من گذاشت م................ خب داشتیم میگفتیممممممممممممممممممم 3 شنبه همه بچه ها هستند ایشالله میترکونیم
نمایش نسخه قابل چاپ
من گذاشت م................ خب داشتیم میگفتیممممممممممممممممممم 3 شنبه همه بچه ها هستند ایشالله میترکونیم
سلام بچه ها
خیلی نظر خوبیه اینکه این محدودیت ها برداشته بشه....2 تا تیم خارجی دلیل نمیشه من به هم وطنم توهین کنم .خوب نیست ما به خاطر 2 تا تیم خارجی باهم کل کل کنیم.پس بیایید از رقابتشون لذت ببریم و با هم دوست باشیم و به هم توهین نکنیم به نظر من این بهتره...من همتون رو دوست دارم و با همتون رفیقم:iran:
تقدیم به همه بچه های دربی به خصوص رئال و بارساroz::roz::
باید یه فکری واسه بعضی بازی ها داشته باشیم ........... مثل بازی با سویا یا ختافه ........... چه جوری میشه تیم هایی رو که 11 نفره دفاع میکنند رو شکست داد ؟؟؟؟؟؟؟؟ چه جوری میشه از لایه های دفاعی چند نفره موقعیت گل ساخت ؟؟؟؟؟؟؟
بچه های آبی اناری نظرتون چیه ؟:soal:
داداش سبکای دیگه مقابله باهاشون خیلی سخت تر از سبک دفاع مطلق هست و تاکتیک واضح هست.نمیدونم چرا پپ این کار رو نمیکنه.همه میدونن برای مقابله با دفاع 11 نفره باید از شوتای از راه دور ویا و مسی و اینیستا استفاده کنیم.همینطور سانتر از جناحین توسط الوز و پدرو و سانچز که میتونه مسی یا ویا و بازیکنای قد بلند مثل بوسکتس رو صاحب موقعیت کنه.نمیدونم چرا بارسا جلوی این سبک دفاعی این تاکتیک رو اتخاذ نمیکنه
آره وقتی میبینیم که تیم مقابل اینطور دفاع میکنه دیگه نباید این همه پاس الکی به هم بدیم باید یه شکاف ایجاد کنیم .........
راستی مسی 11 گل به رئال مادرید زده ولی رونالدو 3 گل به بارسا زده فقط .......... این یه نشون برتری دیگر مسی :bia baghalam:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یک سال پیش در چنین روزی بود که اقای خاص، مربی پرتغالی رئال مادرید در اولین حضورش در نوکمپ به عنوان مربی رئال تحقیر شد. شکست 0-5 رئال در نوکمپ و با گلهای چابی، پدرو ، ویا ( 2 گل) و جفرن، بدترین شکست تاریخ مربی گری ژوزه مورینیو را رقم زداکنون و با گذشت یک سال از آن برد تاریخی اگر از هواداران بارسا بپرسید که یکی از هیجان انگیزترین لحظات فوتبالی ای که به یاد دارید ، کدام لحظه است، بدون شک به این برد 0-5 در ورزشگاه نوکمپ اشاره می کنند29 نوامبر سال 2010 بود که دو تیم بارسلونا و رئال مادرید در هفته سیزدهم رقابتهای لالیگا مقابل هم قرار گرفتند.این اولین باری بود که ژوزه مورینیو به عنوان مربی رئال گام در نوکمپ می گذاشت.این شب هم مثل شب 8 ژانویه سال 1994 و زمانی که بارسا با سه گل روماریو، کومن و ایوان ایگلسیاس، رئال ماردید خورخه بالدانو را خرد کردند. این بار، گلزنان بارسا، چابی، پدرو ، ویا ( با 2 گل) و جفرن بودند که باعث شدند کمپین کف دست (یا پنج تایی ها) به راه بیفتد.