-
بازی بعدی یوونتوس
یوونتوس - پارما
زمان:پنج شنبه، ۱۶ دی ۱۳۸۹ ساعت 15:00 به وقت تهران
مکان : ورزشگاه المپیکو تورینو
سری آ ایتالیا
مصاف یوونتوس و پارما در نخستین دیدار سال 2011، دیداری که پیش از این 52 رویارویی را در تاریخچه دو تیم می بیند. 27 برتری، 15 تساوی، 10 شکست، 89 گل زده و 47 گل خورده دیدارهای انجام شده به نام یووه ثبت شده،36 بازی در سری ا انجام شده که سهم بانوی پیر 16 پیروزی، 13 تساوی، 7 شکست، 62 گل زده و 37 گل خورده است. در ده دیدار اخیر دو تیم 5 پیروزی، 4 تساوی، یک شکست، 20 گل زده و 12 گل خورده به نام یووه ثبت شده، دیدار رفت فصل گذشته دو بر یک به سود یووه و بازی برگشت 3 بر 2 به سود پارما به اتمام رسید. تاکنون یوونتوس 18 بازی را میزبانی کرده و توانسته 11 پیروزی ( اخرین پیروزی خانگی در تاریخ 16/4/2008 با نتیجه 3 بر صفر )؛ 5 تساوی ( اخرین تساوی خانگی در تاریخ 8/2/2006 با نتیجه یک بر یک )؛ 2 شکست ( اخرین شکست خانگی در تاریخ 9/5/2010 با نتیجه 3 بر 2 )؛ 41 گل زده و 16 گل خورده را کسب کند. در میان بازیکنان الکس دل پیرو با 14 حضور و 10 گل زده در صدر جدول بیشترین بازی و بیشترین گل زده را به خود اختصاص داده است.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بار دیگر ژکو
4 دی 1389
او مدتی ست جزیی از مهره هایی محسوب می شود که بانوی پیر خواهان خریدش است، شایعه همیشه در کنارش شنیده می شود و البته تاکید سران یووه برای جذبش اما عدم توافق طرفین موجب شده تا این لحظه او را با پیراهن سیاه و سفید یووه نبینیم.
با این حال با نزدیک شدن به فصل نقل و انتقالات زمستانی بار دیگر شایعات به اوج خود رسیده و گفته می شود ژکو که مورد توجه تیم های حاضر در لیگ اسپانیا و انگلیس است ترجیح می دهد به سری ا نقل مکان کند.
به نوشته مطبوعات اسپانیایی ژکو بار دیگر به یوونتوس نزدیک شده، ماروتا مدیر ورزشی بیانکونری بار دیگر مذاکرات خود را برای خرید این مهره با سران ولفسبورگ اغاز کرده زیرا اندره ا انیلی نیز به این بازیکن توجه دارد و مدتی ست که خواهان جذب ژکو شده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ستاره توقف ناپذیر سال 2010
4 دی 1389
یک سال باورنکردنی و پرکار، یک سال موفق همراه با پیشرفت برای مدافعی که در طول سال هیچ توقفی نداشت و تنها غیبت چند روزه او برمی گردد به بیماری انفلوانزایی که در زمستان سال گذشته گرفت اما در طول یک سال هرگز دیداری را به دلیل مصدومیت از دست نداد و همراه پیراهن باری و یوونتوس به خوبی در میادین حاضر و نمایش زیبایی ارائه کرد تا او را مهره ای توقف ناپذیر در سال 2010 بنامیم.
لئوناردو بونوچی 23 ساله با 56 بازی و دو گل زده کارنامه اش را در سال 2010 به پایان می رساند، ت. او که در کنار باری سه سال خوب را پشت سر گذاشته بود در 3 مارس 2010 به تیم ملی راه یافت و برابر کامرون با پیراهن اتزوری حاضر شد و پس از ادامه درخشش همراه سایر ملی پوشان راهی افریقای جنوبی شد و در حالی که اسیب دیدگی را تجربه نکرده بود در بازگشت با قرادادی باارزش به یوونتوس ایتالیا پیوست.
مدافع بانوی پیر تاکید دارد سال جدید برایش بهتر و موفق امیزتر خواهد بود زیرا همراه یوونتوس می تواند پیروزی های بیشتر کسب کند، در هر دیدار برای برتری مبارزه می کنند و از ابتدای سال در نظر دارند سه امتیازهای هر بازی را از ان خود کنند که بی تردید نخستین سه امتیاز به دیدار برابر پارما بازمی گردد.
