نه مثل اینکه درست شد نظرسنجی گل
نمایش نسخه قابل چاپ
نه مثل اینکه درست شد نظرسنجی گل
درست شده ولی جایگاه اصلی تیم هارو نشون نمیده! بهتره که این نظر سنجی رو از اول شروع کنن الان خیلی تیم ها هستن که متضرر شن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فعلا رئال مادرید اوله ولی خوب راه های تقلب بی نهایت بازه.
این سایت گل کلا با یووه و رم و کلا تیمای ایتالیایی مشکل داره درسته که طرفدارای آرسنال زیادن ولی هر موقع تو ایران نظرسنجی شده یووه جزو سه تیم پرطرفدار ایران شده.
شاید یووه چندسال باشه که افت کرده ولی درصد زیادی از طرفداراش به این تیم وفادار موندن و مثل طرفدارای بعضی تیمای تازه به دوران رسیده 2 روزه طرفدارا تیمشون نشدن
هرکی نظری داره به نظر من و خیلیای دیگه که مثل بعضیا نیستن که دو سه ساله میدونن فوتبال چیه، فلسفه (!)یوونتوس از بارسا و خیلی تیمای دیگه پاکتره و به خاطر همین پاکی هم هست که مدیرای کثیف بهش تهمتای دروغ زدن. اما به نظر من بارسا مثل هر تیم دیگری بیشتر به فکر درآمده و حمایتش از یونیسف هم فقط جنبه تبلیغاتی داره و میخواد لباسای بشتری بفروشهنقل قول:
درجواب اون یونتونسی اینجا مینویسم چون گل از هر 10 کامنت 1یش رو منتشر میکنه.
حالا شما که میدونی فوتبال چیه بیا برای من توضیح بده بارسا از چه سبکی استفاده میکنه.اگه یک نفر توی این انجمن بتونه سبک بارسا رو تشریح کنه اون طوری که پپ میگه فقط بارسا یی ها هستن.وقتی تیمی قدرت مند هست مسلما طرفدار پیدا میکنه اما امثال من فقط به خاطر فلسفه پاکش طرفدارش هستیم.نه مثل بقیه تیما که با پول و تقلب و مافیا سعی میکنن جام بگیرن.اصلا توی ایران طرفداری معنی نداره.هروقت رفتی ایتالیا بازی یونوتوس رو از نزدیک دیدی بعد بگو طرفدار فلان تیم هستم
درضمن واسه طرفداری از یه تیم حتما نباید بازیاشو از نزدیک دیده باشی. البته بعید نیس از شما که همچین استدلالی داری بالاخره طرفدار بارسا هستی دیگه!
به طوراختصاصی به پسرخالم فوتبال آموزش دادم تومسابقات مدارس شهرمون باتیمش اول شد. فوتبالش اینقدرخوب شده که مربیه مدرسش هروقت خالمو میبینه میگه این پسرخیلی عالیه.توتورنومنت 4 گل زد و 4 پاس گل داد. خالمم هردفعه ازم تشکرمیکنه.مربیه خوبی بودم.مربی بودن هم خیلی باحاله.به خاطر سبک ضربه آزادش بهش لقب کریس رونالدو رو دادن هرچندکه خودش عاشقه مسعوداوزیله.اون فقط 9 سالشه.
اول نیست اولش کردن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی ما فقط بیایم تو رسانه ملی بازی های دو تیم رو پوشش بدیم خب نتیجشم میشه همین ! چون بازی بقیه تیم هارو ندیدیم یعنی نذاشتن که ببینیم. رسانه ملی شده این! عملا" بقیه تیم ها کشک!
قدیما خوب بود از هر کی میپرسیدن قرمزی یا ابی ولی الانو نگاه کنین رئالی هستی یا بارسایی!eterza::-
وایسین یه چیزی هم که همچین بیربط به همین موضوع نیست بگم براتون:
چند وقت پیش دو تا بچه تقریبا 9 ساله بر سر یه موضوع که اولش ما نمیدونستیم چیه.با هم دعوا میگرفتن چه دعوایی هم میگرفتن لامسب.دهنم کف آورده بود.:ajibeee: ولی خب حسابی از خجالت هم در اومده بودن !::bow:nishkhand: بعدش از قرار معلوم متوجه شدیم دعوای رئال . بارسایی بوده . مثه اینکه یکی گفت بالای چشم تیمت ابرویه و از این جور داستانا!
خلاصه کلام خواستم بگم متاسفم واسه رسانه ی ملی که دو تا جوونو عین سگ به جون هم انداخته ! با این تبعیض قائل شدناش.آخه بچه 9 ساله چی از فوتبال حالیش میشه :gahhr:
اگه خودتون بازی های این دو تیم رو دوست دارین باشه قبول مشکلی نیست. شما که امکاناتشو دارید و میتونین بازی رو ببینین. ولی بقیه چه گناهی کردن! چرا باید به پای این تصمیم اشتباهتو بسوزن!بعضی ها دیگه حتی دیدن بازی تیم مورد علاقشون داره به یک آرزو تبدیل میشه !!!!!!om::
آخه چرا؟
همه میدونن سه تیم پر طرفدار در سطح دنیا رئال ، یوونتوس و منچستریابایرن هستن.
حالا چرا این وسط امر به بعضیا مشتبه شده فکرمیکنن توی دنیا پرطرفدارترین هستن ؟خوب اونا هم میتونن مث هوادارای تیمایی مثل من سیتی لیورپول یا دورتموند یا آژاکس محترمانه سکوت کنن
هر چند پر طرفدارترین بودن نشونه هیچ چیزی نیس
امروز جمعه 11/11/2011
اینم از تیم ملی(تا پایان دقیقه 77)
با این تیم میخواهیم بریم جام جهانی-بهتر بگم با این نوع بازی میخواهیم کجا بریم؟؟!:-ang
دوست عزیز طبق اخرین نظر سنجی رسمی بارسا توی اروپا که خیلی از بقیه دنیا بیشتر فوتبال حالیشونه پرطرفدار ترینه.حیف الان حوصله ندارم وگرنه جواب دوست یوونتوسی مون هم میدادم