-
گزارش تصویری: تمرین روز سه شنبه پرسپولیس.
تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس روز سه شنبه زیر نظر چیذری و محسن عاشوری پیگیری شد. گزارش تمرین صبح امروز در قالب 11 عکس :
-
برونو متسو بار دیگر گزینه اصلی سرمربیگری پرسپولیس شد
مرجع خبری پرسپولیس : برونو متسو گزینه اصلی سرمربیگری پرسپولیس شد.
علی پروین پس از جلسه امروز با رویانیان انصرافش را از سرمربیگری پرسپولیس اعلام کرد. پس از این موضوع، برونو متسو فرانسوی که پیش از این گزینه اصلی سرمربیگری پرسپولیس بود، بار دیگر به نیمکت این تیم نزدیک شد.
قرار است صحبتهای نهایی با این مربی ظرف دو روز آینده انجام شود.
-
عاشوری: سرمربی پرسپولیس باید زودتر انتخاب شود/ سوسا بزودی در تمرینات شرکت می کند
مرجع خبری پرسپولیس : مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هرچند فعلا در فصل بدنسازی هستیم و سرمربی نقش زیادی در این بخش ندارد، اما باید تکلیف نیمکت تیم هر چه زودتر مشخص شود.
محسن عاشوری در حاشیه تمرین امروز چهارشنبه پرسپولیس در جمع خبرنگاران حاضر شد و درباره شرایط تمرینات این تیم تصریح کرد: این روزها اوج تمرینات ماست.
ما برای بازیکنان توضیح دادهایم که چون از برنامه اصلی عقب هستیم باید تمرینات پرفشاری را پشت سر بگذاریم تا به شرایط مورد نظر برسیم.
وی افزود: خوشبختانه بازیکنان هم همکاری کاملی با ما داشتند و فشار تمرینات را تحمل کردند. فرهاد چیذری مربی بدنساز هم روی همه چیز کنترل دارد.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره اردوی خارجی این تیم، تاکید کرد: قرار است در کشور ترکیه اردو بزنیم. ما نیاز به چند بازی تدارکاتی داریم. فاز دیگر تمرینات ما در ترکیه پیگیری میشود تا علاوه بر استراحت، تمرینات سرعتی و تغذیه خوب، بازیکنان بیشتر با هم آشنا شوند.
عاشوری در پاسخ به این سئوال که تکلیف پست هافبک دفاعی چه شد؟ گفت: باشگاه با یک بازیکن خارجی در این پست به توافق رسیده است که به زودی به تمرینات ما اضافه میشود.
وی همچنین با اشاره به بازیهای تدارکاتی پیش از فصل تصریح کرد: اگر تعداد نفرات ما بالای 20 نفر باشد قطعا سه بازی دوستانه انجام میدهیم در غیر اینصورت دو مسابقه در نظر میگیریم.
عاشوری در پایان درباره نگرانی هواداران این تیم از انتخاب دیرهنگام سرمربی و هماهنگ نبودن بازیکنان در فصل بعد، تاکید کرد: خوشبختانه بازیکنان پرسپولیس اکثرا کنار هم بازی کردهاند و از این بابت نگران نیستیم، ولی مربی باید زودتر انتخاب شود. البته وقتی در این خصوص با رویانیان صحبت میکردم گفت که باید بهترین تصمیم را برای انتخاب سرمربی بگیرد. من هم به او حق میدهم.
-
رويانيان: ديگر خستهام/ پروين و كميته فني سرمربي را سريعا انتخاب ميكنند
مانوئل خوزه فقط به پول علاقه داشت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]مرجع خبری پرسپولیس : مديرعامل باشگاه پرسپوليس ميگويد مسئوليت انتخاب سرمربي تيم را به علي پروين و كميته فني باشگاه واگذار كرده است.
محمد رويانيان درباره خبر استعفايش از پرسپوليس گفت: قصد داشتم پس از انتخاب پروين از حضور در پرسپوليس كنارهگيري كنم، اما پروين به محض اينكه اين موضوع را فهميد گفت كه به خاطر جلوگيري از رفتن من اين پيشنهاد را نميپذيرد.
وي افزود: ديگر خسته شدهام. ديگر نميتوانم درباره اتفاقهايي كه افتاده صحبت كنم. متاسفانه ما هر كاري كه ميكنيم با واكنشي روبرو مي شويم. يكي درباره گزينهمان اطلاعيه ميدهد و ديگري اتهاماتي مطرح ميكند. پس از اين واكنشها ديگر خستهام و وظيفه انتخاب سرمربي را به پروين و كميته فني ميدهم تا آنها خودشان تصميم بگيرند. به پروين و كميته فني مسووليت دادهام تا سريعا نظرشان را در بين گزينههاي موجود بدهند، تا سرمربي را به هواداران معرفي كنيم.
رويانيان افزود: هر تصميم ما با واكنشي روبرو ميشود، فدراسيون يك حرف ميزند و رسانهها چيز ديگري ميگويند. انتخابهاي ما هميشه پخته بوده است اما ديگر از واكنشها خسته شدهام. از گفتمان حاكم در فوتبال و اتهاماتي كه ميزنند، واقعا خستهام.
وي ادامه داد: بزرگترين گزينهاي كه مد نظر داشتيم براي ما قيمتي غيرمنطقي تعيين كرد كه نشاندهنده اين بود كه او به پول بيش از باشگاه علاقه دارد، اما من به خودم اجازه نمي دهم پولي كه حق يك مربي نيست را به او بدهم. البته رقمهايي كه متسو و كالدرون داشتند، منطقي و به رقم مربيان ايراني نزديك بود.
رويانيان افزود: واقعا از اتفاقاتي كه در فوتبال ميافتد، ناراحت هستم. ديگر ايمان پيدا كردهام كه اتفاقات در فوتبال در جايي ديگري رقم ميخورد.
-
اطرفایان پروین: نارضایتی هواداران دلیل انصراف او بود.
علی پروین نامزد سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس ظهر امروز از ادامه مذاكره برای پذیرش هدایت سرخپوشان انصراف داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از ایرنا؛ علی پروین كه شب گذشته به عنوان گزینه سرمربیگری باشگاه پرسپولیس از سوی مدیر عامل این باشگاه مطرح شد و خیلی ها او را سرمربی جدید سرخپوشان می دانستند امروز پس از جلسه با مسئولان باشگاه انصراف داد.
نزدیكان علی پروین دلیل انصراف وی را اعتراض هواداران باشگاه به انتخاب او در تمرین صبح امروز اعلام كردند
به نظرمی رسد پروین علاقه ای برای مبتلا شدن به سرنوشت حمید استیلی درفصل گذشته را ندارد و نمی خواهد مقابل هواداران قرار بگیرد.
اكنون با كناره گیری علی پروین، برونو متسو و گابریل کالدرون به عنوان گزینه های خارجی برای سرمربیگری این تیم مطرح هستند.
-
سوسا بالاخره به پرسپولیس پیوست.
باشگاه پرسپولیس با سوسا هافبك دفاعی برزیلی برای حضور در این تیم قرارداد داخلی امضا كرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این بازیكن برزیلی سابقه پوشیدن پیراهن تیم های رایو وایكانو و سالامانكای اسپانیا را در كارنامه دارد و فصل گذشته در لیگ پرتغال بازی می كرد.
بر اساس قوانین جدید كمیته پزشكی فدراسیون فوتبال، بازیكنان خارجی برای ثبت قرارداد رسمی با تیم های ایرانی باید در تست های پزشكی شركت كنند.
-
پروین: استعفای رویانیان را که دیدم انصراف دادم/ خودم سرمربی را انتخاب میکنم.
علی پروین با بیان اینکه رویانیان امروز از سمت خود استعفا کرد اما او جلوی این کار را گرفته گفت: وقتی این موضوع را دیدم از سرمربیگری پرسپولیس انصراف دادم.
علی پروین درباره انصرافش از سرمربیگری پرسپولیس اظهار داشت: صبح امروز وقتی به دفتر رویانیان رفتم متوجه شدم او از خیلی از چیزها خسته است.
استعفای رویانیان را روی میزش دیدم و شوکه شدم. به رویانیان گفتم حق نداری پرسپولیس را ترک کنی و باید تا آخر باشی. اعلام کردم دوست ندارم در شرایطی سرمربی پرسپولیس شوم که رویانیان نباشد. با اصرار نظر رویانیان را عوض کردم و من دیگر سرمربی پرسپولیس نمیشوم.
وی افزود: متأسفانه آقای رویانیان دست روی هر مربی خارجی گذاشت فدراسیون، مطبوعات و رسانهها برای او مشکل درست کردند، تا آمد با هرکسی قرار ببندد مشکل ایجاد شد تا اینجا که هنوز سرمربی نداریم. امروز پای درد دل رویانیان نشستم و باور کنید رویانیان بابت اتفاقات اخیر خسته شده است. او میخواست امروز استعفا بدهد اما من اجازه این کار را ندادم.
پروین تأکید کرد: با اجازه سردار ظرف یکی دو روز آینده خودم شخصاً سرمربی پرسپولیس را ایرانی یا خارجی انتخاب میکنم. مطمئن باشید من کنار سردار تا آخرش میمانم. خسته شدن سردار برای من ناراحت کننده بود اما گفتم به تو اجازه نمیدهم از فوتبال بروی. سردار در نشست امروز قبول نمیکرد استعفایش را پس بگیرد اما وقتی من با او حرف زدم و به او همه چیز را گفتم شرایط فرق کرد.
