پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
نقل قول:
سلام داش برای من و دوستام هم همینطوره ! فکر کنم سرور بازی خیلی شلوغه برای همین اینجوره
اصلا هم نمیشه بازیکن خرید رو هر بازیکنی که بریم دو سه نفر سرش ریختن
سلام داش
اره درست میگی اتفاقا میخواستم بگم ، ساعتایی ک تو روزای عادی کمترین ترافیک رو هم داره مثه الان ک ساعت 2 هست ، کلی ادم سرش ریخته اصن ادم میترسه توکناش بپره البته امروز یکشنبه هم هست یکم اینطوری شده ولی روزای بعدی هم همینطور باشه احتمالا ، چون لیگا تموم شده پولا رو گرفتن و همه ی لول رفتن بالا ریختن سر بازیکنا ، من لول 3 شدم میرم تو خرید بازیکنا جتی میبینم لول 7 هم اومده داره با لول 3 و 4 رقابت میکنه تعجب کردم خیلی
نقل قول:
سلام داش
اره درست میگی اتفاقا میخواستم بگم ، ساعتایی ک تو روزای عادی کمترین ترافیک رو هم داره مثه الان ک ساعت 2 هست ، کلی ادم سرش ریخته اصن ادم میترسه توکناش بپره البته امروز یکشنبه هم هست یکم اینطوری شده ولی روزای بعدی هم همینطور باشه احتمالا ، چون لیگا تموم شده پولا رو گرفتن و همه ی لول رفتن بالا ریختن سر بازیکنا ، من لول 3 شدم میرم تو خرید بازیکنا جتی میبینم لول 7 هم اومده داره با لول 3 و 4 رقابت میکنه تعجب کردم خیلی
اره داش
رو هر بازیکنی که میری 10 ثانیه اخر 5 . 6 نفر میریزن روش
توی صفحات اول چندباری گفتیم که روزای اول شروع فصل جدید نرید تو بخش ترانسفر که بیخودی جو نگیرتون یوقت توکن خرج کنید.شروع فصل جدید مساوی با شروع خرید توکن خارجیها هم هست.با 20 تا یا حتی 40 تا توکن که نمیشه با 100 تا حتی 400 تا توکن رقابت کرد.صبر کنید یه هفته بگذره بعد کم کم تو ساعات خلوت برید برای خرید.تا یه هفته ی اول همینه همیشه.ممکنه تا راند 26 هم برید. مثل این نمونه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جو گیر نشید تا یه بازیکن خوب میبینید که تا لحظه آخر کسی سراغش نرفته برید واسش توکن بزنید.چون اکثر خریدارها ثانیه اخر توکن میزنن.یهو میبینید هیچکس اولش نبوده ولی الان 6 نفر دنبالش افتادن.ریسک نکنید.با تیم فصل قبلتون میتونید چند بازی اول رو ببرید.
سلام چطوری میتوانید فیلم تماشا کنید ؟
نقل قول:
توی صفحات اول چندباری گفتیم که روزای اول شروع فصل جدید نرید تو بخش ترانسفر که بیخودی جو نگیرتون یوقت توکن خرج کنید.شروع فصل جدید مساوی با شروع خرید توکن خارجیها هم هست.با 20 تا یا حتی 40 تا توکن که نمیشه با 100 تا حتی 400 تا توکن رقابت کرد.صبر کنید یه هفته بگذره بعد کم کم تو ساعات خلوت برید برای خرید.تا یه هفته ی اول همینه همیشه.ممکنه تا راند 26 هم برید. مثل این نمونه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جو گیر نشید تا یه بازیکن خوب میبینید که تا لحظه آخر کسی سراغش نرفته برید واسش توکن بزنید.چون اکثر خریدارها ثانیه اخر توکن میزنن.یهو میبینید هیچکس اولش نبوده ولی الان 6 نفر دنبالش افتادن.ریسک نکنید.با تیم فصل قبلتون میتونید چند بازی اول رو ببرید.
سلام علی جان
ممنون از راهنمایی خوبت
خب اینطوری احتمالش نیس ضعیف بمونیم و تو همون ی هفته یکی دوتا جام رو از دست بدیم؟ ب ریسکش می ارزه؟
اصلا میشه این ریسک رو کرد ک ی فصل تیمت هیچی جام نیاره در عوضش توکن جمع کنی و کم کم بازیکن بخری برای فصل های بعد یا ن؟!!!
نقل قول:
سلام علی جان
ممنون از راهنمایی خوبت
خب اینطوری احتمالش نیس ضعیف بمونیم و تو همون ی هفته یکی دوتا جام رو از دست بدیم؟ ب ریسکش می ارزه؟
اصلا میشه این ریسک رو کرد ک ی فصل تیمت هیچی جام نیاره در عوضش توکن جمع کنی و کم کم بازیکن بخری برای فصل های بعد یا ن؟!!!
داداش به نظرت کدومش بهتره؟؟؟
1- ریسک نخریدن بازیکن تو چند روز اول فصل و احتمال از دست دادن یکی 2 جام؟
2-ریسک از دست دادن توکن و نخریدن هیچ بازیکنی و از دست دادن همه جام ها؟!
من بارها گفتم روزای اول فصل چون همه میان واسه خرید سخت میشه بازیکن خرید...طرف میاد ذخیره یه فصل جمع کردن توکنشو همین اول فصل تموم میکنه برای خرید بازیکن... اونوقت فکر نمیکنم ما 20 ، 30 یا حتی 40 تا توکن بتونیم بیشتر از 3 4 تا بازیکن بخریم!
نقل قول:
داداش به نظرت کدومش بهتره؟؟؟
1- ریسک نخریدن بازیکن تو چند روز اول فصل و احتمال از دست دادن یکی 2 جام؟
2-ریسک از دست دادن توکن و نخریدن هیچ بازیکنی و از دست دادن همه جام ها؟!
من بارها گفتم روزای اول فصل چون همه میان واسه خرید سخت میشه بازیکن خرید...طرف میاد ذخیره یه فصل جمع کردن توکنشو همین اول فصل تموم میکنه برای خرید بازیکن... اونوقت فکر نمیکنم ما 20 ، 30 یا حتی 40 تا توکن بتونیم بیشتر از 3 4 تا بازیکن بخریم!
درست میگی داداش
پس فعلا صبر میکنیم تا بازار اروم بشه :دی
تو همین روزام ساعات کم ترافیک ی سر میزنیم ببینیم چطوره ولی همینطور ک شما گفتید سخته و همه میان بازیکن بخرن، مام پول و توکنامون رو جمع میکنیم تا یکی دو هفته اینده بنظرم معقول هم هست برای ما ک شرایط توکنمون اینطوریه
سلام دوستان ببخشید من یک سوال داشتم از حضورتون
چجوری میشه بتونی یکی از دوستاتو از طریق آی دیش یا اسم تیمش ادد کنی تا باهاش بازی دوستانه بزنی ؟ من هرکاری کردم نشد ادد کنم !
نقل قول:
سلام دوستان ببخشید من یک سوال داشتم از حضورتون
چجوری میشه بتونی یکی از دوستاتو از طریق آی دیش یا اسم تیمش ادد کنی تا باهاش بازی دوستانه بزنی ؟ من هرکاری کردم نشد ادد کنم !
سلام عزیز
عرضم به خدمتت که اد کردن دوستان فقط با وصل شدن به فیسبوک بازی انجام میشه. اگه وارد فیسبوک نشین نمیتونین شخص خاصی رو اد کنین.
مگه اینکه شخص مورد تو لیگ یا جام یا هر جای دیگه تیمشو ببینید و درخواست دوستی بفرستید واسش. وگرنه که بدون فیسبوک امکان جستجو کردن کسی وجود نداره
منم که تو لیگ دوم شدم.
الان خیلی بد کمبود بازیکن دارم.
دوتا بازیکن هافبک کناری و یه مهاجم و یدونه هم مدافع لازم دارم.خودشم بازیکن دیگه ای هم ندارم.
امروز هم تو بازیه جام بازیکنان رو تو پست های غیر تخصصیشون بازی دادم خدارو شکر که تونستم مساوی کنم.
امروز که همونطور که شما هم میگین خیلی شلوغ بود وضعیت خرید بازیکن.
توکن کم ندارم ولی نمیخوام ا حالا ازدست بدم توکنامو.
انشالله صبح بتونم دوتا بازیکن بخرم تا وضعیتم یکم درست شه.
الان سطحم شده 3.