پیشنهاد بدی نیست.من که قبول میکنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
پیشنهاد بدی نیست.من که قبول میکنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یک توصیه برادرانه به همه دوستان :
به هیچ وجه تیمتون عوض نکنید !
مثل بچه های 7 ، 8 ساله با یه آبنبات چوبی از این ور به اونور میشید ؟!!!
البته یک اعترافی هم بکنم که بنده در سال های دور ، در دوران جاهلیت در زمانی که در اوج حماقت به سر می بردم منچستری بودم اما به راه راست هدایت شده و آب توبه را بر سر خود ریخته و به لیورپول گرویدم ! :bia baghalam:
اینارو باش....
حریف نشدن رفتن بزرگترشون رو آوردن....
جعفر جون من خودم از عالم و آدم شیرینی میگیرم....
اونوقت منو میخواین بتیغین؟
میلان تو جام حذفی حذف شد....
منم ناراحتم.... آدم ناراحت هم شیرینی نمیده.
از دوستان دیگر تقاضا دارم هر کی قصد شیرینی دادن داره بیاد با من هماهنگی کنه....:hehee:
علی دایی :نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexandre dasilva [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببخشید .... ببخشید .... به قولی رو که نیست ... سنگ پای قزوینه ! :nishkhand:
من که گفتم تنها راهش اینه که یه مدت Ban تون کنند !
هم تو هم سعید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون؛نه بابا تیم عوض کردن یه شوخی بود بخدا.فقط خواستم یه کم شوخی کرده باشم.فوتبال قشنگیش به همین چیزاست که تیم آدم یامثل بارسا 3 سال پیاپی قهرمان بشه یا مثل پرسپولیس 3 سال زجرمون بده!!
اگه قرارباشه باهر قهرمانی یا برعکس ناکامی تیم عوض کنیم که نباید اسممونو بزاریم طرفدار!!
از دوستمون nobody11 هم عذرمیخوام فقط درحد یه صحبت دوستانه بود وشوخی.
یعنی الان طرفدار بارسلونایی و بارسلونا!!!binamنقل قول:
نوشته اصلی توسط saalehh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتفاقا الان تو جاهلیت به سر میبری الکس جان!!!!dallliiiنقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اونموقع هم جزو روشنفکران طراز اول فوتبال مملکت بودی!!!:he:
مگه کشکه آدم تیمشو ول کنه بگه طرفدار یه تیم دیگه شدم!!
به نظر من تو ، ته ته ته قلبت هنوز طرفدار منچستری!!:flowerysmile:
مگه نه الکس!!:nishkhand:
تنهایی آقا حسین!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexandre dasilva [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چی گفتی !!
آهان تو هم با من هماهنگ میکنی!!!lay_;;
ای بابا این حرفا چیه ما همه با هم دوستیم!!!:balesh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saalehh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توصیه می کنم شما هم آب توبه بر سر ریخته و به آیین ما لیورپولی ها بگروید و از این بیشتر خود را در منجلاب شیاطین فرو نبرید !
:sigar:
نقل قول:
داداش یا شما بیا بارسلونی شو یا من رئالی!!!!!!!!!!!!!!!!فقط رو این 2تا تیم سلیقمون باهم فرق میکنه!
چه خبره همه ميخان منو بطرف طرف تيم هاي خودشون بكشن!!:sharmande:نقل قول:
ببينيد يه هوادار واقعي هميشه و در هر حالي طرفدار تيمش باقي ميمونه!!:hooora:
مثل من كه در برابر پيشنهاد شما دوستان مقاومت كرده و هم چنان طرفدار رئال :real:و منچستر :manchester:ميمونم!!(مثل بعضيا :rose:وسط كار طرفدار اجانب -ليوورپول-نميشم)shikam::-
مگه آرسنال چشه ؟؟
به آرسنال بگرويد دنيا و آخرتتون رو تامين كنيد
خدايش اين آرسنال هم يه بلايي سر طرفداراش آورده كه اگه قهرمان هم بشن باورمون نميشه ديگه
قيافمون رو هم كردن شكل آرسنال ....
ولي بهتر از من يو و ليورپوله هرچي باشه بارسا رو با اون همه عظمتش زد
راستي چرا طرفدار چلسي كمه :fek konam:
ما گفتیم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خواه پند گیر خواه برو خودتو بنداز تو چاه ! :nishkhand:
من موهامو تو آسیاب سفید نکردم پسرم !
سرد و گرم چشیده روزگارم !
دو تا ساق بند بیشتر از تو سوراخ کردم !
من میگم لیورپول ، مثل یه بچه خوب و سر به زیر بگو چشم ! :nishkhand: