-
مصاحبه برهانی
اتومبيلم پنچر شد، خواب ماندم ، نرفتم سر تمرين!
برهانى: در تست آمادگى جسمانى شاگرد اول مى شوم
آرش برهانى مهاجم تيم فوتبال استقلال در اولين روز شروع تمرينات اين تيم نتوانست خود را به موقع به محل تمرين برساند و به همين دليل با جريمه نقدى از سوى مسئولان باشگاه مواجه شد.وى درباره غيبت خود در تمرينات گفت: ساعت ۵ صبح ديروز (جمعه) به تهران رسيدم. با توجه به اينكه بااتومبيل شخصى به فرودگاه امام خمينى (ره) رفته بودم وقت خروج از فردوگاه متوجه شدم اتومبيلم پنچر شده است و دليل اصلى نيامدن من سر تمرين همين موضوع بود.او در ادامه افزود: وقتى پنچرى اتومبيل را گرفتم و به منزل رسيدم بسيار خسته و خواب آلود بودم و تصميم گرفتم با توجه به اينكه شب قبل اصلا نخوابيده بودم، مى خواستم چند ساعتى استراحت كنم و اصلاً متوجه نشدم چقدر خوابيدم.مهاجم آبى ها تصريح كرد: وقتى بيدار شدم تمرين استقلال شروع شده بود و به همين علت با كادرفنى و مسئولان تماس گرفتم و موضوع را به اطلاع آنها رساندم. و با توجه به اينكه غيبت كرده ام و نتوانستم به موقع در تمرين حضور يابم مشكلى از اين بابت ندارم و جريمه باشگاه را قبول مى كنم.برهانى درباره تأخير در تمرين صبح امروز نيز گفت: به تمرين صبح امروز نيز دير رسيدم زيرا به من گفته بودند تمرين ساعت ۱۰ و ۳۰ دقيقه آغاز مى شود ولى شب گذشته ناگهان تصميم كادرفنى تغيير كرد و كسى به من خبر نداد كه تمرين نيم ساعت جلوتر انجام خواهد شد.وى در خاتمه درباره ميزان آمادگى خود افزود: بعد از چند روز استراحت تمرين كردم ولى از آمادگى بسيار بالايى برخوردارم و مطمئن هستم در تست آمادگى جسمانى كه قرار است فردا بدهيم شاگرد اول خواهم شد.
-
مصاحبه آشوبی
آشوبى: دليلى ندارد كه علت غيبت من به روزنامه ها كشيده شود
فرزاد آشوبى در تمرين روز جمعه استقلال غيبت داشت و گفته مى شود كه او با جريمه نقدى مواجه خواهد شد.وى در مورد اين موضوع و اينكه چرا در تمرين استقلال غيبت داشت مى گويد: دليلى ندارد كه علت غيبت من درتمرينات به روزنامه ها كشيده شود. من در مورد اين موضوع با پرويز مظلومى صحبت كردم و همه چيز تمام شد. در ضمن حالا در تمرينات شركت مى كنم. آشوبى در واكنش به موضوع كه به احتمال فراوان از سوى باشگاه جريمه نقدى خواهد شد ادامه مى دهد: اعتراضى نسبت به اين موضوع ندارم و باشگاه در مورد اين مسائل تصميم مى گيرد در ضمن من دلايل غيبتم را به مظلومى گفتم و بعد از آن در تمرين حاضر شدم. خوشبختانه الان هم استقلال شرايط خوبى دارد و با بازگشت بازيكنان مصدوم اميدواريم كه نتايج بهترى بگيريم. وى كه حالا در بين بازيكنان ملى پوش حضور ندارد در پاسخ به اين سوال كه از نبودن در تيم ملى چه احساسى دارى؟ مى گويد: احساس خاصى ندارم و فقط به استقلال فكر مى كنم. در ضمن اميدوارم تيم ملى كشورم در جام ملت هاى آسيا موفق باشد.
-
مصاحبه منتظری
منتظرى: در استقلال همه چيز را ثابت مى كنم
پژمان منتظرى مدافع تيم استقلال به تازگى از اردوى تيم ملى در قطر به ايران بازگشته و معتقد است كه اين تيم مى تواند در ادامه بازى ها با شرايط ايده آل روبه رو شود. وى گفت: شرايط استقلال ايده آل است اين حرف و حديثها در مورد استقلال صادق نيست ما آماده مى شويم كه در ليگ با آمادگى كامل به ميدان برويم.وى افزود: تيم ملى شرايط خاصى دارد كه باعث شد من از تيم جدا شوم و به ايران بازگردم هم اكنون من از تيم ملى خط خوردم و به ايران بازگشتم دوست هم ندارم توضيح اضافى در اين مورد ارائه بدهم. منتظرى تصريح كرد:من خوب تمرين كردم و شرايط مناسبى هم داشتم توقعى ندارم زيرا آنها دليلى براى حذف من داشتند.
-
صاحبه جباری
جبارى: پزشكم تمرين كردن را ممنوع كرده است
تيم فوتبال استقلال صبح امروز در ورزشگاه صنايع دفاع پيگيرى شد. مجتبى جبارى هافبك مصدوم تيم استقلال كه در روزهاى اخير غيبت داشت با لباس شخصى در محل تمرين حضور يافت.به گزارش پايگاه اطلاع رسانى ورزشى پارسيان، مجتبى جبارى هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: شرايط حضور در تمرينات را ندارم و پس از گرفتن عكس از زانوى مصدوم خود پزشك جراحم اعلام كردفعلاظ حق حضور در تمرينات را ندارم زيرا زانوى پايم ضعيف شده است و اگر به سرعت در تمرينات حاضر شوم، باز هم با مصدوميت روبه رو مى شود. وى افزود: استقلال در اردو تمرينات بدنسازى خود را آغاز مى كند، اما من نمى توانم بدنسازى انجام دهم زيرا باز هم فشار به زانويم وارد مى شود و مصدوم مى شود. جبارى تصريح كرد: نمى دانم مشكل زانويم چه زمانى حل مى شود، اما تمام تلاشم را به كار مى گيرم كه براى آغاز بازى ها آماده شوم و بتوانم تيم را همراهى كنم. هافبك استقلال اظهار داشت: اگر فشردگى ليگ نبود، مى توانستم بيشتر استراحت كنم، اما هم اكنون تيم نياز دارد كه تمام بازيكنانش را در اختيار بگيرد و نيز مى خواهم زودتر به ميادين باز گردم.
-
مصاحبه صادقی
اميرحسين صادقى: دعوت نشدن بازيكنان استقلال صدقه سرى استقلالى هاى تيم ملى است!
اميرحسين صادقى مدافع استقلال كه به سفر سوريه رفته بود حالا به تهران بازگشته است و البته به دليل مصدوميتى كه دارد هنوز نتوانسته به طور كامل شرايط تمرين را پيدا كند. صادقى به گفته خودش تمرينات جدى را در اردوى تركيه آغاز خواهد كرد. وى در مورد وضعيت استقلال و مسائل مختلف ديگر گفت وگويى انجام داد.
•سفر سوريه خوش گذشت؟
- بله، خيلى خوب بود. قسمت شد كه به زيارت حضرت زينب(س) و حضرت رقيه(س) برويم. چون مى خواستم با خانواده بروم متأسفانه امكانش مهيا نشد تا به كربلا برويم اما خوشبختانه به سوريه رفتيم.
• با استقلال تمرين كردى؟
- امروز قرار بود از بازيكنان تست بدنى گرفته شود كه من شرايط تست دادن نداشتم چون هنوز پايم به طور كامل خوب نشده است به همين دليل وزنه زدم. من تمرينات جدى ام را در تركيه آغاز خواهم كرد.
• در تمرينات جمعه و شنبه هم غيبت داشتى؟
- من در اين مورد با پرويزخان صحبت كرده بودم و هيچ مشكلى نداشتم در ضمن در پروازهاى سوريه به تهران تأخير به وجود آمد. متأسفانه بعضى ها شايعاتى درست كردند و حتى گفتند كه قرار است صادقى اخراج شود.
• شرايط استقلال چطور است؟
- الان نمى توان گفت خوب است يا بد. ما چند بازى آخر را خيلى بد تمام كرديم ولى اميدوارم بازيكنان از لحاظ روحى و روانى يك ريكاورى خوب را انجام داده باشند. ما تمرينات جدى اى را در تركيه شروع مى كنيم و مطمئن باشيد در ادامه بازى ها يك استقلال ويژه را تماشا خواهيد كرد و ما فوتبال جذابى را به تماشا خواهيم گذاشت.
