شما که کاربرای باهوش سایت هستین چرا خبر فروش رونالدو رو باورکردین.همتون ماشالله چیزی از فوتبال نیست که ندونید.
نمایش نسخه قابل چاپ
شما که کاربرای باهوش سایت هستین چرا خبر فروش رونالدو رو باورکردین.همتون ماشالله چیزی از فوتبال نیست که ندونید.
نه داداش ما هیچ کدوممون باور نکردیم ولی واسمون این خبر جالب بود:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هیچ کی نمیتونه باور کنه چون اصلا امکان پذیر نیست....فقط جالب بود
سلام دوستان رئالی
مثل اینکه خبر فروش کاکا به چلسی کم کم داره قطعی میشه
به نظر من کاکا زیاد واسه رئال خوب نبود ولی ......................
من که باور نمیکنم ........................نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من هرگز با فروش کاکا موافق نیستم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاکا تازه داره عالی بازی می کنه.
ولی به نظر من اصلا برا رئال خوب بازی نکرد !!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه تو میلان میموند بهتر بود
دوستان برای پیش بینی تا امشب بیشتر فرصت نداریدا!!
کاکا امسال که هر وقت تو زمین بوده عالی کار کرده و تقریبا هر بازی گل زده:mage mishe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من میتونیم بافروشش بازیکنای بهتری بخریم :sigar::sigar::sigar:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]