داداش مجتبی اینا رو بیخیال.تو بگو ما کی میتونیم پیراهن استقلال رو تنت کنیم؟:ahaaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش مجتبی اینا رو بیخیال.تو بگو ما کی میتونیم پیراهن استقلال رو تنت کنیم؟:ahaaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله باخت استقلالو به همه تهرانی ها تسلیت میگم ولی به اهوازی ها که خودم باشم تبریک میگم امروز تو اهواز غلغله ای بپا میشه
بعد نزدیک یه ماه یه بازی ایرانی دیدم خوشم اومد...............سطحش بالا بود بازی.....
مخصوصا گل آرش افشین................گل برهانی هم خوب بود......خدارو شکر تیمای جوونی که من دوسشون دارم دارن نتیجه میگیرن.
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Bahador~2B [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والا چی بگم بهادر جان .
فک کنم از همین الا بتونین . lol:-
بخاطر پدرم اینکار رو میکنم تا روحش شاد باشه . :shogh:
خلاصه دیگه از حالا ما رو اس اسی بدون .
مخلص همه ی بچه های اس اسی هستیم . :chakerim:
تو که استقلالی صد آتیشه ای مجتبی تابلوئه خدا پدرت هم رحمت کنه یه بار نگفتم؟
نه عزیز من خودم پرسپولیسی بودم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaVilla7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به خاطر پدرم و بچه های گل استقلال که خیلی هم معرفت دارن دیگه اومدیم طرف استقلال .
یا حق . :rose:
نقل قول:
خدا ایشاالله روح پدرتو شاد کنه.خدا رحمتش کنه.
خیلی کار خوبی کردی که بخاطر اون استقلالی شدی.
همه استقلالی ها هم خیر مقدم بهت میگن.
ما رو هم خوشحال کردی با این کاری که کردی.
:rose::rose::rose:
روح پدر عزیزت شاد حقیقتا که خونش توی رگهای پسرش جاری - آبی آبی :esteghlal:نقل قول:
البته ایشون چند وقتی هست به جمعمون اضافه شدن - در واقع از وقتی که به کلوپ استقلال پیوستن استقلالی شدن ولی الان اعلام کردن
امیدوارم توی جمعمون بهت خوش بگذره رفیقlove::
خوش اومدی داداش....................................من چاکر همه آدمای بامعرفت مث خودتم....roz::tazim::نقل قول:
آفرین که استقلالی شدی . من هم خودم 8 سال پیش پرسپولیسی بودم به خاطر علی کریمی و علی دایی. اما 2 سال بعدش اون بازی خاطره انگیز برد 3-2 با استقلال پرسپولیس با گل های قربانی و امیر حسین صادقی رو داشتم میدیم از بازی بعدی که استقلال رو میدیدم یه حال خوبی داشتم پرسپولیس رو که میدیدم بی تفاوت بودم که دیگه یه استقلالیه 1000 آتیشه شدم. خلاصه ببخشید چرت و پرت گفتم. به جمع ما خوش اومدی