• اما از صدر جدول عقب افتاديد؟
ما از هيچ تيمى عقب نيستيم و حتى از خيلى از تيم هاى بالاى جدول هم جلوتر هستيم. با اين همه مصدوم و محروم خوب نتيجه گرفتيم در حالى كه خيلى از تيم هاى بالاى جدول مثل سپاهان و ذوب آهن يك دهم مشكلات ما را نداشتند. استقلال و پرسپوليس انرژى خاصى دارند كه خيلى از تيم ها اين انرژى را ندارند.
• در اين مورد كه استقلال فقط يك بازيكن در تيم ملى دارد چه صحبتى دارى؟
- نبودن بازيكنان ما صدقه سرى استقلالى هايى است كه در تيم ملى حضور دارند. به هر حال سرمربى در اين مورد تصميم مى گيرد و من دوست ندارم حرفى بزنم كه جنجال به وجود بيايد. فكر مى كنم انتخاب بازيكن تيم ملى با حرف و حديث هاى زيادى همراه است و گاهى اوقات مشخص نيست ملاك دعوت چگونه است. اصلا مشخص نيست كه اين تيم چگونه نتيجه خواهد گرفت. آن هم در شرايطى كه همه مى دانند سرمربى تيم ملى قرار است بعد از جام ملت ها برود و حتى تيم بعدى اش را انتخاب كرده است.
• مگر اين ايراد دارد؟
- بله.
• اما در خيلى از تيم هاى دنيا سرمربى را از مدت ها قبل انتخاب مى كنند؟
- اينجا ايران است و خيلى از مسائل با جاهاى ديگر فرق مى كند. اينجا مسائل احساسى بسيار مهم است.
• به نظرت تيم ملى در جام ملت ها موفق مى شود؟
- ما نبايد نااميدانه حرف بزنيم و اميدوارم كه تيم ملى به قهرمانى برسد تا همه ايرانى ها شاد شوند.
-
مصاحبه برهانی
آرش برهانى: تعجبى ندارد كه مرا دعوت نكنند
آرش برهانى مهاجم استقلال گفت: درگذشته كه به عنوان برترين گلزن ليگ برتر بودم آن طوركه بايد مورد توجه قطبى نبودم و از اينكه اين بارنيز دعوت نشدم، تعجب نكردم.وى تاكيدكرد: در استقلال تهران تمرينات بسيارخوبى را پشت سرگذاشته و در شرايط ايده آلى قرار داشتم اما با تمام اين اوصاف بازهم مورد توجه افشين قطبى قرار نگرفتم البته حضور در تيم ملى آرزوى هر ورزشكارمحسوب مى شود اما از اين اتفاق ناراحت نيستم و دعا مى كنم كه تيم ملى بتواند در جام ملتهاى آسيا عملكرد قابل قبولى را به نمايش بگذارد و معتقد هستم كه توانايى اين كاررا هم دارد.وى در پايان افزود: اصلاً از اينكه دعوت نشدم، متعجب نشدم و اين كارقطبى قابل پيش بينى بود ولى براى جلب اعتماد مربيان تيم ملى تمام سعى خود را انجام دادم ولى در هرصورت اين امكان فراهم نشد ولى اينكه كدام نفرات در تيم ملى باشند، اهميت چندانى ندارد بلكه اين تيم ملى ايران است كه بايد در حد انتظار ظاهر شود.
-
مصاحبه فکری
فكري: خط زدن منتظري نشانه مسخرگي مربيان تيم ملي بود
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال استقلال گفت: اينكه مربيان تيم ملي يك بازيكن را بعد از مدتها آزمايش اينگونه خط ميزنند، يك نوع مسخرگي است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، محمود فكري در حاشيه تمرين امروز تيم فوتبال در خصوص تمرينات اين تيم پس از تعطيلي يك هفتهاي، اظهار داشت: قرار است در اين هفته تنها كار فيزيكي انجام دهيم. در اردوي تركيه كارهاي تاكتيكي و هماهنگي را در نظر بگيريم.
وي در خصوص غيبت چند بازيكن در تمرينات ابتدايي اين هفته گفت: اين اصولي است كه تيم ما پياده شده و بازيكناني كه غيبت كردهاند با جريمه نقدي روبرو ميشوند.
مربي تيم استقلال در خصوص شايعاتي كه پيرامون خداحافظي مجتبي جباري و ميلاد ميداودي از ميادين فوتبال شنيده ميشود، عنوان كرد: جباري در اين مدت به ما كمك كرده است. شايد چند بازي، حضور نداشته باشد و چند ديدار را هم به دليل مصدوميت از دست بدهد؛ اما او مشكلي براي ادامه كار ندارد.
وي افزود: در خصوص ميلاد ميداودي هم بايد بگويم عملي جراحي را پشت سر گذاشته و مراحل درماني خوبي را سپري ميكند. به گفته پزشكان، بعد از عيد نوروز به تمرينات خواهد رسيد.
فكري در خصوص خط خوردن پژمان منتظري از تيم ملي فوتبال، گفت: او يكي از بهترين مدافعان ايران است كه هم در دفاع وسط و هم در دفاع كنار ميتوانست به تيم ملي كمك كند. چون قبلا تست شده، اينگونه خط زدن او جز اينكه روحيهاش را پايين بياورد، كمك ديگري نميكند.
وي ادامه داد: اين كار مسخرگي كار مربيان تيم ملي را نشان ميدهد كه يك بازيكن را دعوت ميكنند و پس از مدتها آزمايش، او را به ايران برگردانند. هر چند نفراتي ديگري داشتيم كه ميتوانستند به تيم ملي كمك كنند.
مربي تيم استقلال در پايان در پاسخ به اينكه اعتراض به داوري مشكل داوري ما را حل ميكند، اظهار داشت: اگر حاشيهها كم شود و برخي ذهنيتهاي بد كنار رود، ميتوانيم به حل مشكل اميدوار باشيم. من هم معتقدم اعتراض به داوري دردي دوا نميكند و پيشرفتي نخواهيم كرد.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدري: خط خوردن منتظري از تيم ملي براي من سوال است
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: انتخاب سليقهاي است؛ اما براي من هم خط خوردن منتظري از تيم ملي جاي سوال است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، منصور پورحيدري در جمع خبرنگاران در مورد جام ملت هاي آسيا و حضور ايران در اين مسابقات اظهار داشت: بازي هاي سختي داريم. همه تيم ها با آمادگي كامل شركت مي كنند. در گروه ايران هم تيمهاي خوبي دارد. عراق تيم خوبي است كه مربي اين تيم توانسته شرايط خوبي ايجاد كند. اين تيم به خوبي ما را مي شناسد. سه بازيكن اين تيم در ليگ برتر ايران بازي مي كنند.
وي افزود: حساسيت اين مسابقه براي ما مي تواند تعيين كننده باشد. اگر بتوانيم در اولين بازي امتياز را از آن خود كنيم، براي دو مسابقه بعدي كار راحتي را در پيش خواهيم داشت. امارات هم هميشه مقابل ايران انگيزه داشته است. بازي با كره شمالي بازيكنان بايد آرامش خود را حفظ كنند. مي توانيم در بازي با اين تيم با توجه به امتيازهايي كه از دو بازي قبلي گرفته ايم كار راحت تري داشته باشيم.
پورحيدري در مورد دعوت شدن فقط يك استقلالي در تيم ملي گفت:انتخاب سليقه است. اكنون هم قطبي و همكارانش مسئوليت تيم ملي را برعهده دارند و خودشان هم بايد پاسخگو باشند. من هم فكر مي كنم بازيكناني در استقلال هستند كه مي توانند در تيم ملي باشند يا همين خط خوردن منتظري براي من هم جاي سوال است اما همان طور كه گفتم مسئوليت فني بر عهده قطبي است.
سرپرست آبي پوشان درباره مجتبي جباري و وضعيت او گفت: كادرفني دوست دارد همه بازيكنانش را در اختيار داشته باشد. به خصوص در اين مقطع كه درحال بدنسازي هستيم. جباري اكنون زير نظر پزشكان تيم درحال مداواي خودش است و در اردوي تركيه هم به طور حتم حضور دارد و اگر پزشك تيم اجازه دهد با ما تمرين مي كند. ديگر مصدوم ما ميلاد ميداودي است كه من آرزو مي كنم هر چه زودتر بهبود پيدا كند. پزكشان از عمل رجاحي او ابراز رضايت كرده اند. غيبت او در تيم مشخص است. او بازيكن بزرگي است كه حضورش در تيم تاثيرگذار است.
وي در ارتباط با جريمه شدن بازيكناني كه در تمرين غيبت مي كنند، گفت: طبق آئين نامه بازيكناني كه غيبت غير موجه داشته باشند با جريمه نقدي روبرو مي شوند.
پورحيدري در پايان گفت: من از تعطيلي ليگ خوشحال شدم چون فرصت مناسبي براي استقلال است تا بازسازي كندو ما فصل را با شرايط خاص شروع كرديم. در نيم فصل اول مظلومي و فتح الله زاده زحمات زيادي كشيدند تا تيم بتواند نتايج خوبي كسب كند.
-
مصاحبه حجازی
۲ بازى اول تيم ملى عيار مربيان را مشخص مى كند
حجازى: حق استقلال بيش از يك سهميه بود
ناصر حجازى مدير فنى تيم استقلال درتمرينات استقلال حضورى فعال دارد اما نمى تواند استقلال را در اردوى تركيه همراهى كند وى معتقد است كه حق استقلال درتيم ملى ايران بيش از يك سهميه بود و اين مساله باعث شد، كه بين استقلال و ديگر تيم ها تبعيض قائل شوند. وى گفت: استقلال بايد درتيم ملى سهميه بيشترى را به خود اختصاص مى داد اين تيم پيش از بازى آخر خود مقابل فولاد و ذوب آهن، ۲ باخت بيشتر نداشت و در مقام دوم جدول قرار داشت اما هيچكس به اين مسائل توجهى نكرد.وى افزود: شرايط تيم مناسب است من تمرينات را پيگيرى مى كنم اما نمى توانم از حالا به قطعيت در خصوص وضعيت تيم در آينده اظهار نظر كنم اما مشخص است كه استقلال در آينده اى نزديك به روزهاى اوج خود بازمى گردد.حجازى تصريح كرد: ۲ بازى ابتدايى تيم ملى در جام ملت هاى آسيا عيار كار را مشخص مى كند، اگر در بازى هاى ابتدايى كه حريفان آسانى داريم، نتوانيم نتيجه خوبى كسب كنيم در ادامه بازى ها نيز شرايط خوب پيش نمى رود، هم اكنون بايد تيم را حمايت كنيم تا ببينيم نتيجه چه مى شود، اگر شرايط خوب نبود، درمورد وضعيت تيم صحبت مى كنيم.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومى: علت باخت هاى استقلال برنامه ريزى سازمان ليگ است!
پرويز مظلومى از اينكه تعطيلات نيم فصل با ۳ هفته تاخير آغاز شد به شدت ناراحت است. او از ابتداى ليگ تا كنون بارها و بارها به اين موضوع كه برنامه هاى سازمان ليگ به ضرر استقلال بوده اشاره كرده است.حال با سقوط استقلال از رده دوم به رده پنجم مظلومى ناراحتى اش بيشتر از قبل شده و اين بار با صداى بلندترى درباره برنامه هاى سازمان ليگ حرف مى زند.
از ديدگاه او اين نوع برنامه ريزى ارتباط مستقيم دارد با نتايج استقلال در ۳ بازى اخير.سرمربى تيم استقلال در اين باره حرف هاى تازه اى زده كه البته از ديد رسانه ها پنهان نمانده است: شك ندارم اگر تعطيلات ميان فصل پس از همان هفته هفدهم شروع مى شد استقلال مقابل فولاد خوزستان و ذوب آهن شكست نمى خورد. شرايط ما به گونه اى بود كه به تعطيلات نياز داشتيم.
ما طورى برنامه ريزى كرده بوديم كه در نيم فصل بتوانيم شرايط بدنى بازيكنان را دوباره احيا كنيم اما سازمان ليگ طورى برنامه ريزى كرد كه تعطيلات ميان فصل با ۳ هفته تاخير انجام شد. مطمئن بودم اگر به موقع تعطيلات نيم فصل شروع مى شد الان شرايط ما در جدول طور ديگرى بود.
مظلومى اين گلايه را هم به گوش رسانه ها رسانده و هم بارها در جلسه كادر فنى استقلال به زبان آورده. البته گلايه او چندان هم بيراه نيست: ليگ كه به ميانه هاى راه مى رسد بايد تعطيل بشود اما سازمان ليگ طورى برنامه ريزى كرد كه تعطيلات چند هفته به تاخير افتاد. البته چاره اى هم نبود چون اگر ليگ همان هفته هفدهم تعطيل مى شد آن وقت تعداد وقفه هايى كه در ليگ ايجاد مى شد افزايش هم مى يافت. به نظر مى رسد استقلال قربانى تعطيلات نابه هنگام و بى موقع ليگ شده آن هم در شرايطى كه اين فصل تمرين هاى خود را دير آغاز كرد.