سلام بجه ها خیلی ممنونم ازخوشامدگویی شما:eyvalla: امیدوارم روزایه سبزی باهم داشته باشیم.......:flowerysmile: تازه واردم یکم زمان میبرم مچ بشم دیگه بایدکمکم کنید:sharmande:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بجه ها خیلی ممنونم ازخوشامدگویی شما:eyvalla: امیدوارم روزایه سبزی باهم داشته باشیم.......:flowerysmile: تازه واردم یکم زمان میبرم مچ بشم دیگه بایدکمکم کنید:sharmande:
سلام من كه تازه وارد نيستم ولى هيچ وقت خودمو معرفى كنم من رضا هستم بارسايم اس اسم اسپانياييم عاشق تشكراى شمام!
سلام مهسا هستم 18 سالمه اینجارو یکی از دوستان بهم معرفی کرد([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] )
6-7 ساله با منچستر زندگی کردمlove::love::
امیدوارم لحظات خوبی رو تو این فروم داشته باشم:/danc
:manchester::chakerim:
سلام من امید هستم و عضو فروم میلان هستم و به بارخواست دوست عزیزم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به این فروم اومدم......19 ساله هستم و عاشق میلان....
سلام من محمد هستم و طرفدار پرو پا قرص چلسی هستم و تمام زندگیم فوتباله.
نوکر همه ی بچه های دربی هم هستیم.:chakerim:
سلام
مسعود هستم . 21 ساله از گرگان
خوش اومدی خودت رو معرفی کن!!mas:-
من که 6-7ماه قبل اومدم که lol:- چرا الان میام اینجا؟dallliii
من رضا هستم 16ساله از استان اذربایجان غربی شهرپایتخت والیبال ایران ارومیه:eyvalla:
من خوش اومده بودم فردا میشه پنجمین ماهه عضویتم در دربی:hekolah:
نمی دونم چرا اینجا نیومدم:nishkhand:خودم رو معرفی میکنم
رها هستم 16 ساله از شهر تهران(فعال ترین کاربر دختر دربی):evaa:
Forza Juve
Viva barca
سلام من سجاد هستم قهرمان شنای کشور در رده ی سنی۱۵تا۱۷سال عضو تیم ملی ایشلا المپیک بعدی من رو تو مسابقات میبینید بهترین تیم من استقلال تهران بهترین بازیکن من فرهاد مجیدی هستش و بهترین مربی من هم ژنرال امیره در ضمن من اهل خوزستانم
سلام من علیرضا هستم متولد69 طرفدار نیمار و برزیل و کلا فوتبال. مرسی!:shogh: