درود من تو کریر مود تیم با تیم رئال مادرید هر کاری میکنم نمیتونم فالکائو ربخرم حتی تا 80 میلیون بعلاوه بنزما رو هم پیشنهاد دادم
میخاستم بدونم چه جوری میشه بازیکنهایی رو که خریدنشون سخت هستش رو بخرم و راهی وجود داره که موجودی پول باشگاه بیشتر بشه ؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
درود من تو کریر مود تیم با تیم رئال مادرید هر کاری میکنم نمیتونم فالکائو ربخرم حتی تا 80 میلیون بعلاوه بنزما رو هم پیشنهاد دادم
میخاستم بدونم چه جوری میشه بازیکنهایی رو که خریدنشون سخت هستش رو بخرم و راهی وجود داره که موجودی پول باشگاه بیشتر بشه ؟؟
قوچان نژاد چرا هر پیشنهادی بهش میدم قبول نمیکنه :|
بهش میگم حقوقت 2 میلیون دلار هم نمیاد :|
اگه بتونی اون متنی رو که تو ایمیلش واست میفرسته بخونی متوجه میشی که دلیلش چیه که نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo]-[amaD [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام.حتما دلیلی داره.دلیلشو بگو ببینم میشه کاری کرد یا نه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasg4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره مثلا با استفاده از برنامه های افزایش پول میشه پول رو زیاد کرد
تو ایمیلش اینو نوشته:نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من important 1st هم میزنم ولی بازم قبول نمیکنه :|
اقا یکی لطف کنه نرم افزار عکس گرفتن و فیلم گرفتن رو برام اپلود کنه بده
تو این حالت مجبوری crucial رو پیشنهاد بدی تا قبول کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo]-[amaD [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کسی نمیدونه واسه چیه ؟نقل قول:
من بازیکن زیر 20 سال هم 4-5 تا دارم
بخش آکادمی تیم شماست که کسی رو هنوز استخدام نکردیدنقل قول:
چجوری باید استخدام کرد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به چه دردی میخوره؟