. كساني آمدهاند و پيراهن اين تيم را عوض نكردهاند اما به حقشان هم نرسيدهاند. قبول ميكنم بعضي مواقع مجبورم از برخيها بازيكن بگيرم اما اگر شرايط را داشتم حتي در ليست 18 نفره هم آنها را قرار نميدادم. شرايط يك بازيكن را كادر فني تعيين ميكند و اگر بازيكني نميتواند شرايط را بپذيرد بهتر است برود.
بعضي مواقع بازيكنم را تنبيه ميكنم اما قضيه را هرگز رسانهاي نميكنم. بارها اتفاق افتاده بازيكني گفته حقم بود در زمين بازي كنم ولي من را در تركيب قرار نداد. باور كنيد دو هفته آن بازيكن را حتي در تمرينها نگاه هم نكردم و جواب آن را هم گرفتم.» سرمربي استقلال با دفاع از تيم ملي در زمان حضور قلعهنويي به حرفهاي خود ادامه ميدهد: «هميشه بهعنوان يك آدم فني به فوتبال نگاه ميكنم حتي در سال 87 يادم نميآيد از تيم ملي انتقاد كرده باشم. درست است تيم قلعهنويي با پنالتي مقابل كره حذف شد اما كارنامه خوبي داشت. آن زمان انتقاد كردند كه چقدر نفرات فني تيم ملي زياد است اما باور كنيد در آن روزها تمام فوتبال ايران را زير نظر داشتيم و هيچكس بيكار نبود. بازيكناني كه در ليست 50 نفره ما بودند هفته به هفته نمره ميگرفتند. تيم بسيار خوبي در آن زمان داشتيم. ولي تجربه قلعهنويي كم بود و اگر به او فرصت داده ميشد سالها به درد تيم ملي ميخورد. زماني گفتم براي قلعهنويي مربيگري تيم ملي يك مقدار زود بود و اگر باتجربهتر ميشد حتي در جام ملتها ميتوانستيم قهرمان شويم. تيم بزرگسالان ما در آن مسابقات بد آورد و با پنالتي حذف شد. براي دايي هم همين حرفها را زدم. هيچ وقت نميگذاريم مربيانمان تجربه پيدا كنند و به يك باره آنها را سرمربي تيم ملي ميكنيم.» سرمربي استقلال حرفهاي خود را اينگونه پايان داد: «اگر آقاي قطبي گفته كه فرهنگ جديدي را به فوتبال ما هديه داده تعجب ميكنم ايشان كجا بوده است كه فرهنگ ايراني را شناخته است. ما كه 50 و چند سال در ايران زندگي ميكنيم هنوز ادعا نميكنيم فرهنگ ايران را شناختهايم. نميخواهم در مورد قطبي مستقيما صحبت كنم چون تيم ملي در مقطع حساسي است فقط اين را ميگويم ماهيت قطبي اين نيست كه در ظاهر ميبينيد. فعلا قول دادهام همه جوره حمايت كنم و بعد از جام ملتها حرفهاي زيادي را كه در دل دارم خواهم زد.»
-
مصاحبه یوسفی
محسن يوسفي: هنوز پول سال پيش را هم نگرفتيم!
ايران ورزشي- چند وقت پيش بود كه بازيكنان استقلال مجيدي و مظلومي را واسطه كردند تا درباره مشكلات مالي تيم با فتحاللهزاده صحبت كنند. حاجي هم به كاپيتان و سرمربي استقلال قول داد تا درصدي از پول بازيكنان را پرداخت كند. اما اينطور كه از شواهد پيداست و بازيكنان استقلال درباره آن صحبت ميكنند هنوز پول بازيكنان پرداخت نشده و استقلاليها به خاطر اين مساله به باشگاه معترض هستند. اما دوباره مسوولان استقلال به بازيكنان وعده دادند كه بعد از اردوي تركيه پول بازيكنان اين تيم را پرداخت ميكنند. محسن يوسفي درباره اين مشكل ميگويد.
مشكل مصدوميتت برطرف شد؟
بله خدا را شكر آسيبديدگيام كاملا برطرف شده و ديگر مشكلي ندارم.
شرايط استقلال چطور است؟
همه چيز خوب پيش ميرود و ما تمرينهاي خوبي را انجام داديم.
فكر ميكني اردوي تركيه براي تيم مفيد باشد؟
مسلما مفيد است، اما مشكل اصلي ما اين است كه جيبهايمان خالي است.
يعني باشگاه به شما پولي نداده؟
نه، ما هنوز درصدي از پول پارسالمان را هم نگرفتيم.
پس دفعه پيش كه اعتراض كرديد مشكلتان حل نشد؟
نه، منتظر آقاي فتحاللهزاده بوديم ايشان هم ميگويد بعد از اردوي تركيه مشكل ماليمان را برطرف ميكند. اما چه فايده ما الان پول نداريم.
مثل اينكه دفعه پيش مجيدي و آقاي مظلومي را براي گرفتن پولهايتان واسطه كرده بوديد؟
بله همينطور است اين بار هم به آقاي مجيدي و مظلومي گفتيم اما هنوز مشكلي حل نشده است.
بايد ببينيم آقاي فتحاللهزاده چه تصميمي ميگيرد.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدري: اگر به پول نياز دارند از تركيه برايشان ميفرستيم
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم استقلال گفت: اگر حاشيه سازان به پول نياز دارند ما از تركيه برايشان ميفرستيم تا ديگر چنين صحبتهايي را بيان نكنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال، درپي انعكاس خبري روي خروجي يكي از سايتها كه مديريت آن مربوط به شخص مزدك ميرزايي، يكي از گزارشگران صدا و سيما است مبني بر اين كه بازيكنان استقلال نسبت به شرايط حاكم بر اردو و عدم پرداخت مطالبات ابراز نارضايتي كردهاند،منصور پورحيدري با تكذيب اين خبر اظهار داشت: خدا را شكر اردوي بسيار خوبي را در تركيه برگزار ميكنيم و هيچ مشكلي هم نداريم. من نميدانم چرا برخي سعي در ايجاد حاشيه دارند و با صحبتهاي كذب تنها قصد تخريب تيم را دارند.
سرپرست استقلال تاكيد كرد: كساني كه چنين صحبتهايي را بيان ميكنند بايد حداقل در آيينه به خود نگاه كنند تا آن وقت كمي بابت اين رفتارهايشان از خود خجالت بكشند. اين افراد انسانيت را زير سؤال ميبرند، ضمن اين كه سابقه آنها مشخص است. از همينجا ميگويم اگر آنها به پول نياز دارند ما از تركيه برايشان ميفرستيم تا ديگر چنين صحبتهايي را بيان نكنند.
وي ادامه داد: ما اينجا با بالاترين امكانات، تمريناتمان را انجام ميدهيم، ضمن اين كه پيش از سفر، پول به همه بازيكنان پرداخت شده بود و قرار است حتي پول تو جيبي هم به آنها داده شود. وقتي پيش از سفر ما به تركيه همه هزينههاي كمپ پرداخت شده، چطور الان بچهها ميتوانند بابت نبود پول ابراز نارضايتي كنند؟
پورحيدري همچنين درخصوص غايبان اردو تصريح كرد: فرهاد مجيدي به دليل دادگاهي كه با باشگاه النصر داشت فردا به جمع ما ملحق ميشود. پژمان منتظري نيز كه از سوي كادرفني مرخصي گرفته فردا به اردو ميآيد. فريدن عابديني هم در حال حاضر در اردوي تيم ملي اميد است و بعد از پايان اين اردو به تركيه خواهد آمد.
-
مصاحبه امیر آبادی
اميرآبادي: برخيها به دنبال حاشيهسازي براي استقلال هستند
خبرگزاري فارس: مدافع تيم استقلال گفت: برخي با اخبار دروغ به دنبال حاشيه سازي براي استقلال هستند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي اميرآبادي در خصوص شرايط اردوي آبيپوشان در تركيه گفت: خوشبختانه شرايط اردوي استقلال در تركيه خيلي خوب و ايدهآل است. ما 2 سال پيش و در زمان مربيگري آقاي قلعهنوعي هم به اين كمپ آمده بوديم. واقعاً اينجا همه چيز در حد ايدهآل است كه جا دارد از فتحالهزاده بابت اين مسئله تشكر كنم.
وي در ادامه گفت: زمين تمرين ما در فاصلهاي مناسب و نزديك با هتل قرار گرفته و امكانات اين كمپ هم بالاست تا همه بچهها در شرايطي ايدهآل مشغول به تمرين باشند.
اميرآبادي در پايان اظهار داشت: متأسفانه برخيها با اخبار دروغ به دنبال حاشيهسازي براي استقلال هستند اما من بايد در جواب حاشيهسازي اينها بگويم كه ما در بهترين شرايط مشغول آماده سازي خود هستيم و با بازگشتمان به ايران ثابت ميكنيم كه چه اردوي مفيدي را پشت سر گذاشتيم.
*عمران زاده: هيچ وقت از حاشيه ها ضزبه نميخوريم
حنيف عمرانزاده نسبت به شايعه نارضايتي آبيها از محل اردوي خود در تركيه واكنش نشان داد. مدافع استقلال اظهار داشت: من نميدانم اين حاشيهها با چه هدفي ساخته ميشود اما واقعيت اين است كه استقلال هيچ وقت از حاشيه ضربه نميخورد و خوشبختانه ما هوشيارتر از هميشه فقط مشغول آماده سازي خود هستيم.
عمرانزاده در ادامه گفت: اردوي استقلال در بهترين شرايط دنبال ميشود. خوشبختانه ما همه امكانات لازم را در اختيار داريم و هيچ مشكلي از اين بابت نداريم. روحيه همه بچهها بالاست تا با انرژي بالا فقط به دنبال آماده سازي خود باشيم و با دست پر هم به تهران برگرديم.
عمرانزاده در پايان اعلام داشت: همه بچههاي تيم خود را براي تمرينات سخت و فشرده آماده كردهاند. ما براي تمرينات پرفشار به اينجا آمدهايم و فقط به آمادهسازي خود فكر ميكنيم تا با برنامهريزي بالا و تلاش لازم خود را در بهترين شرايط قرار دهيم.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: شرايط استقلال در تركيه ايدهآل است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: شرايط ما در كمپ تركيه ايدهآل است.
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي درباره شرايط استقلال در اردوي تركيه عنوان كرد: خوشبختانه همه چيز خوب است و اردوي بسيار عالي را سپري ميكنيم. هتل ما جزو مجللترين هتلها به حساب ميآيد. دست كم چيزي حدود 30 تيم در نزديكي محل ما حضور دارند تا همين مسئله گواه شرايط ايدهآل باشد.
وي گفت: بازيكنان برزيلي ما امروز خود را به اردو رساندند. قرار است مجيدي هم فردا به جمع ما اضافه شود تا با در اختيار داشتن تمامي نفرات بتوانيم تمرين خوبي را سپري كنيم.
مظلومي درخصوص شرايط مجتبي جباري نيز اظهار داشت: خوشبختانه شرايط اين بازيكن خوب است. او زير نظر كادر پزشكي مشغول مداوا و تمرين است تا با رفع مصدوميتش در تمرينات گروهي حاضر شود.
-
مصاحبه فتح اله زاده
«هوار» مى آيد، ۲ بازيكن ديگر هم جذب مى كنيم
فتح الله زاده: سعيدلو آبروى خودش را وسط گذاشت
على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال تهران طى اظهارنظرى گفت: پس از آنكه موضوع غيبت هاى هوار ملا محمد را از طريق فيفا و دادگاه cas پيگيرى كرديم، مدير برنامه هاى وى طى تماسى اعلام كرد كه هوار براى پوشيدن پيراهن استقلال مشكلى ندارد و پس از جام ملت ها، براى استقلال بازى خواهد كرد. فتح الله زاده ضمنا از جذب ۲ يار كمكى براى مرحله دوم جام باشگاه هاى آسيا، خبرداد. وى گفت: اگر به دور دوم صعود كنيم، قطعا ۲ بازيكن كمكى به تيم ما اضافه خواهند شد.او افزود: مراحل ساخت كمپ استقلال به مراحل پايانى خود نزديك شده و انشاالله پس از جام ملت ها و بازگشت از قطر شخصا به محل كمپ اسباب كشى مى كنم سرپرست استقلال درباره عدم انتخاب على سعيدلو به عنوان نايب رئيس كنفدراسيون فوتبال آسيا گفت: فكر مى كنم همين كه آقاى سعيدلو جسارت حضور در چنين عرصه اى را داشت، خودش اهميت بسيارى داشت. ايشان آبروى خود را وسط گذاشت و در اين رقابت شركت كرد اما بايد بپذيريم كه ورزش ما در گذشته سرمايه گذارى خوبى نداشته است. عضو هيأت رييسه فدارسيون فوتبال گفت: در جريان مذاكره فدراسيون با مربيان خارجى براى تيم ملى و همچنين تيم اميد هستم اما قرار است تا نهايى شدن اين مسأله اسامى گزينه ها منتشر نشود.
-
مصاحبه مظلومی
مردم از استقلال انتظار دارند
مظلومى: فقط مى توانم براى قطبى دعا كنم!
پرويز مظلومى سرمربى استقلال با اشاره به آخرين وضعيت تيم فوتبال استقلال قبل از سفر روز پنجشنبه به تركيه افزود: از اين يك هفته تمرينى كه در تهران برگزار كرديم، رضايت كامل دارم. در اين مدت تمرينات پرفشار بدنى انجام داديم و بازيكنان را براى اردوى آماده سازى در تركيه آماده كرديم. اين روند در اردوى تركيه هم ادامه پيدا مى كند. صبح ها كارهاى بدنسازى انجام مى دهيم و عصرها مرور كارهاى تاكتيكى در برنامه ما خواهد بود.
وى اردوى تركيه را براى تيم استقلال مفيد خواند و گفت: با توجه به بازگشت بازيكنان آسيب ديده و با علم به اينكه بهترين زمان را براى تمرين داريم بايد به نحو احسن از اين فرصت استفاده كنيم تا تيم به انسجام در ادامه مسابقات ليگ برتر حضور پيدا كند.سرمربى تيم فوتبال استقلال خاطرنشان كرد: ما در سفر تركيه به غير از ايمان مبعلى و فرهاد مجيدى ديگر بازيكنان را در اختيار خواهيم داشت. مبعلى كه در اردوى تيم ملى حاضر است و مجيدى نيز براى وصول مطالباتش از يك تيم اماراتى به اين كشور سفر مى كند و تا روز شنبه هفته پيش رو به اردوى ما ملحق خواهد شد. بازيكنان خارجى تيم، آندره لوييز و فيليپ آلوز دسوزا نيز در اردوى تركيه در كنار تيم حضور پيدا مى كنند.
مظلومى با ابراز اميدوارى به آينده استقلال گفت: همه ما به اميد زنده هستيم. من بسيار به نيم فصل دوم ليگ برتر خوش بين هستم. همه ما زحمت مى كشيم و اميدواريم با توجه به حضور همه بازيكنان در تمرينات پيش رو بتوانيم بازى هاى تماشاگرپسند همراه با پيروزى براى هواداران استقلال به ارمغان بياوريم. مردم از ما انتظار دارند، هواداران ما با توجه به اينكه بازيكنان مصدوم هم به ما ملحق شده اند از ما در ديدارهاى برگشت انتظار برد دارند، ما هم تمام تلاش خود را به كار مى گيريم كه موفق باشيم.
وى در خصوص كناره گيرى مسعود عنايت از كميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: من نبايد در اين خصوص اظهارنظر كنم اما ايشان براى فوتبال ايران زحمات زيادى كشيد و هر كسى كه بر مسند كارى قرار مى گيرد، قطعا تمام تلاش خود را به كار مى گيرد تا موفق باشد. عنايت مرد سالمى است و من آرزو مى كنم در هر كجايى كه مشغول كار مى شود، موفق باشد.سرمربى تيم فوتبال استقلال همچنين براى تيم ملى فوتبال كشورمان در جام ملتهاى آسيا آرزوى موفقيت كرد و گفت: من هم مانند تمام مردم ايران تنها موفقيت تيم ملى كشورم را مى خواهم. در اين برهه حساس كه چند روزى به آغاز مسابقات جام ملتهاى آسيا نمانده است همه ما بايد يكدل و يكرنگ فقط براى موفقيت تيم ملى دعا كنيم و اميد داشته باشيم كه پس از حدود ۳۵ سال بتوانيم جام قهرمانى را به براى كشورمان به ارمغان بياوريم. براى قطبى و بازيكنان تيم ملى آرزوى موفقيت و سربلندى دارم.
-
مصاحبه پورحیدری
حاشيه سازان از خود خجالت بكشند
پورحيدرى:آقاى X اگر پول مى خواهد، برايش مى فرستيم
درپى انعكاس خبرى روى خروجى يكى از سايت ها كه مديريت آن مربوط به آقاى x است مبنى بر اين كه بازيكنان استقلال نسبت به شرايط حاكم بر اردو وعدم پرداخت مطالبات ابراز نارضايتى كرده اند، منصور پورحيدرى سرپرست تيم توضيحاتى ارائه داده است.پورحيدرى با تكذيب اين خبر تصريح كرد: خدا را شكر اردوى بسيار خوبى را در تركيه برگزار مى كنيم و هيچ مشكلى هم نداريم. من نمى دانم چرا برخى سعى در ايجاد حاشيه دارند و با صحبت هاى كذب تنها قصد تخريب تيم را دارند. كسانى كه چنين صحبت هايى را بيان مى كنند بايد حداقل در آينه به خود نگاه كنند تا آن وقت كمى بابت اين رفتارهايشان از خود خجالت بكشند.اين افراد انسانيت را زير سؤال مى برند، ضمن اين كه سابقه آنها مشخص است. از همين جا مى گويم اگر آنها به پول نياز دارند ما از تركيه برايشان مى فرستيم تا ديگر چنين صحبت هايى را بيان نكنند! وى ادامه داد: ما اينجا با بالاترين امكانات، تمرينات مان را انجام مى دهيم، ضمن اين كه پيش از سفر پول به همه بازيكنان پرداخت شده بود و قرار است حتى پول تو جيبى هم به آنها داده شود. وقتى پيش از سفر ما به تركيه همه هزينه هاى كمپ پرداخت شده، چطور الان بچه ها مى توانند بابت نبود پول ابراز نارضايتى كنند؟
-
مصاحبه حجازی
اتفاقى كه ختم به خير شد
حجازى: مرگ را به چشم ديدم
مشاور مالك باشگاه گسترش فولاد تبريز نتوانست بازى تيمش مقابل پيام مخابرات شيراز را از نزديك تماشا كند.ناصر حجازى روز پنجشنبه قصد داشت، بازى گسترش فولاد و پيام مخابرات شيراز از رقابت هاى ليگ دسته اول را از نزديك تماشا كند اما نتوانست در تبريز حضور پيدا كند.حجازى در نظر داشت صبح روز پنجشنبه با هواپيما عازم تبريز شود اما پرواز آنها با نقص فنى روبه رو شد و در حاليكه در آستانه فرود به باند فرودگاه تبريز قرار داشت، نتوانست در تبريز فرود بيايد و به تهران بازگشت. حجازى در اين باره گفت: واقعا خدا به ما رحم كرد و در آن لحظات مرگ را به چشم ديديم. به يكى از دوستان گفتم كه هواپيما در تبريز فرود نيامده و در حال بازگشت به تهران است كه او اول باور نكرد اما وقتى هواپيما اوج گرفت خلبان اعلام كرد كه هواپيما موفق به فرود نشده است. به هرحال هواپيما بدون مشكل به تهران رسيد و بازى گسترش فولاد را از طريق تلويزيون پيگيرى كردم.
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده:هيچ وقت از حاشيه ها ضربه نمى خوريم
حنيف عمران زاده نسبت به شايعه نارضايتى آبى ها از محل اردوى خود در تركيه واكنش نشان داد. مدافع استقلال اظهار داشت: من نمى دانم اين حاشيه ها با چه هدفى ساخته مى شود اما واقعيت اين است كه استقلال هيچ وقت از حاشيه ضربه نمى خورد و خوشبختانه ما هوشيارتر از هميشه فقط مشغول آماده سازى خود هستيم. عمران زاده در ادامه گفت: اردوى استقلال در بهترين شرايط دنبال مى شود. خوشبختانه ما همه امكانات لازم را در اختيار داريم و هيچ مشكلى از اين بابت نداريم. روحيه همه بچه ها بالاست تا با انرژى بالا فقط به دنبال آماده سازى خود باشيم و با دست پر هم به تهران برگرديم. عمران زاده در پايان اعلام داشت: همه بچه هاى تيم خود را براى تمرينات سخت و فشرده آماده كرده اند. ما براى تمرينات پرفشار به اينجا آمده ايم و فقط به آماده سازى خود فكر مى كنيم تا با برنامه ريزى بالا و تلاش لازم خود را در بهترين شرايط قرار دهيم.