[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ماریو گومز ، مهاجم باشگاه بایرن مونیخ اظهار داشت که شکستن رکورد گلزنی در بوندسلیگا چندان برای وی مهم نیست.
گومز 26 ساله ، در این فصل برای بایرن مونیخ بسیار موثر عمل کرده است و با به ثمر رساندن 16 گل در نیم فصل اول بوندسلیگا صدر نشین جدول گلزنان است.همچنین این امر به او کمک خواهد کرد که جایزه ی مردسال 2011 را از سوی خوانندگان آبندتسایتونگ به دست آورد.
ماریو گومز به دنبال این است که رکورد گرد مولر را که به ثمر رساندن 40 گل در یک فصل بوده است بشکند.اما با این وجود اظهار داشته است که تنها برای تحقق اهداف شخصی خود در بوندسلیگا تلاش نمیکند.
به گزارش fc bayern.ir و به نقل از ساکروی، ماریو گومز اظهار داشت:
" شکستن این رکورد برای من جنبه ی فردی نخواهد داشت.چیزی که برای من بیشترین اهمیت را دارد این است که در تمام طول فصل با ثبات عمل کنم و بتوانم در این سال به طور مداوم گلهایی را به ثمر برسانم.
من ترجیح میدهم که پنج دوره ی متوالی با 20 گل برنده شویم تا اینکه تنها در یک دوره با 40 گل پیروز شویم."
با اینکه قرارداد این بازیکن تا فصل آینده به پایان میرسد اما وی قصد ترک باشگاه باواریائیها را ندارد.
او همچنین در آخر میگوید:
" در حال حاضر قصدی برای تغییر مسیر خود ندارم.من در یکی از بهترین باشگاه های جهان مشغول هستم پس چرا باید به پیوستن به باشگاهی دیگر علاقه مند باشم؟ "