لاوتزی که عالیه ! اگه بیاد میلان یه خرید عالی انجام داده !
ولی الان مشکل اصلی ما نداشتن یه هافبک خلاقه , که بتونه وسط زمین رو بگیره !
من مطمئنم با اومدن برلو میلان تو تابستون بازیکن بزرگ خریداری میکنه :ohum:
نمایش نسخه قابل چاپ
لاوتزی که عالیه ! اگه بیاد میلان یه خرید عالی انجام داده !
ولی الان مشکل اصلی ما نداشتن یه هافبک خلاقه , که بتونه وسط زمین رو بگیره !
من مطمئنم با اومدن برلو میلان تو تابستون بازیکن بزرگ خریداری میکنه :ohum:
سلام به میلانی های عزیز من ارین هستم و تازه عضو شدم درسته که روز خوبی نبود ولی برد و باخت یه سر فوتباله به امید پیروزی های میلان
خوش اومدی داداش ایشالا که فعال باشی و توی بحث ها شرکت کنی :flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arian acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم به شما خوش امد میگم بچه ها دیگه درگیر این بازی کثیف نباشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط arian acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باید تمام فکرمون به ایتالیا باشه تا سال بعد با یارگیری بهتر انتقام بگیریم با امدن برلوسکونی باید منتظر خرید های گران قیمت باشیم
سینا با حرفت تا به جایی موافقم پاتو درسته که تکنیکیه و سرعتش بالاس(اشاره به گلش در مرحله گروهی)ولی دائم مصدوم میشه میلان تو 3 جناج رقابت میکنه اگه مهاجم اماده نداشته باشه که از سیستم چرخشی استفاده کنه مربیه تیم دائم بازیکنا خسته و مصدوم میشن و در نهایت به ضرره خود تیمه....نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به اميد قهرماني مجدد ميلان تو اروپا و موفقيت هاي اين تيم در تمام رقابت ها[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام داداش... خوش اومدی به اینجا...:/dancنقل قول:
نوشته اصلی توسط Arian acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فصل براي پاتو به آخر رسيد -پزشك ميلان امروز تاكيد كرد پاتو به علت مصدوميت تمام فصل رو از دست داد پاتو تو بازي برگشت با بارسا تنها 13 دقيقه به عنوان بازيكن جانشين وارد زمين شد كه مصدوم شد و دوباره تعويض شد- پاتوي 22 ساله فقط 11 بازي تو اين فصل براي ميلان انجام داده بود - اميدوارم كه هر چي زودتر برگرده :mage mishe:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Barcelona , Big Cheater
بارسلونا ، متقلب بزرگ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گفتم جالبه بزارمش اینجا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ﺍﯼ ﭼﻠﺴﯽ ﺑﯿﭽﺎﺭﻩ !!!
ﺑﺎﺯﻡ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺻﺤﻨﻪ ﻫﺎ ﺧﻠﻖ ﮐﻨﯽ
ﺑﺎﺯﯼ ﺍﻣﺸﺐ ﺍﮔﻪ ﺑﻌﺪ ﺑﺎﺯﯾﺘﻮﻥ ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﻭ ﭘﻨﺎﻟﺘﯿﺎﺷﻮ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺍﻧﺼﺮﺍﻑ ﻣﯿﺪﯾﻦ ﺍﺯ ﺍﺩﺍﻣﻪ
ﺍﺻﻦ ﺑﺎﺭﺳﺎ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ
ﺍﺻﻦ ﺍﻭﻧﺎ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ
ﻣﺎ ﺗﺴﻠﯿﻤﯿﻢ ، ﺯﻭﺭﻣﻮﻥ ﺑﻪ ﺩﺍﻭﺭﺍ ﻧﻤﯿﺮﺳﻪ ﺑﺮﯾﻦ ﺣﺎﻝ ﮐﻨﯿﻦ
پلاتینی امسال خیلی زود دست به کار شده !
اصلا شاید حوس کنه فینال بایرن - بارسا ببینه !
دیگه واسه فوتبال پاک ارزشی قائل نیستن !
سخنگوی مورینیو هم چیز باحالی نوشته : پس از دیدن 45 دقیقه اول فهمیدیم که چه تیمی قرار است قهرمان شود !
ایشون هم بهترین بازیکن زمین انتخاب شدن !