او را جانشینی شایسته برای فابیو کاناوارو می دانند و تاکید دارند قدرت او قابل توجه و قابل ستایش است. لئوناردو می گوید من تشنه پیروزی و موفقیت هستم زیرا تاکنون هیچ جامی را نبرده ام، بنابر این با یووه به فتح جام های بزرگ می اندیشم.
می گویند خانواده او از زمانی که لئو بسیار کوچک بود همگی طرفدار اینتر بودند و تیفوسی یوونتوس بودن در خانه انان گناه بود، من در خانواده ام گناهکار بودم زیرا هوادار بیانکونری بودم، همیشه تیفوسی یووه بودم و در اتاقم پوستر پروتزی و دل پیرو را داشتم و این مسئله را با افتخار به یاد دارم.
اما علاقه او به شماره نوزده، شماره 19 شماره ای ست که هرگز ترکش نکردم و حاضر به از دست دادنش نیستم چه در باری و چه در یوونتوس و در تیم ملی. شماره شانس من، روز تولد نامزدم مارتینا، شماره دو ستاره بزرگ موسیقی ایتالیا.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تبریک سال نو الکس به تیفوسی ها
4 دی 1389
الساندرو دل پیرو از طریق سایت شخصی خود سال نو را به تمام تیفوسی های بیانکونری تبریک گفت و برای همه دوست داران یووه و تیم یوونتوس ارزوی موفقیت بیشتر در سال 2011 کرد تا این سال تبدیل به یک سال فراموش نشدنی شود.
دوستان عزیز، حالا اینجا هستیم... لحظاتی که باید سال نو را تبریک بگوییم و می خواهم به شما بگویم که همه شما را در اغوش می گیرم و امیدوارم از لحظات جشن سال نو لذت ببرید و یک سال نو ویژه و باورنکردنی را جشن بگیرید که این لحظات در سال 2011 فراموش نشدنی ست. می خواهم از تمام کسانی که در طول سال گذشته همیشه در کنارم بودند تشکر کنم.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در سال 2011 از یووه بیشتر خواهید شنید
5 دی 1389
او را یکی از گلادیاتورهای فعلی فوتبال ایتالیا می دانند، مدافعی مستحکم و قدرتمند که با تمام توان و انگیزه برابر رقبا در ترکیب یوونتوس قرار می گیرد و با نیرویی مضاعف برای بسته نگاه داشتن دروازه بیانکونری و در عین حال باز کردن دروازه رقبا تلاش می کند. جورجو کیه لینی نیز مانند هر فوتبالیست دیگر به تعطیلات سال نو رفته تا خود را با امادگی کامل به تمرینات 28 دسامبر برساند.
در نخستین ماه های سال 2010 از نظر شخصی و تیمی مسائلی به خوبی پیش نمی رفت و با مشکلاتی روبرو بودیم. اما خواسته های بزرگ برای برگشتی موفقیت امیز و خاطره انگیز در ذهن مان بود و می خواستیم همگی با تلاش و نمایشی خوب به دوران اوج بازگردیم.
در فصل جدید نیز شروع سختی داشتیم به هر حال تغییراتی که وجود داشت موجب ناهماهنگی هایی بود و این کاملا طبیعی ست. با گذشت چند ماه تعادل و هماهنگی لازم را به دست اوردیم و حالا در جاده خوبی قرار گرفته ایم و در حال سپری کردن لحظاتی بزرگ و زیبایی هستیم.
البته چنین نخواهد ماند زیرا بهتر خواهیم شد و بازی به بازی به پیشرفت خود ادامه خواهیم داد. اینجا پایان کار یوونتوس نیست و در سال 2011 از یووه بیشتر و بیشتر خواهید شنید.
مدافع ملی پوش بیانکونری ادامه می دهد و می گوید از نظر شخصی نیز پیشرفت داشتم هم در کنار یووه و هم در کنار تیم ملی، دوران خوبی را پشت سر می گذارم و نتایج و پیروزی هایی خوبی را به دست می اورم که مطمئنا دوست دارم همراه این نتایج جام های بزرگی نیز از راه برسند.
او از هم تیمی های جدیدش که در طول چند ماه بسیار خوب درخشیدند نیز تشکر می کند و می گوید ممنونم از یاران تازه وارد که بسیار خوب و عالی کار کردند، بونوچی که در کنارم هست و استحکام خط دفاعی را بیشتر کرده، لئوناردو یک بازیکن عالی ست که در دنیای فوتبال جزی استعدادها به شمار می رود و با خوبی در کنار تیم رشد می کند و بازی به بازی بهتر می شود.
کراسیچ یکی از نمونه های بسیار مهم و ارزشمند تیم است که نمی توان نقش او را نادیده گرفت. مطمئن هستم پس از تعطیلات بهتر نیز خواهیم بود.
-
احتمال معاوضه سیسوکو و چیگارینی
5 دی 1389
به نظر می رسد باید منتظر تغییر تحولاتی باشیم، تغییراتی که در فصل نقل و انتقالات زمستانی قابل تامل است، گفته می شود سران یووه به دنبال فروش هافبک اهل مالی خود هستند و در این زمینه به معاوضه وی با مهره ای دلخواه بیشتر فکر می کند.
از جنوب ایتالیا خبر می رسد مذاکرات ماروتا و مسولین ناپولی برای معاوضه محمد سیسوکو و لوکا چیگارینی که در حال حاضر به طور قرضی در سویا بازی می کند به خوبی پیش می رود و احتمال دارد طی روزهای اتی این توافق نهایی و رسمی اعلام شود.
-
ژکو با سی میلیون یورو در راه یووه !
6 دی 1389
سی میلیون یورو ارزش اوست، مهره ای که با فرارسیدن زمان نقل و انتقالات زمستانی شایعات بیش از هر لحظه دیگر اطراف او شنیده می شود. ادین ژکو که شدیدا مورد علاقه باشگاه های بزرگ اروپایی قرار دارد.
از المان و طبق نوشته روزنامه بیلد گفته می شود مسولین ولفسبورگ که ژکو تا سال 2013 با انان قرارداد دارد می تواند به باشگاهی که خواهان جذبش هستند منتقل شود اما به شرطی که سی میلیون یورو به این تیم المانی پرداخت نمایند.
در این میان خبر می رسد ماروتا برای خرید ژکو دست به کار شده و مذاکراتش نیز به خوبی پیش می رود اما در کنار یووه، منچسترسیتی و مانچینی نیز وجود دارند که شدیدا خواهان خرید ژکو هستند.
-
به حضور طولانی در یووه فکر می کنم
6 دی 1389
دوران خوبی را با یووه سپری می کند از زمانی که بر روی نیمکت هدایت سیاه و سفیدهای ایتالیا نشست به رویه گذشته و همیشگی خود که همان عدم توقف و تلاش بی اندازه است ادامه داد تا سرانجام به انچه که در ابتدای ورودش به این تیم در نظر داشت نزدیک شد. جیجی دل نری که با کیه وو در دنیای مربیگری نامی برای خود دست و پا کرد این روزها در کنار بهترین و پرافتخارترین تیم سرزمین چکمه ای خوب پیش می رود و بی تردید به سالی بهتر از 2010 همراه با یوونتوس فکر می کند.
جیجی دل نری، حالا می شود گفت موفقید از ان شماست ؟ و شما در حال خوردن نوعی شیرینی میلانی هستید .
خیر، من هنوز موفقیت بزرگی را احساس نمی کنم می توان بهتر شد و شیرینی های بهتری خورد.
مسائل و تردیدهایی وجود دارد زیرا یوونتوس در طی 4 سال اخیر 4 مربی خود را تغییر داده و شما با توجه به این مسائل به بیانکونری پیوستید ؟
یک ریسک به شمار می رفت اما فرصت فوق العاده بود که نمی توان از ان گذشت، تنها به این مسئله فکر می کردم که باید عالی کار کنم.
در کارنامه جیجی دل نری هدایت تیمی بزرگ نبود، بنابر این باید دقت زیادی می کردید ؟
در شروع کار مشکلی داشتم، شناخت اندکی از فضای یوونتوس داشتم اما همیشه از محیط یووه شنیده بودم، مهم این است که با چشمانی باز به جنگ مشکلات و مسائل رفت و به ایده های باشگاه احترام گذاشت.
در این لحظه فکر می کنید که ایکاش چنین حرکتی را انجام نمی دادید ؟
هرگز. حتی پس از انجام چهار بازی فکر می کردم که می توانیم از این سیاهی خارج شویم. به کار و برنامه هایم ایمان داشتم و می دانستم که می توانیم و باید به تیمی باورنکردنی و بزرگ تبدیل شویم و با انرژی و ایده های نو به کار خود ادامه دادیم.
شما به فرارا گفتید که یوونتوس فصل گذشته خصوصیات زیادی داشت.
او دلایل خاص و ویژه خود را داشت و این دلایل کلید مشکلات و فصل سیاه یووه بود.
پس از گفته های شما بعد از تساوی برابر کیه وو ، نوعی تناقض احساس شد.
ما یک نیمه را با یک یار کمتر ادامه دادیم، می توانستیم یازده نفره باشیم و پیروز شویم. بازیکنان مصدوم و بیماری داشتیم که نتوانستیم به طور کامل از تیم استفاده کنیم، البته به بازگشت قدرتمند در ابتدای سال جدید امیدواریم.
کار کردن با بازیکنانی که فصل سیاهی را پشت سر گذاشته بودند تا چه اندازه دشوار بود ؟
یک بازیکن خصوصیات خاص خود را دارد و باید به دنبال کشف مجدد انها بود. انگیزه را در انان زنده کرد و شرایط و فضا را تغییر داد تا از فضای تلخی که داشتند خارج شوند.
پس از نتیجه ای که برابر پالرمو به دست امد شرایط تغییر کرد، ان روز را به یاد دارید ؟
اندره ا انیلی با نام فامیلی ای بسیار مشهور و معروف در ایتالیا به ویژه باشگاه یوونتوس در کنار تیفوسی ها مرا تشویق کردند، رفتن به کنار هواداران در پیچ جنوبی ورزشگاه و نزدیک شدن به انان که بسیار حس زیبایی بود.
صحبت با تیفوسی ها .
زمانی که با چند جمله با انان صحبت می کنیم بهتر و بهتر می شویم و شناخت بهتری پیدا می کنیم و اینجاست که زندگی شیرینی خاصی به خود می گیرد.
بازگشت به وینوو پس از تعطیلات و اغاز تلاش برای سالی جدید.
تیمی که می خواهد بهتر و کاملتر شود. مصدومین نیز بازخواهند گشت و این اغازی دیگر برای یوونتوس خواهد بود. بی صبرانه منتظر شروع فعالیت جدید خود هستیم.
یک جمله برای بوفون بگوید.
قهرمان بزرگ، بیشتری از این نمی توانم بگویم
شما شفاف و روشن ایده خود را بیان کردید، بوفون می تواند به پست خود بازگردد و شایستگی های خود را ارائه دهد ؟
بله هرگز دل نری به عدم بوفون فکر نمی کند. بوفون شماره یک مربی و تیم خود است. جیجی در ده سال اخیر توانسته نمایش های بزرگی از خود ارائه کند و بهترین سنگربان جهان است.
حالا چطور ؟
من پاسخ شما را داده ام. او به بازگشت و شرکت در تمرینات نزدیک شده و شکی در خصوص توانایی های او نیست، با تمرین بهتر خواهد شد.
به هر حال تردیدهایی برای دیدن مجدد او درون دروازه یووه وجود دارد.
همه می خواهند او را درون دروازه ببینند و من به این خواسته فکر می کنم و جیجی با حضور خوب در تمرینات پاسخ می دهد.
هواداران منتظر تغییرات و خریدهای ژانویه هستند، شما چی فکر می کنید ؟
من به خرید بازیکنان فکر نمی کنم بیشتر به بازگشت مهره ها فکر می کنم.
کوالیارلا را چطور ارزیابی می کنید ؟
خوب بهتر بگویم عالی. مهاجمی قدرتمند و گلزن که در کنار سایر مهاجمین خط حمله ای کوبنده را برای ما تشکیل داده، ما به هیچ مهاجمی نیاز نداریم.
ابراهیموویچ در مورد او چه نظری دارید ؟
او تک است، بلند قد، خوش تکنیک، سریع و زهردار
پیوستن کاسانو به میلان شایعه این روزها، در صورتی که همیشه از پیوستن او به یووه صحبت می شد.
بازیکنی مانند او باید ابتدا دقت کند که به کدام تیم می رود.
دل پیرو چطور پیش می رود ؟
تمرین می کند و در پست خود تمرینات خاصی دارد. با او پیروزی برابر اودینزه و میلان شروع شد.
رانیری و فرارا با دل پیرو مشکل داشتند و این مشکل زمانی که از تیم رفتند مشخص شد، شما چطور ؟
من به ماندن در یووه فکر می کنم ماندنی طولانی که تصور می کنم پیش از من دل پیرو از دنیای بازیگری خداحاظی کرده باشد زیرا تصور می کنم که الکس خواهان بازی تا سن بالا نیست.
-
او از کودکی طرفدار یوونتوس بوده است
6 دی 1389
تاکنون چند بار نام او را در لیست خرید بانوی پیر شنیده اید؟ مطمئنا به وفور، هر بار در لیست خرید قرا گرفت به دلایلی نتوانست بیانکونری شود اما گویی این بار شرایط کمی متفاوت است و شاید طی روزها و البته شاید هم ماه های اینده او یوونتوسی شود.
البرتو جیلاردینو که از کودکی طرفدار یوونتوس بود و پوسترهای بازیکنان بیانکونری را به اتاقش می زد این بار بیش از هر لحظه دیگر به بانوی پیر اروپا نزدیک شده و گفته میشود او منتظر یوونتوس در ماه ژانویه و یا ژوئن خواهد بود.
اخبار منتشر شده حاکی از ان است که مسولین یووه مذاکراتی خوبی را برای پیوستن جیلا پست سر گذاشته اند اما در کنار وی، بازیکنانی نظیر زاراته، روکی و حتی فلوکاری نیز حضور دارند که به نظر نمی رسد شانسی به اندازه جیلاردینو داشته باشند.
-
تولدت مبارک پرچم دار قدیمی
6 دی 1389
امروز تولد 60 سالگی یکی از بزرگترین افراد مجموعه یوونتوس است، روبرتو بته گا که ابتدا بازیکن و بعد مدیری برای یووه شد و توانست یک زندگی تمام یوونتوسی را برای خود رقم زند. بته گا که با نمایش های فوق العاده ارزشمند خود در دهه 70 و اوایل دهه 80 نزد تیفوسی های یوونتوس تبدیل به اسطوره شده بود توانست با 13 فصل حضور و 481 بازی در کنار 178 گل زده یکی از بهترین و ماندنی ترین چهره های تاریخ حیات بیانکونری شود.
روبرتو از سال 1970 تا 1983 برای یووه و با پیراهن این تیم در میادین حاضر شد و توانست 7 اسکودتو، 2 کوپا ایتالیا و یک جام یوفا را فتح کند. اما زندگی او در کنار یووه به دوران بازیگری اش ختم نمی شود او از سال 1994 تا 2006 به عنوان نایت ریس باشگاه مشغول به کار شد و موفقیت های بزرگی را نیز در این پست کسب کرد.
هر چند که به همراه موجی و جیرائودو در تابستان 2006 مجبور به ترک یووه شد اما با بازگشت یووه به سری ا و به خواسته بلان و کوبولی بار دیگر به مجموعه مدیریتی یووه بازگشت و از 28 دسامبر 2009 با امدن دوباره در کنار بانوی پیر تلاش کرد تا اوضاع تیم بهتر شود و در پیام بازگشتش گفت که یوونتوس زندگی من است و در نهایت با امدن اندره ا انیلی و تغییراتی اساسی در سطح باشگاه فعالیت او در 31 می 2010 برای چندمین بار در یووه به پایان رسید و این بار در پیام خداحافظی خود گفت: سلام و خداحافظی من با پیراهن یوونتوس، تیفوسی های این تیم که بخش بزرگی از زندگی مرا تشکیل دادند و لذت زندگی من بودند و هستند، عشقی بزرگ میان من و یوونتوس وجود دارد و این خداحافظی بسیار سخت است.
حالا در استانه روزی که او بار دیگر به یووه بازگشت جشن 60 سالگی خود را به پا می کند و خانواده یوونتوس و هواداران این تیم بزرگ با وجود مشکلاتی که در سال های اخیر به وجود امد هرگز او و تلاش هایش را فراموش نمی کنند و برای او ارزوی موفقیت و زندگی دوباره با یووه دارند.