بچه ها من تو نیمکت دربی منتظرتونم ها
هر کس هر سوالی ازم داره بیاد بپرسه
منتظر همتون هستم (بارسایی ها . رئالی ها . منچستری ها . میلانی ها و ....)
خوشحال میشم:khelal dandoon:
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها من تو نیمکت دربی منتظرتونم ها
هر کس هر سوالی ازم داره بیاد بپرسه
منتظر همتون هستم (بارسایی ها . رئالی ها . منچستری ها . میلانی ها و ....)
خوشحال میشم:khelal dandoon:
تبریک تبریک واقعا من به این مرد بزرگ سینمای ایران اون هم با این امکانات افتضاح و سن کم افتخار میکنم.
بازم تبریک.
البته اسکار گرفتنش یک مقدار هم سیاسی بود.ولی بازم جای تبریک گفتن داره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تکنیک چینی "جین جی دو لی"
بطور خیلی خلاصه اگر نتوانید با چشمان بسته بیش از 10 ثانیه روی یک پا بایستید
اندام های داخلی شما با هم هماهنگی ندارند و بدن شما به سمت پیری است.
انجام روزانه این تمرین - روزی یک دقیقه توصیه شده.
گفته شده که ایمنی بدن بالا می رود، فشار و قند خون تنظیم میشود، بیماریهای شانه ها و ستون فقرات کاهش می یابد
و از تحلیل قوای فکری جلوگیری می شود
........................................
(میازار موری که دانه کش است…)
این شعر نشون میده ما از قدیم یک جورایی کرم داشتیم !
مردها وقتی یه زن بهشون میگه سردمه به سه دسته تقسیم میشن:
اونایی که بغل میکنن
اونایی که جاکتشونو میدن
احمقهایی که میگن: منم !
یه سوال
چرا وقتی یه نفر رو “هلو” خطاب میکنی ، لپاش گل میندازه و حال میکنه
اما بهش میگی “گلابی” بهش بر میخوره !؟
بابا میوه میوه است دیگه !
امیدوارم به توئه گلابی بر نخوره !
بعد از خوندنِ این متوجه میشید که که مغزتون اجازه خوندنِ “که” دوم رو به شما نداد !
لطفا مسیج را با ریتم آهنگی بخون تا بقیه دست بزنن:
واویلا لیلی / مسیج اومد خیلی !
فقط یه ایرانی میتونه
هر چیزی که میوفته رو زمین با یک فوت ضد عفونی کنه !
هموطن عزیز توجه فرمایید: از امروز به بعد…
هر دختری با مانتو کوتاه، موی بلند، ناخن دراز، واه، واه، واه،
نه فلفلی، نه قلقلی، نه مرغ زرد کاکلی، هیچکی باهاش رفیق نشه !
کلافه شدن یعنی:
دلتنگِ کسی باشی ؛ که نیست
حوصله کسی را نداشته باشی؛ که هست !
...........................................
کلاه فروشی روزی از جنگلی می گذشت. تصمیم گرفت زیر درخت مدتی استراحت کند.
لذا کلاه ها را کنار گذاشت و خوابید. وقتی بیدار شد متوجه شد که کلاه ها نیست .
بالای سرش را نگاه کرد . تعدادی میمون را دید که کلاه ها را برداشته اند.
فکر کرد که چگونه کلاه ها را پس بگیرد. در حال فکر کردن سرش را خاراند و دید که میمون ها همین کار را کردند.
او کلاه را ازسرش برداشت و دید که میمون ها هم از او تقلید کردند.
به فکرش رسید... که کلاه خود را روی زمین پرت کند. لذا این کار را کرد.
میمونها هم کلاهها را بطرف زمین پرت کردند. او همه کلاه ها را جمع کرد و روانه شهر شد.
سالهای بعد نوه او هم کلاه فروش شد. پدر بزرگ این داستان را برای نوه اش تعریف کرد و تاکید کرد
که اگر چنین وضعی برایش پیش آمد چگونه برخورد کند.
یک روز که او از همان جنگل گذشت در زیر درختی استراحت کرد و همان قضیه برایش اتفاق افتاد.
او شروع به خاراندن سرش کرد. میمون ها هم همان کار را کردند.
او کلاهش را برداشت,میمون ها هم این کار را کردند. نهایتا کلاهش را بر روی زمین انداخت. ولی میمون ها این کار را نکردند.
یکی از میمون ها از درخت پایین آمد و کلاه را از روی زمین برداشت و در گوشی محکمی به او زد و گفت :
فکر می کنی فقط تو پدر بزرگ داری.
فقط ایرانیا بخونن:
میدونم شاید یه کم دیره ولی بازم جای تبریک داره...اولین اسکار ایران!
امیدوارم هر وقت اسمی از این فیلم میاد،اون رو افتخاری برای ملت ایران بدونن و به دولت ایران ربطش ندن.خوشحالم که این فیلم با هر دردسری بود این جایزه رو گرفت.منظورم از دردسر رو که میدونین....منظورم همون موقع هایی بود که وقتی میگفتی جدایی نادر از سیمین،همه میگفتن دهنت رو ببند...چرا؟چون قراره از غربیا جایزه بگیره...من نمیدونم بعضیا که مرتب دَم از این میزنن که چرا ما پیشرفت نمیکنیم،انتظار چه پیشرفتی رو دارن وقتی خودمون رو به کشور خودمون و نهایتِ نهایت قاره ی خودمون محدود میکنیم و انتظار جهانی بودن داریم.خیلی سواد سیاسی ندارم ولی میدونم نشان از فقر یه جامعه داره،که وقتی که کل جهان سر تعظیم جلوی یه اثر هنری خم میکنه،همون جامعه وقت مردم رو با گذاشتن یه برنامه ی مثلا تخصصی به نام 7 تلف میکنه.که هر جور شده به مردم تفهیم کنه یا بهتر بگم تحمیل کنه که این فیلم چرته و محتوا نداره و اخراجی های 3 رو بگیرید که ترکونده و خیلی محتوا داره!یکی نیست بگه تو که نظراتت در حد **** نیست چه حقی داری که نظر کارشناسای بزرگ فیلم سازی رو رد کنی؟تنها خدمتی که این برنامه ی 7 به مردم ایران کرد این بود که وقتشون رو تلف داد.مردمی که شبا به امید فوتبال نشستن پای تلوزیون و فهمیدن که نه!به جای دیدن رونالدو و مسی و رونی و... که چه جوری با پاهاشون جادو میکنن،باید گوش بدن که جوری آقایون شستشوی مغزی میدن مردم رو.
در هر صورت تبریک میگم و به دوستانی هم که مخالف این فیلم بودن تسلیت میگم.نه به خاطر اینکه حرفشون به کرسی ننشست به خاطر اینکه فیلمی به این زیبایی رو درک نکردن.هنوز هم میگم،این نوشته فقط برای ایرانی بود،نه به ظاهر ایرانی.
آها یه چیز دیگه:برای جلوگیری از دادن اسپم های شما دوستان،پیشنهاد میکنم اینجا سر این بنده ی حقیر داد نکشید،توی پیج خودم اگه خواستین میز گرد تشکیل میدیم.با تشکر،یک ایرانی:ghelyon:
اولين اسكار ايران رو به همه مردم ايران تبريك ميگم :/danc:/danc:/danc
آفرين زدي تو خال خيلي حال كردم با اين نوشته ات:eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla:: eyvalla:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dina1996 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب یه بار دیگه ایرانیا نشون دادن میتونن توی همه چیز بهترین باشن اگه....
تبریک میگم واقعا فیلم قشنگیه و حقش بود که اسکار رو بگیره:hooora:
به اميد ادامه ي پيشرفت و موفقيت در عرصه هنرينقل قول:
فقط ایرانیا بخونن:
میدونم شاید یه کم دیره ولی بازم جای تبریک داره...اولین اسکار ایران!
امیدوارم هر وقت اسمی از این فیلم میاد،اون رو افتخاری برای ملت ایران بدونن و به دولت ایران ربطش ندن.خوشحالم که این فیلم با هر دردسری بود این جایزه رو گرفت.منظورم از دردسر رو که میدونین....منظورم همون موقع هایی بود که وقتی میگفتی جدایی نادر از سیمین،همه میگفتن دهنت رو ببند...چرا؟چون قراره از غربیا جایزه بگیره...من نمیدونم بعضیا که مرتب دَم از این میزنن که چرا ما پیشرفت نمیکنیم،انتظار چه پیشرفتی رو دارن وقتی خودمون رو به کشور خودمون و نهایتِ نهایت قاره ی خودمون محدود میکنیم و انتظار جهانی بودن داریم.خیلی سواد سیاسی ندارم ولی میدونم نشان از فقر یه جامعه داره،که وقتی که کل جهان سر تعظیم جلوی یه اثر هنری خم میکنه،همون جامعه وقت مردم رو با گذاشتن یه برنامه ی مثلا تخصصی به نام 7 تلف میکنه.که هر جور شده به مردم تفهیم کنه یا بهتر بگم تحمیل کنه که این فیلم چرته و محتوا نداره و اخراجی های 3 رو بگیرید که ترکونده و خیلی محتوا داره!یکی نیست بگه تو که نظراتت در حد **** نیست چه حقی داری که نظر کارشناسای بزرگ فیلم سازی رو رد کنی؟تنها خدمتی که این برنامه ی 7 به مردم ایران کرد این بود که وقتشون رو تلف داد.مردمی که شبا به امید فوتبال نشستن پای تلوزیون و فهمیدن که نه!به جای دیدن رونالدو و مسی و رونی و... که چه جوری با پاهاشون جادو میکنن،باید گوش بدن که جوری آقایون شستشوی مغزی میدن مردم رو.
در هر صورت تبریک میگم و به دوستانی هم که مخالف این فیلم بودن تسلیت میگم.نه به خاطر اینکه حرفشون به کرسی ننشست به خاطر اینکه فیلمی به این زیبایی رو درک نکردن.هنوز هم میگم،این نوشته فقط برای ایرانی بود،نه به ظاهر ایرانی.
آها یه چیز دیگه:برای جلوگیری از دادن اسپم های شما دوستان،پیشنهاد میکنم اینجا سر این بنده ی حقیر داد نکشید،توی پیج خودم اگه خواستین میز گرد تشکیل میدیم.با تشکر،یک ایرانی:ghelyon:
و...
به اميد موفقيت ايراني ها تو همه ي عرصه ها در جهان
----------------------------------------------------------
در مورد فيلم جدايي نادر از سيمين:
اين فيلم ظاهرا با موضوع جدايي نادر از سيمين بود ولي مفاهيم زياد و پيچيده اي در كنارش بود..
بحث زندگي در ايران يا خارج از كشور..
بحث زني كه براي كارهاش از حاكم شرعي اجازه ميگيره..
پولي كه حلاله يا حروم..
نگهداري از يه پدر پير و عشق فرزند به پدرش..
حتي رابطه ترمه با پدرش..
يه مرد ياغي (شهاب حسيني) - از اين نظر كه معلم ترمه رو تهديد ميكنه-
و...
من یکم با شما مخالفم.ببین فیلمای بزرگی هم بودن برای رقابت با فیلم اقای فرهادی.اقای فرهادی کارگردان بزرگی هست.ولی یک نکته.برای چی باید فیلمی که جامعه ایران رو میکوبه جایزه بگیره.فیلمی که زن ها رو توش یکسری بدبخت بی هویت نشون میده و مرد ها رو همه کاره.قاضی رو ناعادل و افراد پایین جامعه رو یک عده وحشی دروغگو.اونا با اسکار دادن به این فیلم به فرهنگ ما توهین کردن و شما هم ازشون تشکر کردید.شما که خیلی از نفوذ سیاست ها و اندیشه ها ی شیطانی تو هالیوود اگاه هستید.خیلی خیلی خیلی از علائم اندیشه های کثیف شیطان پرستی و ترویج امپریالیسم و تخریب اندیشه های ناسیونالیستی برای خارجی ها وجود داره.شما نباید این سیرک هالیوود به اسم اسکار رو باور کنید.من فیلم اسکار فیس(scar face) رو زیباترین بازی الپاچینو میدونم.چرا اسکار نگرفت؟ اون فیلم بزرگ کمدی خوانده شد از طرف منتقدین سینما چون داشت جامعه کثیف امریکا رو نشون میداد.در عوض ایران در فیلم اقای فرهادی یک کشور کاملا عقب افتاده فرهنگی نشون داده شد.اون فیلم باید اسکار میگرفت چرا؟چون باید مردم ایران فکر میکردن دولت های خارجی به فکر مردم ایران هستن پس به فیلم های حامی مردم ایران اسکار میدن.برای چی لیلا حاتمی این بازیگر بزرگ با اون پدر بزرگوار باید با این حجاب بره اونجا.برای اون دختره که اسمشم نمیدونم میره اونجا و حجاب نداره.برای چی فرهادی میره با انجلینا جولی دست میده.نمیگم این کارا بده ولی کارایی هست که ما تو مملکتمون نمیکنیم پس وقتی اونا به نمایندگی از مردم ایران این کارا رو میکنن نشون میدن که مردم مخالف این رفتار ها هستن ولی به خدا ما الان 2700 سال هست که زنامون حجاب دارن و خیلی چیزای دیگه.برای چی نباید این فرهنگ رو به دنیا صادر کنیم؟چرا باید نمایندگان ما رو رد کارپت بی هویت باشن.ببین اندیشه های زیادی پشت دادن اسکار به این فیلم بود.ولی من باز هم بازهم بازهم به اولین اسکار ایران تبریک میگم ولی منتظر اتفاق های بزرگتر امسال باشید.منظورم انتفاق های خیلی بزرگتره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dina1996 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]