شما اي كه تو كانون بارسا مياي ميگي عاشقشمو و ... تو اينجا مياي ميگي از اين 2 سال پيش هيچ وقت تعصب خاصي به شانسا نداشتي-اينم حرف هاي خودت-----زورتون نمیرسه به زمین و زمان چنگ می زنید ؟!!! دیشب که داشتم بازی رو می دیدم حالم از داوری بهم خورد ؟!!! نستا ، آنتونینی وآمبروزینی رو باید اخراج می کرد ! تیمی در حال حاضر نیست که بتونه جلوی بارسا رو بگیره ! گنده گنده هاشون میان جلو به راحتی آب خوردن و در کمال حقارت می ازن و حذف میشن برای اعاده حیثیت به زمین و زمان فحش میدن و به داور همه چی می چسبونند ! آخه آدم بیشتر زورش از اینجا میاد که میلان موقعیت گل آنچنانی نداشت که اصلا بخوایم دیگه بیایم رو بحث داوری ! من خیلی دوس داشتم یه ایتالیایی بیاد و قهرمان بشه منتها میلان تیمیه که در طول این فصل سری A بارها و بارها اشتباهات داوری به سودش تموم شده ! نمیخوام بحث سری A رو اینجا باز کنم چون ربطی نداره ب این تایپیک ! ولی میگن یه سوزن به خودت بزن یه جوال دوز به رفیقت ! :nishkhand: کاش اون توپ آلکانترا و آدریانو هم گل می شد که 5 تایی می شدن و دیگه روشون نمی شد بیان حرف بزنند ! به خدا خیلی حسرت اون دو تا توپو می خورم ! در آخر :
به بارسای شرافتمند افتخار می کنم ! love::
به امید اینکه پنجمین بار قهرمانی رو بگیریم ! -------------------------------(واقعا 2 رويي خيلي بده. ما حذف آبرو مندي داشتيم هر كاري نكرديم براي برد همين)