-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مومو کلید خرید پولی
1 دی 1389
اندره ا پولی می تواند گزینه خوبی برای مذاکره میان فابیو پاراتیچی و جوزپه ماروتا باشد. هافک سمپدوریا که در زمان مربیگری دل نری در این تیم یکی از مهره های مورد توجه وی بود می تواند پس از خداحافظی مومو سیسوکو به یوونتوس بپیوندد.
این خبر درحالی منتشر می شود که ماروتا احتمال خداحافظی سیسوکو را تکذیب نکرده اما تاکید دارد در صورتی وارد مذاکره با سران سمپدوریا در خصوص خرید پولی خواهیم شد که این هافبک اهل مالی خود را به فروش برسانیم.
با این حال احتمال معاوضه این دو بازیکن نیز در نظر گرفته شده هر چند که گفته می شود فیورنتینا نیز خواهان جذب مومو ست. در صورتی که مذاکرات با شالکه و یا ولفسبورگ برای انتقال سیسوکو به این تیم ها مثبت باشد می توانیم شاهد انتقال پولی به یوونتوس باشیم.
گفتنی پیشنهاداتی نیز از لیگ برتر ارائه شده که ماروتا کلیه پیشنهادات را بررسی و تصمیم نهایی را اخذ خواهد کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
از پیشرفتم راضی و خوشحالم
1 دی 1389
یکی از مهره های پرکار و موفق سال گذشته در فوتبال ایتالیا مدافع ملی پوش کنونی بانوی پیر است، لوئناردو بونوچی که ابتدا با پیراهن باری و سپس یوونتوس سال را به پایان می رساند که البته پوشیدن پیراهن اتزوری در جام جهانی نیز افتخار بزرگی برای این مهره 23 ساله است که موجب می شود سال 2010 را به خاطر بسپارد.
بونوچی از تعادل و روند مثبتی که امسال پشت سر گذاشته راضی ست می گوید: احساس خوبی دارم از اینکه یک سال متعادل و مثبتی را سپری کردم. بیش از همه زمانی که به تیم ملی راه یافتم و بعد یوونتوسی شدم که نمی توانم خوشحالی خودم را بیان کنم.
برای تعطیلات به خانه برمی گردم تا در کنار خانواده باشم اما برای رشدی که امسال داشتم از هم تیمی هایم، تیم ملی ممنونم و خوشحالم که هر روز در حال پیشرفت هستم و یوونتوس نیز نتایج خوبی را از ان خود می کند.
برای سال 2011 هدف ما کاملا روشن است می خواهیم بهتر شویم و همچنین پیروز که مسئله ای ممکن است. ما برای رضایت تیفوسی ها مبارزه می کنیم و می خواهیم رضایت انان را داشته باشیم و به همین دلیل درهر بازی به تلاش خود ادامه می دهیم.
-
بازگشت جیجی
تنها شش روز
1 دی 1389
شش روز به بازگشت و حضور در کنار گروه زمان باقی ست. سه شنبه 28 دسامبر روزی ست که او از مدت ها پیش انتظارش را می کشید و حالا سنگربان شماره یک برای رسیدن به این زمان روزشماری می کند.
جیجی بوفون منتظر بازگشت و شرکت در تمرینات گروهی و سپس بازگشت به درون دروازه است، مسئله ای که به بیست روز اینده موکول خواهد شد تا شاید او را در میادین ببینیم. شرایط جیجی بسیار خوب و مناسب توصیف شده و مربی سنگربانان باشگاه نیز از حضور و بهبودی وی ابراز رضایت کرده، بنابر این یک شش روز اینده برای بازگشت بوفون تاثیرگذار و موثر خواهند بود و در صورتی که روند کنونی ادامه داشته باشد می توانیم شاهد حضور یکی از بهترین سنگربانان جهان در تمرینات گروهی یووه پس از غیبت چند ماهه باشیم.
-
نتایج نظر سنجی برترین بازیکن سال 2010
2 دی 1389
مدیریت وب سایت رسمی باشگاه یوونتوس در ایران ضمن تقدیر و تشکر از شرکت پرشور و همه جانبه ی طرفداران باشگاه یوونتوس در نظر سنجی انتخاب برترین بازیکن بانوی پیر در سال 2010 نتایج این نظر سنجی را به شرح زیر اعلام کند.
در این نظر سنجی که به مدت دو روز برگزار شد 3281 نفر شرکت کرده که میلوش کراسیج ستاره ی صرب باشگاه یوونتوس با کسب 1607 رای در مکان اول جدول قرار گرفت و پس از وی جورجو کیه لینی و الساندرو دل پیرو در مکان های دوم و سوم جدول قرار گرفتند.
نتایج برترین بازیکن یوونتوس در سال 2010 ( جمهوری اسلامی ایران )
میلوش کراسیچ 1607 رای
جورجو کیه لینی 940 رای
الکس دل پیرو 383 رای
فابیو کوالیارلا 191 رای
کلودیو مارکیزیو 52 رای
فلیپه ملو 40 رای
دیه گو ریباس 27 رای
دیوید ترزگه 16 رای
لئوناردو بونوچی 8 رای
پائولو ده چلیه 5 رای
جیجی بوفون 4 رای
وینچنزو یاکوئنتا 3 رای
البرتو اکوئیلانی 3 رای
امائوری کاروالیو 1 رای
مارکو استوراری 1 رای
گفتنی است نتایج این نظر سنجی لحظاتی پیش برای باشگاه یوونتوس ارسال شد.
-
قرارداد حرفه ای با تیم یوونتوس
2 دی 1389
طبق اعلام روزنامه ی La Stampa متعلق به خانواده ی آنیلی ، فلیپه بونیپرتی متولد سال 1991 قرارداد حرفه ای خود را با یوونتوس به ثبت رساند ، این پایان کار نیست چرا که به گفته ی این روزنامه Vittorio Ferrero مدافع مرکزی و Luca Belcastro بازیکن خط میانی جوانان یوونتوس نیز بزودی قرارداد حرفه ای خود با بانوی پیر که تا 2015 و با مبلغ 20000 یورو خواهد بود را ثبت خواهند کرد .
گفتنی است بونیپرتی در بازی مقابل منچستر سیتی برای اولین بار با پیراهن یوونتوس به میدان رفت و امیدوار است بتواند یاد و خاطره ی پدر بزرگ خود را زنده کند.
-
دادگاه وارد فاز جدیدی خواهد شد
2 دی 1389
آغاز بازجویی ها در دفتر تحقیقات فدرال نشانه ی این است که پرونده ی کالچوپولی وارد مرحله ی حساس و جدی تری شده است ، پس از کشف 170 مکالمه ی جدید و بررسی آنها مشخص شد که چیزی در حدود 80 % از این مکالمات در 4 سال گذشته نادیده گرفته شده بود.
دادستان آقای پالاتزی نیز بر این نکته تاکید می کند که اسکودتوی 2006 به سادگی و بوسیله ی روسی به اینتر سپرده شد :
" در سال 2006 همه چیز به اشتباه انجام گرفت ، اما اشتباه بزرگ این بود که همه می پنداشتند که این صحیح ترین کار است "
برگامو که مسئول انتخاب داوران در لیگ ایتالیا بود نیز پس از بازجویی 5 ساعته گفت :
" این کارها با چراغ سبز فدراسیون فوتبال ایتالیا روبرو می شد ، در گذشته نیز این را شرح داده بودم که یا همه گناهکار هستند و یا همه بی گناه خواهند بود ، هیچ توهینی در کار نیست و من هیچگاه از داوری نخواسته بودم که به سود یک تیم سوت بزند ، سران تمام باشگاه ها با من تماس می گرفتند و فدراسیون فوتبال نیز با این کار خالفت نمی کرد و اجازه ی انجام این کار را به ما داده بود "
در پی کشف مکالمات ماسیمو موراتی و بارتو ( مسئول انتخاب داوران لیگ ایتالیا ) هفته ی آینده " موراتی " برای انجام بازجویی ها به دفتر تحقیقات فدرال ایتالیا در میلان احضار خواهد شد .
-
از پیش بینی اشتباه خود خوشحال هستم
3 دی 1389
روزها به سرعت سپری می شوند و تمامی تیفوسی های یوونتوس در انتظار بازگشت جیجی بوفون سنگربان افسانه ای تیم خود هستند. جیجی در تعطیلات زمستانی بانوی پیر در سخنانی گفت:
" بنظر من توانایی بازی تا سن 45 سالگی را نیز خواهم داشت ، در تابستان گذشته پیش بینی نمی کردم که در این مدت اندک این نتایج بدست آید اما با گذشت زمان اشتباه من ثابت شد و من از این نظر بسیار خوشحال هستم "
رابطه با دلنری ، آنیلی و بازگشت به ترکیب اصلی :
" شرایط خود را برای سرمربی تیم شرح دادم و من به وی اعتماد می کنم ، رابطه ی من با آنیلی بسیار شفاف است ، آنیلی به من خبر داد که برای بازگشت من به درون دروازه لحظه شماری می کند "
-
یوونتوس پس از کالچو پولی !
3 دی 1389
باشگاه یوونتوس روزهای خوبی را پس از جریانات کالچو پولی تجربه نکرد و در چند فصل گذشته نتوانست قدرت همیشگی خود را به نمایش بگذارد. الجزیره سپورت در مقاله ای به توصیف شرایط یوونتوس پس از کالچو پولی پرداخت:
هیچ کس نمی داند که این بحران از چه زمانی و چگونه بوجود آمد ، آیا نتیجه ی سقوط یوونتوس به سری ب بود ؟ یا اخراج دشان ؟ عدم نتیجه گیری رانیری ؟ یا شاید هم کم تجربگی فرارا ؟ یا شاید هم مشکل در مدیریت بود ، چرا که خروج بلان و آمدن آنیلی باعث ایجاد تغییرات مثبتی در خانه ی بیانکونری شد ، با توجه به ناکامی یوونتوس در سطح اروپا در فصل جاری اما در ایتالیا بسیار روشن است که این تیم خواستار بازگشت به دوران اوج خود است.
آغاز بحران بانوی پیر :
هیچکس نمی تواند تاثیر منفی و مخربی را که سقوط به سری ب بر یوونتوس گذاشت را انکار کند ، نتیجه ی آن بی انگیزه شدن بازیکنان و مدیران این باشگاه بود و علاوه بر آن خروج ستارگان بانوی پیر ، با توجه به بازگشت سریع یوونتوس و نمایش فوق العاده ی این تیم بویژه در سطح اروپا ، اما بنظر می رسد که اخراج دشان و پیوستن رانیری به این باشگاه سودی برای بانوی پیر نداشت ، مدیران رانیری را اخراج و فرارای بی تجربه را جایگزین وی کردند اما وی نیز به نتیجه ای نرسید و بلان بدون هیچگونه برنامه ی خاصی زاکه رونی ناموفق را جانشین فرارا کرد ، یوونتوس با زاکه رونی و فرارا یا بهتر است بگوییم با بلان هفتم شد "
در راه بازگشت به دوران طلائی با مثلث رویایی :
" تغییرات اجتناب ناپذیر بود ، مسوولان و مالکان یوونتوس بهمراه هواداران و گروه های هواداری فشار خود را برای تغییرات مدیریتی آغاز کردند ، بر اساس نظرسنجی موسسه ی " دیموس & پی " یوونتوس پر هوادارترین تیم در سرتا سر جهان است ، یوونتوس در ایتالیا بیش از 12 میلیون هوادار و در جهان با 180 میلیون هوادار که بیشتر آنها در خاورمیانه هستند ، بانوی پیر تغییرات خود را مدیون " تیفوسی " هاست ، آنها پس از هر بازی در برابر ساختمان باشگاه اعتصاب می کردند تا اینکه انیلی مدیریت را در دست گرفت "
همه از بازگشت نام انیلی خرسند و امیدوار بودند چرا که انیلی فرزند خانواده ی بزرگ انیلی است که تاریخ بزرگ و باشکوهی را در یوونتوس رقم زده است ، اندریا فرزند آمبرتو و چهارمین فرد از این خانواده است که مدیریت این باشگاه را بر عهده می گیرد ، نخستین کاری که انیلی انجام داد تعیین ماروتا بعنوان مدیر ورزشی بود ، ماروتا تمام کادر همراه خود در سمپدوریا را به تورین آورد و دلنری را بعنوان سرمربی برگزید.
ماموریت دشوار :
روزهای آسانی در انتظار دلنری نبود ، چرا که وی بر روی نیمکتی جای گرفته است که روزی کاپلو ، لیپی و تراپاتونی بر روی آن قرار داشتند ، دلنری برای موفقیت به یک بازار موفق نیز نیاز داشت.
مهمترین خرید بانوی پیر کراسیچ بود که با 15 میلیون یورو از زسکا موسکو راهی تورین شد ، ستوراری نیز به خوبی نبود بوفون را پوشش داد ، بیشترین ترانسفر یوونتوس بر پایه ی انتقال قرضی صورت گرفت چرا که وضعیت اقتصادی یوونتوس این اجازه را به این باشگاه نمی داد تا در خریدهای بزرگ شرکت کنند.