گل اول به نام چابیبازی در دقیقه 10، 0-1 به نفع بارسا شد. اینیستا توپ رابه جلو آورد. مارسلو در نقطه پنالتی نتوانست توپ را مهار کند و چابی که از عقب خود را رسانده بود کاسیاس را شکست داد تا اولین گل بازی از راه برسدپدرو زننده گل دومچابی توپ را از سمت راست سانتر کرد. ویا که در جناح دیگر زمین بود از سرخیو راموس رد شد و کاسیاس را گمراه کرد. توپ را به پدرو رساند و پدرو در دقیققه 18 بازی دروازه خالی را تبدیل به گل کرد2 گل از ویاالبته تعداد گلها از آنچه توقعش را داشتیم بیشتر بود. داوید ویا، ناکامی اش در گلزنی در هفته های پیشین ال کلاسیکو را با به ثمر رساندن 2 گل در مصاف با رئال جبران کرد. هر دو گل ویا از روی پاسهای مسی به ثمر رسید. گل سوم در دقیقه 55 و گل چهارم در دقیقه 57.جفرن هم گلزنی کردجشنواره گل بارسا با گلزنی جفرن به پایان رسید. ستاره جوان بارسا از عقب رسید، توانست کاسیاس را شکست دهد و بازی را 0-5 کند.بدین ترتیب، رئال که با عنوان صدرنشین جدول گام به نوکمپ گذاشته بود، با قرار گرفتن در رده دوم جدول این ورزشگاه را ترک کرد. بارسا صدر جدول را در اختیار گرفت و این جایگاه را تا مسجل شدن جشن قهرمانی اش در دیدار با لوانته در روز 11 ماه می سال 2011 حفظ کرد.برد تیم پایه ای مقابل تیم پرزرق و برقدر بازی 0-5، بارسلونا 8 بازیکن از محصولات آکادمی فوتبال خودش را در زمین مسابقه می دید و برای رئال تنها، یک بازیکن از تیم پایه ای این باشگاه (ایکرکاسیاس) در زمین مسابقه بود.این بازی را می توان به نحوی مصاف تیم پایه ای بارسا با تیم پرزرق و برق کهکشانی دانست. تیمی که متشکل از خریدهای اخیر بارسا بود با 90 میلیون یورو بسته شده بود( 40 میلیون یورو ویا، 30 میلیون یورو دانی آلوس، 15 میلیون یورو آبیدال و 5 میلیون یورو پیکه) در مقابل تیمی که پرس تنها برای خرید یکی از مهره هایش (کریس رونالدو) 100 میلیون یورو پرداخت کرده بود.از بروینس تا پیکهاگر در برد 0-5 سال 1994 این تونی بروینس اسلات بود که کف دستش را برای نشان دادن برد 0-5 تیمش به هواداران به کار گرفت، این بار این جرارد پیکه بود که برد 0-5 تیمش را با نشان دادن کف دستش به هواداران حاضر در نوکمپ جشن گرفت.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام.
خب دوستان نظرتون در مورد بازی امشب چیه، طبق معمول تیم مقابل با 11 نفر دفاع میکنه.
تو این مواقع همون طور که شما گفتید استفاده از شوت های بازیکنان مثل ویا ، ژاوی، مسی و .... هست یه راه دیگه هم استفاده از سانتر و پاس های بلند از دفاع به حمله است.
استفاده از سانتر رو کلا بی خیال شین چون وقتی دنی الوز سانتر میکنه هیشکی تو محوطه جریمه تیم حریف نیست مثل سانتر هاش تو بازی با ختافه
اتفاقا یکی از بهترین تاکتیک ها همون سانتر هست مخصوصا جلوی رئال اما نه سانتر هوایی بلکه زمینی که قدرت یک شوت رو داشته باشه و بیاد مستقیم پشت محوطه برای شوت سرضرب.اخه ما بازیکنای زیاد بلند نداریم که بخواییم سانتر هوایی کنیم.ولی بازیکنای شوت زن داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب نیمه اول 3 تا زدیم ........... آفرین به الکسیس ........... حرکت ژاوی روی گل دوم و حرکت پیکه روی گل سوم دیدنی بود :ahaaaaaa: