خیلی آشنا میزنهthink::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما نه:sooot:heee::
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی آشنا میزنهthink::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما نه:sooot:heee::
چی تصویب شد؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من بشم دکتر.......heee::
جراردو پسر ساموئل انالیزور باشگاههنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و الانم قرارداد با تیم پایه بصورت رشد اینده دارهheee::
الان این جملت خطاب به مرتضی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد به مرتضی گفتی تو دکتر مرتضی هم دستیار:hehee::hehehe:
الان بر و بچ پرسپولیسی با دیدن آواتار من یاد چه خاطره هایی میفتن:gerye::love:love::
اره من انگاری خیلی مهمم دو تا نقش بمن داده بعد میگه امیر قبول میکنیheee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یاده خاطرات رد شدن تو ازمون ایین نامهheee::نقل قول:
ویرایشش کردم:hehee: حالا قبول میکنی دستیار مرتضی باشی؟heee:: آهان یادم اومد عبدالله :hehee:عبدالله برای دکترا تا کنکور رفت و برگشت...نقل قول:
اگه مرتضی دستیار من بشه قبول میکنم:ohum:heee::lagh::lol:-:khandeeeee bahal::nishkhand:
بچه ها ، دوستان ، عزیزان ، بابا بیخیال بشین اینجا که اسپم خونه نیست عکس میزارین
تاپیک اسپم جدا هستش
مهدی کجایی که تاپیک از دست رفتentezar::
عکس ها معمولین ؟مثلا عکس های بهتری نداشتی ؟مجبور بودی اینا رو بزاری؟mas:-نقل قول:
راستی باخت تکواندو رو تسلیت میگم من رفته بودم عزاداری ایشالا یه فیلم از مسجدمونو میزارم حال کنینlay_;;
ولی خانواده که تکواندو رو میدیدن گفتن که حریف ترکیه ای خیلی فرز بود که یه مسابقه ی قشنگ رو تو فینال دیدیم با این نتایج نمیشه رتبه ی بهتری بدست اورد در خوشبینانه ترین حالت باید دو تا طلا بگیریم ایشالا امروز یوسف کرمی جبران کنه هرچند امیدی به سوسن حاجی پور نیست
راستی سوسن احتمالا خواهر حاجی پور مربی تکواندو ی ماست چون مربی ما تا حالا تو مسابقات جهانی و اسیایی قهرمان شده و خیلی مشهوره:sooot:
بریم صفحه بعد پیام مهمی در راهه ... entezar::
جهت اسپم نبودن ...
هیچ کدوم از مدالا رو تبریک نمیگم !
باخت ها رو هم تسلیت نمیگم ...