واقعا یعنی چی ؟ این تیمه رو با مادرید مقایسه میکنید اینم جوابتون هیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسسسس
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا یعنی چی ؟ این تیمه رو با مادرید مقایسه میکنید اینم جوابتون هیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسسسس
سلام و تبریک
عجب بازی زیبایی بود .گذشته از سرعت بازی و بی اشتباهی خط دفاع رئال مادرید اصلا فکر نمی کردم رئال مادرید در غیاب چند تا مهره اش مثل مارسلو و په په و مخصوصا کاسیاس بتونه انقدر هماهنگ و بی نقص بازی کنه .البته خب اینم هنر مربیه دیگه که مورینیو از همه بهتر بلده
تنها مورد ناراحت کننده بازی دیشب تعویضای آخر بازی مورینیو بود چون با اوردن کاکا و بنزما و تهاجمی تر کردن تیم خیلی راحت میشد گلهای بیشتری زد
نوشته دوستمون [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تو صفحه قبل این تاپیک خیلی جالب بود .مخصوصا بحث 4تا جایزه مسی که دیگه عالم و آدم فهمیدند ماجرا چیه
به امید پیروزی پرگل تو اولدترافورد
این بود بارسای قهرمان?!!!??!!
همه ی بچه ها عالی بودن
به نظرم یکی از شیرین ترین بردهای این چندسالمون بود
امشب دیدیم مسی هیچی نیست
منچستر آماده باش که ما داریم میایم
خیلی خوش حالم بازی شنبه هم ببریم عالی میشه
واقعا تیم افتخار برانگیر بازی کرد واقعا تیم رویایی بود و واقعا تیم چیزی رو بدست اورد که حقش بود
خیلی خوشحالم از بازی و نتیجه امیدوارم شروع هفته رویایی فوتبالی با پایانی خیلی خوب همراه باشه
برد خوبی برا رئال بود ولی نباید فک کنن که تو چمپینز لیگم همینجوری میشه . با اینکه رئال خیلی خوب بازی کردو شایسته ی این پیروزی بود ولی بارسا هم اصن خوب بازی نکرد .
این روزا منچستر خیلی آمادس پس رئال باید به مراتب بازیی بهتر از این بازیشو انجام بده تا بتونه از سد منچستر بگذره .
بازم درخشش رونالدو تو ال کلاسیکو همه نگاه ها رو به طرفش جذب کرد . واقعا زبون از وصف این بازیکن قاصره .
خوشحالیایه بازیکنای رئال و سرمربیشون پس از گل سوم هم نشون میداد چقده این برد واسشون روحیه بخشو مهمه , رئال بدجوری تحت فشاره این جور نتایج خیلی به خودشون و هواداراشون کمک میکنه .
به نظرم رئال به جای اینکه حواسشو معطوف ال کلاسیکوی برگشت کنه بهتره انرژیشو بزاره واسه بازی با یونایتدها .
ولی عجب گلی زد واران , اصن هر چقدر ببینمش سیر نمیشم gam:-
الکلاسیکو کوپا هم تمام شد و رئال سربلند بیرون آمد و با اقتدار به فینال راه پیدا کرد.
بازی واقعا زیبا بود و من واقعا لذت بردم از این بازی. کاره آقای خاص حرف نداشت و هیچ عیبی نداشت و کاملا بی نقص بود. بارسلون هیچ راهی پیدا نکرد از دفاع رئال رد بشه به جزء تک گلشون.
رئال در این بازی مثل یه دیوار آهنی بود و هر بار بارسلون حمله کرد چه هوایی چه زمینی به بن بست خورد....
همه بازیکنان عالی عمل کردند به جزء هیگواین که اصلا در جریان بازی نبود! کریم و هیگی هر دو افت شدیدی کردن امیدوارم هر چه سریع تر به شرایط نرمال برسند چون بهشون نیاز داریم.
واران. وای خدا این واقعا 19 سالشه؟ شگفت انگیزه مسی حتی یک بار هم نتونست ازش رد شه چه در این الکلاسیکو چه در الکلاسیکو قبلی و از همه مهم تر نقش بالایی در صعود داشت. در 2 الکلاسیکو 2 گل به ثمر رساند. باز هم می گم یک تنه بارسلون رو مهار کرد.ایول پسر
کریس. هم عالی بود و بهترین بازیکن زمین انتخاب شد و انصافا حقش بود.ادامه بده کریس
اوزیل. من خیلی بازی این لامسبو دوست دارم. خون سرد راحت و با استفاده از هوش و تکنیکش بازیکنان بارسلون رو جا می گذاشت و سوپر پاس میداد که در نهایت یه پاس گل به واران داد.سلطان پاس
دیماریا. بر خلاف بازی های قبلی دیماریای واقعی رو دیدیم. پاس هاش دوندگیش چه در حمله چه در دفاع فوق العاده بود.به این روندت ادامه بده آنخل جان
لوپز. در بازی های مهم قابل اعتماده و میشه به عنوان جانیشن ایکر ازش استفاده کرد. دمت گرم دیگو ممنون که کمکمان می کنی
راموس؟ بی اشتباه در دفاع. مرسی سرجیو
واران. صد و حذف بارسلون.
ژابی و خدیرا؟ بسیار عالی در امر پرس و دادن پاس های عمقی مخصوصا ژابی
آربلوا و فابیو. تقریبا بی نقض و در سطح عالی بودند. مرسی بچه ها
اسین و په په. باحال بازی کردند و 2 صحنه طنز بوجود آوردند که من خندم گرفت در کل خوب بودند. ممنون
کایخون و هیگی. هیگی ضعیف و خوزه خوب. تلاش بیشتر
مورینیو. این جملتو فراموش نمی کنم
آنقدر شکست می خورم تا راه پیروزی را بیابم و حریفو پیروزی باران کنمسره حرفت هستی همیشه. و یه خواهش حالا لیگ قهرمانان
lمنم با تاخیر این برد دلچسب وشیرین رو به همه ی هواردان رئال تبریک میگم ... وقتی گل دوم رو زدیم اشک شوق از چشمام اومد واقعا برد وصف ناشدنی بود
حالا با صعود به فینال کوپا دل ری تقریبا میشه میگفت فاتح کوپا هستیم و دومین جام این فصلمونو میتونیم جشن بگیرم
مورینیو به همه ثابت کرد برترین مربی جهانه اون با این برد شیرین جای خودش رو تثبیت کرد و امیدوارم که سال اینده هم در رئال بمونه البته اگه چمپیونز هم بگیرم فکر نکم از رئال بره مرسی اقای خاص
به همه نشون دادیم که برترین تیم جهان هستیم . رونالدو به همه نشون داد بهترین بازیکن جهانه ممنونم که شادی رو با گل های زیبات به ما هدیه دادی
همونطور که در قبل از بازی گفتم با یه دفاع خوب و بدون نقص تونستیم بارسا رو تو چنگ خودمون بگیریم اونا حتی نتوستند به دروازه ما نزدیک بشن
با یار گیری عالی بازکنانمون به بارسا اجازه خود نمایی ندادیم و بازم از روی ضد حمله برق اسا بارسا رو غافلگیر کردیم و با هوش بالای رونالدو یه پنالتی نصیبمون شد که تونستیم گل اول رو بزنیم
و باز هم گل دوم رو با ضد حمله و با تکنیک دربیل زنی دیماریا پویول رو حقیر کرد و به راحتی از اون عبور کرد که روی ریباند رونالدو گل دو رو زد
گل سوم هم که من واقعا کف کرده بودند یه جوون 19 ساله به نام واران میاد با پرش عالی یه سوپر گل رو به بارسا میزنه . این گل زیر طاقی هیچ وقت یادم نمیره
مرسی دیماریا که در خدمت تیم بودی و با کمک به اربلوا سمت چپ بارسا رو فلج کردی که اونا حتی نتوستند از سمت چپ حمله کنند . ممنون دیماریا که هم به دفاع کمک کردی و هم به خط حمله
و از بازی بی نقص اوزیل هم باید تشکر کرد عاشقتم اوزیل نشون دادی که نه تنها از اینیستا در امر دریبل زنی کمتر نیستی بلکه بهتر هم هستی ...
اوزیل نقش دوتا بازیکن رو بازی میکنه به نوعی هم دریبل میزنه هم پاس های عالی و بی نقص میده یعنی کاملا داره کار ژاوی و اینیستا رو با هم انجام میده roz::
توی بازی دیشب اوزیل یه ستاره بی چون چرا بود بازیکن های بارسا از دست آسی شده بودند و با جرات میتونم بگم یکی از دلایل بردمون وجود اوزیل بود love::
ژابی و خدیرا هم در میانه زمین اقایی میکردند با جندگندگی که از خودشون نشون دادند بیشتر توپ های بارسا رو خراب میکردند و با پخش کردن توپ در میانه زمین و کنترل بازی نقش بسزایی در شکست تحقیر امیز بارسا داشتند ممنون ژابی تشکر خدیرا
و از رونالدو و واران هم نهایت تشکر رو دارم گه با زدن 3 گل هیچ حرفی رو باقی نگذاشتند این دوتا عالی بودند واران در دفاع خیلی خونسرد بازی میکرد و با گلی که در بازی رفت زد خودشو به مورینیو ثابت کرد که اون مرد بازی های بزرگه و رونالدو هم که وصف ناشدنیه فقط ازش تشکر میکنم ممنون کریس :rose:
و در اخر از مورینو تشکر میکنم که با ترکیب عالی و بی نقصش تونست بارسا رو به زانو دربیاره love::
در کل همه ی بازیکن های رئال عالی و هماهنگ بودن غیر هیگواین که اصلا تو جریان بازی نبود اما از اونم ممنونم roz::
ما قبل از بازی با منچستر یه الکلاسیکو دیگه هم داریم اون بازی هم برامون مهمه چون حیثیتی هست و باید به همه بفهمونیم که این بردمون شانسی نبوده بلکه با برنامه و با تدابیر مورینیو این برد شیرین به دست اومده roz::
یاااااااااااااااااااا حق :gol:
بازی جالبی بود به نظرم اسطوره های بازی پیکه و پویول بودن تیممون در حدی بازی کرد که در شأنش بود بازی با منچستر هم همینقدر خوب باشیم همه رئال واقعی رو می بینن
از تیتر هایی که روزنامه های اروپایی بعد از شکست بارسا زده بودن یکی شون(فرانس فوتبال) تیتر خیلی با حالی زده بود کف گرگی رئال به بارساshikam::-