خوب اگه اونا بازی نکنن و اول بازی گل بخوریم کارمون تمومه !!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب اگه اونا بازی نکنن و اول بازی گل بخوریم کارمون تمومه !!!!!
من منظورم به اینه که اگه قراره مثلا بنزما بابایرن فیکس باشه هیگی فرداشب بازی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano-farshad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازیکن های ذخیره در رئال زیاده
چرا که نه؟
میبینم که مهمونی و از این حرف هاست فقط امیدوارم بعد یه بازی نیافتید به جون هم.
تو بازي با اسپورتينگ كريس رونالدو و كوئنت رائو و دي ماريا 4 كارته هستند بايد مراقب باشند تا الكلاسيكو رو از دست ندهند ژابي آلونسو هم كه 5 كارته شد با اسپورتينگ نيست[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من مطئنم کریس و دیماریا کارت نمیگیرننقل قول:
نوشته اصلی توسط 002 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما خیالم بابت کوئترائو راحت نیست
این و نگا
رونالدو ، 136بازي 138 گل زده
مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد با هتتريک اخيرش تا حدود زيادي همتاي آرژانتيني خود در بارسلونا را براي تصاحب کفش طلا نااميد کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از آس اسپانیا، کریستیانو رونالدو که در ۱۳۶ بازی خود با لباس رئال مادرید ۱۳۸ گل زده ثبت کرده است به طور میانگین در هر بازی 1.01 گل به ثمر رسانده و این نشان میدهد که کریستیانو رونالدو بدون تردید از بزرگترین گلزنان تاریخ باشگاه رئال مادرید محسوب میشود، بر همین اساس پوشکاش در هر بازی به طور میانگین 0.93 گل، دی استفانو 0.77 گل و هوگو سانچس 0.73 گل به ثمر رساندهاند.
کارشناسان بر این باورند که علت اصلی محبوبیت مسی نسبت به رونالدو مسائل خارج از میدان سبز فوتبال است و امور خیریه و رفتار خوب مسی در مراسم مختلف از وی چهرههای مردمی ساخته، حال آن که رونالدو معمولا رابطه خوبی با رسانهها و مردم ندارد.
از طرفی معیار کارشناسان فیفا و یوفا برای انتخاب بهترین بازیکن جهان هرگز امور خیریه نیست و آخرین نظرسنجیها از فرانسه، انگلیس، اسپانیا و ایتالیا نشان از برتری محسوس رونالدو نسبت به مسی دارد.
رونالدو با ۴۰ گل زده در صدر جدول گلزنان لالیگا ایستاده و مسی با ۳۹ گل پشت سر وی است
بازی با تیم رده 18 گیخون
نمیشه گفت سادس اما امکان برد خیلی زیاده
باید تا جای ممکن نزاریم بازیکم محروم و مصدوم پیدا کنیم
تو لولیگا بقول بچه های جزیره :hehee:هیچ تیمی نباید دست کم گرفته شه او از بیلباو که رفت برگشت صدرنشین لیگ انگلیس میبره تو این لیگ هیچ تیمی نیاید دست کم گرفته شه
بچه های هواداران رئال مادرید دعا کنید امسال باز هم کریس رونالدو صاحب کفش طلا بشه تا سومین کفش طلای خود رو بگیره roz:: :khahesh: :hooora: انشا الله باز هم تو بازی فردا شب هم کریس هتریک کنه تا فاصلش با مسی زیادتر بشه . به امید اون روز
البته اول دعا میکنیم رئال قهرمان لالیگا و چمپیونز بشه و بعد واسه موفقیت کریسنقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاملا موافقم اول رئال بعد کریس رونالدونقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امسال بارسايي ها حرفي براي گفتن ندارند اون از رونالدو كه در صدرجدول گلزنان بالا تر از مسي است ورئال هم كه با 4 امتياز اختلاف نسبت به بارسلونا درليگ اول است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینو بره دوستانی گذاشتم که فک میکنن از الان رئال الکلاسیکو رو باخته از این حرفا و اصلا امیدی ندارن به باری بخصوص علی رضا
یکم امید هم خوبه بخدا یکم تو نیو کمپ تونستیم اینجوری باز یکنیم آخرین الکلاسیکو ایشالا این الکلاسیکو هم زیبا و قشنگ باشه
چی رو گذاشتی؟mas:-.............................................نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لینک شیلتر بود عوض کردم چیکار کنم اخه
نه بابا دیگه بارسا نمی تونه مقابل رئال پیروز شه آخرین بازی هم تو زمین بارسا بود دیدید که چقدر بارسا بد بازی کرد خوبه داخل زمینش بود و اینقدر بد بازی می کرد اگه تو زمین رئال بود می خواست چیکار کنه
اینو گذاشتم چون کریم رو دوست دارم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب بازی رو خوب بردیم با سوپر گل های رونالدو حالا فقط مونده بازی با بارسا که اگه بازم ببازیم قهرمانی کم و بیش از دستمون میره
باید ببینیم چی میشه اگه مثل همون الکلاسیکو 2-2 بازی کنیم قطعا نتیجه می گیریم اگه باز هم دفاعی باشه بازنده هستیم
منم کاملا موافقم باید تیمو هجومی به مین بفرستیم و حداقل تر کیبمون مثه بازی
با اتلتیکومادرید باشه
ولی خداییش نباید اتلیتیکو مادرید رو با بارسا مقایسه کرد اگه این طور باشه کارمون سختهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه جوری باید این تیم رو برد و خدا کنه ما به سرنوشت میلان دچار نشیم :gijjj:
ما ترکیب دفاعی رو تو نیوکمپ و حتی تو زرمکین خودمون پیاده کردیم و چند سال اخیر خیلی بد ازش نتیجه گرفتیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط lee dewyze [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حتی وقتی با ویارئال یا رسینگ هم این کارو کردیم به مشکل خوردیم
درذ حالی که تو حمله نمونش 3 بازی اخیر نیوکمپه که 5 گل زدیم
درسته نتیجه دلخواهمون نبودن اما خوب بازی کردیم
چرا باید مقابل حمله خیلی قوی بارسا دفاع کنیم در حالی که خودمونم یه خط حمله قوی داریم؟؟؟؟؟؟؟؟
بايد حداقل يه جور بازي كنيم كه با امتياز از نيوكمپ بيرون بيايم - و بازي خوب و زيبايي رو از هر 2 تيم ببينيم
به نظر من 5 گل خوردن بهتر از اینه که دفاعی بازی کنی و هیچ امیدی نداشته باشی تازه بازی رو هم ببازی!
بابا من کی گفتم دفاعی رئال حتما باید نتیجه بگیره نا سلامتی باید قهرمان بشیم
ولی بی فکر بازی کردن هم کار دستمون میده احساسی نشین بارسا تو زده حمله خیلی خوبه
اینقدر دیگه با این تیم بازی کردیم همه چیزش دستمون امده
مهم اینه که تیم از همهنقل قول:
نوشته اصلی توسط lee dewyze [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چیز مایه بزاره و ما نشون دادیم با تاکتیک دفاعی نتیجه نمیگیریم پس باید هوشمندانه با حفظ اعتدال و با گرایش هجومی باشیم
بچه ها هنوز يه بازي ديگه تو ليگ قبل از الكلاسيكو با گيخون مونده كه نبايد از اون غافل بشيم كه اون بازي هم مثل همه بازي ها3 امتياز داره الكلاسيكو هم 3 امتياز پس ابتدا بايد به فكر گيخون بود تا بارسا
سلام بر و بچ بازی با گیخون یکم حساسه شاید زیاد سخت نباشه ولی باید مواظب باشیم که محروم و مصدوم ندیم امیدوارم که همون نیمه اول 2 گل بزنیم تا بتونیم نیمه دوم بازیکنای 4 کارته رو بکشیم بیرون واسه الکلاسیکو.
فقط امیدوارم زود به گل برسیم...تا برای 2 بازی سخت بعد با بارسا و بایرن محروم و مصدوم ندیم و به بازیکن های اصلی استراحت بدیم...
منم دوست دارم تو همون نيمه اول كار گيخون رو تموم كنيم و بازيكنان اصليمون نيمه دوم با فشار كمتري بازي كنند و يه پيروزي روحيه ساز قبل از الكلاسيكو رو تجربه كنيم كه خيلي ميتونه روحيه تيم رو بالا ببره
:real:Hala Madrid:real:
خیخون از اون تیمایی که با سبک بازیش مشکل داریم تو چند سال اخیرم چند بار مقابل ما امتیاز گرفته و البته وقتی باخته بد باخته
ولی با توجه به اینکه بازی تو برنابئو است فکر کنم راحت ببریم البته اگه دست کم نگیریم
من دیگه به برنابئو هم اعتماد ندارم.نتیجه های خانمون بدتر از خارج از خونه بودهنقل قول:
ایشالا هم میبریم هم بچه ها محروم و مصدوم نمیشن و هم کریسم یه دبل کوچولو میکنه میدونم میخواد هتریک کنه ولی ما به دبل هم راضی هستیم .
3امتیاز این بازی هم خیلی مهمه باید بگیریمش از اونجا که گیخون امیدی به موندن نداره و بازی توی برنابئو هست کار سختی نداریم فقط امیدوارم نیمه اول کار تموم شه.
امسال اگه لالیگا رو ببریم که احتمالش خیلی زیاده و کریس هم اقای گل بشه بعد لیگ قهرمانان هم میبریم کریس هم بهترین بازیکن جهان میشه خلاصه امیدوارم رئال به انچه استحقاقش رو داره برسه.
البته ما هم داخل هم خارج خونه هر کدوم 7 امتیاز کلا از دست دادیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما داخل خونه خیلی بهتریم اما خب یکم تو هفته های اخیر امارمونو بد کردیم
اما بام برنابئو جایی نیس که کسی بونه ازش راحت امتیاز بگیره
برنابئو اگه جهنمه باید همیشه باشه مثل نیوکمپنقل قول:
به نظر من نیمه اول رو با یک تریکیبی بازی بره که بازیکنان حریف رو خسته کنن و هم گل بزنن مثلا هیگی - کاکا- کایخون- گرانرو-شاهین- دیارا و........... که فکر نمیکنم هیچ کدوم مقابل بایرن بازی کنن !!!!!!!
البته به نظر من که بایرن تیم زیاد بزرگی نیست اگه مثل بازی با صدر نشین بوندسلیگا بازی کنه که باختن بازی رو راحت میبریم . اون بازی روبن پنالتی خراب کرد و یک توپ رو از دو قدم با دروازه خالی بیرون زد!!!!!!!!!!!
به هر حال امیدوارم ببیریم و رونالدو گل بزنه دیگه چند چندش مهم نیست فقط برد
البته امشب اگه 5 گل بزنیم رکورد گلزنی تاریخ لالیگا رو که دست خودمونم هست جابه جا میکنیم
اره علی راست میگه اگه میخوایم همیشه تو خونه بهترین نتیجه رو بگیریم باید برنابئو هم همیشه مثل نیوکمپ جهنم بشه واسه حریف.نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرتضی درست می گه 4تا گل با رکورد برابری می کنیم 5تا می شکنیم
امیدوارم تا 120 هم بریم