برهانى: باور كنيد با دست گل نزدم
برهانى: باور كنيد با دست گل نزدم
مهاجم استقلال گفت گلش به نفت تهران سالم بوده است. آرش برهانى پس از پيروزى ۲ بر يك مقابل نفت تهران در جمع خبرنگاران گفت: قصد مصاحبه ندارم و فقط در مورد صحنه گل مى گويم كه توپ را با دست وارد دروازه نفت نكردم. باور كنيد با دست گل نزدم.وى در مورد اينكه اكبرپور گفته تو با دست گل زدى گفت: او شوخى مى كند.
مصاحبه ژنرال امير قلعه نويى
هنوز درباره جدايى ميداودى فكر نكرده ام
قلعه نويى: برخى ها نمى توانند نتيجه بگيرند، به مردم انحراف فكرى مى دهند
تيم استقلال موفق شد نفت تهران را شكست دهد اما امير قلعه نويى نتوانست به دليل مشكل پايش در نشست خبرى حاضر شود.سرمربى استقلال از بازى نفت تهران و ساير مسائل مربوط به فوتبال ايران صحبت كرده است.
• بازگشت شما به نيمكت با پيروزى استقلال توام شد...
-اين مسائل نيست. لطف خدا و اهل بيت و زحمات تمام بازيكنان و كادر فنى باعث شد به پيروزى برسيم.
• در اين يك هفته چگونه با بازيكنان تان كار كرديد كه شكست مقابل تراكتورسازى را فراموش كنند؟
-بحث اهميت و غيرت بازيكنان نسبت به پيراهن است و آنها بايد بدانند نسبت به مردم چه مسئوليتى دارند. در هفته گذشته با بازيكنان و بزرگان تيم صحبت كرديم و به جوانان تيم هم گفتيم براى بازى در فوتبال بايد رياضت بكشيد. ديگر مثل قديم ها استقلال و پرسپوليس قبل از بازى دو گل از حريف جلو نيستند و اين وظيفه بزرگان تيم است كه تيم را جمع كنند.
• بازى با نفت چطور بود؟
-انصافا آنها از كادر فنى خوب و مديريت قوى برخوردار هستند. بايد از آنها تشكر كنم كه با حضور در رختكن استقلال به من تسليت گفتند. از بازيكنانم ممنون هستم كه زحمت كشيدند و با يك بازى خوب توانستند حريف قدرتمند خود را شكست دهند.
• از لحاظ مهره تغييراتى را ايجاد كرده بوديد، چرا؟
-چند هفته زحمت كشيديم تا به شرايط ايده آل برسيم و بعد از بازى با صبا در يكى دو روز تمام زحمات ما از بين رفت. دوباره بايد تلاش كنيم تا به آن شرايط برسيم ولى اينگونه كار كردن سخت است.
• اما دوباره بعد از بازى با استيل آذين ليگ تعطيل مى شود؟
-دوباره تعطيل مى شود و دوباره بايد تلاش كنيم به شرايط ديروزمان برسيم.
• همين مسائل باعث شده بود از تيم ملى انتقاد كنيد؟
-من از شخص خاصى انتقاد نكردم اما بحثم اين بود كه ما هم مربى تيم ملى بوديم و چنين شرايطى را داشتيم. من گفتم بازى تيم ملى مقابل كره بار فنى نداشت. نكند بار فنى داشت؟نمى خواهيم خودمان را گول بزنيم اما در مجموع ۹۰ دقيقه حتى نتوانستيم موقعيت ۲۰ درصدى گل ايجاد كنيم. اعتقاد من اين است كه اگر مى خواهيم تيم ملى خوبى داشته باشيم، بايد از دل ليگ به آن برسيم. همه بايد به كمك هم بياييم تا تيم ملى به جام جهانى برود اما قبول كنيد واقعيت با انتقاد متفاوت است.
• جانواريو هنوز به تهران برنگشته، ظاهرا شما با او حرف زديد و به او اجازه رفتن به كشورش را داديد؟
-من ترسيدم كه اگر در تهران بماند در تمرينات مصدوم شود و اين گونه بدتر مى شد. با شناختى كه از فابيو داشتم فكر نمى كردم او برود و برنگردد اما آنطور كه در جريان كار هستم جانواريو از امروز(شنبه) در تهران خواهد بود.
• ظاهرا مشكلات مالى تان هم حل شده؟
-از وقتى كار را به فتح الله زاده سپردم تقريبا مشكلات حل شده است.
• پيروزى مقابل نفت پانصد و يكمين امتياز قلعه نويى در ليگ برتر بود،
درست است؟
-من هم چنين مساله اى را شنيده ام اما به دنبال اين مسائل نيستم.
• تراكتورسازى هم مقابل سپاهان پيروز شد و به جمع مدعيان رسيد.
-من عادت ندارم در مورد تيم هاى ديگر حرف بزنم اما آدم هايى را به خدا واگذار مى كنم كه وقتى نمى توانند نتيجه بگيرند، به مردم انحراف فكرى مى دهند. خوشحالم آمار نشان مى دهد در هر سه تيمى كه كار كرده ام در صدر جدول حضور دارند. اين نشان مى دهد من به دنبال ساختار سازى بودم و نه به دنبال ۴ بغل پا زدن. استقلال، تراكتورسازى و سپاهان هر سه تيمى بودند كه در آنجا ساختارسازى كرديم و از اين بابت خوشحال هستم. خوشحالى ام به اين خاطر است كه سپاهانى را تحويل گرفتم كه چهارم جدول بود و به گفته آقاى ساكت ۲۵ درصد از بودجه اين تيم هم كم شد. تراكتورسازى هم در مكان پنجم حضور داشت و استقلال هم در اين شرايط است.
• اين روزها شايعات زيادى در
مورد معاوضه ميداودى با آرش افشين و عنايتى شنيده مى شود. چنين مسائلى صحت دارد؟
-ميلاد با نظر ما در تيم حضور دارد و تمرين مى كند اما طبيعى است كه قانون نقل و انتقالات را براى جابجايى بگذارند. اين مسائل هم در فوتبال طبيعى است كه دو مربى با يكديگر در خصوص بازيكنان تيم خود صحبت كند اما هنوز در خصوص ميلاد ميداودى فكرى نكرده ايم.
• ظاهرا او به نيمكت نشينى در چند هفته اخير اعتراض دارد؟
-شما امير قلعه نويى را مى شناسيد و با خصوصيات اخلاقى من آشنا هستيد. اگر ميداودى خارج از چارچوب رفتار كرده باشد قطعا با او برخورد مى كنم.
• يعنى ميداودى از استقلال جدا مى شود؟
-هنوز زمان اين مسائل نرسيده و بايد همه چيز را بررسى كنيم.
• صدايتان نشان مى دهد كه هنوز به شرايط معمولى برنگشته ايد؟
-درگذشت مادرم را هيچ وقت فراموش نمى كنم. آرزو دارم خداوند رفتگان همه را رحمت كند و به ما هم صبر بدهد