نقش نمادها و سمبل های یوونتوس :
الساندرو دل پیرو فرزند بانوی پیر ، هر چند که به پایان فوتبال خود نزدیک می شود اما همواره امیدواری و قوت قلب را به هواداران یوونتوس هدیه کرده است ، جی جی بوفون نیز یکی از نام های درخشان یوونتوس است و البته نباید از نام جورجو کیه لینی به راحتی گذشت ، بازیکنی که همواره به هواداران و بازیکنان اطمینان خاصی را در برابر دروازه می دهد ، در پایان همواره تیم های بزرگی در تاریخ فوتبال وجود داشته اند که یوونتوس همواره یکی از آنها خواهد ماند.
-
ستاره ای که از کودکی عاشق سیاه و سفید بود
3 دی 1389
زندگی با بانوی پیر واقعا زیبا و دوست داشتنی ست، برای او که در نخستین سال نو را با یووه تجربه می کند هیاجان انگیز است که می تواند یکی از مهره های موثر و محبوب تیفوسی های یوونتوس باشد. میلوش کراسیچ در گفتگویی تاکید می کند که انتظار چنین موفقتی را در این زمان نداشته اما مجموعه و هم تیمی ها، مربیان، تیفوسی ها و خانواده اش نقش تعیین کننده ای برای موفقیت وی داشتند.
تیم از شما در ترکیب استفاده کرد و این روش را ادامه داد و خصوصیات شما که به سود تیم بود، انتظار چنین قدرتی را داشتید ؟
می دانستم که مربی تغییر کرده و مسائل زیادی وجود داشت که نیاز داشتم تا به نتیجه پیروزی دست یابیم. رمزی در فضا و محیط ما وجود دارد و این است که در کنار یکدیگر زندگی می کنیم، این فضا را به یاد فضای تیم ملی صربستان می اندازد که توانستیم به جام جهانی افریقای جنوبی راه یابیم. اما در یک تیم باشگاهی ایجاد این جو بسیار دشوار است و حالا این شایستگی در گروه ما وجود دارد.
تیفوسی ها از نحوه بازی شما لذت می برند و به نوعی دیوانه نمایش شما هستند...
از سکوها و پیچ های شمالی و جنوبی در هر فرصتی که به دست می اورم صدای تشویق های بی امان را می شنوم. البته تیفوسی ها از همان لحظه نخست که به این تیم امدم به من هدیه دادند و من باید از انان متشکر باشم و این تشکر من و هم تیمی هایم هست.
اما یووه و کسب اسکودتو ؟
می توانم بگویم که یک گروه بزرگ هستیم و نمایش های بزرگ و باکیفیتی را ارائه کردیم، می توانیم به نتیجه نهایی دست یابیم، می بینیم که به کجا می رویم، به هر حال مطمئنا اعتقادی هست و ما به ان فکر می کنیم. مردم ما را می بینند و نمایش های ما را تماشا می کنند، باید شرایط را به خوبی حفظ کنیم و برای کسب اسکودتو مدعی باشیم.
کراسیچ زمانی که کوچک بود هوادار کدام تیم بود ؟
در اطراف ما یوونتوس همیشه محبوب بود، من از ان زمان عاشق این رنگ ها بودم، در خانه امان در کوزوو من بازی های بیانکونری را دنبال می کردم البته از طریق تلویزیون و زمانی که تلویزیون کار نمی کرد من با تصاویری که داشتم ارتباطم را با یووه حفظ می کردم. رشد کردیم و در لیگ قهرمانان بازی ها را دیدم، ممنونم از پسران یووه در سال 96 و جامی که با دل پیرو و ویالی به دست امد.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] جام جهانی، یووه و زندگی شخصی
4 دی 1389
جام جهانی، یووه و زندگی شخصی. فلیپه ملو به این سه مسئله می اندیشد، سه موضوعی که سال 2010 را برای او خاطره انگیز ساخت، هافبک برزیلی که پس از گذراندن دورانی سخت بار دیگر درخشید و چهره خوبی را از خود به نمایش گذاشت تا با رضایت کامل به تعطیلات سال نو در برزیل برود.
سال 2010 و کارنامه ای مثبت
برای من سال 2010 یک سال مثبت و موفق است، خیلی چیزها یاد گرفتم، بیش از همه اینکه ناکامی ها را کنار زدم و از لحظات تیره خارج شدم. باید به یک تعادل و هماهنگی می رسیدم که می گفتم سال مثبتی ست.
جام جهانی
متاسفانه نتوانستیم پیروز شویم و از هیجانی وصف ناپذیر محروم شدیم.
