پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
اقا من سه گانرو گرفتم ایشالا شما هم بگیرید:toop: فشار زیادی رو تیم بود ولی شکر خدا همه بچه ها خوب کار کردن :nishkhand:
یه مدافع با قدرت 30 هم داشتم سی شالش بود بهترین بازیکنم تو فینال جام باشگاها شد تیممو متحول کرده بود! ولی فروختمش دلم براش تنگ میشه:aaaa:
نقل قول:
اقا من سه گانرو گرفتم ایشالا شما هم بگیرید:toop: فشار زیادی رو تیم بود ولی شکر خدا همه بچه ها خوب کار کردن:nishkhand:
منم صفر گانه رو گرفتم!:nishkhand::nishkhand::nishkhand:enteza r::
------------------------------
کی میتونه بگه رتبه من تو جدول الان چنده؟ :|
نقل قول:
منم صفر گانه رو گرفتم!:nishkhand::nishkhand::nishkhand:enteza r::
------------------------------
کی میتونه بگه رتبه من تو جدول الان چنده؟ :|
ایشالا فصل بعد جبران کنی :flowerysmile:
من نمیدونم شما چرا اینقدر تلاش میکنین تا توکن بگیرین.
من قبلانا که تازه کار بودم نمیدونستم چطور از توکن استفاده کنم توکن کم میاوردم.
ولی الان خیلی راحت استفاده میکنم.الان 13 تا توکن دارم خودشم راحت بازیکن میخرم.
سه روز پیش هم دو تا بازیکن خریدم هم دوبار ساعت بازیمو هرکدوم با دوتا توکن تغییر دادم.
الان به من هر روز یدونه توکن میده و کمبود توکن اصلا ندارم.
سلام چطورید بچه ها!؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جام حذفی رو 6-0 باختم لیگ چمپیگن هم فینال رو 1-0 بردم لیگ هم هنوز مشخص نمی کنه...
om::[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرل این اشغال جام رو بهم نداد
نقل قول:
اقا من سه گانرو گرفتم ایشالا شما هم بگیرید:toop: فشار زیادی رو تیم بود ولی شکر خدا همه بچه ها خوب کار کردن :nishkhand:
یه مدافع با قدرت 30 هم داشتم سی شالش بود بهترین بازیکنم تو فینال جام باشگاها شد تیممو متحول کرده بود! ولی فروختمش دلم براش تنگ میشه:aaaa:
آقا من دنبال بازی دوستانه هستم و اگر تو فیسبوک هستی لطفا آی دیت رو بهم بگو تا باهم دوست شیم و بتونم من با یکی از بازیکنهای قوی مثل تو بازی دوستانه داشته باشم
این فصل هیچ جامی رو نبردم!
چمپیونزلیگ که تو مراحل حذفی حذف شدم!
تو لیگ هم که قهرمانمون همه بازیکنهاش حتی ذخیره هاش هم اسکات بودن و الان دیگه 7 ستاره شدن بازیکناش!
جام حذفی رو هم که تو فینال باختم!
امیدوارم که تو لیگ بعدی جبران کنم
راستی یک راه خوب برای پول درآوردن هم دلالیه بازیکنه!!!
آقا تو زمانهای کم ترافیک بازیکن میشه خرید و بعد تو زمانهای پرترافیک به بالاترین قیمت میشه فروختشون! البته دبگه کمی توکن لازم داره اما زیادم بد نیست!
دو فصل بدون شکست
فصل قبل
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این فصل
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه خیلی بعیده که فصل بعد هم نبازم.احتمالا تو یه گروه میندازم که کلا همه تیما ستاره دار باشن
بچه ها میشه یکم درباره اسپانسر های توکن توضیح بدین اینکه اولی بهتره یا دومی ؟؟؟؟
نقل قول:
بچه ها میشه یکم درباره اسپانسر های توکن توضیح بدین اینکه اولی بهتره یا دومی ؟؟؟؟
به نظر من که دومی از اولی بهتره. چون اولی موقع بستن قرارداد 1 توکن و روزانه هم 1 توکن بهتون میده چه وارد بازی بشین چه نشین
اما دومی علاوه بر اینکه موقع قرارداد بستن 1 توکن بهتون میده اگه 4 روز پشت سر هم وارد بشین و توکن بگیرین روز چهارم 2 تا توکن میده بهتون که به صرفه تر هستش
البته اگه مطمئن باشین که اکثر بازی هاتونو میبرین اسپانسر سومی هم میتونه کمکتون کنه
نقل قول:
به نظر من که دومی از اولی بهتره. چون اولی موقع بستن قرارداد 1 توکن و روزانه هم 1 توکن بهتون میده چه وارد بازی بشین چه نشین
اما دومی علاوه بر اینکه موقع قرارداد بستن 1 توکن بهتون میده اگه 4 روز پشت سر هم وارد بشین و توکن بگیرین روز چهارم 2 تا توکن میده بهتون که به صرفه تر هستش
البته اگه مطمئن باشین که اکثر بازی هاتونو میبرین اسپانسر سومی هم میتونه کمکتون کنه
سلام داش علی من دوم رو انتخاب می کنم تا الانم که هر روز وارد بازی شدم اما همیشه همون 1 توکن رو روزانه میده و فرقی نمی کنه اقا یه سوال الان لول 3 یا 4 اون اسپانسر هاشون چجوری توکن میدن!؟:nishkhand:
و یه سوال دیگه من تو چمپیگن نفر اول شدم و فینال رو بردم چرا جام رو بهم نمیده!؟
:aaaaaa:
و یه سوال دیگه یه قسمتی در جایی که توکن رایگان میده هست که فیلم تماشا می کنی که بهت توکن بده من اندازه 100 امتیازش تماشا کردم اما بهم هیچی نداد الان 100 دوباره 0 شده... چکارش کنم!؟:sigarii:
بعد اگر تو جام قهرمانان 4 رم بشم صعود نمی کنم لول بالاتر!؟om::
تو چمپیگن قهرمان بشی چی تو اونجا هم صعود نمی کنی!؟om::
دادا سوالارو گذاشته بودم زیاد بشه یوهو بپرسم که یوهو پستم رو پاک نکنیom::
:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowery smile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::f lowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysm ile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile:
به امیــــــد پـــــــیروزی و موفقیت روز افزون ایرانی ها
:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowery smile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::f lowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysm ile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile: