همینی که هست !
کلا یوونتوس و یوونتوسی ها همیشه محبوب بودند ! lol:-
نظر سنجی هم کاملا معتبره !
توتی شاید محبوب باشه ولی بین لیست 18 نفره شاید جا نداره دیگه ! :shogh:
البته مشخصا ما یوونتوسی ها از توتی خوشمون میاد ولی این یه نظر سنجی جهانیه ! lay_;;
نمایش نسخه قابل چاپ
همینی که هست !
کلا یوونتوس و یوونتوسی ها همیشه محبوب بودند ! lol:-
نظر سنجی هم کاملا معتبره !
توتی شاید محبوب باشه ولی بین لیست 18 نفره شاید جا نداره دیگه ! :shogh:
البته مشخصا ما یوونتوسی ها از توتی خوشمون میاد ولی این یه نظر سنجی جهانیه ! lay_;;
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sasanAmordad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدایا توبه ... :shogh:
دوست عزیز یوونتوسی ( :love: ) توی این انجمن هر هوادار یووه جایگاه ویژه ای برای من داره ! :ohum:
شما هم از این قاعده مستثنا نیستی !
حالا زده و یه پرسپولیسی شده مدیر یوونتوس !
این چه اشکالی داره آخه ؟!!
شما هم اگر یه کم چشم و گوشتون وا کنید می بینید که هواداران پرسپولیسی - یوونتوسی کم نیستند !
اتفاقا من زیاد یوونتوسی پرسپولیسی دیدم ولی برعکس ، یوونتوسی استقلالی کمتر...
خب البته تیم های مختلف هیچ ربطی به هم ندارند ....
امیدوارم نگرشتونو در این مورد عوض کنید ! lay_;;
من به عنوان فرد مورد خطاب این دوستمون هیچ مشکلی ندارم ولی مثل اینکه قبل از من دوستانی به ایشون اخطار دادند !نقل قول:
نوشته اصلی توسط saalehh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از شما هم ممنونم که به نظم انجمن توجه دارید ! :love:
امیر جان بحث 5 تا و 200 تا و این حرفا نیست ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایشون نظرشون رو گفتند که البته ای کاش با یه لحن دیگه ....
تشکر ویژه هم از شما برای حمایت از خودم دارم ! :hihi:
دوستان عزیزی که تازه به جمع ما اضافه می شن حتمآ قوانین سایت رو مطالعه کنند .
هدف ما از راه اندازی این انجمن ایجاد دوستی های جدید به بهانه علاقه مشترکمون یعنی فوتبال بوده
درست نیست که به واسطه هواداری از تیمی بقیه دوستان رو دل آزرده کنیم
البته مهدی جان این بار خیلی منطقی فقط پاسخ داد ولی سری های بعدی این گونه مسائل با برخورد شدیدتری روبرو خواهد شد
تک تک اعضا برای ما تا جایی که احترام بقیه رو حفظ کنند برای ما عزیز هستند و احترام همه رو واجب می دونیم
موفق باشید
شما هنوز مهدي رو نشناختي كه اينجوري صحبت ميكنينقل قول:
نوشته اصلی توسط sasanAmordad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میدونی مصیبت به چی میگن؟
اینکه یه لنگی خودشو مدیر انجمن هوادارای یووه معرفی کنه
در مقام مقایسه هم که باشه کدوم تیم مث یووه شخصیت قهرمانی قاره ای رو داره؟
لابد پرسپولیس!!!
ايشالا بموني بيشتر باهاش آشنا ميشي
اينجا همه ميدونن الكس دل پيرو يكي مهدي ما هم يكي:shogh:
موندي ميفهميbinam:chakerim:
در ابتدا تشکر ویژه از دوستان که به بنده محبت دارند ! واقعا شرمنده شدم از محبتتون !نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی میخوام بگم انفاق خاصی نیفتاده !
امیدوارم دوستان دیگه به این موضوع ادامه ندن چون فک کنم یه جورایی داره قضیه جنبه خاص میگیره !
باز هم تشکر از دوستان ! :shogh:
تصادف بكام در اتوبان كاليفرنيا
ستاره انگليسي تيم فوتبال لوسآنجلس گالاکسي در آمريکا تصادف کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از روزنامه ديولت، ديويد بکام روز گذشته سوار بر اتومبيل کاديلاک خويش در حال گذر از يکي از اتوبانهاي کاليفرنيا بود که براي جلوگيري از برخورد با يک مانع کنار جاده، به خودور مجاور اصابت کرد. شدت اين برخورد به حدي بود که خودرو ستاره 36 ساله انگليسيها حتي بر روي بخشي از آن خودرو قرار گرفت.
در اين حادثه مطابق گزارش پليس اتوبان، صدمهاي جاني وارد نشد؛ اما راننده 40 ساله خودرو مجاور که اهل لوسآنجلس است از ناحيه زانو اظهار ناراحتي کرد که به بيمارستان منتقل شد.
ستاره لژيونر از سال 2007 تاکنون در خدمت تيم آمريکايي است.
وي از سال 2000 تا 2006 کاپيتان تيم ملي انگليس بود.
بيا ايقدر گفتين بكام چشم خورد شانس اورد نمرد بدبخت
:khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طرف بلد نیسن ماشین برونه میره سواره کادیلاک ( :soal: ) میشه !
خب حالا سعید خان بیا و تحویل بگیر اسطوره تمام نشدنیتو .... :nishkhand:
معلومه گواهینامشو از ... گرفته ! :nishkhand:
حالا حیف شد که نمرد ! ashem:-
بعد ميگه كليپ تبليغاتي كار خودشه
بابا اينم دست فرمونش خوب باشه نميخواد تكنيكي بشه :he:
ولي خدايي اش ايستگاهياش تكه !:nishkhand:
میگم این یوروویژن هم عجب عظمتی داره ها کمتر از 30 ثانیه استیج رو عوض میکنن.
هر کی نمیبینه داره از دستش میره.
تازه این نیمه نهایی اوله....
ببین فینال دیگه چی میشه.
با کشورهایی مثل استونی، دانمارک، ارمنستان و بقیه...
خدایی آخرت عظمته.
چنتا شبکه الان دارن همزمان زنده نشون میدن.
پس فردا هم ساعت 11:30 نیمه نهایی دومه که خیلی دلم میخواد ببینم دانمارک و استونی چطور جلو هم خود نمایی میکنن.
فقط اینجا پارتی بازی کردن و ایتالیا و انگلستان و آلمان و اسپانیا و فرانسه رو مستقیم گذاشتن تو فینال.
الان 19 کشور دارن مسابقه میدن که 10 تا میرن فینال و پس فردا هم همینطور.
و بعد یه فینال با 25 کشور.