-
رویانیان: ساعت یک و نیم با دنیزلی مذاکره می کنم/ جواب فتح الله زاده را نمی دهم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اشاره به اینکه مذاکراتش با متسو و کالدرون به نتیجه پایانی رسیده گفت: ساعت یک و نیم بعدازظهر امروز قرار مذاکره تلفنی با دنیزلی دارد تا تکلیف او را روشن کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش سایت اختصاصی پرسپولیس، محمد رویانیان در گفتگوی زنده تلویزیونی افزود: آقای دنیزلی از من فرصت خواسته تا فکر کند به اینکه می تواند به شکل تمام عیار در خدمت پرسپولیس باشد یا خیر.
وی با اشاره به اینکه قصد قطع همکاری با دنیزلی داریم ادامه داد: آقای دنیزلی انسان خیلی بزرگی است. ایشان خواست اجازه بدهیم فکر کند که می تواند با مشکلاتی که دارد برای پرسپولیس مفید باشد یا خیر. ایشان فکر کرد و تماس گرفت و گفت بعید است با مشکلات زیادم بتوانم و شما می توانید از طرف من در ایران اعلام کنید که خودم قرارداد را پس گرفتم. من به ایران خواهم آمد و عذرخواهی هم خواهم کرد. هرچقدر هم که به من پول دادید به اندازه نیم فصل که گرفتم حلال است و باقی آن حرام است و باید پس بدهم. ایشان حتی گفت به دلیل نتایج خوبی که گرفتیم آن میزان پول هم حلال نیست و باید کمتر شود. این مکالمه یک سرمربی انسان است که به او اتهام می زنند کلی پول گرفته است.
رویانیان ادامه داد: درباره قرارداد من دیروز با ایشان صحبت کردم و امروز منتظر پاسخ هستم. امروز ساعت یک و نیم قرار داریم با هم صحبت کنیم و مشخص شود می تواند جواب قطعی بدهد که می آید یا خیر؟
وی درباره مذاکره با گزینه های دیگر سرمربی گری این تیم گفت: بله من با ایشان مذاکره کردم. آقای متسو الان از طریق دبی راهی فرانسه شده و منتظر جواب ماست. آقای کالدرون هم منتظر جواب ماست و با یک مربی دیگر هم ممکن است طی فردا یا پس فردا مذاکره کنم و تصمیم بگیرم. چون این کار بزرگی است و من نماینده هواداران پرسپولیس هستم و نمی توانم به سادگی در این خصوص تصمیم بگیرم به همین خاطر با افراد جدیدتری هم مذاکره خواهم کرد.
رویانیان در خصوص شانس مربیان ایرانی برای سرمربی گری در پرسپولیس گفت: من با بازیکنان سابق پرسپولیس مثل پیروانی و استیلی و.... رفیق بودم و هستم و دوستشان دارم. مربی برای پرسپولیس الان در داخل کشور هم داریم اما باید اتفاقاتی بیفتد زمینه برای فعالیت آنها فراهم شود. مثلا علی دایی که آدم کوچکی نیست و می تواند یک مربی کاملا شش دانگ و بزرگ باشد مانند پیروانی و استیلی و ...همه. اما باید یک مقطع زمانی عبور کند و شرایط فراهم شود چراکه این ها سرمایه ما هستند. خود آقای قلعه نویی یکی از بزرگ ترین مربی هاست که خودش می داند من خیلی عاشق او هستم و از قبل ها هم این طور بوده ، خودش می داند دروغ نمی گویم. البته ایشان گفته پرسپولیس بیشتر از استقلال از دولت پول گرفته که اصلا این طور نیست.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص قانون سقف قرارداد گفت: این قانون مرزی است که همه را متخلف کرده است. هر جا ما محدودیت درست کنیم خلاف شکل می گیرد. شما اگر بین مرز دو کشور تبادل کالا را ممنوع کنید تمام مردم قاچاقچی می شوند چون نیاز به تبادل کالا دارند. سقف قرارداد هم همین کار را در فوتبال کرده است. شما بیایید این سقف را بردارید آن وقت دیگر تخلف حساب نمی شود.
وی در خصوص شفاف کردن قراردادهای بازیکنان فوتبال گفت: شما بروید در نرم افزارهای فوتبال سرچ کنید قراردادهای تمام بازیکنان فوتبال ثبت شده. شما می توانید بر اساس شرایط بازیکن با همان قیمت و یا کمی بالاتر و پایین تر با او قرارداد ببندید. اما در ایران این طور نمی شود. ما می آییم همه را دزد می کنیم، همه را خلافکار می کنیم. چرا سقف می گذاریم؟ شما باید رنج قیمت بگذارید. مثلا سیدجلال حسینی در رنج ملی A است و تا این سقف حداکثر می تواند دستمزد بگیرد. شما این کار را نمی کنید و می گویید باید سقف بگیرد، خوب این سقف دروغ است و مجبوری برای این بازیکن بیشتر خرج کنی.
وی تاکید کرد: من ریز قرارداد تمام بازیکنان را نوشتم و قصد داشتم آن را در سایت ها منتشر کنم اما ترسیدم. همکارانم به من گفتند این کار را نکنم چون تا به حال کسی این کار را نکرده و اگر برای اولین بار این کار را بکنی تو را ذبح می کنند به جرم راست گفتن. من می ترسم چون فوری به من گویند خلاف کردی، برای اینکه راست بگویی می گویند خلاف کرده ای!