پروین خاطرنشان کرد: از هواداران پرسپولیس عذرخواهی میکنم اما از رسانهها میخواهم حداقل حرمت مو سفیدان فوتبال را نگه دارند. چیزهایی شنیدهام که اصلا قشنگ نبود. من عاشق انتقاد هستم اما نه تخریب. کنار سردار با قدرت کارم را ادامه میدهم و انشالله همه دست به دست هم میدهیم تا تیمی قدرتمند و کادر فنی قوی بالا سر این تیم بگذاریم. از تمام مردم هم سپاسگذارم که در این 24ساعته عاشقانه لطف خود را به من نشان دادند و من همیشه افتخار میکنم که لقبم سلطان پرسپولیس است.
پروین در پایان گفت: از سردار رویانیان هم تشکر میکنم که این اعتماد را به من کرد و این برای من یک دنیا ارزش داشت. سردار در پرسپولیس میماند و با قدرت کار خود را دنبال میکند. اگر سرمربی جدید بیاید خودم بالاسر او میایستم و مطمئن باشید تمام امور را زیر نظر خواهم داشت.
-
قنبرپور: انصاریفرد مبارک پرسپولیس باشد.
مدیرعامل باشگاه سایپا در واکنش به ثبت قرارداد کریم انصاری فرد بدون دریافت رضایتامه از این باشگاه، گفت: کریم انصاری فرد مبارک پرسپولیسی ها باشد.
مرتضی قنبرپور در مورد جذب بازیکنان جدید گفت: محسن یوسفی را از استقلال گرفتهایم و یک بازیکن دیگر هم میتوانیم بگیریم. به دنبال جذب یک هافبک وسط یا مدافع وسط هستیم.
وی در مورد جدایی کریم انصاریفرد از سایپا بدون دریافت رضایتنامه، تصریح کرد: کریم انصاریفرد مبارک پرسپولیس باشد. جدایی او از سایپا با توافقی که با مدیرعامل وقت باشگاه داشتند انجام شد. برای انصاریفرد آرزوی موفقیت میکنیم. او یکی از نوابغ فوتبال ما است.
قنبرپور در مورد پس گرفتن خودرو قشقایی از انصاریفرد که به دلیل آقای گلی به او اهدا شده بود، گفت: اصلا چنین چیزی نیست. این مسئله اصلا در شان باشگاه سایپا نیست که بخواهد کادوی اهدایی را پس بگیرد. شان و شخصیت کریم انصاریفرد هم بسیار بالاتر از این مسایل است.
-
انصاری فرد: مهم این است که پرسپولیس آقای گل شود.
کریم انصاری فرد گفت: بعد از چند سال بالاخره به پرسپولیس آمدم. خدا را شکر که توانستم بهترین تصمیم را بگیرم. از اینکه رقابت سنگین باشد هم ترسی ندارم.
آقای گل فصل گذشته لیگ برتر فوتبال گفت: خدا را شکر می کنم که به پرسپولیس آمدم. این یک اتفاق خوب در زندگی ورزشی من است که بالاخره اتفاق افتاد.
از چند سال قبل پرسپولیس صحبت از حضور من بود اما هر بار، این مساله با مشکلی روبرو می شد تا اینکه دوباره برای این فصل بحث حضور من در پرسپولیس قوت گرفت. در نهایت بعد از رایزنی هایی که داشتیم بالاخره به پرطرفدارترین تیم ایران آمدم.
مهاجم پرسپولیس درباره حرف و حدیث هایی که پس از قطعی شدن حضورش در پرسپولیس مطرح شد، گفت: کارها درست و قانونی انجام شد و نیازی نیست که درباره اش صحبت شود. بعضی هم گفتند که من بازار گرمی می کردم، در حالی که حق طبیعی هر بازیکنی است که برای رسیدن به بهترین شرایط تلاش کند. در این بین پیشنهادهای مختلف مطرح می شود که بازیکن مذاکره می کند. موارد زیادی هم روی گرفتن بهترین تصمیم تاثیر گذار است که فقط مسائل مالی نیست. در نهایت خدا را شکر می کنم که کمک کرد بهترین تصمیم را بگیرم.
انصاری فرد درباره رقابت بالایی که در حمله پرسپولیس وجود دارد و اینکه آیا آقای گل خواهد شد، تصریح کرد: رقابت که سالم باشد، مشکلی وجود ندارد، اتفاقا کیفیت تیم و بازیکن را بالا می برد. ما باید سعی کنیم رقابت سالم باشد و من این را در تیم می بینم. من سال قبل آقای گل شدم ولی فوتبال غیر قابل پیش بینی است. نباید اینطور فکر کرد که مثلا در هر بازی گل خواهم زد. همه بازیکنان سعی و تلاش می کنند تا تیم موفق شود. در واقع آنچه مهم است این است که پرسپولیس بیشتر از سایر تیم ها گل بزند و آقای گل باشد.
-
احتمال ماندن مهرداد اولادی در پرسپولیس وجود دارد.
مهرداد اولادي مهاجم پرسپوليس هنوز هم نميداند كه بالاخره در پرسپوليس ماندني خواهد شد يا اينكه بايد فصل آينده در تيم ديگري بازي كند.
او در فهرست بازيكنان پرسپوليس براي فصل آينده نبود و از چند هفته پيش منتظر است تا وضعيتش براي فصل بعد مشخص شود چون يك سال ديگر با سرخپوشان قرارداد دارد و بايد تسويه حساب و رضايتنامهاش را از اين باشگاه دريافت كند.
اولادي در اين مدت مصاحبههاي مختلفي در مورد ماندن يا جدايي از پرسپوليس انجام داده و در آخرين مصاحبهاش گفت كه قطعاً از پرسپوليس جدا خواهد شد. حالا احتمال ماندن اولادي در پرسپوليس وجود دارد و اين شايعه روز گذشته دهان به دهان پيچيد. اولادي حتي 3 روز پيش هم با رويانيان صحبت كرد و مديرعامل پرسپوليس به او گفت كه تا چند روز ديگر وضعيتش را مشخص ميكند. اولادي به نزديكانش گفته كه احتمال ماندنش در پرسپوليس وجود دارد.
-
ماهینی: امیدوارم سرمربی جدید زودتر انتخاب شود.
مدافع ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس تهران، از مسوولان این باشگاه درخواست كرد تا سرمربی جدید این تیم را هر چه سریع تر مشخص كنند.
حسین ماهینی گفت: تمرینات بسیار خوبی را زیر نظر بدنساز تیم پشت سر می گذاریم و بازیكنان در شرایط بسیار خوبی قرار دارند. بازیكنان ما با تمریناتی كه پشت سر گذاشته اند، كاملا آماده آغاز لیگ هستند و اطمینان دارم تیم ما یكی از تیم های آماده لیگ خواهد بود.
مدافع ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: امیدوارم تكلیف سرمربی تیم هرچه سریع تر مشخص شود زیرا حضور سرمربی می تواند به تیم كمك زیادی كند.
وی تصریح كرد: هر تصمیمی كه باشگاه در خصوص سرمربی جدید بگیرد، برای ما قابل احترام خواهد بود و ما با سرمربی مدنظر باشگاه كار خواهیم كرد.
وی در خصوص پست مورد علاقه خود برای بازی كردن در تیم پرسپولیس تهران اظهار داشت: می توانم در دفاع راست و چپ بازی كنم اما می خواهم این فصل در پست اصلی خود یعنی دفاع راست بازی كنم.
-
محمد مایلی کهن گزینه جدید سرمربیگری پرسپولیس شد؟!
برخی منابع خبری از مذاکره مسئولان باشگاه پرسپولیس با محمد مایلی کهن خبر می دهند!
به نقل از خبر؛ محمد مایلیكهن حالا یكی از گزینههای سرمربیگری پرسپولیس است. او كه مدتهاست هیچ تیمی نداشته و از مربیگری در سطح اول فوتبال ایران دور مانده، تبدیل به یكی از گزینههای سرمربیگری پرسپولیس شده است.
مسئولان باشگاه پرسپولیس در حال مذاكره با این مربی هستند تا پس از بررسی شرایط او، تصمیم نهایی خود را بگیرند.
محمد مایلیكهن فصل گذشته مدیر فنی پرسپولیس بود اما چند هفته بیشتر در این تیم ماندگار نشد. حالا هم به یكباره او تبدیل به گزینه سرمربیگری پرسپولیس شده است.
-
گزارش تصویری: تمرین صبح چهارشنبه سرخپوشان.
تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس صبح روز چهارشنبه با حضور کریم انصاری فرد و سایر ملی پوشان در مجموعه ورزشی درفشی فر پیگیری شد. گزارش تمرین امروز به روایت 10 عکس:
-
گزارشي از تمرين امروز پرسپوليس
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز بدون حضور پروين پشت درهاي بسته برگزار شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تمرين پرسپوليس در نوبت صبح از ساعت 9:30 در ورزشگاه درفشيفر برگزار شد. در اين تمرين بازيکنان پرسپوليس به کارهاي قدرتي و تعادلي با توپهاي مخصوص پرداختند.
*بازيکنان پرسپوليس در حاشيه تمرين امروز تست قلب و اکو دادند.
*پرسپوليسيها پنجشنبه در يک نوبت تمرين ميکنند و تمرينات جمعه اين تيم تعطيل است.
*سوژه اصلي هواداران که پشت درهاي بسته حضور داشتند حضور علي پروين به عنوان سرمربي در اين تيم بود. پروين در تمرين امروز حضور نداشت. گروهي از هواداران دايي را تشويق کردند و گروهي ديگر خواهان عدم حضور پروين و آمدن مربي خارجي بودند. در پايان تمرين بين هواداران درگيري فيزيکي پيش آمد.
*در مقابل ورزشگاه درفشيفر شيريني پخش ميشد.
*علي کريمي تنها بازيکني بود که بيشتر از ساير همه بازيکنان مورد تشويق قرار گرفت.
*انصاريفرد، کاظميان، آقازماني و غلامرضا رضايي بيشتر از ساير بازيکنان دور زمين اختصاصي تمرين کردند.
-
درخواست 4 میلیاردی کالدرون از پرسپولیسیها/ یک مربی ایرانی به گزینهها اضافه شد.
گزینه آرژانتینی تیم فوتبال پرسپولیس از مسئولان این باشگاه برای عقد قراردادی 2 ساله درخواست 4 میلیارد تومان کرد.
مسئولان باشگاه پرسپولیس در تلاش هستند تا هر چه سریعتر سرمربی خود را انتخاب کنند، از همین رو با اولین گزینه خارجی خود کالدرون مربی آرژانتینی مجدداً وارد مذاکره شدند که این مربی پیشنهاد 4 میلیارد تومان برای 2 فصل به پرسپولیسیها داده است.
با پیشنهاد علی پروین و موافقت محمد رویانیان یک گزینه ایرانی نیز به جمع سایر گزینههای خارجی برای به دست گرفتن سکان هدایت پرسپولیس اضافه شد.
این در شرایطی است که با توجه به قیمت خوب متسو این مربی گزینه اصلی اخذ قرارداد با قرمز پوشان است.
-
چیذری: نکته مهم نگه داشتن بدنهای بازیکنان در اوج است/ همه باید تلاش کنند.
مربی بدنساز تیم فوتبال پرسپولیس هدف نخست کادرفنی این تیم را رساندن بازیکنان به اوج خواند و گفت: نکته مهم این است که بازیکنان را در اوج نگه داریم.
فرهاد چیذری در مورد آخرین وضعیت تمرینات بدنسازی تیم فوتبال پرسپولیس ضمن بیان مطلب فوق گفت: خوشبختانه همه بازیکنان با من همکاری میکنند و تمرینات بدنسازی و آمادگی جسمانی به خوبی پیگیری میشود.
وی اضافه کرد: هدف نخستمان این است که بازیکنان را به اوج آمادگی بدنی برسانیم اما نکته مهمتر این است که آنها را در اوج نگه داریم و بازیکنان با سطح آمادگی مطلوب در مسابقات به میدان بروند.
مربی بدنساز تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به شرایط خوب بدنی بازیکنان، در مورد اینکه کدام نفر از نظر بدنی شرایط بهتری نسبت به دیگران دارد، تصریح کرد: نمیشود گفت کدام بازیکن آمادهتر از دیگران است. فرقی ندارد کدام بازیکن آمادگی بیشتری دارد زیرا باید تلاش کنند تا به سطح بالای آمادگی دست یابند.
چیذری در پایان گفت: فشار اصلی را در تمرینات تهران به بازیکنان وارد کردیم ولی در اردوی آمادهسازی ترکیه بیشتر تمرینات سرعتی را انجام خواهیم داد.
-
حضور کریم باقری در اردوی تیم ملی نونهالان.
کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال ایران و بازیکن تیم فوتبال اساسونای اسپانیا عصر امروز چهارشنبه در تمرین تیم فوتبال نونهالان ایران حضور یافت.
در راستای حضور بازیکنان مطرح کشورمان در تمرینات تیمهای پایه کریم باقری، کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال ایران عصر امروز چهارشنبه در محل تمرین تیم فوتبال نونهالان در کمپ تیمهای ملی حاضر شد و عملکرد بازیکنان این تیم را به تماشا نشست.
وی که روز گذشته هم در تمرینات این تیم حضور یافته و برای بازیکنان صحبت کرده بود امروز تنها نظارهگر برنامههای آماده سازی نونهالان بود.
شاگردان مصطفی قنبرپور در حالی تمرینات خود را در کمپ تیمهای ملی پیگیری کردند که فرزند کریم باقری هم به عنوان میهمان در تمرین امروز حضور داشت.
از سوی دیگر مسعود شجاعی هافبک ملی پوش تیم فوتبال اساسونای اسپانیا نیز در تمرین تیم نونهالان حضور یافت و برای دقایقی با بازیکنان این تیم صحبت کرد.
شجاعی در صحبتهایش خطاب به بازیکنان تیم نونهالان گفت: اگر به تلاش خود ادامه داده، با دقت دستورات کادر فنی را اجرا کنید و دور از حاشیهها باشید میتوانید در فوتبال حضور یافته و آینده خوبی پیش رو داشته باشید.
-
پروین: هواداران صبور باشند و از پرسپولیس لذت ببرند/ خودم با متسو مذاکره می کنم.
مدیر راهبری تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به رویانیان گفته ام شخصا با برونو متسو برای هدایت پرسپولیس مذاکره می کنم.
علی پروین در خصوص انصراف از سرمربیگری پرسپولیس، گفت: صبح امروز به دفتر رویانیان رفتم و مشاهده کردم یک برگه استعفا از سوی او تایپ شده ، آماده بود و روی میز کار رویانیان گذاشته شده بود.
به ایشان گفتم اگر شما نباشید من هم نیستم و او را از استعفا منصرف کردم. ماجرای من مثل مایلی کهن شد که یک هفته پس از سرمربیگری در تیم ملی از این سمت انصراف داد.
وی افزود: تصمیم گرفتیم طی روزهای آینده اگر بتوانیم یک سرمربی خارجی استخدام کنیم چون زمان زیادی نداریم و اگر نتوانستیم یک مربی ایرانی با کادرفنی قوی مشخص کنیم خود من هم بالای سر آن ها باشم و به کارشان نظارت کنم. كمیته فنی زیر نظر من تشكیل جلسه خواهد داد، اما هنوز زمان تشكیل آن مشخص نیست زیرا می خواهیم با دقت نفرات را انتخاب كنیم.
عضوهیات مدیره باشگاه پرسپولیس تهران در خصوص گزینه های سرمربیگری پرسپولیس، گفت: كالدرون، متسو و خوزه مانوئل گزینه های خارجی ما هستند و در حال حاضر باید مذاكرات خود را با آنها ادامه دهیم.
وی تصریح كرد: در صورتی كه با این گزینه ها به توافق نرسیم، با گزینه ایرانی خود مذاكرات را ادامه خواهیم داد. به آقای رویانیان گفتم به این شرط متسو را برای مذاکره بیاورید که من خودم شخصا با او مذاکره کنم و رویانیان به عنوان مدیرعامل آن بالا باشد.
وی افزود : از هواداران پرسپولیس می خواهم صبور باشند و با این تیم عشق کنند. می خواهیم تیمی داشته باشیم که با اختلاف 3، 4 گل رقبا را شکست بدهد.
-
نقل قول:
برخی منابع خبری از مذاکره مسئولان باشگاه پرسپولیس با محمد مایلی کهن خبر می دهند!
به نقل از خبر؛ محمد مایلیكهن حالا یكی از گزینههای سرمربیگری پرسپولیس است. او كه مدتهاست هیچ تیمی نداشته و از مربیگری در سطح اول فوتبال ایران دور مانده، تبدیل به یكی از گزینههای سرمربیگری پرسپولیس شده است.
مسئولان باشگاه پرسپولیس در حال مذاكره با این مربی هستند تا پس از بررسی شرایط او، تصمیم نهایی خود را بگیرند.
محمد مایلیكهن فصل گذشته مدیر فنی پرسپولیس بود اما چند هفته بیشتر در این تیم ماندگار نشد. حالا هم به یكباره او تبدیل به گزینه سرمربیگری پرسپولیس شده است.
خدا نکنه مایلی کهن بیاد.پرسپولیس هم میشه عین فرانسه ریمون دومنک...........
-
زاید: با ذوب آهن مذاکره نکردم/ گزینه اول و آخرم پرسپولیس است.
ایمون زاید با تکذیب مذاکره اش با باشگاه ذوب آهن اصفهان گفت: گزینه اول و آخر من برای فصل آینده پرسپولیس است.
در شرایطی که شایعاتی مبنی بر حضور ایمون زاید مهاجم لیبیایی پرسپولیس به ذوب آهن منتشر شده بود، آقای هت تریک این موضوع را تکذیب کرد.
ایمون زاید در گفت و گو با روزنامه باشگاه پرسپولیس گفت: من این موضوع را همین الان از شما شنیدم. این اخبار صحت ندارد و نمی دانم چرا بعضی ها دوست دارند به این شایعات دامن بزنند. من قبلا هم گفته بودم در ایران فقط برای پرسپولیس بازی می کنم.
وی افزود: حتی اگر پرسپولیس 10 فوروارد بخرد تاثیری روی تمرکز من نخواهد داشت، من یک بازیکن حرفه ای هستم و براساس توافق با باشگاه پرسپولیس فصل آینده در این تیم بازی خواهم کرد.
زاید که اواخر هفته جاری از ایرلند به ایران بازخواهد گشت از ابتدای هفته آینده در تمرینات سرخپوشان شرکت می کند.
-
علي دايي در آستانه بازگشت به پرسپوليس
با منتفي شدن حضور متسو در پرسپوليس علي دايي در آستانه بازگشت به اين تيم قرار گرفت.
پس از منتفي شدن حضور برونو متسو در پرسپوليس، مسئولان اين باشگاه به دنبال مذاکره با يک گزينه ايراني هستند.
اين گزينه علي دايي سرمربي فصل گذشته راه آهن است و با اين حساب دايي در آستانه بازگشت به پرسپوليس بعد از يک سال قرار گرفت.
قرار است مسئولان پرسپوليس طي امشب و فردا با دايي مذاکرات اوليه را انجام دهند و با توجه به کمبود وقت احتمالا سريعتر معارفه اين مربي را در تمرين پرسپوليس برگزار کنند.
از مدت ها قابل شايعه علاقه مسئولان باشگاه پرسپوليس به بازگرداندن علي دايي در محافل خبري شنيده مي شد.
-
ابهام در وضعیت پرسپولیس و کریمی/ رابطه دایی و کریمی بهتر شده است؟
عده ای می گویند رابطه علی کریمی و علی دایی این روزها بهتر از همیشه است.
علی دایی که شب گذشته مذاکراتی با محمد رویانیان داشته، امروز هم جلسهای با او برگزار میکند تا در مورد سرمربیگری پرسپولیس حرف بزنند. در حال حاضر او بیشترین شانس را برای نشستن روی نیمکت پرسپولیس دارد چراکه برونو متسو خودش از حضور در پرسپولیس انصراف داده که این انصراف، نتیجه مشورتش با چند بازیکن ایرانی است.
متسو که در فوتبال آسیا کار کرده، یک بار تجربه اخراج از الغرافه را دارد و نمیخواهد برای دومین بار طعم اخراج را بچشد. به همین دلیل گفته که زمان کمی تا شروع فصل مانده و نمیتواند پرسپولیس را آنطور که لازم است آماده کند. از طرفی دیروز در تمرین پرسپولیس بازیکنان این تیم بحث سرمربیگری علی دایی را تبدیل به سوژه اصلی خود کرده بودند و به یکدیگر میگفتند: «رابطه دایی و کریمی الان بهتر از همیشه است.» به نظر میرسد با توجه به شرایط فعلی، خود کریمی هم علی دایی را بهترین گزینه داخلی برای سرمربیگری پرسپولیس میداند.
-
پنجعلي: مربيان دوره ديده خانهنشين شدهاند
کاپيتان اسبق تيم فوتبال پرسپوليس اظهار اميدواري کرد که هر چه سريعتر مشکل انتخاب سرمربي جديد سرخ پوشان حل شود.
محمد پنجعلي در گفتوگو با خبرگزاري دانشجويان ايران، درباره وضعيت تيم فوتبال پرسپوليس گفت: چيزي که مشهود است، پرسپوليس امسال يارگيري خوب انجام داده است، اما مشکل اصلي انتخاب سرمربي جديد اين تيم است که تبديل به يک معضل شده و اگر به همين صورت پيش برود به تيم لطمه ميزند. اميدوارم هر چه زودتر اين مشکل حل شود.
وي همچنين درباره اين که مربي جديد پرسپوليس ايراني باشد، بهتر است يا خارجي، گفت: مربيان خارجي در فوتبال ما تاثير چنداني نداشتهاند، چون فوتبال ما آماتوري است! بيشتر موفقيتهاي ما با مربيان داخلي بوده است. مربي پرسپوليس بايد شناخت خوبي روي بازيکنان و ليگ ايران داشته باشد و گرنه مربي خارجي هر چقدر هم که معتبر باشد، نميتواند کار خاصي انجام دهد. مثلا همين کارلوس کيروش چه تغييراتي در تيم ملي ايجاد کرده است؟
پنجعلي ادامه داد: اگر قرار است مربي خارجي بياوريم پس بهتر است مدير هم از خارج بياوريم، چون وقتي مربيان خارجي نميتوانند موفقيت خاص کسب کنند، پس حتما مشکل مديريتي داريم! حرف من اين است که مشکل ما نفرات نيستند، بلکه فوتبال ما از ريشه مريض است. چندين سال است که تکليف فوتبال ما روشن نشده که بالاخره حرفهاي هستيم يا آماتور.
وي همچنين درباره احتمال انتخاب علي پروين به عنوان سرمربي پرسپوليس، گفت: در فوتبال دنيا وقتي صحبت از مربي ميشود، مطابق اصول خاص کار ميشود، اما در ايران بيشتر مربيان بر اساس يکسري ارتباطات با مسئولان دولتي انتخاب ميشوند. مربياني بودهاند که با وجود از دور خارج کردن سه تيم مختلف در يک فصل ، باز هم سرمربي يک تيم ديگر شدهاند! متاسفانه اوضاع اين گونه است که برخي مربيان با رابطه هدايت تيمها را بر عهده ميگيرند و تعدادي مربي هم از اروپا و آمريکا مي آيند و تيم ميگيرند که حتي فوتبال ما را نميشناسند، آن وقت مربيان دوره ديده ما در خانه نشستهاند!
کاپيتان اسبق تيم ملي فوتبال در ادامه با بيان اين که مشکل فوتبال ايران نفرات نيستند، بلکه سيستم حاکم به آن داراي اشکال است، گفت: سالها است که مي گوييم فوتبال نبايد دولتي باشد، ولي شاهد هيچ تغييري نيستم و اين هم نتيجه فوتبال ما است. ما برابر ازبکستان در رفتيم و برابر قطر هم مساوي کرديم. زماني بود که 17 گل به مالديو ميزديم، ولي دفعه آخري که با اين تيم بازي کرديم، نزديک بود ببازيم!
پنجعلي ادامه داد: فساد همه فوتبال ما را فرا گرفته است. از اين حرف نبايد به کسي بر بخورد چون من هم که اين حرف را ميزنم، خودم جزئي از فوتبال هستم. تمام اين مسايل را همه ما ميدانيم، اما کساني که فساد ميکنند از خود اثري نميگذارند، ولي اين مسايل روز به روز بيشتر رو ميشوند. به عنوان نمونه يک مربي منشوري که در ليگ برتر نميتواند کار کند به ليگ يک ميرود و 600 ميليون هم ميگيرد!
وي در ادامه و در پاسخ به اين سوال که آيا قصد ندارد به عرصه مربيگري يا مديريت در فوتبال باز گردد؟ اظهار کرد: من از هيات مديره پرسپوليس استعفا دادم و ديگر قصد ندارم به فوتبال بازگردم. احساس ميکنم براي من خوب نيست که وارد کار شوم چون در صورت آمدن هيچ نقشي نخواهم داشت و بايد دستورات مقامهاي بالا دستي را انجام دهم. در آن صورت مجبور ميشوم دروغ بگويم و مردم را فريب دهم در حالي که من نميتوانم چنين کاري انجام دهم.
وي در پايان پيشبينياش را درباره نتيجه پرسپوليس در فصل آينده اين گونه، بيان کرد: ظاهرا همه چيز در پرسپوليس خوب است و به نظر من اگر اين تيم حاشيه نداشته باشد، بخت اول قهرماني در فصل دوازدهم ليگ برتر است.
-
متسو از حضور در پرسپولیس عذرخواهی کرد/ زمان کافی ندارم.
گزینه سرمربیگری پرسپولیس بعد از ظهر امروز رسما از حضور در این تیم عذرخواهی کرد.
پس از اینکه صبح امروز علی پروین از حضور بر روی نیمکت پرسپولیس انصراف داد محمد رویانیان با گزینه های خارجی مجددا وارد مذاکره شد.
گزینه اصلی خارجی قرمز پوشان برای مذاکره برونو متسو بود اما این مربی از طریق نماینده خود در ایران عذرخواهی رسمی خود را از گرفتن سکان هدایت پرسپولیس در فصل جدید اعلام کرد. متسو خطاب به مسئولان پرسپولیس اعلام کرد با توجه به محدودیت زمان کم فکر نمیکنم که الان بتوانم به تیم بزرگ و پرطرفدار پرسپولیس کمک کنم.
وی افزود: این یک ریسک بزرگ است که بخواهم در این شرایط سکان هدایت پرسپولیس را بر عهده بگیرم. به پرسپولیس و هوادرانش علاقه زیادی دارم و از حضور در ایران در این مدت زمان کم بسیار لذت بردم.
حضور من در پرسپولیس بسیار کمرنگ است و من از این بابت عذر خواهی میکنم. شما میدانید که تا آغاز فصل زمان کمی وجود دارد به همین دلیل من نمیتوانم در خدمت شما باشم.
-
آشنایی بیشتر با روبرتو دسوسا رزونده.
بالاخره هافبك دفاعي برزيلي پرسپوليس هم به ايران آمد تا خيال هواداران اين تيم از بابت جذب بازيكن در اين پست تا حدودي راحت شود.
ديروز گفته ميشد سوسا سهشنبه شب به تهران رسيده، هر چند نزديكان او درباره زمان ورودش به تهران شك داشتند و اعلام كردند شايد هم چهارشنبه (ديشب) به تهران رسيده باشد!
به هر حال سوسا كه پيشتر قراردادي داخلي با پرسپوليس بسته، قراردادي رسمي با اين باشگاه امضا خواهد كرد. نام كامل اين هافبك برزيلي كه 18 ژانويه 1985 در گوياناي برزيل به دنيا آمده روبرتو دسوسا رزونده است.
اين بازيكن كوتاه قامت كه تنها 176 سانتيمتر قد دارد فوتبالش را در گواراني برزيل شروع كرد و بعد به سلتاويگوي اسپانيا پيوست كه البته در اين تيم اسپانيايي موفق نبود و تنها 15 بار به ميدان رفت تا سلتا اين بازيكن را در سه فصل متوالي به تيمهاي سالامانكا، راسينگ فرول و ليكسوئس قرض بدهد.
سوسا سرانجام در سال 2009 به تيم ماريتيموي پرتغال پيوست و طي سه فصل گذشته 73 بازي براي اين تيم انجام داد كه حدود 30 بازياش مربوط به فصل گذشته ليگ پرتغال است.
اين بازيكن كه به گفته مديربرنامههايش «معروفترين خارجي فوتبال ايران» است در رده ملي طي سالهاي 2003 تا 2006، 18 بازي براي تيم زير 20 سال برزيل انجام داده است. به گفته مديربرنامههاي سوسا اين بازيكن دوندگي فوقالعادهاي دارد و در چند هفته از رقابتهاي فصل گذشته ليگ پرتغال جزو 10 نفر اول ليست دوندهترين بازيكنان اين ليگ قرار گرفته است. همچنين اين هافبك كوتاه قامت عليرغم جثه كوچك، خوب ضربه سر ميزند و اهل تكل و درگيري است.
-
منتقمی: آماده میزبانی از سرخابی ها در کرج هستیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز گفت: ورزشگاه انقلاب کرج هیچ مشکلی برای میزبانی از استقلال و پرسپولیس در رقابت های لیگ برتر فوتبال ندارد.
بهروز منتقمی مدیر کل ورزش و جوانان استان البرز در خصوص آخرین شرایط ورزشگاه انقلاب اسلامی کرج اظهار داشت:
مشکلات و نواقص ورزشگاه انقلاب برطرف شده است و تنها مشکلی که در حال حاضر برطرف نشده نور ورزشگاه است که قرار تا آغاز بازی های لیگ برتر این مشکل هم برطرف شود.
وی ادامه داد:ما نواقصی که از سوی بازرسان AFC مطرح شده بود را بر طرف کرده و دیگر مشکل خاصی از نظر امکانات برای میزبانی در رقابت های لیگ برتر نداریم.
منتقمی در خصوص میزبانی سایپای البرز در رقابت های لیگ برتر فوتبال از تیم های استقلال و پرسپولیس گفت: حق سایپا و مردم استان البرز است که در دیدار های خانگی میزبانی دو تیم پرطرفدار فوتبال ایران باشند در حال حاضر ورزشگاه انقلاب هیچ مشکلی با میزبانی ندارد و در فصل جدید استان البرز میزبان استقلال و پرسپولیس خواهد بود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز تصریح کرد: طی روزهای آینده مذاکراتی با شورای تامین و نیروی انتظامی خواهیم داشت و با توجه به قرعه کشی لیگ برتر و برگزاری دیدار سایپای البرز و استقلال در هفته دوم به میزبانی سایپا تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد تا در این دیدار میزبانی خوبی را انجام دهیم.
-
گزارش تمرین امروز/ جلسه رویانیان با بازیکنان پرسپولیس در درفشی فر.
رويانيان پس از تمرين امروز پرسپوليس با بازيكنان اين تيم جلسه گذاشت.
تيم فوتبال پرسپوليس امروز پنجشنبه تمرينهاي آمادهسازي خود را پيش از آغاز دوازدهمين دورهي رقابتهاي ليگ برتر فوتبال ایران پيگيري كرد.
در اين تمرين كه به مدت 90 دقيقه در ورزشگاه درفشيفر برگزار شد همهي بازيكنان پرسپوليس حضور داشتند و تنها غايب اين تمرين اسماعيلزاده بود كه به دليل مصدوميت با هم تيميهايش تمرين نكرد.
از نكات جالب توجه اين تمرين شعارهايي بود كه هواداران حاضر در تمرين كه البته پشت دربهاي ورزشگاه مستقر بودند، سر ميدادند. اين هواداران با سر دادن شعار دايي، كريمي، پرسپوليس جهاني علاقه خود را به حضور علي دايي در پرسپوليس نشان دادند.
اين در شرايطي است كه پس از كنارهگيري علي پروين از مربيگري پرسپوليس از علي دايي به عنوان معتمدترين گزينهي هدايت سرخپوشان نام برده ميشود.
محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس نيز در حالي كه 45 دقيقه از پايان تمرين گذشته بود با حضور در ورزشگاه درفشيفر همهي بازيكنان را در سالن اجتماعات اين ورزشگاه جمع كرد و با آنها جلسهاي گذاشت كه صحبتهايي او با بازيكنان پرسپوليس همچنان ادامه دارد.
-
امشب تکلیف سرمربی مشخص می شود/ خودم از همه بیشتر نگران هستم. 0
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: نمیتوانیم نظرات 30میلیون هوادار را جلب کنیم. همه باید به باشگاه کمک کنند و به مسؤلان تیم اعتماد داشته باشند.
محمد رویانیان در جمع هواداران پرسپولیس اظهار داشت: هرکدام از شما یک پیشنهاد دارید و اگر ما بخواهیم همه آنها را اجرا کنیم که دیوانه خواهیم شد. همه باید یک ایده داشته باشید و آن هم پرسپولیس قهرمان است.
وی افزود: پرسپولیسی باید در حد قهرمانی باشد، دنبال این نباشید که فلان بازیکن یا فلان مربی را جذب کنیم. ما نمیتوانیم نظرات 30میلیون هوادار را جلب کنیم. همه باید به باشگاه کمک کنند و به مسؤلانی که در این باشگاه کار میکنند، اعتماد داشته باشند.
وی ادامه داد: شما میخواهید مربی را بیاوریم که به عنوان مثال چندین قهرمانی را آورده است اما وقتی سراغ او میرویم چند میلیارد تومان از ما پول میخواهد. ما چطور میتوانیم او را جذب کنیم من به شخصه با چند مربی خارجی مذاکره کردهام و برخی از آنها منتظر یک تماس ما برای حضور در پرسپولیس هستند. ما باید برنامهریزی کنیم و تیمهای دیگر را در نظر بگیریم که آنها چه کارهایی برای مقابله با ما انجام میدهند.
مدیرعامل پرسپولیس عنوان کرد: من نگرانتر از همه شما هستم، شما اگر تیم را دوست دارید من هم دوست دارم. جدا از آن مسئولیت باشگاه هم با من است. حاشیهها نمیگذارد که ما کار خودمان را انجام دهیم. ملاحظه کردید که هنگامی که متسو به ایران آمد چه کارهایی برای رفتن او انجام دادند. حاشیههای خارجی به پرسپولیس ضربه میزند و شما هواداران باید انرژی و فشارتان را روی آنها بگذارید که نمیخواهند پرسپولیس قهرمان شود.
رویانیان در مورد وضعیت خلعتبری گفت: خود من ابتدا با او صحبت کردم. در دبی با هم مذاکراتی را انجام دادیم و با خانوادهاش هم حرفهایی زدم اما وقتی یک تیم پیدا میشود که یک میلیارد و 550میلیون به او بدهد مسلم است که قیمتش بالا میرود. سؤال من این است که آیا ما هر کسی را میتوانیم بگیریم؟ اگر بخواهیم همه بازیکنانی را که هوداران میخواهند جذب کنیم آن وقت تعدادمان به بیش از 35نفر میرسد.
وی در مورد اینکه چرا هواداران به تمرینات پرسپولیس نمیتوانند بروند گفت: خود من هم ماندهام که آیا حضور تماشاگران در تمرینات خوب است یا بد، باید فکری در این زمینه بکنیم و به زودی تصمیم بگیریم.
رویانیان در مورد اینکه چرا قرارداد علی کریمی ثبت نشده گفت: علی کریمی بازیکن بزرگ و کاپیتان تیم است، کاپیتان هم ناز دارد که دیرتر ثبت کند، مطمئن باشید او بازیکن پرسپولیس است و تا 10سال دیگر هم با او قرارداد بستهایم!
مدیرعامل پرسپولیس در پایان در مورد مشخص شدن وضعیت سرمربی گفت: تمام تلاشمان را میکنیم که امشب سرمربی را مشخص کنیم.
-
مصاحبه تکمیلی با مدیرعامل پرسپولیس: سرمربی جدید سرخپوشان خارجی خواهد بود.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: شما که به خاطر یک اخم کیروش جام حذفی را تعطیل میکنید، چه طور برای رضای خدا در ماه رمضان لیگ را تعطیل نمیکنید.
محمد رویانیان پس از تمرین امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به شایعات زیاد اخیر جلسهای را امروز با بازیکنان در فضایی بسیار آرام و دوست داشتنی برگزار کردیم.
حرفهای پراکنده در چند مدت اخیر در پرسپولیس درباره کادر فنی زیاد بود و به همین دلیل من مجبور بودم تا بازیکنانم را توجیه کنم که بدانند در پرسپولیس چه خبر است.
وی افزود: در پرسپولیس هیچ کس نمیتواند تصمیم بگیرد به جز فردی که همه چیز به او سپرده شده.من و پروین قطعا در مورد سرمربی جدید و کادر فنی ظرف 24 ساعت آینده و شاید کمتر سرمربی پرسپولیس را معرفی خواهیم کرد. اگر دوست دارید علت تأخیر حضور سرمربی را بدانید فقط مسائلی است که پیش پا افتاده بود.
رویانیان ادامه داد: اولین گزینه ما که خارجی بود به دلیل پیشنهاد مالی بسیار بالا که اگر من قبول میکردم، ظلم به فوتبال ایران و پرسپولیس بود، کنار گذاشته شد. اگر من این کار را میکردم در حق تمام مربیان ایرانی ظلم میشد. به همین دلیل مجبور شدم با این مربی چانه زنی کنم. همین موضوع سه روز وقتم را گرفت.
رویانیان در پاسخ به سؤالی که آیا یشنهاد این مربی از دنیزلی بیشتر بود یا خیر، گفت: باور کنید پیشنهاد دنیزلی و راه و رسم او خیلی خوب بود. دنیزلی برخوردی خوب و انسانی با ما داشت.
به هر شکل تمام شد و رفت. در حال حاضر ما دو مربی خارجی بسیار خوب پای میز مذاکره هستیم. آنها آماده هستند تا ما به آنها زنگ بزنیم و به ایران بیایند. این مربیان جزئی از همان 4 گزینهای هستند که قبلا اعلام کرده بودیم.
وی ادامه داد: من به دنبال افراد مختلف نیستم. از روز اول گفتم سه نفر گزینههای ما هستند که سپس 4 نفر شدند.
رویانیان در خصوص گزینههای ایرانی مانند مایلی کهن و علی دایی گفت: دایی و مایلی کهن و همچنین حمید درخشان از بزرگان فوتبال پرسپولیس و ایران هستند. من همه این عزیزان را دوست دارم و مخلص تک تک آنها هستم. اما نمیتوانم همینطور تصمیم بگیرم. باید وسواس به خرج بدهم. شاید گفتن این موضوع در فوتبال درست نیست چون همیشه حرفی را میزنی و بعد از دو روز طور دیگر برداشت میشود. گفتمان در فوتبال ما متاسفانه متفاوت است و باید بشکند. ما باید بپذیریم انتخاب مربی و کادر فنی بسیار مهم و حساس است. ما باید ببینیم که چه مربی برای فردا و کدام مربی برای دو سال دیگر به درد ما میخورد. تصمیم من در آخرین فکر کردن گزینه خارجی است.
رویانیان در خصوص مذاکره شب گذشته با علی دایی نیز گفت: من این موضوع را تائید نمیکنم. من خودم عاشق علی دایی هستم اما آماری که از طریق سایتها دریافت کردم اول همه به خوزه مانوئل رای دادند چون در 10 سال 11 قهرمانی داشت. در قاره آفریقا 4 جام گرفت. گزینه اول من خوزه مانوئل بود. این گزینه بسیار خوب بود اما با این پول کلان نتوانستم او را به ایران بیاورم. به همین دلیل به دنبال دومین گزینه پرسپولیس یعنی کالدرون رفتم و سپس با متسو گفتوگویی داشتم.
مدیر عامل پرسپولیس یادآور شد: در حال حاضر باز هم به دنبال کالدرون و متسو هستیم. من از متسو تشکر میکنم چون او عاشق پرسپولیس بود.
رویانیان در پاسخ به سؤالی که شب گذشته متسو برای حضور در ایران انصراف داده و شما چه طور میخواهید با او حرف بزنید، گفت: درست است متسو اعلام کرده که نمیتواند بیاید اما من کارم را باز ادامه میدهم انشاءالله تا امشب سعی میکنم گزینه پرسپولیس را اعلام میکنم.
وی همچنین در جواب سؤال خبرنگاران که بالاخره گزینه پرسپولیس ایرانی است یا خارجی، نیز یادآور شد: ببخشید اسمهایی مثل متسو اعلام میکنم ایرانی است یا خارجی؟ متاسفانه با متسو در ایران برخورد بدی داشتند که گفت نمیخواهم بیایم. البته من نمیدانم این افراد اصلا برای فدراسیون هستند یا خیر.
وی در پاسخ به سؤالی که منظور شما ستاد منشور اخلاقی است، یا خیر، گفت: شما از کدام منشور اخلاقی حرف میزنید. مردی اهل کشور فرانسه مسلمان شده به نظر شما این کار منشور اخلاقی است. یک خارجی به ایران میآوریم و هزار کار جورواجور انجام میدهیم اما بعد چه کاری میکنیم. آقایان این حرفها خوب نیست آنها که این حرف را میزنند بیشتر دقت کنند. اصلا آقایان اگر راست میگویید و به منشور اخلاقی پایبند هستید در ماه مبارک رمضان فوتبال را تعطیل کنید. شما که به خاطر یک اخم کیروش جام حذفی را تعطیل میکنید، چه طور برای رضای خدا و برای دین اسلام و خدای بزرگ لیگ را تعطیل نمیکنید در حالی که در ماه رمضان ماه عبادت و خدا را داریم بعد میگویید باید اخلاق درست شود.
رویانیان یادآور شد: در ماه رمضان همه بخاطر دین مبین اسلام روزه میگیرند اما آقایان با این کارشان همه را گرفتار خودشان میکنند. کاری میکنند که به جای اینکه افراد به دنبال خودسازی و راز و نیاز باشند، به دنبال فوتبال و حواشی آن بروند. آقایان اگر راست میگویید ماه رمضان ماه ضیافت الهی را تعطیل کنید و به فکر اخم آقای کیروش نباشید.
وی با حمایت از متسو در ادامه صحبتهایش تاکید کرد: متسو مربی است که مسلمان است ما باید برویم همه چیز را در فوتبال خودمان درست کنیم نه اینکه یک خارجی مسلمان به فوتبال ما آمده و بگوییم مشکل او منشور اخلاقی است.
رویانیان در پاسخ به سؤالی که با این حرفهایتان آیا آمدن متسو قطعی است، تاکید کرد: من فقط متسو را به خاطر برخوردهایی که با او کردند نمیخواهم بیاورم اما تصمیم نهاییام را نگرفتم. در حق متسو هنوز نیامده ظلم شده هنوز نیامده تمام حاشیهها را برای متسو ساختهاند اگر او فردا بیاید، چه بلایی به نظر شما سر او خواهد آمد و بر روی سکوها چه اتفاقاتی میافتد. آیا اومیتواند کارش را انجام دهد؟
وی در خصوص حضور کالدرون گفت: گزینه اول من برای سرمربیگری پرسپولیس فعلا کالدرون است به او گفتم قیمتت را کمی پایینتر بیاور تا ما بتوانیم با او قرارداد ببندیم. ایمیلی برای او فرستادم که منتظرم او به من جواب بدهد.
رویانیان که از سؤال خبرنگاران کلافه شده بود درپاسخ یکی از خبرنگاران که گفت گزینه ایرانی صد در صد منتفی شد نیز گفت: در حال حاضر ما با گزینههای خارجی درحال مذاکره هستیم و میخواهیم یکی از آنها ار انتخاب کنیم اگر من و مردم در شرایط دیگر قرار گرفتیم آن وقت در مورد گزینههای ایرانی نظرم را میدهم.
وی در خصوص استعفای خودش به خبرنگاران گفت: من استعفایی اعلام نکردم اما خیلی دوست دارم از فوتبال بروم. چون بازیهای عجیبی را در این فوتبال میخوانم و تا الان ندیده بودم من نامهای نوشتم و به پروین گفتم چون میخواهم بروم شما بیا امورات را بر عهده بگیر. به پروین گفتم توبیا تا من خیالم راحت بشود. ایشان وقتی این کلمه را شنید و یک نامه را دست من دید غش کرد. البته به هواداران بگویم من مقابل همه چیز مقاومت میکنم و تا پای جان میایستم و کوتاه نمیآیم. ولی از برخی اتفاقات دلم گرفته. متاسفانه برخی به دنبال توطئه با برخی تیم ها هستند. آن هم به خاطر من رویانیان. من این احساس را کردم که به خاطر من میخواهند پرسپولیس را نابود کنند. چون بازیکن خوب آوردم و برای تیمم هزینه کردم. چون نگفتم مثل همه مشکل مالی دارم. همه چیز را در دلم نگاه داشتم. آقایان کسی که مشکل مالی دارد اما دربارهاش حرفی نمیزند آدم کوچکی نیست.
وی افزود: وقتی 4 بازیکن گرفتم انواع تهمتها را به من زدند. گفتند رویانیان ماشین وارد کرده و صد حرف دیگر.
رویانیان در پاسخ به سؤالی که استقلالیها گفتند وقتی پرسپولیسیها بر سر هر بازیکن جلسه شبانه برگزار میکردند ما مربی خود را انتخاب کردیم گفت: مبارک استقلالیها باشد و انشاءالله موفق باشند. من دیگر راجع هیچ باشگاهی نمیخواهم حرف بزنم و درباره هیچ شخصی اعلام نظر نمیکنم. از امروز نمیخواستم هیچ مصاحبهای انجام دهم. از این به بعد تصمیم به سکوت دارم چون باید این کار را انجام دهم. تا الان هم اشتباه کردم.
مدیرعامل قرمزپوشان در پاسخ به سوالی که استقلالیها اعلام کردند بازیکنان ما با عشق قرارداد بستند اما پرسپولیسیها به خاطر پول و ماشین نیز گفت: ببخشید عشق 1.5 میلیاردی نیز عشق خیلی قشنگی است من تبریک میگویم.
رویانیان درباره یازده ملیپوش این تیم و مشکلات پیش رو نیز یادآور شد: در فصل جدید مطمئن باشید مشکلات متفاوتی را برای ما درست میکنند. نگران نباشید شما الان قرعهکشی و زمانبندیها را نگاه کنید بعد هم به داوریها توجه داشته باشید. همه این چیزها مسائلی است که ما منتظر هستیم برای ما مشکلساز شود. من باز هم باید اینجا تکرار کنم به خاطر یک اخم جام حذفی را تعطیل میکنند و به خاطر خدا در ماه رمضان هیچ اقدامی انجام نمیدهند.
مدیرعامل پرسپولیس دوباره در خصوص گزینه ایرانی به ادامه صحبتهایش اضافه کرد و تاکید داشت: من دنبال بازتاب و این مسائل نبودم. همه مسائل در اعلام خبر گزینههای ایرانی و خارجی بود. من سیاستهای خاص خودم را دارم و میخواستم همه چیز را امتحان کنم. در مورد دایی من باز هم میگویم او را دوست دارم اما هر کس هر نظری بدهد من میگویم مخلص شما هستم. هر فردی هم راجع به تیم تصمیم بگیرد من میگویم مخلص شما هستم. من نمیدانم باید یک حرف را چند بار بزنم.
رویانیان همچنین درباره ناراحتی برخی بازیکنان برای حضور دایی در پرسپولیس یادآور شد: بازیکنان نباید اگر ما تصمیمی بگیریم مخالفت کنند. اصلا بازیکنان نباید مخالف آقای دایی باشند. دایی شخصیتی بزرگ در فوتبال ماست و این حرفها نیست. ما نباید پشت سر او حرف بزنیم و باید شان و شئونش را نگه داریم. ممکن است به او فکر کنیم اما او را به پرسپولیس نیاوریم. در حال حاضر اما هیچ کس حق ندارد پشت سر او حرفی بزند. ممکن است او را نیاوریم ولی علی دایی برای ما همیشه دایی است. دایی بزرگ و ارزشمند است و هیچ کس حق ندارد بگوید اگر دایی باشد من نیستم. این حرفها غلط و اشتباه است. ما دایی را دوست داریم اما آیا فعلا سرمربی ما خواهد شد یا خیر یک چیز متفاوت است. نباید این موضوع را با چیزهایی دیگر قاطی کرد. من قبول دارم برخیها هم این وسط شیطنت میکنند و میگویند دایی با فلان بازیکن اختلاف دارد. مثلا برخی از رسانهها اعلام کردند که ما با دایی مذاکره کردیم اما چون این موضوع قطعیت پیدا نکرده بود باید همه چیز را رعایت میکردیم.
رویانیان در پایان حرفهایش درباره مالیات بازیکنان نیز گفت: ما با اداره مالیات صحبت کردیم و قول دادیم که به آنها کمک میکنیم اما مطمئن باشید مالیات بازیکنان ما و خود باشگاه زیاد نمیشود. آنهایی که خیلی پول خرج کردهاند مالیاتشان زیاد میشود نه ما. آنها باید نگران باشند.
-
رویانیان: کالدرون جدی ترین گزینه هدایت پرسپولیس است / منتظر پاسخ نهایی در 24 ساعت آینده.
مديرعامل باشگاه پرسوليس گابريل كالدرون را اصليترين گزينه براي هدايت سرخپوشان دانست و از مذاكرات ايميلي با اين مربي خبر داد.
سردار رويانيان در تمرين امروز سرخپوشان در جمع خبرنگاران دربارهي انتخاب سرمربي جديد پرسپوليس گفت: مذاكرات را با كالدرون انجام دادهايم و منتظر جواب ايشان هستيم.
وي ادامه داد: ما از طريق ايميل با كالدرون كه جديترين گزينهي هدايت پرسپوليس در فصل آينده است، مذاكره كردهايم و در حال حاضر منتظريم ايشان پاسخ ايميل ما را بدهد.
رويانيان در پاسخ به اين سوال كه سرمربي جديد پرسپوليس بالاخره كي معرفي ميشود، گفت: فعلا ايشان گزينه اصلي ما هستند و منتظريم در 24 ساعت آينده پاسخ قطعي دريافت كنيم.
-
پروین، خوردبین و زادمهر سرمربی جدید پرسپولیس را معرفی می کنند.
کمیته فنی باشگاه پرسپولیس به ریاست علی پروین در شرف پیگیری بهترین گزینه برای هدایت تیم فوتبال پرسپولیس می باشد.
به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ کمیته فنی این باشگاه به ریاست علی پروین و با حضور دکتر محمدرضا زادمهر، محمود خوردبین و مشورت پیشکسوتان پرسپولیس در حال حاضر پیگیر انتخاب بهترین گزینه برای هدایت سرخپوشان می باشد و به زودی سرمربی جدید پرسپولیس توسط این کمیته معرفی می شود.
اعضای کمیته فنی پرسپولیس در حالی مشغول این کار هستند که در برخی رسانه ها عنوان شده بود؛ این باشگاه کمیته فنی ندارد.
-
گزارش تصویری: تمرین روز پنجشنبه سرخپوشان.
تمرین تیم فوتبال پرسپولیس صبح پنجشنبه زیر نظر فرهاد چیذری و محسن عاشوری در مجموعه ورزشی درفشی فر پیگیری شد. گزارش تمرین امروز به روایت 14 عکس:
-
تمرين پرسپوليس تا شنبه تعطيل شد
تيم فوتبال پرسپوليس که در اين روزها اخير تمرينات فشرده بدنسازي را پشت سر مي گذارد، امروز (پنجشنبه) آخرين تمرين هفته را انجام داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به نقل از ايرنا ، سرخپوشان روز گذشته در حضور هواداران تمرينات پربار و با نشاطي را انجام دادند و امروز صبح از ساعت با حضور خبرنگاران، عکاسان و فيلمبرداران تمرينات خود را پيگيري کردند.
مهدي مهدوي کيا و محمد نوري با هماهنگي کادر فني در اين جلسه تمريني حضور نيافتند و اسماعيل زاده نيز به علت آسيب ديدگي جزيي مچ پا که روز گذشته برايش پيش آمد به تشخيص کادر پزشکي به استراحت پرداخت.
فرهاد چيذري با هماهنگي محسن عاشوري تمرينات فشرده بدنسازي را با تلاش مضاعف بازيکنان دنبال مي کنند و جالب اينکه علي کريمي و مهدي مهدوي کيا پيشاپيش بازيکنان با دقت و تمرکز خاصي اين تمرينات را انجام مي دهند.
تمرين بعدي سرخپوشان از صبح روز شنبه دنبال مي شود.
در اين تمرين رويانيان خبر از انجام مذاکرات نهايي با کالدرون را به هواداران داد.
وي در حاشيه اين تمرين نيز در گفت و گو با خبرنگاران گفت: با اين مربي مذاکرات خوبي انجام شده و منتظر پاسخ نهايي او هستيم.
-
پس از تایید تست پزشکی/ سوسا از شنبه در تمرین پرسپولیس.
پس از توافقات به عمل آمده و تست پزشکی هافبک برزیلی جدید تیم فوتبال پرسپولیس شنبه در تمرینات این تیم شرکت میکند.
پرسپولیس برای رفع نواقص برخی از پستهای خود از بازیکنان خارجی استفاده خواهد کرد. از این رو پس از توافقات به عمل آمده در هفته گذشته بالاخره "روبرتو سوسا" هافبک دفاعی برزیلی که سابقه بازی در لیگ اسپانیا و پرتغال را دارد، قرار است از روز شنبه در تمرینات این تیم شرکت کند.
گفتنی است این بازیکن تست پزشکی داده و مشخص شده مشکل خاصی برای همکاری با پرسپولیس ندارد.
سوسا 18 بازی ملی در تیم زیر 23 سال برزیل دارد.
-
مدیر روابط عمومی پرسپولیس / رویانیان به مربیان ایرانی بیاحترامی نکرده است.
مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس گفت: محمد رویانیان در مصاحبه صبح امروزش به هیچ عنوان به مربیان داخلی بیاحترامی نکرده است.
حمیدرضا غریب با اشاره به بازتاب صحبتهای صبح امروز مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در برخی رسانهها اظهار داشت: متأسفانه برخی اوقات از حسن نیت رویانیان سوء استفاده میشود.
در شرایطی که رویانیان بسیار شفاف برای رسانهها و مردم صحبت کرد اما متأسفانه برخی از این صحبتها سوء استفاده کردند که با آنها برخورد جدی خواهیم کرد.
وی افزود: در سؤالی از رویانیان پرسیدند با توجه به صحبتهایی که میکنید گزینه ایرانی شانسی برای حضور در پرسپولیس دارد یا خیر که مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت شاید من فردا در دنیا نباشم، هیچ کس از فردای خود باخبر نیست و باید ببینیم چه اتفاقاتی میافتد اما متأسفانه برخی از این گفته رویانیان سوء برداشت کردند تا شأن مربیان ایرانی زیر سؤال برود.
غریب ادامه داد: به هیچ عنوان رویانیان به مربیان ایرانی توهین نکرده، علی دایی، مایلی کهن، درخشان و همه مربیان ایرانی برای باشگاه پرسپولیس قابل احترام هستند و امیدواریم در این شرایط حساس و در شرایطی که مدیرعامل باشگاه با همه روراست است برخیها به دنبال شیطنت رسانهای نباشند تا رویانیانو باشگاه بهترین انتخاب را برای پرسپولیس داشته باشند.
-
پرسپولیسیها دوشنبه عازم ترکیه میشوند.
کاروان تیم فوتبال پرسپولیس روز دوشنبه هفته آینده برای تشکیل اردویی 10 روزه عازم ترکیه میشود.
با پیشنهاد محسن عاشوری و موافقت رویانیان کاروان تیم فوتبال پرسپولیس برای تشکیل اردوی 10 روزه روز دوشنبه عازم ترکیه خواهند شد. پیش از این قرار بود پرسپولیسیها روز شنبه به ترکیه سفر کنند.
هدف از این سفر آمادهسازی سرخپوشان و انجام دو بازی تدارکاتی است.
محسن عاشوری مربی تیم فوتبال پرسپولیس ضمن تأیید خبر فوق گفت: در این مرحله از تمرینات یک اردوی فشرده به همراه بازی تدارکاتی نیاز داریم، به همین دلیل در ترکیه میتوانیم به اهداف خود برسیم.
-
علی دایی سرمربی راه آهن شد / کالدرون در آستانه مربی گری پرسپولیس.
در حالی که شب گذشته از علی دایی به عنوان مهم ترین گزینه داخلی هدایت تیم فوتبال پرسپولیس یاد می شد ، گابریل کالدرون آرژانتینی در آستانه هدایت این تیم قرار گرفت.
جلسه مالکان باشگاه راه آهن عصر پنجشنبه برگزار شد و طی آن علی دایی یک سال دیگر به عنوان سرمربی این تیم برگزیده شد. محمدحسن انصاری فرد مدیرعامل باشگاه راه آهن در گفتگوی زنده رادیویی با اشاره به این مطلب افزود: فردا ساعت 4 بعدازظهر با آقای دایی قرار ملاقات داریم و علی دایی قطعا فصل بعد در راه آهن می ماند.
وی تاکید کرد: از فردا وارد بازار نقل و انتقالات می شویم و روز شنبه نیز تمرینات راه آهن با حضور آقای دایی آغاز می شود.
به این ترتیب علی دایی که صحبت هایی در خصوص بازگشت به پرسپولیس انجام داده بود مربی گری فصل آینده اش در این تیم منتفی شد و روز پنجشنبه این باشگاه بار دیگر به سراغ گزینه های خارجی رفت.
رویانیان با تاکید بر ادامه مذاکره با کالدرون و متسو افزود از طریق ایمیل با کالدرون در ارتباط هستیم. در حالی که ساعاتی قبل محمد رویانیان اعلام کرده بود که از طریق ایمیل با کالدرون مذاکره کرده است و تا 24 ساعت آینده تکلیف سرمربی پرسپولیس مشخص می شود این مربی آرژانتینی به ایمیل رویانیان جواب مثبت داده است.
رویانیان گفته بود که اگر این مربی به آنها تخفیف بدهد برای فصل آینده هدایت تیم پرسپولیس را بر عهده می گیرد. با این شرایط به نظر می رسد این مربی آرژانتینی تخفیف لازم را به پرسپولیسی ها داده است و این اتفاق یعنی اینکه کالدرون حاضر است تا سرمربیگری پرسپولیس را قبول کند.
کالدورن آرژانتینی به نظر تخفیف لازم را به پرسپولیسی ها داده است.
گابریل کالدرون که در آستانه سرمربی گری پرسپولیس قرار دارد ، فصل گذشته هدایت تیم فوتبال بنیاس امارات را به عهده داشت و سابقه قهرمانی با تیم های الاتحاد و الهلال عربستان را دارا می باشد.
وی که جوان ترین گزینه خارجی هدایت تیم فوتبال پرسپولیس می باشد مربی به شدت اصولگرا است و با کوچکترین بی نظمی چه از سوی بازیکنان بزرگ یا کوچک برخورد می کند.
-
باشگاه الوصل امارات از تمدید قرارداد خلعتبری منصرف شد.
باشگاه الوصل امارات متحده عربی اعلام كرد: این باشگاه به سه بازیكن تیم فوتبال خود از جمله محمدرضا خلعتبری بازیكن ایرانی این تیم نیازی ندارد و قرارداد آنها با تیم فوتبال الوصل تمدید نمی شود.
سایت ورزشی 'كووره' روز پنجشنبه نوشت: براساس تصمیم باشگاه الوصل امارات متحده عربی ، قرارداد اولیویرا بازیكن اهل اروگوئه ، مارسی یر بازیكن آرژانتینی و 'محمدرضا خلعتبری بازیكن ایرانی فصل گذشته این تیم تمدید نمی شود.
براین اساس ، از بازیكنان خارجی فصل گذشته الوصل امارات تنها قرارداد ماریانو دوندا به مدت دو فصل با تیم الوصل امارات متحده عربی تمدید شده است.
در همین حال یك منبع آگاه از تلاش باشگاه الوصل امارات برای به خدمت گرفتن مارتن رونی بازیكن 27 ساله آرژانتینی بنا به توصیه 'مارادونا' سرمربی آرژانتینی این تیم خبرداد.
به گفته وی ، انصراف باشگاه الوصل امارات متحده عربی از تمدید قرارداد سه بازیكن یاد شده بالا بنابه توصیه مارادونا انجام شده است.
سایت كووره اضافه كرد: رقابت تیم های اماراتی برای به خدمت گرفتن سه بازیكن یاد شده پس از انتشار این خبر در روزهای آینده جدی می شود.
پیش از این روزنامه الاتحاد امارات متحده عربی از توصیه مارادونا به رییس هیات مدیره باشگاه الوصل برای تمدید قرارداد قرارداد سه بازیكن یاد شده از جمله خلعتبری ، خبرداده بود.
-
پرسپوليس فرصت سوزي ميکند
پيشکسوت باشگاه پرسپوليس معتقد است اين تيم با وجود جذب بازيکنان بزرگ بدون سرمربي فرصتسوزي ميکند و اين عقب ماندگي به سرخپوشان ضربه خواهد زد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ابراهيم آشتياني در خصوص شرايط پرسپوليس تصريح کرد: مسابقات کمتر از يک ماه ديگر شروع ميشود و انتخاب سرمربي براي آشنايي کامل او با بازيکنان و شرايط زمان ميبرد. اين مسئله ميتواند باعث از دست رفتن نتايج در بازيهاي ابتداي فصل شود.
وي تاکيد کرد: پرسپوليس حالا هم با وجود گرفتن بازيکنان بزرگ دارد فرصت را از دست ميدهد. به همين خاطر بايد هر چه سريعتر سرمربي اين تيم تعيين و معرفي شود.
پيشکسوت باشگاه پرسپوليس در خصوص داخلي يا خارجي بودن سرمربي اين تيم هم گفت: مربي خارجي به زمان بيشتري نياز دارد تا هم بازيکنان و هم شرايط تيم را بشناسد. ضمن اينکه در پرسپوليس مسائلي وجود دارد که مربيان داخلي اشراف بيشتري به آن دارند. از نظر من علي پروين ميتوانست گزينه خوبي براي سرمربيگري پرسپوليس باشد، چرا که به زير و بم اين تيم آشنا بود.
در فاصله کمتر از سه هفته تا آغاز مسابقات ليگ برتر هنوز سرمربي تيم پرسپوليس مشخص نشده است.
-
کرمانی مقدم و باقری به کادرفنی پرسپولیس اضافه می شوند.
با درخواست محسن عاشوری، مرتضی کرمانی مقام و نادر باقری از تمرین بعدازظهر امروز به کادر فنی پرسپولیس اضافه خواهند شد.
محسن عاشوری اعلام کرد دو تن از پیشکسوتان پرسپولیس به کادرفنی این تیم اضافه می شوند.
وی با اعلام این مطلب افزود: با توجه به اینکه کار با توپ از بعدازظهر امروز سهم بیشتری از تمرینات را به خود اختصاص خواهد داد با درخواست من و با موافقت باشگاه قرار بر این شد که آقایان مرتضی کرمانی مقام و نادر باقری که از پیشکسوتان پرسپولیس هستند به کادر فنی تیم ملحق شوند.
این در حالی است که تکلیف داخلی یا خارجی بودن سرمربی آینده پرسپولیس هنوز مشخص نشده است.