پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
نقل قول:
میگم این والیبال ما چه باحال نتیجه گرفته .با این حساب باید بازی بعدی رو سه بر صفر ببریم از ایتالیا:evaa:میدونین چرا؟
خب :
ایران 0 - 3 روسیه
ایران 1 - 3 روسیه
ایران 2 - 3 صربستان
ایران 3 - 2 صربستان
ایران 3 - 1 ایتالیا
ایران ؟؟ - ؟؟ ایتالیا
به نظرتون برای تکمیل این چرخه یه برد سه هیچ لازم نداریم؟:eee: اگه میشد چی میشد ها!!
اره جالب میشه اگه با این نتیجه ببریم.
به نظر من الان اشکالی نداره که جلو روسیه باختیم ولی دور بعدی باید طوری تمرین کنیم و قوی شیم که بتونیم روسیه رو هم ببریم.
اگه ولاسکو رو از دست ندن عالی میشه
نقل قول:
میگم این والیبال ما چه باحال نتیجه گرفته .با این حساب باید بازی بعدی رو سه بر صفر ببریم از ایتالیا:evaa:میدونین چرا؟
خب :
ایران 0 - 3 روسیه
ایران 1 - 3 روسیه
ایران 2 - 3 صربستان
ایران 3 - 2 صربستان
ایران 3 - 1 ایتالیا
ایران ؟؟ - ؟؟ ایتالیا
به نظرتون برای تکمیل این چرخه یه برد سه هیچ لازم نداریم؟:eee: اگه میشد چی میشد ها!!
درسته یعنی باید ایران امشب ایتالیا رو سه بر صفر ببره تا خیالش
از بابت نتایج و جدول راحت باشه اگه ما ایتالیا رو ببریم روسیه هم
میتونیم ببریم فقط ما باید اتحاد داشته باشیم بنظر من مشکل ایتالیایی ها
ضربات تند و سریع موسوی که ایتالیا رو ترکوند ..:nishkhand:
نقل قول:
اره جالب میشه اگه با این نتیجه ببریم.
به نظر من الان اشکالی نداره که جلو روسیه باختیم ولی دور بعدی باید طوری تمرین کنیم و قوی شیم که بتونیم روسیه رو هم ببریم.
اگه ولاسکو رو از دست ندن عالی میشه
نه داداش خیالت راحت ولاسکو جایی نمیره ..:ohum:
انشاالله امروز میبریم دوباره سه ست کامل میبریم اونا صفر اگه اون زیدساو نیاد بهتر میشه یه کف مرتب بزن اگه باختیم میمیرم:aaaaaa:
اینجا چقدر ساکته یکی یه چیزی بگه ..entezar:: حیف بود ایران حقش برد بود ولی واقعا ایتالیا با داوری تونسته ما رو ببره ولی همین که ایتالیا رو تحت فشار قرار دادند خیلی خوب بود دمشون گرم ..:ookk:
در اصل ما دیشب پیروز اصلی بازی بودیم داور با دوتا خطا سر تیم ما رو برید !!! بیخیال ما خیلی خوب بازی کردیم و داریم خودمون رو ب جهان ثابت میکنیم !!! :ohum:
به نام خدا
امیدوارم اعضای دربی لطف کنن اینو بخونن
والا من نمیدونم کی میخوایم این تولیدات سینمائیمونو درست کنیم .امروز دو تا اتفاق برام افتاد که هیچ وقت یادم نمیره .در زمینه ی همین صدا و سیما
اول این که بعد از ظهر رفته بودم سینما .فیلمش تلفن همراه اقای رئیس جمهور بود .خلاصش این بود که پیرمردی از یه دستفروش سیمکارت بدون سند میخره با نصف قیمت بعد که میاد خونه پشت سر هم بهش زنگ میزنن میگن اقای رئیس جمهور شمائین ؟من فلان مشکلو دارم بهمان مشکلو دارم...حالا روزای اول پیرمرد میگفت نه اشتباه گرفتین اما از روزای بعد که کلافه شده بود به تلفنا میگفت اره من رئیس جمهورم مشکلتونو بگین!خب فیلم وسطاش انصافا قشنگ بود .بیچاره مردی که خودش وشع مالی خوبی نداشت به یه خانمی که دخترش تو بیمارستان برای عمل پول نیاز داشت وانتش رو که تنها وسیله ی معاشش بود فروخت چون به خانم قول داده بود که به عنوان نماینده ی رئیس جمهور کمکش کنه و پولش رو جور کنه که جور هم کرد.بعد از اون به همه میگفت من رئیس جمهورم (پای تلفن )تا این که معاونت اجتماعی اونو به اتهام نداشتن صلاحیت اخلاقی با یه ماشین ویژه که روش نوشته آسایشگاه روانی ور میداره و میبره و سکانس تو دم در پیرمرد که میخوان ببرنش به آسایشگاه تموم میشه.حالا جالب اینجاست که فیلم سر و ته نداشت یه عالمه مردم با مشکل مونده بودن و هویت واقعی این فرد معلوم نشد .زندگی خودش با دعواهایی که با زن و بچش کرد بهم ریخت و بلا تکلیف موند و خیلی چیزای دیگه .بیچاره پاداش کمکش رو که نگرفت هیچ به آسایش گاه هم منتقلش کردن !!کلا نصفه و نیمه.
دیگه اعصاب آدم به هم میریخت اما از طرفی هم کلی تو سینما زدیم زیر خنده .اول به خاطر فیلمی که نصفه (واقعا نیمه تمام)ولش کردن و تمومش کردن دوم به دلیل استقبال پرشور مردم که از پونصد تا صندلی ظرفیت فقط شش نفر اومده بودن دو نفر من و دوستم بودیم که نگاه کردیم .از چهار نفر بقیه هم یکی خوابیده بود .یکی به سقف سالن نگاه میکرد و تو فکر زندگی خودش بود دو نفر هم که با هم مشغول صحبت و کار کردن با موبایل بودن !!واقعا این استقبال دست مریزاد داره!!
حالا اون به کنار.الان که قسمت پایانی هوش سیاه رو میدیدم .اخرش خیلی به نظرم با حاشیه تموم شد..اول این که تکلیف رئیس باشگاه ورزشی تو تهران که به پاریس فرار کرده بود مشخص نشد.جرم های سازمان جلوش گرفته نشد چون اعضای سازمان پنج نفر تو قایق نبودن که !تازه اگه هم همشون اونا بودن مطمئنا کشته نشدند چون اولین ار پی جی به هدف (قایق )نخورد و بعد از چند ثانیه (10)ثانیه ار پی جی دوم قایق رو به اتش کشید که تو این مدت به احتمال زیاد افراد تو قایق خودشونو به آب انداختن و تلاش کردند که فرار کنن تازه پلیس هم که با قایق موتوری به سر صحنه میرفت دیگه سکانس زودتر تموم شد و نشون نداد که پلیس به سر محل قایق سوخته که رسید چی شد .اجساد پیدا شدند؟ نشدند ؟ .تازه اخر داستان هم که کلمه ی (و ...) با فونت بزرگ اومد که احتمال زیاد با این پنچ شیش تا دلیل کار به هوش سیاه 3 بکشه .
ولی به نظرم اصلا پایان خوب و هیجانی نداشت...
امیدوارم حوصله کرده باشین و مطلبمو خونده باشین ...roz::
عاقا کنکور هم تموم شد.............بازم اینجا کسی نمیاد.......
2روز دیگه ماه رمضون میشه بازم کسی نمیاد...............پس کی دوباره میشه دربیه سابق؟؟؟:ey babaaa:
خیلی مک دیگه کاربرا میان !
اگرم میان بی صدا و بیکار !
میان یه خبر یا کلیپ میزارن در میرن!
این نام کاربری جدید منه که مال امساله ! مال سال 2010 رو پیدا نکردم ! اونموقع عجب شولوغ پولوغ بود !
ماه رمضون خوبیش شباشه ! روزاش که اگه بیدار بمونی میمیری !
نقل قول:
عاقا کنکور هم تموم شد.............بازم اینجا کسی نمیاد.......
2روز دیگه ماه رمضون میشه بازم کسی نمیاد...............پس کی دوباره میشه دربیه سابق؟؟؟:ey babaaa:
داداش اینجا تو یک ماه 2 یا 3 نفر بیش تر نمیاد واقعا هیچی مثل قبلا نمیشد ..om::
نقل قول:
خیلی مک دیگه کاربرا میان !
اگرم میان بی صدا و بیکار !
میان یه خبر یا کلیپ میزارن در میرن!
درسته داداش ..:ohum:
یه زمان چقد خوب بودا............الان دیگه هیچکس نمیاد........
همه تاپیک ها خوابیده........واقعا حیفه دربی از رونق بیوفته:sad: