تازه میگی چرا بی حیا؟:evaa::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luu ugh::luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
تازه میگی چرا بی حیا؟:evaa::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luu ugh::luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:evaa::evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اخه مگه چی بید ؟
اسپارتاکوس خیلی هم خوب بـــــــــــــــــــــید :evaa:
یک برده که میخواد برده نباشه و برا ازادیش تلاش کنه کجاش بده ؟:nishkhand:
کریکسوسlove::
انمیوسlove:: ( حیف که مرد crying::-crying::-crying::-crying::-)
اسپارتاکوسlove::
گانیکوسlove::
والا اگه برده ای اونقدر خوبه منم برده!!!:evaa:نقل قول:
اسمم هم ممدوس!!!:/danc
بعد یکی از اون برده ها (دقیقا از اون برده ها!!!) میاد من میشم این:
:ahaaaaaa:
:luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh:
بابا این فیلم نیست $$$$$$$ اینه :haaa:
تا یدقیقه امیدیم بفهیم چیه رفت تو فاز ##### بعد دوباره @@@@@@@ اخه :chi migi:
به به آقا سینوس!!! (سینا دیگه) بیا با من (ممدوس) و دویست و دوس!!! بریم به جنگ علیه برده داری!!!:kissss:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب چرا جنبه بد فیلم رو میگیرین ؟:haaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فیلم یک هدف مشخصی داره و اون ازادیه:danc:
خب در حقیقت فیلم داره حقیقت اون زمان رم رو نشون میده که با برده ها چیکار میکردن:jeddiiiii:
اگه برده ها رو با حجاب بزارن خیالتون راحت میشه :evaa:
در کل اصل مفهوم فیلمه تو زیاد به اوناش نگاه نکن :luuugh::luuugh:
همیشه باید حقیقت رو نشون داد دیگه :whistle3:
البته درسته تو فیلمش یکم کشت و کشتارش وحشیانس و خون و خونریزیاش حال ادمو به هم میزنه اما خب اینم باید حقیقتو نشون داد دیگه ... lol:-
من باز اول فصل 3 رو دیدم
امشبم فصل 2 رو تموم میکنم
فصل 1 رو ندیدم اما:luuugh:
من از جلو به عقب فیلمو نگا میکنم:luuugh::luuugh:
خو یه دفع همه رو ببر زیر رادیکار دیگه lol:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بحث فیلم شد از یکی از دوستام اسپایدرمن رو گرفتم میخوام ببینم
نمیدونم چیه ولی میگن دشمنش یه مارمولکه :ookk: بریم ببنیم چه خبره
در زمن از بروبچ کسایی که فردا ازادی میرن التماس دعا واسه من یه سبز امام گره بزنید :nishkhand:
همین هم مونده برده هام با حجاب بشننقل قول:
این فیلما همه مسخرن ولی کره ای خوبه به شرطی که یونگ هوا توش بازی کنهlove::love::
به به فرشته خانوم:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به قول سیاوش قمیشی :
فرشته اومدی از دور ببین از شوق تابیدم
میدونستم میای حالا تو رو من خواب میدیدم
....
:crazy::evaa:ki:::nishkhand:
من کجا گفتم با حجاب باشن ؟eterza::- :evaa:من فقط گفتم باید واقعیت رو نشون داد و واقعیت هم اینه که روم اون موقع بی حجاب بودن :nishkhand:
البته فیلم ها ی کره ای هم خوبن
جومونگ:evaa:
تسو:evaa:
یونگ پو:evaa:
...
نه حالا اگه خیلی هم اصرار داره با حجاب باشن خب چه بهتر :babaa:نقل قول:
فیلم کره ای تو زیبایی . f4. بچه و من.بوسه های شیطانی.عالیترینانlove::
خواننده هام دابل اس از همه بهتر می خونن