-
مانوئل خوزه برای مذاکره با قرمزها دوشنبه به ایران می آید.
مانوئل خوزه برای مذاکره حضوری با مسئولان باشگاه پرسپولیس دوشنبه وارد ایران میشود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مسئولان باشگاه پرسپولیس با سه گزینه برای هدایت این تیم وارد مذاکره شدهاند و پس از اینکه متسو به ایران آمد و مذاکرات خود را با پرسپولیسیها انجام داد حالا منتظر جواب رویانیان است.
مسئولان باشگاه پرسپولیس با مانوئل خوزه نیز موارد مذاکرات اولیه را انجام داده اند و با این گزینه پرتغالی به جمعبندیهای خوبی رسیدند.
خوزه قرار است روز دوشنبه وارد ایران شود و نشستی با محمد رویانیان مدیرعامل پرسپولیس در خصوص هدایت این تیم داشته باشد.روز گذشته مصطفی دنیزلی رسماً از سرمربیگری پرسپولیس استعفا کرد.
-
گزارش تصویری : تمرین شنبه پرسپولیس و جشن شعبان.
تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس با حضور مدیران و برگزاری جشن اعیاد شعبان پیگیری شد. گزارش دوم از این مراسم در قالب 43 عکس به روایت تصویر:
-
حسینی، ماهینی و گردان با پرسپولیس استارت زدند.
سه بازیکن ملیپوش تیم فوتبال پرسپولیس از امروز در تمرینات شرکت کردند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تمرین امروز پرسپولیس از ساعت 9:40 در ورزشگاه درفشی فر آغاز شد.این تمرین در شرایطی شروع شد که تعداد بازیکنان این تیم به 16 نفر رسیده است.
امروز شهاب گردان، حسن ماهینی و سید جلال حسینی بازیکنان ملی پوش برای اولین بار در تمرین حضور دارند اما از کریم انصاری فرد و غلامرضا رضایی خبری نیست.
حدود 70 تماشاگر پشت درهای بسته هستند. این عده به دلیل تصمیم باشگاه نمی توانند وارد ورزشگاه شوند. حضور هواداران در تمرین پرسپولیس تا روز چهارشنبه ممنوع شده است.تمرین پرسپولیس همچنان در جریان است.
-
گزارش تمرین امروز: همه ملی پوشان آمدند جز انصاری فرد.
تمرین امروز پرسپولیس با حضور 3 ملی پوش این تیم برگزار شد.
تمرین پرسپولیس از ساعت 9:40 در ورزشگاه درفشیفر آغاز شد. در این تمرین بازیکنان پرسپولیس ابتدا با کشهای مخصوص تمرین کردند و سپس به کارهای قدرتی، هوازی و تعادلی که در تمرینات پرسپولیس نکته جدیدی بود، برگزار کردند.
* حدود 70 هوادار پشت درهای بسته حضور داشتند. آنها تا روز چهارشنبه حق حضور در ورزشگاه را ندارند.
* بازیکنان پرسپولیس در تمرین امروز با لباس قرمز و کادر فنی با لباس سفید حضور داشتند.
* شهاب گردان، جلال حسینی و حسین ماهینی برای اولین بار در تمرین پرسپولیس حضور داشتند اما خبری از غلامرضا رضایی و کریم انصاریفرد نبود.
* خانبان روانشناس پرسپولیس در تمرین امروز حضور داشت.
* عکاسان فقط از روی سکو اجازه عکس برداری داشتند.
* سامان آقازمانی نیز پس از اینکه روز گذشته تمرین نکرد امروز همراه تیم به تمرین پرداخت. قاضی هم در کنار سایر بازیکنان به تمرین پرداخت.
* بحث حضور سرمربی جدید پرسپولیس سوژه اصلی هواداران بود.
* در تمرین امروز ماهینی با شماره 13 جلال حسینی با شماره 4 و شهاب گردان با شماره یک تمرین کردند.
-
رویانیان: تخریب متسو هدفمند است/ نمی خواهند پرسپولیس به اوج برسد!.
محمد رویانیان در واکنش به درخواست هواداران برای حذف نام برونو متسو از میان گزینه های هدایت پرسپولیس گفت: این تخریب ها هدفمند است، عده ای نمی خواهند پرسپولیس اوج بگیرد.
دیروز در تمرین پرسپولیس نوشتههایی علیه برونو متسو در دست تعدادی از هواداران این تیم بود. متسو که یکی از گزینههای سرمربیگری پرسپولیس است، اخیرا با جو منفی مواجه شده.
آخرین مورد علیه این مربی مربوط به تمرین دیروز پرسپولیس است که رسما نوشتههایی در دستان هواداران بود که از رویانیان خواسته بودند این مربی را به پرسپولیس نیاورد. اما مدیرعامل پرسپولیس میگوید تحت تاثیر این جوسازیها قرار نخواهد گرفت.
رویانیان میگوید: «عدهای هدفمند در حال تخریب متسو هستند و نمیخواهند پرسپولیس به اوج برسد. این اقدام و ایجاد فضای کاذب علیه متسو هدفمند است و مشکوک. یکی از جوسازیها علیه متسو ماجرای خلعتبری است. من تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که متسو عامل جذب خلعتبری بوده نه اخراج این بازیکن. بنده تحت تاثیر فضاسازیهای منفی علیه گزینهها قرار نگرفته و تصمیمی میگیرم که به صلاح پرسپولیس است.»
-
حسینی: امیدوارم انتظارات پرسپولیسیها را برآورده کنم.
مدافع جدید تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پرسپولیس هواداران زیادی دارد و امیدوارم انتظارات آنها را برآورده کنم.
سیدجلال حسینی پس از حضور در تمرین پرسپولیس گفت: با بیشتر بازیکنان پرسپولیس دوست هستم و مدتها با آنها همبازی بودم. میدانم انتظارات از من بالاست و برای جواب دادن به آنها باید تلاش بیوقفهای داشته باشم.
پرسپولیس هواداران میلیونی دارد و آنها بسیار پرشور و دوستداشتنی هستند.
وی در خصوص انتخاب سرمربی پرسپولیس گفت: این موضوع به من ارتباطی ندارد. وظیفه من تمرین کردن است.
حسینی در پاسخ به این سؤال که آیا قبول دارید فصل قبل دفاع پرسپولیس چندان خوب نبوده اما امسال با حضور شما وضعیت بهتر میشود، گفت: به نظر من بازیکنان فصل قبل هم تمام تلاش خود را انجام دادند و زحمت کشیدند. سال گذشته پرسپولیس در خط دفاعی بد نبود و ما هم اکنون آمادهایم تا با تمام توان برای تیم بجنگیم. امیدوارم انتظارات را برآورده کنم.
وی در خصوص رقم قراردادش و هزینههایی که رویانیان انجام میدهد گفت: من در مورد پول اصلا حرفی نمیزنم، چون همه چیز مشخص است و نباید یک موضوع را تکرار کرد. اسم هیچ بازیکنی در زمین بازی نمیکند. ما بازی میکنیم تا جزو بهترینها باشیم و هواداران را راضی نگه داریم. بازی در تیم بزرگ پرسپولیس آسان نیست و باید هرچه سریعتر با شرایط کنار بیاییم.
حسینی در پاسخ به این سؤال که آیا برای پیوستن به پرسپولیس شرطی برای جدایی شیث و نصرتی گذاشته بود، گفت: اصلا در این باره حرفی نمیزنم. شایعاتی بوده چون برخی دوست داشتند در این شرایط ما را به حاشیه ببرند.
مدافع پیشین سپاهان در خصوص شرایط این تیم تاکید کرد: سپاهان از لحاظ سازماندهی و مدیریت تیم بسیار قوی و خوب است و هیچ مشکلی ندارد. آنها همیشه مدعی هستند و انشاءالله امسال هم در آسیا بتوانند به هدفشان برساند. با رفتن ما چیزی از قابلیتهای سپاهان کم نمیشود و من برای این تیم آرزوی موفقیت میکنم. به پرسپولیس آمدم تا انشاءالله خاطرات خوبی با این تیم داشته باشم و امیدوارم هواداران کمک کنند تا سال خوب و پرباری داشته باشیم.
-
مهدوی کیا: اتحادیه ای که دیروز تشکیل شد مورد تایید فیفا نیست.
مهدی مهدوی کیا می گوید اتحادیه که دیروز تشکیل شد مورد تایید مسئولان فیفا نیست.
كاپيتان پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه چرا ديروز در جلسه اتحاديه بازيكنان فوتبال ايران شركت نكرده است ميگويد: به نظرم اين اتحاديهاي كه ديروز راهاندازي شد، قانوني و مورد تاييد فيفا نيست.
من خودم دنبال اين هستم كه از طريق فيفا و كنفدراسيون فوتبال آسيا تشكلي را راهاندازي كنم كه همان اتحاديه بازيكنان فوتبال باشد و ساختار آن همان چيزي باشد كه در همه دنيا هست.
-
ماموران ویژه برای شناسایی افراد متخلف در تمرین پرسپولیس.
خبرگزاری فارس از سوی یک منبع آگاه که اسمی از او برده نشد مدعیست باشگاه پرسپولیس به دنبال شناسایی عوامل شعار و انتشار بیانیه علیه متسو در تمرین روز گذشته است.
پس از تمرین روز گذشته پرسپولیس در اتفاقی عجیب افرادی ناشناس اقدام به پخش اعلامیههایی علیه متسو گزینه سرمربیگری پرسپولیس کردند.
به همین دلیل باشگاه پرسپولیس با انتخاب مامورانی ویژه و کمک نیروی انتظامی درصدد است این افراد را مقابل در ورزشگاه درفشیفر شناسایی و با آنها برخورد کنند.
یکی از مسئولان باشگاه پرسپولیس با تایید این خبر گفت: متاسفانه برخی افراد هستند که میخواهند آدرسها را اشتباه به هواداران بدهند اما هواداران مطمئن باشند رویانیان بهترین گزینهها را انتخاب خواهد کرد. برخی افراد ناشناس برای گمراه کردن هواداران اطلاعیههای دروغین در تمرین پخش و سپس متواری میشوند که به دنبال این هستیم افراد را شناسایی کنیم.
وی ادامه داد: باید اجازه دهیم رویانیان کارش را ادامه دهد چون تا به امروز دیدهایم او برای رضایت هواداران میلیونی پرسپولیس روز و شب تلاش کرده و به نتایج خوبی هم رسیده است. برخی حرفها هم مبنی بر اینکه اگر متسو به پرسپولیس بیاید خلعتبری از حضور در پرسپولیس منصرف میشود، دروغ است چون متسو، خلعتبری را به الغرافه قطر برده است.
وی خاطرنشان کرد: شاید نگرانی هواداران در خصوص خبری مبنی بر ممنوع الفعالیت بودن یک واسطه ایرانی که میگویند مدیر برنامههای متسو است، باشد که اعلام میکنیم متسو یک مدیربرنامه اهل کشور تونس که در قطر زندگی میکند دارد و نام این فرد نورالصافی است.
-
تمرین پرسپولیس تا چهارشنبه پشت درهای بسته انجام می شود.
با تصمیم کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس، تمرینات این تیم تا عصر روز چهارشنبه پشت درهای بسته برگزار می شود.
کادر فنی سرخپوشان اعلام کرد؛ برای آرامش هر چه بیشتر بازیکنان و انجام تمرینات ویژه بدنسازی، تمرینات این تیم از امروز پشت درهای بسته انجام می شود و هواداران می توانند بعدازظهر روز چهارشنبه در تمرین پرسپولیس حضور یافته و تمرینات تیم کامل پرسپولیس را از نزدیک مشاهده کنند.
-
پولادی: پرسپولیس یک انسان بزرگ و دوست داشتنی را از دست داد.
مهرداد پولادی می گوید با جدایی مصطفی دنیزلی، پرسپولیس یک انسان بزرگ و دوست داشتنی را از دست داد.
مهرداد پولادی مدافع ملیپوش پرسپولیس خیلی دوست داشت که با مصطفی دنیزلی کار کند و بابت جدایی قطعی این مربی ناراحت است. پولادي در خصوص جدايي دنيزلي ميگويد: به نظر من پرسپوليس يك انسان بزرگ، با شخصيت و دوستداشتني را از دست داد.
من از كار كردن با دنيزلي لذت ميبردم و دوست داشتم بماند و مشكلات خانوادگي به او اين اجازه را نداد. به نظر من پرسپوليس مردانگي كرد و نميخواست دنیزلی در پرسپوليس بماند ولي تمركز نداشته باشد. من اميدوارم هر چه زودتر مشكل همسر و پدر همسر دنيزلي برطرف شود.
از پولادي در مورد حساسيت استقلاليها به هزينههاي پرسپوليس سوال ميكنيم كه او اينگونه جواب ميدهد: خيلي از تيمها در فصل گذشته خريدهاي خوبي انجام دادند و حالا پرسپوليس خوب يارگيري كرده است. دليلي ندارد كه ديگران در مورد خريدها و هزينههاي پرسپوليس موضع بگيرند. ما يك تيم خوب را تشكيل دادهايم و كهكشاني هم نيستيم چون همه بازيكنان پرسپوليس از شمال و جنوب به اين تيم آمدهاند. من از كرج آمدهام، گردان از شمال آمده، ماهيني از جنوب آمده، سيدجلال از انزلي آمده، كريم براي اردبيل است، قاضي اهل تهران است و بقيه هم همين شرايط را دارند.
پولادي تاكيد ميكند:« پرسپوليس در فصل جديد كار سختي در پيش دارد چون هميشه انتظارها از اين تيم بالا است. اميدوارم نتايج سال قبل را جبران كنيم و در نهايت قهرمان شويم.»
-
پیشنهاد 3 تیم لیگ برتری به مهرداد اولادی.
مهرداد اولادی مهاجم فصل گذشته پرسپولیس که در فهرست مازاد این تیم قرار گرفته، چند پیشنهاد جدی از تیمهای تهرانی و شهرستانی دارد.
اولادی که حالا برخلاف میل باطنیاش باید از پرسپولیس جدا شود به احتمال فراوان تا پایان این هفته تیم جدیدش را انتخاب خواهد کرد. جدیترین پیشنهادهای اولادی از نفت تهران، سایپا و فولاد است و مسوولان این 3 باشگاه مذاکراتی با اولادی انجام دادهاند.
حالا باید منتظر ماند و دید که مهاجم فصل گذشته پرسپولیس در نهایت به کدامیک از پیشنهادها پاسخ مثبت خواهد داد.
-
دربی 75 هفته ششم ؛ 2 یا 3 شهریور ماه در ورزشگاه آزادی.
پرسپولیس و استقلال در هفته ششم لیگ برتر فوتبال به مصاف هم میروند.
مراسم قرعه کشی دوازدهمین دوره رقابتهای فصل لیگ برتر فوتبال باشگاه های ایران از ساعت 15 در محل سازمان لیگ فدراسیون فوتبال آغاز شد.با انجام قرعهکشی مشخص شد تیمهای پرسپولیس و استقلال دربی هفتاد و پنجم را باید در هفته ششم در تاریخ 2 یا 3 شهریور برگزار کنند.
-
مدیرعامل پرسپولیس دوباره به ترکیه سفر کرد؟
گفته می شود محمد رویانیان برای تسویه حساب با دنیزلی و مذاکره با یک مربی دیگر راهی ترکیه شده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس برای تسویه حساب با مصطفی دنیزلی به آنكارا رفت. باشگاه پرسپولیس برای عقد قرارداد با سرمربی جدید خود باید ابتدا با دنیزلی تسویه حساب كند تا بتواند قرارداد سرمربی جدیدش را به ثبت برساند.رویانیان هم برای تسویه حساب با دنیزلی به این كشور رفته است.البته این احتمال هم وجود دارد كه رویانیان در تركیه با یك مربی دیگر هم مذاكره كند.
-
واکنش مدافع سابق پرسپولیس به خبری منشوری بودنش: من بی خبرم.
مدافع فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس در واکنش به شایعه منشوری بودنش برای فصل آینده گفت: خودم از این موضوع بی خبر هستم!
پس از آنکه محرومیت شیث رضایی به خاطر جنجال بازی با داماش در فصل گذشته به پایان رسید، خیلیها معتقد بودند که ستاد منشور اخلاقی از فعالیت این بازیکن برای لیگ برتر فوتبال در فصل دوازدهم جلوگیری خواهد کرد.
در روزهای اخیر اخبار مختلفی مبنی بر منشوری بودن شیث رضایی منتشر شده و حتی برخی رسانه های ورزشی در شماره امروز یکشنبه خود مطالبی در مورد این بازیکن منتشر کردند. ضمن اینکه رضایی در فهرست مورد نظر باشگاه پرسپولیس برای فصل آینده هم جایی نداشت.
با وجود این شیث رضایی از چنین خبری اظهار بی اطلاعی کرد. او ابتدا در خصوص وضعیتش برای فصل آینده گفت: هنوز تیمم مشخص نشده است، اما اگر اجازه بدهید فعلا قصد مصاحبه ندارم و نمیخواهم صحبت کنم.
شیث رضایی درباره خبر ممنوع الفعالیت بودنش هم تاکید کرد: من از این موضوع خبر ندارم و الان دارم از شما میشنوم!
-
ایمون زاید جمعه در تهران، شنبه در تمرین پرسپولیس.
مهاجم لیبیایی پرسپولیس از روز شنبه سه جمع سایر نفرات این تیم اضافه می شود.
ایمون زاید که پس از بازی با الاتحاد عربستان برای استراحت به ایرلند سفر کرده بود، به دلیل برگزاری مراسم ازدواج خواهرش و با اجازه رویانیان کمی بیشتر در این کشور ماند.
او البته در این مدت به یک کشور دیگر اروپایی هم سفر کرد و پس از یک استراحت نسبتا طولانی، حالا برای درخشش در فصل آینده آماده می شود.مهاجم لیبیایی پرسپولیس برای روز جمعه بلیت پرواز به تهران را تهیه کرده و از روز شنبه در تمرینات سرخپوشان حاضر می شود. زاید که یکی از نخستین بازیکنانی بود که قراردادش را با سرخپوشان تمدید کرد، باید برای ثبت قرارداد راهی هیئت فوتبال تهران شود.
-
گزارش تصویری: تمرین یکشنبه با حضور ملی پوشان.
تمرین صبح یکشنبه سرخپوشان با اضافه شدن سید جلال حسینی، شهاب گردان و حسین ماهینی به سایر نفرات در مجموعه ورزشی درفشی فر انجام شد:
-
گزارشي از تمرين امروز پرسپوليس
تمرين امروز پرسپوليس با حضور 3 ملي پوش اين تيم برگزار شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تمرين پرسپوليس از ساعت 9:40 در ورزشگاه درفشيفر آغاز شد. در اين تمرين بازيکنان پرسپوليس ابتدا با کشهاي مخصوص تمرين کردند و سپس به کارهاي قدرتي، هوازي و تعادلي که در تمرينات پرسپوليس نکته جديدي بود، برگزار کردند.
* حدود 70 هوادار پشت درهاي بسته حضور داشتند. آنها تا روز چهارشنبه حق حضور در ورزشگاه را ندارند.
* بازيکنان پرسپوليس در تمرين امروز با لباس قرمز و کادر فني با لباس سفيد حضور داشتند.
* شهاب گردان، جلال حسيني و حسين ماهيني براي اولين بار در تمرين پرسپوليس حضور داشتند اما خبري از غلامرضا رضايي و کريم انصاريفرد نبود.
* خانبان روانشناس پرسپوليس در تمرين امروز حضور داشت.
* عکاسان فقط از روي سکو اجازه عکس برداري داشتند.
* سامان آقازماني نيز پس از اينکه روز گذشته تمرين نکرد امروز همراه تيم به تمرين پرداخت. قاضي هم در کنار ساير بازيکنان به تمرين پرداخت.
* بحث حضور سرمربي جديد پرسپوليس سوژه اصلي هواداران بود.
* در تمرين امروز ماهيني با شماره 13 جلال حسيني با شماره 4 و شهاب گردان با شماره يک تمرين کردند.
-
ایمون زاید جمعه در تهران، شنبه در تمرین پرسپولیس.
مهاجم لیبیایی پرسپولیس از روز شنبه سه جمع سایر نفرات این تیم اضافه می شود.
ایمون زاید که پس از بازی با الاتحاد عربستان برای استراحت به ایرلند سفر کرده بود، به دلیل برگزاری مراسم ازدواج خواهرش و با اجازه رویانیان کمی بیشتر در این کشور ماند.
او البته در این مدت به یک کشور دیگر اروپایی هم سفر کرد و پس از یک استراحت نسبتا طولانی، حالا برای درخشش در فصل آینده آماده می شود.
مهاجم لیبیایی پرسپولیس برای روز جمعه بلیت پرواز به تهران را تهیه کرده و از روز شنبه در تمرینات سرخپوشان حاضر می شود. زاید که یکی از نخستین بازیکنانی بود که قراردادش را با سرخپوشان تمدید کرد، باید برای ثبت قرارداد راهی هیئت فوتبال تهران شود.
-
حضور پروین و مهدویکیا در زورخانه.
علی پروین و مهدی مهدویکیا با حضور در زورخانه چیذر به زندانیان جرائم غیر عمد کمک کردند.
با دعوت ستاد دیه استان تهران از باشگاه پرسپولیس برای حضور در مراسم کمک به زندانیان جرائم غیر عمد، علی پروین و مهدی مهدوی کیا به عنوان نماینده باشگاه پرسپولیس در این مراسم حضور پیدا کردند.
شیرینی نماینده باشگاه پرسپولیس هم در این مراسم حضور داشت. در پایان این مراسم به 10 نفر از زندانیان غیر عمد کمکهای ویژهای شد.
-
پروين: باید برای فوتبالیستهای زندانی هم گلریزان برگزار کنیم/ آخر ورزشها، زورخانه است.
عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: تعدادی از فوتبالیستهای ما در گوشه زندانها هستند که باید برای این عزیزان هم مراسم گلریزان برگزار کنیم.
علی پروین پس از حضور در زورخانه چیذر برای آزاد سازی زندانیان جرائم غیر عمد گفت: از بچگی دست پدرم را میگرفتم و در زورخانه محلمان به ورزش میپرداختم. هیچ وقت خاطرات دوران کودکیام را فراموش نمیکنم چون جوانمردی در زورخانه حرف اول را میزند.
وی افزود: در حال حاضر تعدادی از فوتبالیستهای ما گوشه و کنار زندانها و چشم انتظار گلریزان هستند. به آقایان گفتهام که نیاز به برگزاری دیدارهای دوستانه و این حرفها نیست؛ 100 ورزشکار در زورخانهها جمع شوند تا دست به دست هم این فوتبالیستها را به آغوش گرم خانواده برگردانند. باور کنید پشت کردن به اینها که روزی برای خود برو و بیایی داشتند گناه است.
پروین خاطرنشان کرد: هر ورزشکاری در هر رشتهای میخواهد آخرش به کجا برسد؟ آخر تمام ورزشها ورزش زورخانهای است که متاسفانه توجه به آن کم رنگ شده است. همه باید دست به دست هم بدهیم تا پای ورزشکاران مخصوصا فوتبالیستها به زورخانهها باز شود تا به فرهنگ سازی در فوتبال ما کمک ویژهای شود. گود زورخانهها معرفتها را بیشتر میکند و بی فرهنگیها را در فوتبال از بین میبرد.
-
اسماعیل زاده: همه شرایط برای قهرمانی پرسپولیس مهیاست.
بازیکن جوان پرسپولیس از روز اول در تمرینات این تیم حاضر شد و خودش را برای درخشش در ترکیب پرسپولیس آمده می کند.
صحبت از اسماعیل زاده هافبک جوان سرخپوشان است که از داماش به پرسپولیس پیوست. او کاپیتان تیم های ملی نوجوانان و جوانان ایران بوده و آرزوهای بسیاری با پیراهن پرسپولیس دارد:
اسماعیل زاده در خصوص شرایطش در پرسپولیس می گوید: پرسپولیس تیم بزرگی است و هواداران بی شماری دارد. شرایط حضور در پرسپولیس سخت تر از سایر تیم هاست و حاشیه های زیادی وجود دارد. شرایطم خوب است و تمرینات خوبی را پشت سرگذاشتم.
خدا را شکر بدن همه آماده است و تا دو، سه هفته دیگر به آمادگی صد در صد می رسیم.
اسماعیل زاده در خصوص وضعیت تیم گفت: پرسپولیس واقعا تیم بزرگی است. به هر کس در رختکن نگاه می کنم یک ستاره است. مطمئن باشید پرسپولیس هرگز مثل استیل آذین نمی شود.
وی افزود: شک ندارم که قهرمان می شویم. با این امکانات و شرایط با یاری خدا حتما قهرمان می شویم. همه چیز برای اول شدن فراهم است. من هم از اینکه در کنار هافبک هایی مثل کریمی و نوری بازی می کنم، افتخار می کنم. می دانم کار بسیار سختی در این تیم دارم و برای رقابت آماده ام. امیدوارم با آوردن یک مربی بزرگ آقای رویانیان کار خودش را تکمیل کند. در این فصل پرسپولیس متفاوتی خواهید دید.
-
هولیه چهارمین گزینه سرمربیگری پرسپولیس.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در ادامه مذاکرات خود با گزینههای سرمربیگری، مذاکره با هولیه فرانسوی را به عنوان گزینه چهارم در دستور کار خود قرار داد.
به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، محمد رویانیان در روزهای گذشته مذاکراتی با برونو متسو، گابریل کالدرون و مانوئل خوزه برای سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس انجام داد که در ادامه این روند، مذاکره با گزینه چهارم نیز در دستور کار قرار گرفت.رویانیان مذاکره با این جرارد هولیه سرمربی فرانسوی را به عنوان یکی دیگر از کاندیداهای سرمربیگری تیم پرسپولیس در دستور کار خود قرار داده و در این خصوص مذاکره مقدماتی را نیز انجام داد.
در سوابق این مربی فرانسوی، سرمربیگری تیم های لیورپول انگلیس و لیون فرانسه دیده می شود.
-
هتتریک کریمی در غیاب انصاریفرد/ هواداران در را شکستند!
تمرین بعدازظهر پرسپولیس با حضور ۱۸ بازیکن برگزار شد اما باز هم خبری از کریم انصاریفرد نبود
تمرینات پرسپولیس در نوبت بعدازظهر از ساعت 18:30 در ورزشگاه درفشیفر دنبال شد. در تمرین امروز 18 بازیکن حضور داشتند. غلامرضا رضایی به سایر بازیکنان اضافه شد اما باز هم خبری از انصاری فرد نبود.
* در تمرین امروز هواداران پشت درهای بسته بودند. بعد از گذشت دقایقی هواداران با شعار "تمرین بیهوادار نمیخواهیم نمیخواهیم" اعتراض خود را اعلام کردند. آنها آنقدر در ورزشگاه درفشیفر را فشار دادند که قسمتی از در شکست. سپس شیرینی معاون اجرایی باشگاه بین هواداران حضور پیدا کرد و به آنها گفت: اگر تصمیمی مبنی بر برگزاری تمرین پشت درهای بسته گرفته شده، فقط به خاطر تمرکز بازیکنان است.
در همین هنگام ناگهان هواداران به معاون باشگاه اعتراض کردند که چرا در تمرین استقلال شیرینی و شربت پخش میکنند اما ما باید پشت درهای بسته بمانیم؟ چرا نباید ستارههای خود را ببینیم؟ سرانجام کشمکش حدود 200 هوادار پرسپولیس اجازه ورود به ورزشگاه را گرفتند. هواداران آنقدر پشت درهای بسته فریاد زدند که همسایههای درفشیفر به مسئولان این ورزشگاه اعتراض کردند.
* هواداران پرسپولیس که پس از 40 دقیقه وارد ورزشگاه شدند ابتدا با ذکر یک صلوات به تشویق بازیکنان محبوب خود مخصوصا علی کریمی پرداختند و از شیرینی معاون ورزشگاه تشکر کردند. همچنین شعارهایی علیه استقلالیها سر دادند که تدارکات پرسپولیس به سمت آنها رفت و اعلام کرد با درخواست بازیکنان و کادر فنی به هیچ تیمی بیاحترامی نکنید اما باز هم هواداران دست بر نداشتند و به شعارهایشان ادامه دادند.
*علی کریمی از صبح امروز تا بعدازظهر در ورزشگاه درفشیفر حضور داشت.
* پرسپولیسیها در تمرین امروز ابتدا به صحبتهای عاشوری گوش دادند و سپس به همراه وزنههای 2 تا 5 کیلویی دور زمین دویدند. در مرحله بعدی نیز به کار با توپ در قسمتهای مختلف زمین در گروههای دو نفره و 5 نفره پرداختند.
* قرعهکشی بازیهای لیگ برتر به بازیکنان داده شد.
* گردان و داستانی دو دروازهبان تیم پس از 50 دقیقه از تمرین جدا شدند و با یکدیگر به تمرینات اختصاصی پرداختند.
* خودروی نیروی انتظامی در اطراف ورزشگاه دیده میشد.
* پس از گذشت 50 دقیقه از تمرین و با درخواست کادر فنی و بازیکنان هواداران در سکوت کامل در گوشهای از ورزشگاه نشستند و فقط نظارهگر شدند.
* قاضی به دلیل مصدومیت با پرسپولیسیها پا به توپ نشد و در گوشهای از زمین اختصاصی تمرین کرد.
* در هنگام کار با توپ حسینی با بنگر بسیار گرم گرفته بود.
-
گزینه سرمربیگری پرسپولیس مدیرفنی ردبول شد/ مشکل اصلی، قلب هولیه است!
گزینه سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس مسئولیت مدیریت فنی تیمهای ردبول در دو کشور اتریش و آمریکا را پذیرفت.
در حالی که سایت باشگاه پرسپولیس امروز اعلام کرد هولیه سرمربی معروف فرانسوی یکی از گزینههای مربیگری سرخپوشان محسوب میشود، منابع خبری بینالمللی از حضور وی در راس کادر فنی تیم "ردبول" خبر دادند.
بنابه به اعلام چند پایگاه اینترنتی از جمله ساکرنت، هولیه مسئولیت برنامهریزی فنی برای دو باشگاه ردبول اتریش و آمریکا را خواهد داشت.
این در حالی است که رالف رانگنیک، سرمربی اسبق شالکه آلمان به وی در این راه کمک خواهد کرد ضمن آنکه سرمربی تیم اتریشی در فصل آینده روگر اشمیت خواهد بود.
هولیه 65 ساله که در کارنامه مربیگریاش مربیگری تیم ملی فرانسه، لیورپول و آستونویلا انگلیس، المپیک لیون و پاریسنژرمن را ثبت کرده، تا یک سال قبل زمام امور تیم آستونویلا را در لیگ برتر در اختیار داشت اما به علت اوج گرفتن بیماری قلبی بنا به توصیه پزشکان کنارهگیری کرد و از حرفه پراسترس مربیگری فاصله گرفت. وی در دورانی هم که هدایت لیورپول را در سالهای 1998 تا 2004 در اختیار داشت، با عارضه قلبی درگیر بود و حتی مورد عمل جراحی نیز قرار گرفت.
هولیه سال گذشته و پس از کناره گیری از سرمربیگری آستون ویلا گفته بود: "دوران من به عنوان مربی تمام شده است. این شغل برای افراد 50 سال به بالا به سلامتی آسیب می رساند."
-
رويانيان امروز به تهران بازگشت.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس بامداد امروز عازم ترکیه شد وي امشب به تهران باز خواهد گشت.
محمد رویانیان پس از اینکه روز جمعه با دنیزلی برای عدم همکاری در فصل آینده به توافق رسید بامداد امروز برای امضای تفاهم نامه فسخ قرارداد این مربی عازم ترکیه شد.
مدیرعامل پرسپولیس امشب به تهران باز میگردد.همچنین قرار است مانوئل خوزه پرتغالی فردا برای مذاکره رسمی با پرسپولیس وارد تهران شود. باشگاه پرسپولیس پیش از این با کالدورن و متسو مذاکره کرده بود.
-
پرسپولیس فردا یک نوبت تمرین میکند/ قاضی پنجشنبه تست میشود.
مهاجم مصدوم تیم پرسپولیس روز پنجشنبه مورد تست قرار میگیرد.
محمد قاضی مهاجم جدید پرسپولیس که دچار مصدومیت است به گفته پزشک قرمزپوشان روز پنجشنبه تست خواهد شد و در صورتی که مشکلی نداشته باشد از روز جمعه همراه با سایر بازیکنان پا به توپ میشود.
* چیذری مربی بدنساز پرسپولیس که این روزها تمرینات ویژهای را برای بازیکنان درنظر گرفته در تمرین امروز باخبر شد که یکی از اقوام نزدیکش فوت کرده است. وی که شرایط خوبی نداشت با اصرار عاشوری و بازیکنان تا پایان تمرین در ورزشگاه درفشیفر ایستاد.
* یک بنر بزرگ از بازیکنان فصل گذشته در محل تمرین پرسپولیس نصب شده است. با توجه به حضور بازیکنان جدید در پرسپولیس قرار است این بنر جمع و بنر بزرگ با بازیکنان جدید در ورزشگاه نصب شود.
* با اعلام عاشوری به دلیل فشار زیاد به بازیکنان تمرین فردا بعدازظهر پرسپولیسیها تعطیل شد. قرمزپوشان فردا در نوبت صبح تمرین خواهند کرد.
-
مصائب بیت المال و حافظان مال مردم.
این روزها همه دم از بیت المال می زنند. همهء آنهایی که تا دیروز بازیکنان خارجی بی مصرف وارد می کردند و بدون استفاده، آنها را با چند هزار دلار راهی خانه هایشان می کردند!
البته هر از گاهی کسر امتیاز و جریمه فیفا هم از دیگر الطاف این بازیکنان بود.
این روزها همه دم از بیت المال می زنند...
همهء آنهایی که روزگاری مهدی هاشمی نسب را با چندصد میلیون تومان از پرسپولیس به استقلال بردند و جار می زدند که فوتبال حرفه ای یعنی پول! همان هایی که قیمت بازیکنانی چون رحمتی را 10 رقمی کردند... همان هایی که فصل قبل تمام ستاره های بازار نقل و انتقالات را به کام کشیدند..
این روزها همه دم از بیت المال می زنند..همانهایی که وقتی چک های آقای انصاری را دریافت می کردند (بی آنکه اعلام کنند این قرض ها باز پرداختی هم دارند) با ستاره ها عکس می گرفتند و به قول خودشان "بمب" می ترکاندند...
اما آنها چندان مهم نیستند، چرا که مشخص است تمام این های و هوی ها برای کمرنگ کردن همان هاست در جذب سرمایه. در این سالها که مدیران عامل پرسپولیس تاریک ترین سالهای پرسپولیس را رقم می زدند آقایان بدون رقیب ستاره ها را با دوستانشان در سپاهان تقسیم می کردند و امسال که مردی اهل عمل به کارزار وارد شده، فریاد می کشند : بیت المال به یغما رفت...
روی صحبت این مقال این افراد نیستند. مردمی هستند که گاهی حق می دهند به این های و هوی های تو خالی! علی رغم اینکه این مبالغ از حساب های دولتی خارج نشده اند، فرض می کنیم که اینگونه باشد! یعنی دولت چند میلیارد به رویانیان داده تا هزینه کند و پرسپولیس قوی را تحویل مردم بدهد.
دوستان عزیز! پرسپولیس چقدر هزینه کرده؟ 10 میلیارد! نه! اصلا بیست میلیارد! نه! سی میلیارد! (که مطمئنا تا به اینجا اینقدر هزینه نشده). باید قبول کنیم که پرسپولیس 30 میلیون طرفدار در ایران دارد. با یک تقسیم ساده در می یابیم که به ازاء هر پرسپولیسی 1000 تومان برای این تیم هزینه شده است. این مبلغ زیادی است؟
هزار تومان برای شادمانی یک ایرانی در طول یکسال فوتبالی مبلغ زیادی است؟ هزار تومان برای دلخوشی جوانان زیاد است؟ هزار تومان برای انگیزه های روحی روانی برای دوری از اعمال خشونت بار ناشی از عدم نتیجه گیری تیم زیاد است؟؟
نه! نیست! بیایید برای شادی جوانان مان تلاش بیشتری کنیم. استقلال و پرسپولیس جذاب و با انگیزه، یعنی 50 میلیون ایرانی شاد... برای شادی باید هزینه کرد.... هزینه برای شادی مردم، از شیر مادر هم حلال تر است...
-
ماهینی: با پوشیدن پیراهن پرسپولیس حس عجیبی دارم/ مهدوی کیا بزرگتر ماست.
حسین ماهینی از حضور در تمرینات پرسپولیس حس عجیبی دارد.
مدافع جدید سرخپوشان پس از نخستین حضورش در تمرین این تیم می گوید: واقعا خوشحالم که در تمرینات پرسپولیس شرکت می کنم و حس عجیبی دارم.
با اکثر بازیکنان پرسپولیس در اردوی تیم ملی بودم اما این با حضور در کنار آن ها متفاوت است. به خاطر اینکه پیراهن پرسپولیس را می پوشم خوشحالم.
وی افزود: بعد از اینکه پرسپولیس برای فصل بعد بازیکن گرفت همه جا گفتند این تیم کهکشانی است، همین امر توقعات هواداران را بالا برد و حالا خیلی ها انتظار دارند پرسپولیس در تمام بازی ها به پیروزی برسد. اما به هر حال در فوتبال اتفاقات عجیبی رخ می دهد، ما تمام سعی و تلاشمان را می کنیم تا بهترین نتایج را بگیریم و هواداران پرسپولیس را خوشحال کنیم، هر چند کار سختی در پیش داریم.
ماهینی در پاسخ به این سئوال که پرسپولیس می تواند با حضور او نتایج سال گذشته را جبران کند، گفت: من از بچگی پرسپولیسی هستم و تمام بازی های این تیم را دنبال می کردم، از نتایجی که تیم فصل گذشته گرفت ناراحت بودم. من مسی نیستم که به تنهایی بتوانم این نتایج را جبران کنم. پرسپولیس فصل گذشته هم بازیکنان بزرگی داشت اما نتیجه نگرفت، چون در این تیم نبودم نمی توانم در این موضوع اظهار نظر کنم.
ماهینی در خصوص رقابت با مهدی مهدوی کیا هم گفت: آقا مهدی بزرگ ماست. مهدوی کیا بازیکن بزرگی است و می خواهم در کنار رقابت با او رفاقت کنم.
وی در خصوص انتخاب سرمربی جدید پرسپولیس هم گفت: امیدوارم سرمربی جدید هر چه زودتر انتخاب شود چرا که فرصت بیشتری برای آشنایی با تیم خواهد داشت. البته بازیکنان هم تمرینات را انجام دادند تا عقب نیفتیم، با حضور ملی پوشان هم شرایط تیم بهتر شد.
ماهینی در خصوص پیش بینی اش از شرایط بازی در پرسپولیس گفت: امسال هشتمین سالی است که در لیگ برتر بازی می کنم و در این مدت همیشه بازی کردن مقابل پرسپولیس جو خاصی داشت. امسال خودم با پیراهن پرسپولیس این هیجان را تجربه می کنم و می دانم شرایط عادی نیست، ممکن است با یک اشتباه هواداران از من ناراحت بشوند اما تمام تلاشم را می کنم تا نظر پرسپولیسی ها را جلب کنم.
-
عاشوری: با جذب مهرههای جدید مسئولیت بازیکنان پرسپولیس چند برابر شده است.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به دلیل گرفتن بازیکنان خوب و تاثیر گذار به بازیکنان گفتم مراقب باشید مسئولیت شما دو برابر شده است.
محسن عاشوری در خصوص آخرین شرایط بازیکنان پرسپولیس اظهار داشت: خدا را شکر در زمین فوتبال کار خودمان را دنبال میکنیم. در اولین قدم مهمترین موضوع برای ما اعتماد به نفس بازیکنان بود.
خوشبختانه امسال در فصل نقل و انتقالات خوب کار کردیم و به همین دلیل در جلسهای به بازیکنان گفتم که نسبت به فصل گذشته مسئولیتشان دو برابر شده است.
وی افزود: حریفان بازیکنان پرسپولیس را میشناسند و به همین دلیل با انگیزه چند برابر مقابل ما به میدان خواهند آمد، بنابراین باید بازیکنان در دیدارهای فصل جدید با تلاش مضاعفی به میدان بروند. البته من تا به امروز از تک تک بازیکنان تشکر میکنم چون به خاطر پرسپولیس با جان و دل فشارها را تحمل میکنند.
عاشوری خاطرنشان کرد: اما صحبت من باز هم با هواداران عاشق پرسپولیس است که واقعا اگر لازم باشد 100 بار دیگر تکرار میکنم که بدون آنها فوتبال هیچ معنایی ندارد. اگر شرایط این است که تمرین پشت دربهای بسته برگزار شود به خاطر خود هواداران است اما اگر مثل تمرین روز یکشنبه بعد از ظهر هواداران بیایند و نظم و انضباط را رعایت کنند و به موقع بازیکنان پرسپولیس را تشویق کنند هیچ مانعی برای حضور آنها در تمرین وجود نخواهد داشت. اکنون موقعیت پرسپولیس حساس است و در دوران بدنسازی بازیکن نیاز به تمرکز دارد. اگر تشویقها به موقع شود و در چارچوب تیمی باشد هیچ مشکلی ندارد. در غیر این صورت اشکالهایی به وجود می آید که غیر قابل جبران است.وی در خصوص شرایط کلی پرسپولیس نیز گفت: روز به روز رو به جلو حرکت میکنیم تا به استانداردهای لازم برسیم. طبق صحبتی که با بدنساز پرسپولیس داشتم خوشبختانه شرایط کلی تیم خوب است و از این بابت ابراز رضایت داریم.مربی پرسپولیس درباره بازی با صنعت نفت آبادان در اولین هفته لیگ برتر نیز گفت: همه می دانند گرمای هوا در آبادان نگران کننده است اما بازیکنان باید به امتیازها فکر کنند. بالاخره باید قبول کنیم بازی اول ما در آبادان است و نمیشود کاری کرد. ما باید بدانیم هر تیم با وجود داشتن مهرههای توانمند و کلیدی، به یکدلی بیش از هر چیز دیگری نیاز دارد و من امیدوارم امسال با همین اتحاد پرسپولیس به موفقیت برسد و ناکامی فصل گذشته را جبران کند.
-
بازتاب جدایی مصطفی دنیزلی از پرسپولیس در رسانه های ترکیه.
رسانه های خبری تركیه، امروز نوشتند: مصطفی دنیزلی سرمربی تركیه ای تیم فوتبال پرسپولیس تهران به علت مشكلات خانوادگی، كناره گیری خود را از این تیم اعلام كرد.
مصطفی دنیزلی كه به علت مشكلات خانوادگی تا كنون چند بار از مدیریت باشگاه پرسپولیس مرخصی گرفته و به تركیه آمده بود، به علت رفع نشدن این مشكلات، با عذرخواهی از مدیریت باشگاه و هواداران پرسپولیس، از سمت خود كناره گیری كرد.این رسانه های خبری نوشتند: مربی با تجربه تركیه ای كه سال گذشته با تیم پرسپولیس تهران، قراردادی به مدت یك سال و نیم منعقد كرده بود، نتوانست تا پایان قراردادش در این تیم باقی بماند و اكنون در تركیه است. این رسانه ها اضافه كردند: باشگاه بشیكتاش تركیه، خواستار به خدمت گرفتن این مربی شده بود كه دو طرف به توافق با یكدیگر نرسیدند.
-
آب و هوای آبادان دردسر پرسپولیس در هفته اول است/ باید به برد فکر کنیم.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: قرعه خوب یا بد جزئی از فوتبال است اما آب و هوای آبادان در اولین بازی ما در لیگ برتر مشکل بزرگ ما است.
مهدی مهدوی کیا درباره قرعه کشی هفته اول لیگ برتر اظهار داشت: همیشه در فوتبال قرعه خوب و یا بد جزئی از این رشته ورزشی بوده درست است که شاید در برخی از مسائل تأثیرگذار باشد.
اما تیمی که به دنبال قهرمانی است نباید زیاد به این موضوعات توجهی کند.وی افزود: قطعا آب و هوای خاص آبادان دردسر ما در هفته اول لیگ برتر است، اما فرقی ندارد و ما اگر میخواهیم بازی را ببریم باید از اول خودمان را آماده کنیم. بالاخره با توجه به تمریناتی که پشت سر گذاشتیم سعی خواهیم کرد در 25 روز مانده به بازی ها بیشتر با شرایط بازی اول آشنا شویم.
مهدوی کیا گفت: البته مشکل دیگر ما بخشیده نشدن هواداران پرسپولیس پس از اتفاقات فصل گذشته است. من امیدوارم که هواداران پرسپولیس با تدابیر خوب فدراسیون فوتبال و کمیتههای ذیربط بخشیده شود تا در بازی اول در ورزشگاه آزادی پرسپولیس را حمایت کند. پرسپولیس و فوتبال ایران نیاز به هوادار دارد و باید در این باره دقت نظر لازم را داشته باشیم.مهدوی کیا در خصوص حضورش در زورخانه چیذر و کمک به زندانیان نیز گفت: این وظیفه کوچک من بود که در قبال هموطنان ایرانیام که غیر عمد پشت میلههای زندان هستند، کمک کنم. ورزشی ها این را بدانند با این کار ضرر نمیکنند و من امیدوار هستم که فوتبالیستهای بیشتری را در گودهای زورخانه ببینیم. البته بازیکنان پرسپولیس قصد داشتند در مراسم روز گذشته شرکت کنند اما به دلیل همزمانی با تمرینات این اتفاق نیفتاد. من به عنوان نماینده باشگاه پرسپولیس در این مراسم حضور داشتم تا بتوانم دل همتای ایرانی خودم را با کار کوچکی شاد کنم.
-
گزارش تمرین امروز: انصاریفرد آمد، برق ورزشگاه درفشیفر قطع شد.
تمرین تیم فوتبال پرسپولیس صبح امروز با حضور 18 بازیکن برگزار شد.
تمرین پرسپولیس از ساعت 9:10 صبح امروز تا 10:35 در ورزشگاه درفشیفر دنبال شد. در این تمرین بازیکنان پرسپولیس به کارهای هوازی، حرکات کششی، کارهای قدرتی و تعادلی پرداختند.
* 18 بازیکن در تمرینات حضور داشتند و 50 هوادار پشت دربهای بسته نیز در تمرین سرخ پوشان حاضرشده بودند.
* کریم انصاری فر در اطراف ورزشگاه درفشیفر دیده شد. وی با یکی از مسئولان باشگاه در اطراف ورزشگاه قرار داشت. وی پس از گرفتن نامهای خیلی سریع اطراف ورزشگاه را ترک کرد. انصاریفر تلاش میکند رضایتنامه خود را از باشگاه سایپا بگیرد.
* با توجه به اعلام مسئولان باشگاه پرسپولیس اردوی ترکیه قرمزپوشان از تاریخ 10 تیر ماه تقریبا قطعی است.
* کردان، کاظمیان، ماهینی و علی عسگری در مرحله پایانی تمرین با سایر بازیکنان جدا شدند و به مدت 20 دقیقه به تمرین و دویدن پرداختند.
* امروز یک ماساژور به جمع کادر قرمزپوشان اضافه شد.
* برق منطقه ورزشگاه درفشیفر در تمرین امروز قطع شد و به همین دلیل بازیکنان نتوانستند پس از تمرین دوش بگیرند و سریع تمرین قرمزپوشان را پس از سرد کردن ترک کردند.
-
پزشك پرسپوليس از رژيم غذايي بازيكنان در فصل بدنسازي ميگويد.
دكتر وجيها... چشمهسري، پزشك پرسپوليس ضمن اميدواري به اينكه امسال تيم خوبي راهي مسابقات خواهد شد، درخصوص رژيم غذايي بازيكنان پرسپوليس در فصل بدنسازي ميگويد.
در دوران بدنسازي بهويژه وقتي تمرينها در دو نوبت صبح و بعدازظهر انجام ميشود بدنها تحليل ميرود. براي جلوگيري از تحليل بدني بازيكنان بايد آب و الكتروليتها استفاده شود چرا كه امكان گرمازدگي هم در تمرينهاي فصل گرم وجود دارد.
سعي داريم با مايعات مخصوص ورزش اين نقايص را كاور كنيم، ضمن اينكه آبميوههاي طبيعي مربوط به فصل مثل هندوانه و خاك شير كه مانع گرمازدگي ميشود را نيز تجويز كردهايم.
وي ادامه ميدهد: «در بحث تغذيه كه كربوهيدراتها بايد ذخيره گليكوژني را پر كنند هم با توجه به فشردگي تمرينها، قبل از تمرين باشگاه براي بازيكنان صبحانه آماده ميكند تا بازيكنان بارگيري مختصري داشته باشند. بعد از تمرين و دوش گرفتن بازيكنان هم يك وعده غذايي براي آنها تدارك ديده شده كه شامل سبزيجات، سالادها و ماست كه كلسيم فراوان دارد و البته كربوهيدراتها كه شامل ماكاروني، نان، برنج و گوشت است، ميشود.» چشمهسري ميگويد: «سعي داريم در گلدن تايم ريكاوري كه بين دو تمرين قرار دارد و يك تا دو ساعت بعد از تمرين اول ميشود اين رژيم را پياده كنيم. بعدازظهر و بعد از تمرين عصر هم اين رويه را ادامه ميدهيم. در كنار شام هم يكسري مكملهاي مجاز كه كارشناس تغذيه در اختيار بازيكنان قرار داده استفاده ميشود تا بازيكنان در فصل بدنسازي مشكلي نداشته باشند.
پزشك پرسپوليس درخصوص مصدوميت محمد قاضي ميگويد: قاضي كار تراپياش را در كلينيك كامل انجام داده و شرايط خوبي دارد. براي اينكه مصدوميت او بيشتر نشود آيتمهاي بدنسازي را بهصورت خاصي پيگيري ميكند.فعلا قاضي شرايط صددرصدي ندارد اما فكر ميكنم با برنامهريزي صورت گرفته او تا اوايل هفته آينده با تيم كار كند.چشمهسري در پايان ميگويد: بايد مراتب تشكرم را از دكتر فريد و مجموعهشان كه كميته پزشكي باشگاه است را اعلام كنم كه يك گروه خيلي كامل ايجاد كردهاند. الان پرسپوليس جزو معدود باشگاههايي است كه علاوه بر كميته پزشكي و كلينيك مجهز و كامل، كادر پزشكياش را تقويت كرده و الان چهار ماساژور در اختيار دارد.
پرسپوليس و يك تيم پزشكي پر و پيمان
باوجود تغييراتي كه در كادر پزشكي پرسپوليس اعمال شد و شاهد عرياني يكي از فيزيوتراپهاي فصل قبل از كادر پزشكي سرخها رفت، شنيده ميشد ماساژورها هم رفتنياند اما با ابقاي محسني و احمدي، دو ماساژور ديگر هم به كادر پزشكي اضافه شدند تا تعداد ماساژورهاي پرسپوليس به عدد چهار برسد! همچنين ميثم عليپور به عنوان فيزيوتراپيست جديد باشگاه فعاليت خواهد كرد و مهدي خانبان مثل فصل گذشته روانشناس تيم خواهد بود. دكتر فرجزاده كه مدتي در چين بهسر ميبرد هم بر كار تغذيه نظارت ميكند و مسووليت اين بخش را بر عهده دارد. دكتر سودي مسوول كلينيك باشگاه خواهد ماند و همراه همكارانش در اين بخش فعاليت ميكند. دكتر چشمهسري هم كه پزشك تيم است. همگي اين افراد زير نظر دكتر فريد كه خودش عضو كميته پزشكي باشگاه است فعاليت ميكنند.
-
برنامه سفر رویانیان به ترکیه چه بود؟
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس روز گذشته (یكشنبه) برای لغو قرارداد مصطفی دنیزلی به تركیه سفر كرده بود، اما در این كشور با چند گزینه برای سپردن سرمربیگری این تیم مذاكره كرده است.
پس از آنكه عدم تمایل دنیزلی به ادامه همكاری با سرخپوشان مسجل شد، محمد رویانیان خیلی زود وارد عمل شد تا كار نیمه تمامش برای ساختن 'پرسپولیس رویایی' را با انتخاب یك سرمربی بزرگ و موفق به پایان برساند.
برونو متسو نخستین گزینه پرسپولیس بود كه هفته گذشته به تهران آمدوعلاوه برمذاكره با مسئولان باشگاه پرسپولیس از مجموعه ورزشی درفشی فر هم بازدید كرد و به نظر می رسید مربی جدید پرسپولیس خواهد بود.
پرسپولیسی ها برای ثبت قرارداد با متسو نیاز به لغو قرارداد دنیزلی داشتند، بنابراین، مربی فرانسوی از ایران خارج شد تا پس از قطعی شدن فسخ قرارداد مربی ترك به توافق نهایی برسد.
علاوه برمتسو، مانوئل خوزه پرتغالی و گابریل كالدرون آرژانتینی دیگر گزینه های باشگاه پرسپولیس برای هدایت این تیم بودند و شب گذشته نام ژرارد هولیه مربی فرانسوی اسبق لیورپول هم به عنوان نفر چهارم این فهرست معرفی شد.
البته با توجه به بیماری هولیه كه باعث شد سال گذشته از مربیگری آستون ویلا كنار برود و همین طور قرارداد با شركت ردبول برای مدیریت فنی تیم های فوتبال این شركت، بعید به نظر می رسد كه این مربی فرانسوی امكانی برای حضور بر روی نیمكت سرخپوشان داشته باشد.
روز گذشته رویانیان برای كتبی كردن لغو قرارداد دنیزلی به تركیه سفر كرده بود اما خبرهایی از مذاكره او با چهار یا پنج مربی خارجی در استانبول رسیده است. مربیانی كه نام آنها مشخص نیست.
رویانیان روزشنبه وعده داده بود كه تا روز دوشنبه مربی جدید پرسپولیس معرفی می شود، موعدی كه امروزبه پایان می رسد و حالا همه منتظر شندیدن نام كسی هستند كه قرار است این تیم پرستاره را هدایت كند.
حضور ستاره های فوتبال ایران در پرسپولیس توقعات را از این تیم برای رسیدن به قهرمانی بالا برده است، اما در فاصله 25 روز مانده تا آغاز دوازدهمین دوره لیگ برتر، هنوز تكلیف سرمربی سرخپوشان مشخص نشده است و اگر رویانیان بیش از این فرصت را از دست بدهد ممكن است تمام زحماتش برای تحقق 'پرسپولیس رویایی' به باد رود.
-
چیذری: پرسپولیس یک مجموعه سیستماتیک است.
پرسپولیس این روزها حساس ترین دوران آماده سازی فصل جدید را پیش رو دارد. در همین راستا فرهاد چیذری تمرینات بدنسازی سرخپوشان را هدایت می کند.
خوشحالم که حضورم در فوتبال با پرسپولیس و یک مجموعه حرفه ای و سیستماتیک است. چند ماه قبل جلسه ای با سردار رویانیان داشتم، آن زمان صحبت از حضور در پرسپولیس نبود. خیلی خوشم آمد که آنقدر پیگیر هستند و سیستماتیک جلو می روند.
درباره همه جزئیات سوال کردند. همان زمان با خودم گفتم بی دلیل نیست که ایشان یک مدیر موفق است و حتما در فوتبال هم موفق می شود. مدت ها از این مساله گذشته که چند روز قبل تماسی داشتم و سردار گفتند که کارم را با پرسپولیس شروع کنم. برایم جالب است که در ورزش و فوتبال می بینم که اینطور حساب شده عمل می شود. با یک گروه درجه یک کار می کنیم در حال حاضر ما یک کار تیمی کامل را شروع کرده ایم. آقای عاشوری روزانه بر تمام مسائل نظارت دارند و شرایط را کاملا مهیا کرده اند. شخصا با آقای دکتر فرهاد فرید در تماس هستم. در داخل تیم هم با دکتر چشمه سری در هماهنگی کامل هستیم او واقعا زحمتکش، پیگیر و پر انرژی است. همه چیز از استراحت تا نوشیدنی و غذای بازیکنان تحت نظر است. بخش پشتیبانی و اجرایی باشگاه، کلیه نیازهایمان را برآورده می کنند و هر امکاناتی بخواهیم در اختیار است. تحت مدیریت سردار رویانیان واقعا یک گروه درجه یک تشکیل شده است و اشتیاق به کار عجیبی وجود دارد.
بچه ها همین طور همت کنند، وقت کم نمی آوری.این روزها یکی از نگرانی هایی که می شنوم مطرح می شود، این است که آیا زمان کافی برای آماده سازی تیم وجود دارد؟ من شخصا ترجیح می دادم این زمان بیشتر بود، چون ملی پوشان طی دیروز و امروز به جمع ما ملحق شدند. الان توقعات از تیم خیلی بالا رفته است، هواداران هم در اسرع وقت نتیجه می خواهند. یعنی پرسپولیس باید در همین سه، چهار بازی اول نتیجه بگیرد. به این ترتیب ما باید در شروع لیگ دوازدهم تیم را به شرایطی رسانده باشیم که ریکاوری را تمام کرده و به اصطلاح بدن ها کاملا رها شده باشد، خیلی از تیم های دیگر شاید چنین ضرورتی نداشته باشند. از سوی دیگر ما در حالی باید به این مرحله برسیم که این تیم برای یک فصل طولانی و فرسایشی آماده شده باشد.
البته در حال حاضر نکته ای که در من اطمینان خاطر ایجاد می کند این است که انگیزه زیادی در تیم می بینم. بچه ها در این زمان کوتاه سریعتر از تصور من پیشرفت کردند. این نشان می دهد که اگر دل به کار بدهند، این زمان کافی است.
با شروع لیگ، کار من تازه شروع خواهد شد
در بدنسازی این یک اصل است که آماده کردن یک تیم آسانتر ولی آماده نگه داشتن آن سخت تر است. آماده نگه داشتن تیم در طول سال یک برنامه حاشیه ای نیست، بطن کار است. بازیکنی که آماده نباشد، خوب ندود، خوب فکر نکند و عصب و عضله اش هماهنگ نباشد هیچیک از برنامه های تکنیکی و تاکتیکی را درست اجرا نمی کند.
من هر روز و هر هفته زمان لازم دارم تا کارهای بدنی انجام شود، وقتی بازی ها فشرده می شود و گاه هر چهار روز یکبار باید بازی انجام شود، نه تنها نباید گفت فرصتی برای بدنسازی نیست، بلکه این بحث به تخصصی ترین حالت باید اجرا شود.
کار بدنساز این نیست که فقط بدن ها را تحت فشار بگذارد. این فشار باید هدفمند باشد. البته من همیشه سعی می کنم در تمرین تنوع بدهم. اینکه شما به بازیکن بگویید 45 دقیقه دور زمین بدود فایده ای ندارد. چون آنها کلک می زنند و در هماهنگی با هم طوری می دوند که انرژی را تقسیم کنند و فشار لازم را نیاورند اما می شود بازیکنان را 12 کیلومتر دواند بدون آنکه با یک برنامه کسل کننده روبرو شوند. بچه ها اگر همینطور که تا الان جلو آمده اند پیش بروند، مطمئن باشند که پشیمان نمی شوند.
آنچه در این چند روز انجام دادیم، در واقع دستگرمی بود. من هنوز دستهایم را از جیبم بیرون نیاورده ام. بطور قطع در روزهای آینده فشار بدنسازی به مراتب سنگین تر خواهد بود اما همینطور که جلو می رویم آستانه تحمل و استقامت بازیکنان هم بالا می رود. البته از همینجا هم به بازیکنان می گویم که همه چیز به اراده و خواست خود آنها بستگی دارد. آنها اگر بخواهند و همکاری کنند موفق خواهیم شد که خدا را شکر این خصوصیت را در آنها می بینم. ارتفاع تهران خوب استبرای بدنسازی روش ها و استانداردهای متفاوتی وجود دارد. شاید بعضی تیم را به سطح دریا ببرند یا بعضی ارتفاع را ترجیح بدهند. به نظر من ارتفاع تهران و همین مجموعه درفشی فر مناسب است. ما یکسری تمرینات داریم که حالا در ادامه سراغ آنها می رویم. این تمرینات به عنوان مثال با افزایش مداوم نیاز بدن به اکسیژن همان تاثیر را می گذارد که بودن در ارتفاع باعث می شود. در برنامه ما تمرین در همین تهران و در نهایت یک اردوی اروپایی کفایت می کند.
-
حسینی: برای قهرمانی بازی در تهران یا آبادان فرقی ندارد/ امیدوارم هواداران را ببخشند.
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برای تیمی که میخواهد قهرمان شود فرقی ندارد در تهران یا آبادان بازی کند.
سید جلال حسینی گفت: با پتانسیلی که داریم در چند روز اخیر تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم. پرسپولیس بدنساز بسیار خوبی دارد و با تدابیر عاشوری بچهها خودشان را آماده میکنند تا لیگ شروع شود.
در کل وضعیت تیم را شاداب، مطلوب و بسیار خوب میبینیم.وی در خصوص اولین بازی پرسپولیس در لیگ برتر برابر نفت در آبادان عنوان کرد: با توجه به سابقه بازیکنان پرسپولیس خیلی از نفرات ما تجربه بازی در آبادان را دارند. درست است که شرایط در آبادان در اواخر تیر خاص است اما تیمی که میخواهد قهرمان شود فرقی ندارد در اولین بازی در تهران بازی کند یا آبادان.
حسینی در خصوص ناراحتی هواداران ملوان مبنی بر اینکه او برای ادامه فوتبالش به انزلی نرفته، گفت: فوتبال همین است و امسال تصمیم گرفتم بازی در پرسپولیس را تجربه کنم اما به هواداران ملوان قول میدهم در صورت مهیا بودن شرایط در بهترین شرایط به ملوان خواهم رفت و به این تیم خدمت میکنم.
مدافع پرسپولیس در خصوص محرومیت هواداران این تیم در دو بازی اول لیگ آینده به دلیل حکم کمیته استیناف درباره اتفاقات رخ داده در بازی فصل گذشته با داماش خاطرنشان کرد: از رویانیان میخواهم در این باره رایزنی انجام دهد تا هواداران بخشیده شوند. فدراسیون تصمیمی گرفته که ما بازیکنان نمیتوانیم درباره آن اظهارنظر کنیم. امیدوارم در بازی اولمان در تهران هواداران را در کنارمان داشته باشیم و آنها با تشویقهایشان ما را دلگرم کنند. همه میدانند هواداران پرسپولیس در ایران و آسیا مثال زدنی و همیشه برای فوتبال ایران یک نعمت هستند.
-
مانوئل خوزه امشب وارد تهران می شود.
مانوئل خوزه گزینه سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس برای مذاكره با مسئولان این باشگاه امشب (دوشنبه) وارد تهران می شود.
پیش از این قرار بود مانوئل خوزه دیشب به تهران بیاید اما به دلیل اینكه مدیرعامل پرسپولیس به تركیه سفر كرده است و امشب به ایران باز می گردد، سفر خوزه هم 24 ساعت به تعویق افتاد.
محمد رویانیان كه برای نهایی كردن لغو قرارداد مصطفی دنیزلی به تركیه سفر كرده در این كشور مذاكراتی با چند مربی خارجی از جمله ژرار هولیه انجام داده است.
هفته گذشته برونو متسو به ایران آمد و علاوه بر مذاكره با مسئولان باشگاه پرسپولیس، از مجموعه ورزشی درفشی فر هم بازدید كرد.رویانیان روز شنبه وعده داده بود كه تا دوشنبه (امروز) مربی جدید پرسپولیس معرفی می شود.
-
رضایی: امیدوارم مربیای در حد و اندازه پرسپولیس بیاید/ قول قهرمانی نمیدهم.
مهاجم پرسپولیس گفت: تمام تلاشمان را برای کسب بهترین نتایج انجام میدهیم اما قول قهرمانی نمیدهم.
غلامرضا رضایی که روز گذشته برای اولین بار در فصل جدید در تمرین پرسپولیس حضور یافته بود گفت: آنطور که از همبازیهایم شنیدهام در یک هفته گذشته بازیکنان بدنسازی بسیار خوبی پشت سر گذاشتند.
من هم بعد از تعطیلاتی که برایمان در نظر گرفته شده بود، در خدمت پرسپولیس هستم.
وی افزود: اینکه میگویند تیم ما کهکشانی و فوق کهکشانی است را قبول ندارم. به نظر من پرسپولیس یک تیم خوب است و فقط باید بیشتر کار کنیم تا به هماهنگی برسیم. در حال حاضر بازیکنان جدید زیادی به ما اضافه شدند و زمان میبرد این بازیکنان کنار همدیگر قرار گیرند.
رضایی در خصوص بازی مقابل صنعت نفت آبادان در اولین هفته لیگ برتر اظهار داشت: در اولین قدم کار سختی در پیش داریم اما باید قبول کنیم باید با همه تیمها بازی کنیم حال میخواهد روز اول باشد یا روز آخر. باید از روز اول همه بازیها را جدی بگیریم چون همه حریفان ما سرسخت هستند و روی پرسپولیس حساب دیگری باز کردهاند.
مهاجم پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که با آمدن بازیکنان جدید کار برای حضورت در ترکیب پرسپولیس سخت نشده، گفت: من مشکلی ندارم و عادت به رقابت دارم؛ رقابتی سالم که به نفع تیم باشد.
رضایی در خصوص پوشیدن شماره 10 پرسپولیس و اینکه انصاریفرد هم این شماره را میخواست تصریح کرد: مگر قرار بود شماره 10 را نپوشم؟ مشکلی از این بابت با هیچ کس نداشتم.وی در پاسخ به این سؤال که آیا قول قهرمانی میدهد یا خیر عنوان کرد: کارمان بسیار سخت است و تمام تلاش خود را میکنیم تا به هدفمان برسیم. قول قهرمانی نمیدهیم ولی مطمئن باشید بهترین بازیهایمان را به نمایش میگذاریم. فقط امیدوارم هر چه سریعتر مربیای که در حد و اندازه پرسپولیس است انتخاب شود و با توجه به زمان کمی که داریم کار خود را در پرسپولیس شروع کنیم.
-
ماهینی: پرسپولیس از حق طبیعی خودش استفاده کرد.
حسین ماهینی گفت: تلاش برای تقویت تیم، حق هر باشگاهی است و پرسپولیس هم از حق خودش استفاده کرده است.
مدافع راست پرسپولیس که در تمرینات سرخپوشان حضور پیدا کرد ضمن بیان مطلب فوق گفت: من کسی نیستم که بخواهم وارد حاشیه ها بشوم اما فکر می کنم استفاده یک باشگاه از حقش نباید باعث این همه حرف و حدیث شود.
به هر حال این مسائل همیشه وجود دارد و ما تلاش می کنیم که با ساختن یک تیم خوب، باشگاه و هواداران را به آنچه می خواهند برسانیم.
وی ادامه می دهد: نیاز به گفتن نیست که پرسپولیس بهترین خریدها را انجام داده است اما این تازه شروع راه است و اینطور نیست که همیشه بهترین بازیکنان را داشته باشید و قهرمان بشوید چون باید زحمت زیادی بکشیم.
ماهیني در پایان گفت: با توجه به تغییرات در پرسپولیس و اینکه مربی جدیدی خواهد آمد، برای تبدیل شدن به تیمی که همه انتظار دارند، نیاز به زمان است تا تیم خوبی را بسازیم.
-
اشک های دنیزلی پس از خواندن کامنت های هواداران/ یک روز بر می گردم.
مصطفی دنیزلی دوست نداشت به این شکل از پرسپولیس جدا شود و خودش را به هواداران این تیم بدهکار می داند.
مصطفی دنیزلی در آخرین ملاقات با محمد رویانیان که کتبی شدن فسخ قراردادش با پرسپولیس منجر شد گفت: «امیدوارم یک روز بدون دغدغه برگردم و بدهی ام را به هواداران پرسپولیس پرداخت کنم.»
او که طی روزهای گذشته کامنت های هواداران پرسپولیس را پای اخباری که از او منتشر کردیم خوانده بود و سری هم به سایت های اجتماعی زده بود، بعد از خواندن کامنت های پراحساس هواداران به گفته نزدیکانش نتوانست جلوی اشک های خود را بگیرد.دنیزلی که به خاطر مشکلات شخصی از جمله بیمار همسر و پدر همسرش نتوانست یکسال باقی مانده از قراردادش را در پرسپولیس بماند، ابراز امیدواری کرده یک روز بتواند به این تیم برگردد و بی دغدغه برای پرسپولیس کار کند.