یووه
اما پیراهن یوونتوس و پوشیدن دوباره ان برای من بهترین لحظات را یاداوری می کند به ویژه در چند ماه اخیر. ما به صدر بسیار نزدیک هستیم و من تبدیل به مهره ای دوست داشتنی و محبوب در نزد تیفوسی های بانوی پیر شدم نمی توانم این خوشبختی را توصیف کنم.
پس از جام جهانی و دشواری ها
زمانی که از جام جهانی بازگشتم با هم تیمی هایم در تیم ملی صحبت کردم اما نتوانستم از موضوعاتی که برایم پیش امده بود خارج شوم با گذشت زمان متوجه شدم که اتفاق افتاده و من باید ان را رها کنم، در فوتبال هر اتفاقی روی می دهد و ما باید تنها تلاش کنیم روحیه خود را تقویت و اشتباهات را تکرار نکنیم.
تحمل و صبر
یادم می اید لحظاتی که به برزیل بازگشتم و مشکلاتی که با تیفوسی ها داشتم. اما انچه که بیش از حد مرا ناراحت و ازار می داد انتقادات روزنامه ها و رسانه ها نبود بلکه انچه که فوتبالیست های قدیمی که در دوران بازیگری خود هیچ حرکتی را انجام نداده بودند و به من انتقاد می کردند ناراحتم می کرد. هوادران از من همیشه بهترین نمایش را در هر بازی می خواستند و من هرگز به چنین نمایشی فکر نمی کردم.
ترک تیم ملی
هرگز به ترک تیم ملی پس از ناکامی در جام جهانی 2010 فکر نکردم زیرا تحمل زیادی دارم، من به فشار و تحت فشار بودن عادت کرده ام، خانواده من شایسته خداحافظی من از دنیای فوتبال نبودند و من از دوستان و افراد عزیز خانواده ام روح بزرگی را هدیه گرفتم تا بار دیگر موفق شدم.
یووه، یک باشگاه بزرگ
فصل گذشته بسیار بسیار سخت بود، نمی خواهم به ان سال برگردم به ویژه پس از جام جهانی با ان فصل سیاه و منفی که پشت سر هم به دست امد. اما خیلی خوشحالم و ممنونم از خانواده ام که در کنارم ماندند و به من گفتند که یوونتوس یک باشگاه بسیار بزرگ است و عادت به پیروز شدن دارد و من باید از نظر شخصی نیز به این مسئله برسم، حالا بسیار خوشحال هستم که پیروزی را در کنار تلاش و مبارزه های خود به دست اوردیم و حالا من تبدیل به مهره ایده ال برای تیفوسی ها شدم و این احساس را در رویارویی با انان حس می کنم.
یوونتوس و توان فتح اسکودتو
به اعتقاد من بله، لاتزیو فرنانس یکی از بهترین بازیکنان را گرفت و میلان رونالدینیو را در اختیار دارد اما ما یک مجموعه شایسته را داریم. برای فتح اسکودتو ما نیز حضور داریم، به هر حال بهتر است صحبت نکنیم و در میدان به نتیجه فکر کنیم و بازی به بازی پیش رویم و به این فکر کنیم که هر بازی انتهای فصل است.
سمبلی برای تیفوسی های بیانکونری
سوت های ممتد و ازار دهنده فصل گذشته شنیده نمی شود و دیگر ان لحظات تبدیل به خاطره ای هر چند تلخ شده است، در حال حاضر تشویق هایی را می شنوم که یاداور تشویق سمبل است زیرا در پایان بازی مرا صدا می کنند در زمان شروع بازی نیز با شایستگی پس از اعلام نام من کف می زنند و عکس های مرا در دست می گیرند و طرفداران بیانکونری به من می گویند که تو بهترین بازیکن در دو ماه اخیر هستی و این مسائل برای من بی نظیر است.
صحبت با تیفوسی ها
این طور احساس کردم که باید تشکری از انان داشته باشم و با این گروه بی شمار صحبت کنم. انان به من روحیه می دهند و به من کمک زیادی در لحظات دشوار می دهند.
جام جهانی 2014
بیش از هر چیز دیگر پیروزی در جام جهانی 2014 را می خواهم.
زندگی در کنار یووه
اینجا خوب و خوشحالم و از هیچ چیز هراسی ندارم. یوونتوس یکی از بهترین و بزرگ ترین باشگاه های جهان است و امیدوارم موفقیتم را به همراه این تیم ادامه دهم.