-
مصاحبه على حمودى
حمودى: برخى اتفاقات در تبريز برنامه ريزى شده بود
على حمودى مدافع تيم استقلال گفت:تا به امروز در هيچ شبكه اجتماعى عضو نشده ام.وى درباره اتفاقات رخ داده در حاشيه بازى استقلال مقابل تراكتور سازى اظهار داشت:اين بازى روز خوب ما نبود و باختيم.داورى مشكل داشت. در چند صحنه تصميمات مظفرى زاده اشتباه بود.البته فايده اى ندارد چون ديگر امتيازات برنمى گردد.از حالا به بازى نفت فكر مى كنيم تا سه امتياز را بگيريم.او درباره بى احترامى برخى تماشاگران به آرش برهانى عنوان كرد:متاسفانه از قبل از آغاز بازى تا پس از بازى بى احترامى مى كردند.به نظرم اين اتفاقات برنامه ريزى شده بود.بازيكن خانواده اش را از سر راه نياورده است كه اينگونه به آنها بى احترامى شود. حمودى درباره زمان رفتن خود به آلمان براى حضور در تمرين تيم هانوفر گفت:در انتظار نيم فصل هستم تا به آلمان بروم.با فتح الله زاده در اين باره صحبت كردم و در نيم فصل اين اتفاق رخ مى دهد.
-
مصاحبه ميرشاد ماجدى
ميداودى پرخاشگرى نكرد
ماجدى:سعى مى كنيم جانواريو را براى ديدار با نفت به تهران بياوريم
سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با مدير برنامه هاى جانواريو صحبت كرده ايم و به او گفتيم كه تمام مشكلات فابيو را حل مى كنيم.
او درباره آخرين وضعيت آبى پوشان پايتخت گفت: از ديروز آقاى قلعه نويى به تمرينات استقلال اضافه شدند و همين مساله مى تواند از نظر انگيزشى روى افكار و روحيات بازيكنان تاثير به سزايى بگذارد. با اين كه قلعه نويى هنوز پايش به طور كامل خوب نشده و به دستور پزشكان بايد استراحت مى كرد اما به خاطر عشق به استقلال و هواداران در تمرين حاضر شد و از اين بابت خوشحال هستيم. قلعه نويى با بازيكنان صحبت هايى را انجام داد و به آنها گفت شكست مقابل تراكتورسازى تبريز را فراموش كنند و فقط به بازى با نفت تهران توجه داشته باشند.وى ادامه داد: بازى با نفت مثل همه ديدارها سخت است و در واقع هر مسابقه اى براى استقلال حكم يك فينال را دارد. نفت براى گرفتن امتياز به مصاف ما مى آيد و مى خواهيم با حمايت هواداران خود به پيروزى برسيم تا باخت برابر تراكتور را جبران كنيم.ماجدى درباره اين كه در برنامه نود و توسط مسعود مرادى عنوان شد كه گل دوم تراكتور آفسايد بوده و نصرتى هم بايد اخراج مى شد، نيز گفت: بالاخره خوب شد كه همه ديدند كه حق با استقلال بوده است، اما از اين اتفاقات در فوتبال رخ مى دهد و با فراموش كردن آن بازى فقط به موفقيت استقلال در ديدارهاى آينده مى انديشيم.سرپرست استقلال درباره آخرين وضعيت فابيو جانواريو نيز اظهار داشت: با مدير برنامه هاى جانواريو صحبت كرده ايم و به او گفتيم كه تمام مشكلات فابيو را حل مى كنيم. جانواريو مى خواهد خانواده اش را از برزيل به تهران بياورد و به همين خاطر يك خانه مستقل مى خواهد. ما به مدير برنامه هاى او گفتيم كه اجاره خانه از مبلغ قرارداد او كسر مى شود و پول فابيو را نيز پرداخت خواهيم كرد. سعى مى كنيم او را قبل از بازى با نفت به تهران برگردانيم اما اگر نشد بعد از اين بازى به جمع ما ملحق خواهد شد. اين را هم بگويم جانواريو پيش از اين در هتل آپارتمان شيك زندگى مى كرد ولى درخواست يك خانه مستقل را داده و اين را هم بگويم كه استقلال خانه جانواريو است و هواداران علاقه زيادى به او دارند.ماجدى در مورد رودريگو توزى هم خاطرنشان كرد: توسى روز شانزدهم مهر قرار بود به تهران بيايد اما اين كار را نكرد و مشكلات مالى اش را مطرح كرد. اين بازيكن نسبت به قراردادش بى تفاوت بوده و به مدير برنامه هايش نيز اعلام كرديم. توسى را در اختيار كميته انضباطى باشگاه قرار داديم و بايد برگردد و تكليف او نيز مشخص مى شود.وى درباره ناراحتى ميلاد ميداودى از تعويضش در بازى با تراكتور و اين كه گفته مى شود، نيم فصل از استقلال جدا خواهد شد، نيز اظهار داشت: قطعا اين هيچ بازيكنى تا نيم فصل از استقلال جدا نمى شود و همين قضيه در مورد ميلاد نيز صدق مى كند. مطمئنا هيچ بازيكنى دوست ندارد نيمكت نشين باشد و يا كم بازى كند اما اين مساله را زياد بزرگ كردند كه فكر نمى كنم چندان جالب باشد. ميداودى بعد از تعويض در بازى با تراكتور پرخاشگرى نكرد و با سعه صدر روى نيمكت نشست.سرپرست استقلال در مورد وضعيت جى لويد ساموئل هم افزود: ساموئل بازيكن حرفه اى است و در بازى هاى اخير بيشتر از سوى كادر فنى به بازى گرفته شده است. كادر فنى در حال حاضر به ساموئل نياز دارد اما در نيم فصل آخرين وضعيت او هم معلوم خواهد شد.ماجدى در خاتمه گفت: خوشبختانه قسمتى از مسايل مالى بازيكنان حل شده و به آنژها وجه نقد پرداخت شده تا دغدغه اى نداشته باشند.
-
مصاحبه جواد نکونام
نکونام: اذیت شوم، میروم
من ثابت شدهام!
خبرگزاری فارس: هافبک استقلال گفت: هم اکنون پیشنهاد دارم و اگر زیاد اذیت شوم، میروم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، جواد نکونام درباره مسائل مختلف به اظهار نظر پرداخته که متن این پرسش و پاسخ در زیر آمده است:
یک هفته از آن شب رویایی بازی ایران_کره جنوبی گذشت. این یک هفته خوب بود؟
اتفاق خوبی افتاد. شب خوب و خاطره انگیزی بود اما فرصت زیادی برای جشن گرفتن نداشتیم. تمریناتم با استقلال را پیگیری کردم و سعی داشتم مصدومیتم برطرف شود.
شب بعد از بازی کره راحت خوابیدی؟ فشارها پس از آن گل کم شده بود. اینطور فکر نمی کنی؟
من چیزی برای ثابت کردن ندارم چون ثابت شده ام. خدا به من عزت داده است و همه چیز را به من عطا فرمود. به دنبال این نیستم که چیزی را ثابت یا موضوعی را دیکته کنم.
نزدیک به 4 ماه از بازگشتت به فوتبال ایران و پوشیدن پیراهن استقلال گذشت.
اتفاق خوبی افتاد و از این مساله خوشحالم. از قبل می خواستم پیراهن استقلال را برتن کنم.
قبل از اینکه به ایران بیایی، به طور حتم تصوراتی در ذهن خودت داشتی. چه میزان این تصورات به واقعیت پیوست؟
خیلی کم.
از چه نظر؟
از هر نظر.
اگر از این مسائل اطلاع داشتی برمی گشتی؟
بله، دوست داشتم دوباره در ایران بازی کنم. همین حالا هم پیشنهاد دارم و اگر زیاد اذیت شوم می روم.
کار با امیر قلعه نویی چطور است؟
کار با قلعه نویی برای من افتخار است. قبل از اینکه به اسپانیا بروم هم با او صحبت کردم و قرار بود استقلالی شوم اما راهی اسپانیا شدم و این اتفاق خوبی برای من بود. خود قلعه نویی هم به آن مقطع گفت برو و با حضورم در لالیگا موافق بود.
کاپیتانی برای خیلی ها از اهمیت بالایی برخوردار بود اما تو وقتی دیدی بازیکن دیگری این بازوبند را خواهد بست، هرگز عکس العمل منفی نشان ندادی.
من برای کاپیتانی به استقلال نیامدم. هر بازیکنی که یک روز زودتر از من به استقلال آمده باشد برایم قابل احترام است. خدا را شکر نشان دادم به دنبال بازوبند نیستم و قهرمانی می خواهم.
رسیدن به این هدف سخت نیست؟
خیلی سخت است. بازی ها سخت هستند و لیگ فشرده برگزار می شود. به دلیل اردوهای تیم ملی هم ملی پوشان از استقلال جدا می شوند اما در نهایت هدف همه ما قهرمانی با استقلال در لیگ دوازدهم است.
به نظر خودت در این هفته ها جواد لالیگایی بودی؟
هفته های اول که بازی نکردم اما بعدا همان بازیکنی بودم که برای اوساسونا بازی می کرد. فقط درک فوتبالی آنها با ما فرق دارد و به همین دلیل است آنها لالیگا دارند و ما نداریم.
فکر می کنی انتقادات از روی غرض ورزی هستند؟
برایم مهم نیست. خودم می خواهم از فوتبال لذت ببرم که این اتفاق افتاده است.
اولین دربی تهران را تجربه کردی. از آن روز صحبت کن.
برای من عادی بود. آن روز فقط رنگ استادیوم که آبی و قرمز بود زیبا بود.
با ال کلاسیکو قابل مقایسه بود؟
(می خندد) اصلا نمی شود در این باره صحبت کرد.
در اسپانیا رابطه ات با مطبوعات چطور بود؟
من قبل از اینکه به اسپانیا بروم هم زیاد اهل مصاحبه نبودم. مصاحبه باید طبیعی و به اندازه باشد. در اسپانیا هم مقطعی در این باره دچار مشکل شدم اما منطقی صحبت کردیم و برطرف شد.
از حواشی فوتبال ایران بگو.
متاسفانه اتفاقاتی منعکس می شوند که واقعیت ندارند. برخی هر چه شب خواب می بینند فردا می نویسند. البته این برای مردم جذاب است و حواشی را دنبال می کنند. به هر حال این شیرینی فوتبال است. تفکرات اینجا با اروپا فرق دارد. اگر اینگونه نبود ما هم مثل آنها آن شرایط استاندارد را داشتیم.
به عنوان کاپیتان تیم ملی به استقلال آمدی. این باعث شد انتظارات بالا باشد. این مساله سنگین نبود؟
برای همه آنها احترام قائل هستم و مردم را دوست دارم. به حاشیه هم بی توجه هستم و می خواهم از فوتبال لذت ببرم.
بازی با ازبکستان را چطور می بینی؟
بازی دشواری است و ما نیاز به برد داریم. برد ازبکستان جشن صعود تیم ملی به جام جهانی است.
پس از اخراج مسعود شجاعی در بازی ایران_کره و رفتنش به اسپانیا با او در تماس بودی؟
بله، اتفاقا دوشنبه شب با او صحبت کردم. مسعود بازیکن بزرگی است و آن اتفاق را فراموش کرده است. دیدید در لالیگا هم به میدان رفت.
غیبتش در بازی با ازبکستان مشکل ساز نمی شود؟
همانطور که گفتم او بازیکن بزرگی است اما تیم ملی بازیکنان بزرگی دارد و جای او را پر می کنند.
جواد نکونام که پیراهن پاس را بر تن داشت، با امروز چه تفاوتی دارد؟
خیلی تفاوت دارد. حالا بازی های زیادی برای تیم ملی انجام داده ام و کاپیتان هستم. در لالیگا بازی کرده ام و تفاوت از زمین تا آسمان است.
شخصیتی چطور؟
همان جواد هستم و نزدیکانم می دانند تغییری نکرده ام.
دوست داری فرزندت فوتبالیست شود؟
اگر بدانم بازیکن خوبی می شود این اجازه را به او می دهم. من مثل خیلی ها نیستم که بگویم فوتبال کثیف است. من فوتبال را دوست دارم.
-
مصاحبه منصور پورحيدري
بايد نفت تهران را ببريم تا به صدر جدول نزديك تر شويم
پورحيدرى: حضور نكونام به ما كمك زيادى مى كند
منصور پورحيدرى مدير فنى تيم فوتبال استقلال گفت: شرايط ما در بازى با نفت تهران نسبت به ديدار با تراكتورسازى بهتر است.او اظهار داشت: شرايط ما براى ديدار با نفت تهران نسبت به بازى با تراكتورسازى بهتر شده چرا كه در آن ديدار چند بازيكن ما و شخص امير قلعه نويى غايب بودند اما استقلال در اين ديدار كامل تر است. مهم حضور قلعه نويى است كه در تمرينات حاضر شده و اضافه شدن جواد نكونان هم به لحاظ فنى و روحى در اين بازى خانگى خيلى به ما كمك مى كند.وى افزود: نفت تهران تيم بسيار جوان، دونده و تاكتيكى است كه در اين فصل بسيار خوب كار كرده و نتايج خوبى كسب كرده است. آقاى ابراهيم زاده كارش را بلد است و بازى سختى داريم اما نياز به اين ۳ امتياز داريم و اميدوارم ببريم تا به صدر جدول نزديك تر شويم. پورحيدرى در خاتمه صحبتهايش گفت: هواداران هميشه از استقلال حمايت مى كنند چون طرفداران ما به خوبى شرايط را درك كرده اند و تيم را تشويق مى كنند تا با روحيه اى كه بچه ها از تشويق و حمايت آنها مى گيرند، اين ۳ امتياز را بگيريم و قبل از نيم فصل شرايط خوبى در جدول بدست بياوريم.
-
مصاحبه فابيو جانواريو
از قلعه نويى ممنونم
جانواريو: مشكلم حل شود به ايران باز مى گردم
فابيو جانواريو ابراز اميدوارى كرد با حل مشكلاتش به استقلال بازگردد. بازيكن تيم استقلال كه همچنان در برزيل به سر مى برد و به ايران بازنگشته، در تازه ترين مطلبى كه در صفحه فيس بوك خود نوشته دلايل انتشار مطلب قبلى خود مبنى بر خداحافظى احتمالى اش از استقلال را توضيح داده است.وى نوشته است: « از تمام دوستان ايرانى ام كه براى مطلب قبلى ام پيام گذاشتند تشكر مى كنم. مى دانم مطلب قبلى من سوالاتى را در ذهن ايجاد كرده و دوست دارم اكنون توضيحاتى در اين باره بدهم. من نمى خواستم از استقلال دور شوم اما به خاطر مشكلى كه با باشگاه داشتم در ايران حضور پيدا نكردم. اميدوارم اين مشكل به زودى حل شود. من از برزيل اخبار را پيگيرىمى كنم و اميدوارم استقلال در بازى هاى بعدى نتايج خوبى كسب كند.هميشه ممنون قلعه نويى هستم. او كسى است كه براى حل مشكلات تيم و از جمله مشكلات من تلاش مى كند. براى او احترام ويژه اى قائل هستم. قلعه نويى در كنار اينكه مربى بزرگى است يك انسان خوب هم است. اميدوارم اين نكات براى دوستانم قابل درك باشد و همه چيز حل شود و بتوانم به ايران بازگردم.»
-
مصاحبه ميلاد ميداودى
عمرانزاده: تنها کسی که پول نگرفته، من هستم
خبرگزاری فارس: مدافع استقلال گفت: تقریباً همه بازیکنان پول نقد گرفتهاند اما تنها کسی که پول نگرفته من هستم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، حنیف عمرانزاده پس از پیروزی 2 بر یک مقابل نفت تهران گفت: در نیمه اول موقعیتهای زیادی داشتیم که از دست دادیم. شاید نفتیها درست میگویند که داور بازی را به سود استقلال درآورد اما قهرمانی داور بسیار خوبی است. فوتبال است و یک روز به نفع ما و یک روز به ضرر ماست.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا مشکلات مالیتان حل شد یا خیر و اینکه گفته میشود پول نقد به بازیکنان داده شده عنوان کرد: تقریبا همه بازیکنان پول نقد گرفتهاند و نوش جانشان اما تنها کسی که پول نگرفته من هستم. از اول فصل تاکنون تنها 20 میلیون گرفتهام. یک چک هم دارم که برای اسپانسر معتبری است و امیدوارم پاس شود.
-
مصاحبه ميرشاد ماجدى
ماجدی: توزی گفت به فیفا شکایت میکنم
میداودی پشیمان میشود
خبرگزاری فارس: سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: میداودی اگر مشکلی دارد، آن را با مسئولان و کادر فنی در میان بگذارد؛ اگرنه از رفتارهای خودش پشیمان میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس میرشاد ماجدی پس از پیروزی 2 بر یک استقلال برابر نفت تهران گفت: این برد را به هواداران تبریک میگویم. 3 امتیاز خیلی مهم گرفتیم و این پیروزی ما را به بالای جدول نزدیک کرد.
وی در مورد پرداخت 140 هزار دلاری به جانواریو گفت: در جریان این مسئله نیستم که چقدر به او پول دادهاند اما میدانم وی تا دو روز دیگر به ایران میآید.
ماجدی در مورد اینکه فتحاللهزاده کجاست، عنوان کرد: او هماکنون در کربلاست و برای همه دعا میکند.
وی در مورد مشکلات مالی این باشگاه اظهار داشت: مشکل مالی نداریم و طلبها پرداخت شده است.
سرپرست استقلال درباره وضعیت توزی گفت: توزی نیامده و منتظریم فتحاللهزاده برگردد. ما میخواستیم با او کنار بیاییم اما توزی گفت به فیفا شکایت میکنم و به ایران نمیآیم در حالی که آن زمان همه بازیکنان پول نگرفته بودند. توزی باید با خودش تفاهم کند.
ماجدی در مورد اعتراضها و فریادهای میلاد میدوادی به دلیل بازی نکردن تصریح کرد: من این چیزها را ندیدم. او در رختکن هم گوشهای نشسته بود و صحبت نمیکرد. میداودی بازیکن خوبی است و اگر مشکلی دارد آن را با مسئولان باشگاه یا کادر فنی استقلال در میان بگذارد. این رفتار قشنگ نیست و خودش هم پشیمان خواهد شد.
-
مصاحبه ميلاد ميداودى
برهانی: باور کنید با دست گل نزدم
خبرگزاری فارس: مهاجم استقلال گفت گلش به نفت تهران سالم بوده است.
به گزارش خبرگزاری فارس آرش برهانی پس از پیروزی 2 بر یک برابر نفت تهران در جمع خبرنگاران گفت: قصد مصاحبه ندارم و فقط در مورد صحنه گل میگویم که توپ را با دست وارد دروازه نفت نکردم. باور کنید با دست گل نزدم.
وی در مورد اینکه اکبرپور گفته تو با دست گل زدی گفت: او شوخی میکند.
-
مصاحبه هاشم بيك زاده
بیکزاده: دلیلی برای اعتراض نفتیها به داوری وجود ندارد
خبرگزاری فارس: هافبک استقلال تاکید کرد دلیلی وجود ندارد که بازیکنان نفت تهران به داوری اعتراض داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری فارس، هاشم بیکزاده پس از برتری 2 بر یک مقابل نفت تهران گفت: پس از باخت برابر تراکتورسازی یکدل شده بودیم که این بازی را ببریم. با یک بازی کمتر در رده دوم حضور داریم و با پیروزی مقابل گهر میتوانیم به صدر برسیم.
وی در پاسخ به این سؤال که نفتیها به داوری معترض بودند عنوان کرد: چرا باید معترض باشند؟ دلیلی برای این کار وجود ندارد. مقابل تراکتورسازی به ضررمان سوت زدند اما معترض نشدیم. در این بازی وقتی بازیکن حریف به داور فحش میدهد، باید چه کار کند؟ نمیتواند او را نگاه کند و باید او را اخراج کند. سوشا مکانی عادتش این است که پس از هر مشکل میخواهد حاشیه سازی و جنجال کند.
هافبک استقلال در پاسخ به این سؤال که آیا پس از بازی در رختکن میداودی اعتراض کرد یا خیر، گفت: میداودی حرفی نزد و میخواهند او را به حاشیه ببرند. این سرمربی تیم است که تصمیم میگیرد چه کسی بازی کند. طبیعتا هم به این شکل است که هر بازیکنی که بازی نمیکند ناراحت میشود.
بیکزاده در مورد حل مشکلات مالی تصریح کرد: مشکلات ما برطرف شده است. با اینکه وزارت ورزش پول نداده اما فتحاللهزاده این مشکل را تا حدودی برطرف کرد. من هم طبق توافقی که داشتیم تا حدودی از قراردادم را گرفتهام.
-
مصاحبه جواد نکونام
نکونام: نظر کریم باقری برای خودش محترم است
خبرگزاری فارس: جواد نکونام درباره اینکه باقری گفته او افت کرده، گفت: او نظرش را گفته و برای خودش هم قابل احترام است.
به گزارش خبرگزاری فارس، جواد نکونام پس از پیروزی 2 بر یک استقلال برابر نفت تهران گفت: حریف تیم جوان و دوندهای بود. در نیمه اول خوب نبودیم اما در نیمه دوم تیم برتر بودیم و میتوانستیم بیشتر گل بزنیم.
وی در مورد اینکه کریم باقری گفته نکونام خودش هم میداند که افت کرده، اظهار داشت: او نظرش را گفته و برای خودش هم قابل احترام است. من کار خودم را انجام میدهم.
کاپیتان تیم ملی در مورد گلی که به کره زد و پاسخ منتقدانش را داد، گفت: همینطور است. من بازیکن حرفهای هستم و شرایط را درک میکنم. به کار خودم اعتقاد داشتم. در تیم ملی هم گل زدم و شرایط فرق کرد اما هیچکس نمیگوید تیم ملی چند گل خورده است. این نشان از کار دفاعی خوب تیم ملی و کار دفاعی من در این تیم دارد.
نکونام خاطرنشان کرد: آنهایی که فوتبال بازی کردهاند میدانند من چه میگویم. در ابتدای فصل بدنم هنوز آماده نبود اما اکنون بدنم کاملاً آماده است و با همدلی مقابل کره پیروز شدیم. امروز هم با مصدومیت و پایی که درد داشت و متورم بود مقابل نفت بازی کردم. به حرف و صحبت کسی هم کاری ندارم زیرا فوتبال من را باید مربی بپسندد.
وی در مورد اینکه برخی میگویند پولی بابت انتقالش به باشگاه استقلال به اوساسونا پرداخت نشده، گفت: توصیه میکنم آنهایی که چنین حرفی میزنند اکیپی شوند و به باشگاه اوساسونا بروند و سؤال کنند. 500 هزار یوروی من هنوز نزد باشگاه اوساسونا است و آن باشگاه پول من را به همین خاطر آزاد نمیکند آن هم در شرایط فعلی که میدانید وضعیت یورو چگونه است.