دوستان در بعضی از مواقع با اتهاماتی غیر مستند به بنده اتهام زدند شما با پراداختهای میلیاردی به بازیکنان بازار را خراب کردید ، سوال من از این عزیزان این است شما از کجا می دانید که ما میلیاردی به بازیکنان پول پرداخت کردیم؟ لابد خود شما پیشنهاد میلیاردی داده اید و بعد چون بازیکنان پیش ما آمده اند این حساب را کرده اید که ما میلیاردی پرداخت کرده اید. آن برادری که می آید این حرف را می زند مردم را تحریک میکند. شاید بگویند از ارث پدری اش پرداخت می کند ، کل زندگی ما در شهر قم 49 متر است لب خط راه آهن. من یک سربازم در این مملکت و آمدم به پرسپولیس کمک کنم ، تنها از یک جا حقوق می گیرم ، بچه های خود من مستاجرند ، بیکارند ، بعد اتهام می زنند من قرارداد میلیاردی پرداخت می کنم. اینکه 7 نفر از بازیکنان ملی پوش را برای تیم پرسپولیس استخدام کردم از هنر بنده بوده است. تیم های پایه ما صفر است ، چندین سال است به ما یک بازیکن هم نداده است، من چکار باید بکنم جز اینکه بازیکن بخرم؟
450 میلیون تومان سال گذشته سقف قرارداد بوده که 15 درصد افزایش پیدا کرده و در نهایت رسیده به 550 میلیون. 100 میلیون تومان هم از آقای بهروان خواهش کردیم برای افزایش انگیزه بازیکنان ملی پوش افزایش پیدا کند و در نهایت حداکثر سقف قرارداد به 650 میلیون تومان رسیده است. من که این را نگذاشتم. آقایان سال گذشته این سقف را گذاشته اند. پارسال که آقایان قرارداد های 900 میلیونی و میلیاردی می بستند اصلا من در ورزش بودم؟
وی تاکید کرد: من خودرو دادهام، اما اين گونه بوده كه مثلا قرارداد را 500 ميليون تومان نوشتيم و 200 ميليون تومان آن را خودرو تعيين كرديم. من برنامههاي زيادي براي اسپانسرينگ باشگاه پرسپوليس دارم. من ميخواهم هزار تا از اين خودروها را وارد كنم با شرکتی که وابسته به پرسولیس تاسیس کرده ایم. تيمي كه امسال براي پرسپوليس بستهايم براي اين است كه در كورس قهرماني باشد نه اينكه لزوما قهرمان شود. خدا می داند که برای جام گرفتن تیم نبستم. ما ميخواستيم تيمي داشته باشيم كه متناسب با آبرو و شان پرسپوليس باشد. مگر زمین نداده بودند؟ مگر ویلا نداده بودند؟ نوبت ما که رسید آسمان تپید؟
وی در خصوص صحبت هایی که در خصوص جنبه تبلیغاتی ورودش به فوتبال می شود گفت: من را که می شناختند که . من را به عنوان آدمی که خدمتگزار مردم بودند می شناختند که. نیازی به اینکه شناخته بشوم نداشتم که. من را گذاشتند پرسپولیس ، اگر می گذاشتند استقلال ، راه آهن ، صبا... همین کار را می کردم و می گفتند سواستفاده می کند. خدا می داند آقای احمدی نژاد یک قران به من نداده. من یک اشتباه کردم و آمدم در فوتبال و حالا هم بخواهم بروم اشتباه است. زمانی باید بروم که بدهی نداشته باشم و وجدانم راحت باشم. من منتظر این فرصتم و عاشق این رفتنم.
وی ادامه داد: در ايران راست گفتن هزينه دارد چيزي كه نه تنها يك درد ورزشي كه يك مساله اجتماعي است. از قبل هم سقف را رعايت نميكردند اما نميگفتند ما يك سال است وارد ورزش شدهايم اما قبل از ما هم اين بحثها بوده، كاري كه ما امسال كرديم اين بوده كه دروغ نميگويم و شفاف صحبت ميكنيم. پرسپوليس يك باشگاه ويژه است و طرفداران ميليوني دارد من محمد رويانيان نميتوانم بنشينم و ژست مظلوميت بگيرم تا كار پيش برود. بعضي از تيمها هستند كه شرايط ما را ندارند اما استقلال و پرسپوليس با 30 ميليون طرفدار نميتوانند قانون سقف را رعايت كنند اما به نظر من اگر امثال صبا و گهر هم پول داشتند آنها هم سقف قرارداد را رعايت نميكردند. فرق من با همه اين است كه ما با شفافيت همه چيز را اعلام كرديم الان هم تراز مالي سال گذشته من به رئيس ورزش تحويل شده است.
وی تاکید کرد: دولت يك قران به ما پول نداده است، از ابتداي حضورم در پرسپوليس تا الان 4 و نيم ميليارد تومان پول گرفتهام و براي امسال دولت به ما يك قران پول نداده. اينطوري كه نميشود به ما ميگويند 40 درصد را شما تامين كنيد، 60 درصد را ما ميدهيم اما هيچ كمكي نميكنند من هم نميتوانم سر جايم بنشينم و كاري نكنم. من مديرعاملم بايد حركت كنم تا تيمي در حد نظر طرفداران بسازم الان هم كه اين بحثها مطرح شده بايد بگويم سازمان بازرسي هيچ ورودي به كار ما نميتواند بكند. سازمان لیگ یک نهاد خصوصی است چطور سازمان بازرسی می خواهد در آن ورود کند؟ من از این سازمان دعوت می کنم به باشگاه پرسپولیس بیاید و تمام مدارک ما را بررسی کند. سازمان بازرسی که بیاید در باشگاه ما مستقر شود اول باید قانون خصوصی شدن باشگاه ما را پیگیری و اجرا کند. این قانون است. آقایان فدراسیون فوتبال چرا از ما نمی خواهند مدارکمان را ارائه کنیم؟ چرا بی پایه و اساس تهمت می زنند؟ شما از ما مدارک بخواهید من تمام قراردادها را به شما نشان می دهم یک نسخه آن را ببرید داخل سازمان لیگ من کجا تخطی کردم؟ اینکه من گفتم بالای سقف قرارداد می دهم این شجاعت من بود و خواستم بگویم این طوری نیست که آقایان می گویند زیر سقف انجام می شود. ممکن است خود من رعایت کنم و ممکن است رعایت نکنم و نیازی نیست درباره آن صحبت کنم.
رویانیان ادامه داد: این دور زدن ها سال ها بوده اما امسال به رقبا یکی اضافه شده و مشکل ایجاد شده. اگر من مدیرعامل استقلال بودم همین کار را می کردم اگر مدیرعامل سایپا بودم همین کار را می کردم و اگر مدیرعامل گهر زاگرس هم بودم همین کار را می کردم.
رویانیان به گزارش مرجع خبری ادامه داد: در جايي خواندم كه فلاني پول بنزين را ميآورد پرسپوليس آخر اين چه حرفي است مگر من به پول بنزين دسترسي دارم. پمپ بنزين، بنزين را ميفروشد و به خزانه دولت وارد ميشود و تازه مگر دولت ميتواند آن پول را به دلخواه خود خرج كند؟ تازه اين حرفها را آدمهايي ميزنند كه در اين مملكت مدير و مسوولاند و من تعجب ميكنم كه چرا ما فقط همديگر را با اين بحثهاي بيپشتوانه تضعيف ميكنيم.
رویانیان در خصوص وضعیت قرارداد کریمی و اینکه آیا شرطی برای ماندن مازیار زارع و یا گرفتن پول زیادی داشته یا خیر گفت: نه این طور نیست. اگر هم بوده به من چیزی نگفته. ایشان دیروز عصر با من جلسه ای داشت و قرارداد سفید امضا کرد. کریمی آدم بزرگی است و قیمتش بالاتر از این حرف هاست. قیمت کریمی یک قران - دو زار و در سطح بقیه نیست. البته از این تریبون بگویم که پول او را خواهیم داد حقش را می دهیم نگران نباشد!
رویانیان بابت انعقاد قرارداد کریم انصاری فرد که هنوز از تیم سایپا البرز رضایتنامه نگرفته گفت : با آقای حیدری مدیر عامل محترم سایپا رفیقم که در فوتبال انگار هیچگونه دوستی وجود ندارد. ولی اینکه بازیکن در قراردادش بصورت مشروط قید کرده هر وقت خواست جدا بشود من هیچ فشاری نمی آورم و خودشان تصمیم بگیرند که باید در این تیم بماند یا برود. امیدوارم تصمیمی بگیرند که هم برای خودشان خوب باشد هم برای پرسپولیس و انصاری فرد.
رویانیان که در ابتدای برنامه گفته بود من رفیق آقای فتح الله زاده هستم و ایشان را دوست دارم زمانی که متوجه اظهارات توهین آمیز امروز وی شد گفت: من با ایشان دوستم گویا ایشان با من قهر کرده. البته یک حرفی زده که من خیلی ناراحت شدم اما جواب نمی دهم چون تحمل می کنم. من زمانی که آمدم در جواب آقای فتح الله زاده گفتم می خواهم تیم فوق کهکشانی ببندم که همین جا عذرخواهی می کنم. من تیمی بستم فقط در خور شأن پرسپولیس. و شأن قهرمانی به آن دادیم ، انشالله که قهرمان هم بشود و خوشحال شویم. اما هواداران پرسپولیس نباید توقع داشته باشید این تیم بیاید همه را بزند. اگر این طور باشد که برد و باخت وجود نداشت و همیشه یک تیم قهرمان می شد و تیم های دیگر هیچ کاری نمی کردند.
-
کریمی هم با پرسپولیس سفید امضا کرد.
پس از مهدی مهدوی کیا ، علی کریمی هم به عنوان دومین بازیکن پرسپولیس با این تیم سفید امضا کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی کریمی که دوشنبه شب و مصادف با مبعث پیامبر با پرسپولیس توافق کرده بود روز گذشته قرارداد خود را برای یک فصل دیگر با پرسپولیس به امضا رساند.
رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اشاره به این مطلب افزود: با کریمی روز گذشته قرارداد سفید امضا کردیم. البته ارزش این بازیکن بالاتر از این حرف هاست و از این طریق می گویم نباید نگران باشد چون پولش را می دهیم!
کریمی و مهدوی کیا تنها بازیکنان پرسپولیس هستند که بدون توافق بر سر مبلغ با این تیم قرارداد بسته اند.
-
بیانیه هیات موسسین کانون پیشکسوتان پرسپولیس در حمايت از رویانیان.
پیشکسوتان پرسپولیس با انتشار بیانیه ای با اعلام حمایت از اقدامات صورت گرفته و در حال انجام از سوی محمد رویانیان، از مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تشکر و قدردانی کردند.
هیات موسسین کانون پیشکسوتان پرسپولیس با صدور بیانیه ای با قدردانی از زحمات و تلاش های صورت گرفته از سوی باشگاه در جهت بازگرداندن اقتدار و صلابت پرسپولیس ضمن تشکر از مدیریت باشگاه، حمایت همه جانبه خود برای ادامه این حرکت را اعلام کرد.
در بخشی از این بیانیه ای آمده است: جناب آقای محمد رویانیان آنچه این روزها در پرسپولیس جریان دارد، ما را به یاد سال های طلایی این باشگاه می اندازد که نامش همواره با افتخارات عجین بود و بزرگان بسیاری در این مسیر از وجود خود هزینه کردند.
بدینوسیله از تلاش های جنابعالی در جهت بازگرداندن شکوه باشگاه و ساختن تیمی مقتدر و درخور شأن نام پرسپولیس تشکر و قدردانی می کنیم. امیدواریم در سایه مدیریت شما و تجارب گرانقدر جناب آقای علی پروین، مدیر راهبری پرسپولیس شاهد به ثمر نشستن این تلاش ها باشیم تا با دستیابی به موفقیت های آتی خوشحالی دوستاران پرسپولیس کامل شود.
باور داریم اقداماتی چون بازگشت نام پرسپولیس که برای سال ها خواسته همه ما و میلیون ها هوادار بود، فعالیت های اقتصادی صورت گرفته و در دست انجام و تشکیل تیمی قدرتمند نوید بخش دورانی با شکوه برای پرسپولیس است. امیدواریم در این مسیر موفق و پیروز باشید.
-
مهدوی کیا: در 18 سالگی هم با پرسپولیس قرارداد سفید امضا کردم.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در 18 سالگی هم با سرخپوشان قرارداد سفید امضا کردم.
مهدی مهدوی کیا در خصوص امضای قرارداد سفید با پرسپولیس گفت: من از کودکی عاشق این تیم بودم و حتی در 18 سالگی هم با این تیم قرارداد سفید امضا کردم.
وی افزود: هیچ بحث مالی با پرسپولیس ندارم. دوست داشتم یک فصل دیگر در خدمت پرسپولیس باشم که با نظر مثبت باشگاه این امر محقق شد.
همچنین رضا نورمحمدی در خصوص رقابت با محسن بنگر و سید جلال حسینی در فصل آینده گفت: پرسپولیس تیم بزرگی است و اینگونه رقابت ها در ترکیب این تیم ضروری است.
وی اظهار داشت: در این سال ها هم مدافعین بزرگی در پرسپولیس بازی کردند ، من به هیچ عنوان مشکلی برای رقابت با بنگر و حسینی ندارم چرا که این موضوع باعث پیشرفت بهتر خواهد شد.
-
بنگر: هر کس بخواهد می تواند حساب بانکی ام را هم چک کند/ رحیمی همیشه راست می گوید!
مدافع جدید تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هرکس نسبت به قانونی بودن رقم قرارداد من تردید دارد، شماره حساب شخصی ام را در اختیارش می گذارم تا آن را کنترل کند.
محسن بنگر در خصوص اینکه گفته می شود یکی از خریدهای میلیاردی پرسپولیس بوده، گفت: این موضوع را بهتر است از مسئولان باشگاه بپرسید چرا که من انقدر در این خصوص توضیح داده ام که خسته شدم.
وی افزود: قرارداد من همان رقم سقف قرارداد (در حدود 400 میلیون تومان) است. اگر کسی در این خصوص تردید دارد، شماره حساب شخصی ام را در اختیارش می گذارم تا اگر یک ریال بیشتر از آن پول گرفته بودم من را متخلف معرفی کنند.
بنگر در خصوص اظهارات محمدرضا رحیمی مدیرعامل باشگاه سپاهان هم گفت: ایشان همیشه درست می گویند! گفته اند 30 نفر شاهد دارند و من دیگر حرفی در این خصوص ندارم چرا که ایشان بزرگ است و همیشه راست می گوید، این ما آدم های کوچک هستیم که راست نمی گوییم!
وی در پایان اظهار داشت: می خواستم پس از چند سال با تیم دیگری قهرمانی و موفقیت را تجربه کنم و هیچ گزینه ای برایم بهتر از پرسپولیس نبود.
-
علی عسگری: امیدوارم امسال در پست تخصصی ام بازی کنم.
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: امیدوارم امسال بتوانم در پست تخصصی ام بازی کنم.
حمیدرضا علی عسگری با بیان این مطلب افزود: در سال های گذشته به دلیل کمبود بازیکن و مصدومیت ها مربیان تیم از من در پست غیرتخصصی بازی گرفتند و اغلب در پست دفاع راست بازی کردم.
اما امسال با جذب مدافعین کناری توانا، روی بازی در پست تخصصی ام تمرکز کرده ام.
وی ادامه داد: من یک بازیکن هجومی هستم و پست تخصصی ام بازی در هافبک کناری سمت راست و چپ است. همان پستی که آقای دایی در چند بازی آخر فصل دهم از من استفاده کرد.
علی عسگری اظهار داشت: اگر در پست تخصصی بازی به من برسد تمام تلاشم را می کنم تا برای پرسپولیس موثر باشم، در غیر این صورت در شاید به عنوان بازیکن تعویضی از من استفاده شود.
-
حیدری: انصاری فرد را به زور نگه نمیداریم/ مذاکره با سرخها برای صدور رضایتنامه.
مدیرعامل باشگاه سایپا با بیان اینکه برای صدور رضایتنامه کریم انصاریفرد با مدیران پرسپولیس مذاکره میکند، گفت: نه انصاریفرد و نه هیچ بازیکن دیگری را در تیم سایپا به زور حفظ نمیکنیم.
پرویز حیدری در خصوص صحبتهای محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس مبنی بر اینکه باشگاه سایپا هنوز رضایتنامه کریم انصاری فرد را صادر نکرده است، تصریح کرد: انصاری فرد یکسال دیگر با سایپا قرارداد دارد اما ما بنا نداریم هیچکس را به زور در تیم نگه داریم.
قرار است با مدیران پرسپولیس در این خصوص مذاکره کنیم تا این مشکل حل شود.
وی در خصوص اینکه قرارداد انصاری فرد با سایپا برای سال دوم توافقی بوده است، تاکید کرد: قرارداد انصاری فرد در فدراسیون فوتبال موجود است و شما میتوانید آنرا مشاهده کنید. طبق توافق قرار بود فقط مبلغ قرارداد این بازیکن در سال دوم 20 درصد افزایش یابد و حرفی از جدا شدن در قراردادش به میان نیامده بود.
مدیرعامل باشگاه سایپا با بیان اینکه هر بازیکنی دلش با سایپا باشد در این تیم میماند، گفت: تلاش ما این بوده است تا به بازیکنان جوان میدان بدهیم. به همین خاطر از تیم سایپای شمال و سایپا مهرکرج بازیکنان جوان زیادی گرفتهایم. به هر حال بازیکنان جوان هم به دنبال اثبات و جا انداختن خود در فوتبال هستند و انگیزه زیادی دارند.
وی در پایان در پاسخ به این سئوال که "هدف سایپا برای فصل آینده کسب چه جایگاهی است؟"، تصریح کرد: ما با توجه به بودجه و اندازه گلیم خود، پایمان را دراز میکنیم. در مجموع با تلاش و توکل به خدا قصد داریم حداقل از رتبه سال گذشته در جدول پایینتر نرویم.
-
در تماس با رویانیان/ دنیزلی به دلیل مشکلات شخصی از پرسپولیس خداحافظی کرد.
مصطفی دنیزلی در تماس تلفنی با محمد رویانیان به دلیل مشکلات شخصی از ادامه همکاری با پرسپولیس انصراف داد.
مصطفی دنیزلی، سرمربی پرسپولیس رسما از این تیم جدا شد. دنیزلی که از چند وقت قبل به ترکیه برگشته بود و احتمال بازگشتش به ایران وجود داشت، دقایقی قبل در تماس با سردار رویانیان به او گفت که نمیتواند به ایران برگردد.
رویانیان صبح امروز در برنامه ورزش و مردم گفت: «من با او صحبت کردم. گفت میخواهم همان دنیزلی باشم که از من انتظار دارید. ولی چون پدر همسرم و خود همسرم بیمار هستند و از طرفی خودم هم مشغلههای زیادی دارم، اجازه بدهید فکر کنم که اگر توانستم همان دنیزلی همیشگی باشم به پرسپولیس برگردم.»
حالا دنیزلی در تماس با مسئولان باشگاه پرسپولیس اعلام کرده که به ایران برنمیگردد و پرسپولیسیها هم با خیال راحتتری مذاکره با گزینههای دیگر را به صورت جدی پیگیری میکنند.
-
دنیزلی از رویانیان و هواداران عذرخواهی کرد و استعفا داد.
مصطفی دنیزلی که پیش از این چندین بار از مدیرعامل پرسپولیس درخواست مرخصی کرده بود تا مشکلات شخصی و خانوادگی اش را رفع کند، امروز در آخرین مذاکره با رویانیان، به دلیل مرتفع نشدن این مشکلات با عذرخواه از وی و هواداران، از سمت سرمربیگری تیم پرسپولیس استعفا کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به نقل از سایت رسمی باشگاه ، مدیرعامل سرخپوشان از این مربی خواسته بود که یک دنیزلی تمام عیار باشد و با تمرکز کامل و با تمام توان هدایت این تیم را بر عهده گیرد.
سردار رویانیان به دلیل احترامی که برای این مربی نام آشنا قائل بود، چندین بار با مرخصی های پی در پی وی موافقت کرد اما تا آخرین لحظه نیز این مشکلات برطرف نشد.
در پایان این مذاکره تلفنی، دنیزلی اعلام کرد؛ شرایط حضور در پرسپولیس را ندارد و بدلیل بیماری همسر و پدر همسرش، تمرکز لازم را برای اداره پرسپولیس نخواهد داشت؛ لذا وی پس از عذرخواهی از رویانیان و هواداران از سرمربیگری این تیم استعفا کرد.
وی همچنین اعلام کرده است که در چند روز آینده برای تسویه حساب اقدامات لازم را انجام خواهد داد.
گفتنی است؛ سردار محمد رویانیان ضمن اطمینان خاطر به هواداران اعلام داشت؛ باشگاه پرسپولیس جهت جذب سرمربی جدید این تیم در حال مذاکره با چند مربی می باشد که پس از جمع بندی نهایی، سرمربی جدید پرسپولیس به زودی معرفی خواهد شد.
-
خلعتبری روز دوشنبه بالاخره پرسپولیسی می شود؟
محمدرضا خلعتبری مهاجم ایرانی باشگاه الوصل امارات که قراردادش با این تیم به پایان رسیده است، روز دوشنبه به ایران میآید.
خلعتبري كه براي استراحتي چند روزه به يكي از كشورهاي اروپايي سفر كرده است، فردا به امارات بازخواهد گشت. اين بازيكن به احتمال فراوان روز دوشنبه به ايران ميآيد تا پس از مذاكره با مسوولان پرسپوليس قراردادش را امضا كند.
خلعتبري يكي دو پيشنهاد اماراتي دارد ولي اولويت او حضور در ليگ برتر ايران است. او در صورت توافق با پرسپوليس قراردادش را امضا خواهد كرد.
-
رویانیان: سرمربی جدید بزودی معرفی می شود/ متسو ، کالدورن و مانوئل گزینه ها هستند.
سرمربی مستعفی پرسپولیس گفت: به دلیل بیماری همسر و پدرهمسرم و مشکلات خانوادگی تمرکز لازم برای هدایت پرسپولیس را ندارم.
پس از مرخصیهای مصطفی دنیزلی و غیبت او در تمرینهای پیش از فصل، محمد رویانیان امروز با دنیزلی تماس تلفنی داشت که در نهایت سرمربی پرسپولیس از سمت خود استعفا کرد.
سایت باشگاه پرسپولیس در این باره نوشت: "مدیرعامل سرخپوشان از مصطفی دنیزلی خواسته بود یک دنیزلی تمام عیار باشد و با تمرکز کامل و با تمام توان هدایت این تیم را بر عهده گیرد.
رویانیان به دلیل احترامی که برای این مربی نام آشنا قائل بود، چندین بار با مرخصیهای پی در پی وی موافقت کرد اما تا آخرین لحظه نیز این مشکلات برطرف نشد.
در پایان این مذاکره تلفنی، دنیزلی اعلام کرد؛ شرایط حضور در پرسپولیس را ندارد و به دلیل بیماری همسر و پدر همسرش، تمرکز لازم را برای اداره پرسپولیس نخواهد داشت؛ لذا وی پس از عذرخواهی از رویانیان و هواداران از سرمربیگری این تیم استعفا کرد.
وی همچنین اعلام کرده که در چند روز آینده برای تسویه حساب اقدامات لازم را انجام خواهد داد."
محمد رویانیان ضمن اطمینان خاطر به هواداران اعلام داشت؛ باشگاه پرسپولیس جهت جذب سرمربی جدید این تیم در حال مذاکره با چند مربی است که پس از جمع بندی نهایی، سرمربی جدید پرسپولیس به زودی معرفی خواهد شد. وی گفت: طی 48 ساعت آینده با متسو که مسلمان شده و به عبدالکریم تغییر نام داده ، کالدرون و خوزه مانوئل پرتغالی مذاکره خواهیم کرد و یکی از این سه نفر سرمربی ما خواهد شد وی تصریح کرد : شانس هر سه نفر برابر است.
-
گزارش تصویری: با خاطرات مصطفی دنیزلی.
مصطفی دنیزلی سرمربی ترکیه ای و محبوب هواداران پرسپولیس ظهر امروز در تماس با محمد رویانیان اعلام کرد به دلیل مشکلات شخصی قادر به ادامه همکاری با سرخپوشان نیست.وی ضمن عذرخواهی از مدیرعامل باشگاه و هواداران پرسپولیس اعلام کرد قرار است بزودی کارهای مربوط به تسویه حساب را انجام دهد.او در بازگشت دوباره اش به پرسپولیس با وجود همه کاستی هایی که در ترکیب این تیم وجود داشت یک پیروزی حماسی در دربی پایتخت را به برگ های تاریخ افزود و با شش تایی کردن الشباب و گرفتن انتقام شکست سنگین گذشته از الغرافه در دوحه، سرخپوشان را به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا رساند.
محمد رویانیان پس از نتایج ضعیف حمید استیلی روی نیمکت پرسپولیس که با 2 شکست در دربی پایتخت، حذف از جام حذفی و نتایج دور از انتظار در لیگ برتر همراه بود با خواست هواداران به ترکیه سفر کرد و مقابل مصطفی دنیزلی نشست تا این مربی مطرح را پس از مدتی استراحت به مستطیل سبز بازگرداند.
دنیزلی در میان شور و شعف هواداران روی شانه های مردم به ایران بازگشت و قرارداد خود را با پرسپولیس امضا کرد. او در بدو ورود دوباره اش به تهران گفته بود برای پرداخت بدهی اش به هواداران پرسپولیس و قهرمانی با این تیم به ایران آمده است.
نخستین حضور او در تمرین پرسپولیس با استقبال 400 نفری هواداران این تیم در درفشی فر همراه بود.
دنیزلی در نخستین بازگشت خود به ورزشگاه آزادی هم یک پیروزی قاطع با 4 گل را مقابل شاهین بوشهر جشن گرفت.
او البته در این مدت در ساخت سرود باشگاه هم همکاری کرد و صدای یکی از محبوب ترین مربیان تاریخ باشگاه پرسپولیس در سرود رسمی این باشگاه ماندگار شد.
با پیروزی حماسی در دربی پایتخت بار دیگر نشان داد محبوبیت او نزد هواداران پرسپولیس بی جهت نیست و به تیتر یک مطبوعات و رسانه های ایران و ترکیه تبدیل شد. دنیزلی گفته بود این پیروزی معجونی از معجزه و واقعیت بود.
او علاوه بر این ها با نوع گفتار و رفتارش هم تفاوت های یک مربی بزرگ و بین المللی را با همتایان ایرانی اش نشان داد!
با حضور دنیزلی روی نیمکت پرسپولیس، دیگر کسی روی سکوهای ورزشگاه آزادی به نشانه اعتراض نام علی دایی را صدا نزد چرا که افندی انتقام 4 شکست در دربی پایتخت را با تیم 10 نفره اش گرفته بود!
او در لیگ قهرمانان آسیا هم الشباب امارات را 6تایی کرد و انتقام شکست سنگین 5-1 وینگادا را با پیروزی 3 بر صفر تیمش در دوحه از الغرافه گرفت و پرسپولیس را به مرحله حذفی لیگ قهرمانان رساند.
دنیزلی در نهایت از هدایت تیم فوتبال پرسپولیس کناره گیری کرد اما بی گمان او را باید یکی از محبوب ترین مربیان تاریخ باشگاه پرسپولیس دانست.
-
رویانیان: سرمربی جدید تا یکشنبه معرفی می شود/ شانس هر 3 گزینه برابر است.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از انتخاب سرمربی تیم فوتبال این باشگاه تا روز یکشنبه آینده خبر داد و گفت: سه مربی آرژانتینی، فرانسوی و پرتغالی از شانسی یکسان برای هدایت پرسپولیس برخوردارند.
محمد رویانیان با بیان این مطلب افزود: مدتی با مصطفی دنیزلی درحال مذاکره بودیم. ما از این مربی خواسته بودیم که اگر یک مصطفی دنیزلی تمام عیار بود به پرسپولیس برگردد تا همچنان در خدمتش باشیم.
وی در ادامه افزود: امروز طی مذاکرهای که با مصطفی دنیزلی داشتیم ایشان عنوان کرد که نمیتواند با این شرایط در کنار تیم پرسپولیس باشد و از سمت خود کناره گیری کرد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از اخلاق و صراحت مصطفی دنیزلی تشکر کرد و گفت: مصطفی دنیزلی از سمت خود کناره گیری کرده و در هفته جاری با وی تسویه حساب خواهیم کرد.
رویانیان از "مانوئل خوزه" پرتغالی، "برونو متسو" فرانسوی و "گابریل کالدرون" آرژانتینی به عنوان گزینههای سرمربیگری پرسپولیس یاد کرد و گفت: فردا و پس فردا با مانوئل خوزه پرتغالی مذاکره میکنیم و تا روز یکشنبه سرمربی تیم پرسپولیس از بین این سه گزینه انتخاب خواهد شد.
وی که با بخش خبر ورزشی ساعت 18:45 شبکه سوم سیما گفتگو میکرد، افزود: تمرینات جدی ما چند روزی است با حضور 13 بازیکن آغاز شده که فردا هفت بازیکن ملی پوش به جمع آنها اضافه میشوند. هواداران اطمینان داشته باشند مشکلی از بابت تمرینات آماده سازی پیش فصل برای تیم به وجود نمیآید و ما با قدرت در لیگ حضور مییابیم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خاتمه شانس هر سه مربی یادشده را برای هدایت پرسپولیس یکسان خواند.
مصطفی دنیزلی، سرمربی ترکیهای تیم فوتبال پرسپولیس در آخرین مذاکره با مدیرعامل این باشگاه، به دلیل مرتفع نشدن مشکلات شخصی خود رسما از سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس کناره گیری کرد.
-
علی کریمی: آنهایی در نقل و انتقالات عقب افتادند،حاشیهسازی میکنند
کانون هواداران پرسپولیس : هافبک پرسپولیس گفت: برخیها فصل قبل بهتر عمل کردند و بازیکنانشان را گرفتند و امسال که عقب ماندهاند حرف و حدیث و حاشیه درست میکنند.
علی کریمی در حاشیه تمرین امروز در جمع خبرنگاران گفت: امیدوار هستم مربیای به پرسپولیس بیاید که بتواند به این تیم خدمت کند. فکر کنم باشگاه در حال بررسی گزینهها است که بهترین انتخاب را در کمترین زمان داشته باشد. گزینههایی که در حال حاضر وجود دارد باید روی آن فکر شود تا بهترین آن انتخاب شود. باید زودتر کار خود را شروع کنیم چون به نظر من همین امروز هم دیر است. یک ماه به شروع لیگ مانده و باید محکم و با قدرت تیم خود را ببندیم چون کار سختی در ادامه بازیها داریم.
وی در خصوص بازیکنان جدید این تیم گفت: بازیکنان بسیار خوبی جذب کردهایم. جا دارد به تک تک بازیکنان پرسپولیس که به این تیم اضافه شدهاند خیر مقدم بگویم و برای آنها آرزوی موفقیت کنم و یک خسته نباشید به بازیکنانی بگویم که دیگر در جمع ما نیستند و از ما جدا شدهاند. برای این بازیکنان در تیمهای دیگر آرزوی موفقیت میکنم.
کریمی ادامه داد: در جذب بازیکنان بسیار خوب عمل کردهایم و در فصل نقل و انتقالات عالی بودهایم. حالا باید همه دست به دست هم دهیم تا تیمی قوی، محکم و با تعصب داشته باشیم.
وی در خصوص سقف قرار دادهای بازیکنان عنوان کرد: در مورد سقف قراردادها باید با باشگاه صحبت کنید. من نباید در این باره حرفی بزنم و همه چیز را باید باشگاه بگوید. برخی دوست دارند زیاد در این باره حرف بزنند اما مطمئن باشید اگر لازم شد باشگاه همه چیز را اعلام میکند. در فوتبال مسائل زیادی است که میشود در مورد آن صحبت کرد و فقط به این موارد پیش پا افتاده نپردازیم.
کریمی خاطرنشان کرد: برخیها دوست دارند حاشیه سازی کنند. در فصل نقل و انتقالات هر فردی زرنگتر باشد میتواند بهترینها را بگیرد. فردی که تلاش کند مزد زحمات خود را میگیرد. آقایان فصل قبل بهتر عمل کردند و بازیکنانشان را گرفتند و حالا امسال عقب ماندهاند و فقط حرف و حدیث درست میکنند. پرسپولیس امسال خوب عمل کرده و باید این مسئله را قبول کنیم. به نظر من بهتر است با هم جوانمردانه برخورد کنیم تا رقابت سالم ایجاد شود. تنشها هیچ سودی ندارد و طبیعتا هر تیمی که بیشتر تلاش کند و با هوش باشد بیشتر به نتیجه میرسد.
وی در پاسخ به این سؤال که برخی بازیکنان اعلام کردند دوست ندارند کریمی در پرسپولیس بماند گفت: من به صحبتهای مازیار زارع و این حرفها کاری ندارم. من عاشق پرسپولیس هستم و خیلی چیزها باورم نمیشود اما اگر چنین چیزی باشد از ضعف آن بازیکنان است که دوست داشتند من نباشند و خودشان باشند. برای این افراد حتی اگر دشمن من باشند آرزوی موفقیت میکنم و انشاالله در زندگی ورزشی و فوتبالی خود موفق باشند.
کریمی افزود: اگر این افراد ورزشی هستند که حرفی ندارم. برخی از آنها اگر ورزشی نیستند جای سؤال دارد که دنبال چه منافعی هستند اما از همه مهمتر این است که الان علی کریمی در پرسپولیس حضور دارد. به آنها اعلام میکنم یک سال دیگر من را تحمل کنید انشاالله سال دیگر این آقایان که دوست ندارند کریمی باشد به هدف خودشان میرسند. من فقط به عشق پرسپولیس با این تیم قرارداد امضا کردهام و به دنبال هیچ منافع و هیچ سودی نبودم.
-
پروین: رویانیان پول نفت و بنزین را خرج نکرده
کانون هواداران پرسپولیس : عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: باز هم میگویم که تا صد سال دیگر مربی خارجی به درد ما نمیخورد.
علی پروین در حاشیه تمرین پرسپولیس گفت: رویانیان کارهای بزرگی کرده است. او به پیشکسوتان احترام میگذارد و میدانیم میتواند جزو افتخارات پرسپولیس باشد. او به من لطف زیادی دارد و تاکنون به جز حرف زدن عمل هم کرده است. باید یاد بگیریم به جای حرف زدن عمل کنیم و کارهای زیادی انجام دهیم.
وی افزود: رویانیان از طریق خاص به پرسپولیس پول آورده و مطمئن باشید از پول نفت و بنزین در پرسپولیس خرج نکرده است. امسال تیم خوبی بسته شده و هر وقت پرسپولیس و استقلال قوی بودهاند تیم ملی هم خوب بوده و هر وقت ضعیف بودهاند فوتبال ما روند خوبی نداشته است.
پروین درباره رعایت نشدن سقف قرارداد در باشگاهها اظهار داشت: باید 18 مدیرعامل لیگ برتر با هم جلسهای تشکیل دهند و در آنجا قیمت مثلا علی پروین، علی کریمی و سایر بازیکنان را مشخص کنند. آنجا مشخص می شود چه کسی عاشق پیراهن چه کسی است. یعنی برای پیراهن تیمها ارزشگذاری داشته باشیم. تنها راهی که سقف قرارداد رعایت میشود همین است. برخی از یک جا 200 میلیون تومان پیشنهاد دارند اما از جای دیگر یک میلیارد تومان میگیرند. ما نفهمیدیم این چه وضع فوتبال است.
پروین در پاسخ به این سؤال که چرا در زمان آنها چنین شرایطی نبود، گفت: قسمت ما نبود که این طوری شود. ما رفتیم پیراهن پرسپولیس را به دست بیاوریم ولی باز خدا را شکر به لطف این مردم علی پروین شدیم.
وی درباره جدایی دنیزلی و معرفی سرمربی جدید عنوان کرد: دنیزلی از حضور در پرسپولیس عذرخواهی کرد و تا دوشنبه، سهشنبه در خصوص سرمربی تصمیم میگیریم تا نیمکتمان هم مثل زمین قوی باشد.
عضو هیئت مدیره پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که آیا مربی خارجی بهتر است یا علی دایی، گفت: بعد از چند سال به حرف من رسیدید. من باز هم میگویم تا صد سال دیگر مربی خارجی به درد ما نمیخورد. این حرفها را زدم اما همه گفتند علی پروین سنگ خودش را به سینه میزند. مربی خارجی با این بازیکنان جواب نمیدهد. اکنون کار به جایی رسیده که هواداران به خاطر تعصبشان میخواهند سرمربی را انتخاب کنند. ما به خاطر هواداران دنیزلی را آوردیم اما در 4 بازی 16 گل خوردیم. آیا سابقه داشت که پرسپولیس این همه گل بخورد؟ تاریخ پرسپولیس را ورق بزنید این طور نبوده. طوری شده بود که رویمان نمیشد از خانه بیرون بیاییم. چند بازی افتضاح بودیم.
وی افزود: امسال امیدواریم با بازیکنان خوبی که داریم گذشته را جبران کنیم و به فکر کهکشانی و فوق کهکشانی نیستیم. بازیکنان هر چقدر که عرق بریزند همان مقدار هم برداشت میکنند. تیمی بسته شده که حرف و حدیث ندارد و حالا باید بچهها مرد عمل باشند.
-
قاضي: براي آمدن به پرسپوليس بازارگرمي نكردم/ آمدهام خدمت كنم
کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم جديد تيم فوتبال پرسپوليس در اولين روز حضورش در تمرين اين تيم گفت: آمدهام كه به هواداران پرسپوليس خدمت كنم.
در پايان مراسم افتتاح رسمي تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس در فصل جديد ليگ برتر محمد قاضي كه اين فصل به پرسپوليس اضافه شده است، گفت: من هواداران پرسپوليس را دوست داشتم و در اولين روز فصل نقل و انتقالات به پرسپوليس آمدم. من براي آمدن به پرسپوليس بازارگرمي نكردم و آمدهام كه به هواداران خدمت كنم.
وي درباره اين كه گفته ميشود وي با مبلغ هنگفتي به پرسپوليس آمده است، گفت: من در اين رابطه حرفي نميزنم، اما همه بايد بدانند كه من بالاتر از سقف نگرفتهام، چون در اين صورت جريمه و محروم خواهم شد.
به گزارش ايسنا، مراسم افتتاح رسمي تمرينات پرسپوليس براي حضور در فصل دوازدهم ليگ برتر فوتبال در حالي خاتمه يافت كه هواداران پرشماري پشت درهاي ورزشگاه «درفشي فر» منتظر خروج بازيكنان پرسپوليس و گرفتن عكس يادگاري با آنها بودند. آنها همچنين با تشويقهاي مداوم خود رويانيان را تا خروج از ورزشگاه همراهي كردند. بازيكنان پرسپوليس نيز پس از اتمام مراسم به رختكن رفتند تا پس از آن با حضور در سالن به تمرين با وزنه و بدنسازي بپردازند.
تمرين بعد از ظهر تيم فوتبال پرسپوليس قرار است با حضور تمامي بازيكنان از جمله مليپوشان اين تيم برگزار شود.
-
بغض سردار ترکید/ما برای قهرمانی داور نمیخریم/دنبال فوتبال پاک هستیم
خادم همه هواداران پرسپولیس هستم
کانون هواداران پرسپولیس : مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: امروز مقابل خبرنگاران، هواداران و بازیكنان می گویم ما بدنبال جامی كه دیگران برایش هزار كار می كنند ، نیستیم. دیگران برای بدست آوردن یك جام، داور می خرند ، با فدراسیون معامله می كنند و هزار كار دیگر، ولی ما هیچكدام از این كار ها را نخواهیم كرد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس اظهارداشت: به همه مدیران و دست اندركاران فوتبال می گویم فوتبال یك بازی است ، بازی زندگی ، اخلاق و انسانیت را نبازید. یك جام كه ارزش ندارد چرا باید برای بدست آوردن آن اینقدر بی اخلاقی كنیم؟از امام حسین یاد بگیریم كه به هم توهین نكنیم و با هم برادر باشیم.پهلوانانه ببازیم تا مثل تختی حتی در صورت شكست مردم به استقبال ما بیایند.
وی گفت: در پاسخ كسانی كه می گویند ما پول زیادی را در نقل و انتقالات خرج كردیم باید بگویم آن موقع كه دیگران به فكر دعوا بوند من پول جمع می كردم تا در نقل و انتقالات هزینه كنم. من موفق بودم چون فكرم كار می كرد . من از همه قانونمند تر و متشرع تر هستم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت در اربیل عراق ، مالزی و چند كشور همسایه شركت های اقماری تاسیس كرده ایم و از طریق آنها برای باشگاه درآمد زایی می كنیم.' محمد رویانیان' روز شنبه در مراسم آغاز تمرین تیم پرسپولیس با حضور ملی پوشان از ذكر جزییات بیشتر در این باره خودداری كرد و گفت: اطلاعات این شركت ها به زودی و به طور رسمی اعلام خواهد شد. پرسپولیس باید روی پای خود بایستد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: تا سال گذشته دو یا سه تیم در فصل نقل و انتقالات با هم رقابت می كردند امسال پرسپولیس هم وارد رقابت شده است. ما از رقابت با آنها خوشحالیم ولی نمی دانم چرا آنها ناراحت هستند.
رویانیان افزود: به بازیكنان ملی فوتبال ایران توهین می كنند كه به خاطر پول به پرسپولیس آمده اند در حالی كه این بازیكنان به عشق پرسپولیس به این تیم آمده اند. كسانی بودند كه به برخی از بازیكنان پیشنهاد بالاتر می دادند اما آنها به عشق پرسپولیس این تیم را انتخاب كردند.
وی گفت: چرا به شخصیت بازیكنان ملی كه وجود خود را برای اقتدار این كشور می گذارند توهین می كنید؟ چرا این رفتار ها در فوتبال ایران وجود دارد؟ با این شرایط انتظار دارید تیم ملی ما چه شرایطی داشته باشد؟
وی خود را ' خادم هواداران پرسپولیس ' خواند و گفت: پرسپولیس چیزی جز هواداران ندارد
رویانیان تاكید كرد: من بدنبال هیچ پست و مقامی نیستم و نمی خواهم در هیچ انتخاباتی شركت كنم و فقط از یك جا حقوق می گیریم . یك ریال از هیچ جای دیگر وارد زندگی من نشده است. اگردیگران جام می خواهند ما جام را پیشكش آنها می كنیم. جام حذفی را كه از ترسشان می خوا هند حذف كنند، قهرمانی لیگ برتر هم تقدیم آنها.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس افزود: من ازخودم دفاع نمی كنم و اگر تاكنون در رسانه ها صحبتی كرده ام برای دفاع از پرسپولیس و میلیونها هوادار این تیم بوده است. جامی كه دیگران به دنبال آن هستند هیچ ارزشی ندارد، قهرمانی این است كه بازیكنان با شخصیت و با ارزش داشته باشیم چنین بازیكنانی جام من هستند.
وی تاكید كرد: ما به دنبال ساختن تیمی قدرتمند و یك مبارزه جوانمردانه هستیم. ما پرسپولیس قهرمان هستیم . چه بخواهیم و چه نخواهیم گذشته 50 ساله پرسپولیس و آینده این تیم از این قهرمانی ها بیشتر ارزش دارد. پرسپولیس قهرمان بوده، هست و خواهد ماند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس خاطرنشان كرد: امسال بازیكنانی را جذب كردیم كه به عشق پرسپولیس به این تیم آمده اند و من به آنها افتخار می كنم.
رویانیان از 'محسن عاشوری ' هم برای هدایت بازیكنان و برگزاری جلسات تمرین در روزهای اخیر تشكر كرد و گفت: تمرین های ما خیلی خوب و بدون مشكل و خیلی بهتر از تیم های دیگر در حال انجام است .اگر نیاز به سفر به كشوری دیگر و برگزاری اردو باشد بلافاصله آن را برنامه ریزی خواهیم كرد.
وی درباره دنیزلی و سرمربی جدید پرسپولیس هم گفت: تا دیروز به خاطر دنیزلی صبر كردیم چون او عاشق پرسپولییس است و به عشق این تیم حاضر به مذاكره با بشیكتاش نشد. دیروز در كنار خانواده اش با او صحبت كردم تا جواب قطعی و نهایی اش را بدهد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس افزود: دنیزلی خواست كه از پرسپولیس جدا شود. من شبانه روزی بدون تعطیلی برای انتخاب یك مربی جدید كه در شان پرسپولیس باشد ، تلاش می كنم تا این كار به سرانجام برسد.
پس از سخنرانی رویانیان ، جلسه تمرین بازیكنان پرسپولیس تعطیل و به ساعت 18 امروز موكول شد.
-
آقایان 200 میلیون بیشتر به بازیکنان ما پول می دادند/شخصیت بازیکنان را با توهین و تهمت خراب می کنند
کانون هواداران پرسپولیس : محمد رویانیان در تمرین صبح امروز پرسپوليس گفت: متاسفانه علی رغم همه توهین ها و تهمت ها آقایان 200 میلیون بیشتر به بازیکنان ما می دادند اما بازیکنان پرسپولیس را انتخاب کردند.
محمد رویانیان، مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تهران گفت: از این توهین ها نمی گذرم ما به این مسئله اعتقاد داریم که فوتبال بازی زندگی و اخلاق و انسانیت است که نباید زیر پا گذاشته شود.
وی ادامه داد: یک جام قهرمانی که اگر وزنش کنی ارزش ندارد و چرا باید به خاطرش اخلاق را زیر پا بگذاریم.
وی افزود: رقیبان ما در فصل نقل وانتقالات حتی حاضر بودند از این بیشتر هم به بازیکنان ما پول بدهند اما ای کاش از ارزش ها و اخلاق دور نمی شدند دیدید که بازیکنان ما پرسپولیس را به پول نفروختند.
رویانیان خاطرنشان کرد: باید به مولا علی اقتدار کنیم اخلاق مهم تر از قهرمانی است مگر یادمان رفته که تختی حتی زمانی که می باخت مورد استقبال قرار می گرفت.
وی افزود: ما دنبال پست و مقام نیستیم ما دنبال موفقیت پرسپولیس هستیم و البته ای کاش این آقایان روی بازیکنانی که باید پای آن ها را طلا گرفت قیمت نمی گذاشتند بازیکن ملی با ارزش است و نمی توان با پول مقیاس کرد.
رویانیان گفت: اگر قهرمانی به کاپ گرفتن است ما حاضریم اما عشق و علاقه و مرام را از دست ندهیم.
رویانیان اضافه کرد: قهرمانی و موفقیت پرسپولیس را پیشاپیش تقدیم به امام زمان می کنم و امیدوارم هواداران امسال از پرسپولیس راضی باشند.
-
کریمی: باید فصل گذشته را جبران کنیم/ امیدوارم بهترین تصمیم گرفته شود
کانون هواداران پرسپولیس: کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: همه میدانند در فصل گذشته چه بدشانسیهایی گریبانگیر ما شد و امسال باید جبران کنیم.
علی کریمی پیش از تمرین امروز پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: بسیار خوشحالم که مجددا پیراهن شماره 8 پرسپولیس را بر تن کردهام. امیدوارم پس از اتفاقاتی که سال گذشته برای پرسپولیس افتاد امسال سالی خوب و موفق را پشت سر بگذارم. همه میدانند در فصل گذشته چه بدشانسیهایی گریبانگیر ما شد که امسال باید تلافی کنیم.
وی در خصوص سرمربی جدید پرسپولیس عنوان کرد: بازیکنان در جریان این مسائل نیستند ولی طبیعتا تا دو روز آینده همه چیز مشخص خواهد شد. امیدوارم بهترین تصمیم گرفته شود.
کریمی ادامه داد: تا بازیها یک ماه دیگر مانده و باید این شرایط خاص را پشت سر بگذاریم. آقای دنیزلی زحمات زیادی برای ما کشید اما به دلیل مشکلاتی که داشت استعفا داد. برای دنیزلی آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم مشکلات او به زودی حل شود. اتفاقی که ناخواسته است و طبیعتا مسئولان باشگاه مجبور شدند تصمیمی مبنی بر تغییر کادر فنی بگیرند.
کریمی خاطرنشان کرد: همه ما به دنبال این هستیم تا در زمین همه چیز را ثابت کنیم. کارمان بسیار سخت است و با وجود بازیکنان خوب باید تلاشمان را در فصل جدید صدبرابر کنیم. امیدوارم تک تک این هواداران از ما حمایت کنند.
-
حسين عبدي: رعايت چند نكته كوچك پرسپوليس را موفق مي كند
کانون هواداران پرسپولیس : كارشناس فوتبال ايران گفت: تيم فوتبال پرسپوليس تهران بسيار خوب براي فصل دوازدهم آماده شده است اما رعايت چند نكته كوچك و در عين حال مهم مي تواند اين تيم را به موفقيت حتمي برساند.
حسين عبدي اظهار داشت: به اعتقاد من مسئولان باشگاه پرسپوليس بايد به چند نكته مهم براي كسب موفقيت صد در صد در ليگ دوازدهم و كسب سهميه آسيا توجه كنند كه يكي از آنها ايجاد يك هارموني و هماهنگي در تمام خطوط از نظر جذب بازيكن است و به طور حتم يك يا دو بازيكن در پشت هافبك دفاعي بايد در اين تيم حضور پيدا كنند زيرا با توجه به اينكه حسين بادامكي و مازيار زارع از اين تيم جدا شده اند در اين پست دچار مشكل خواهند شد.
وي تصريح كرد: تيم فوتبال پرسپوليس برخلاف اينكه در جذب بازيكن عملكرد خوبي داشته در جذب سرمربي بد عمل كرده است و ما بايد توجه كنيم كه اين تيم يك تيم دولتي است و با برنامه ريزي بايد حركت كرد ضمن اينكه دقت در اين نكته ضروري است كه هزينه هاي بي رويه نمي تواند به كيفيت يك تيم اضافه كند و مديران اين باشگاه بايد جانب احتياط را رعايت كنند.
کارشناس فوتبال کشورمان افزود: اگر مصطفي دنيزلي به تهران بازنگردد حتما يك ضعف مديريتي روي خواهد داد چرا كه او دو ميليارد تومان از اين باشگاه دريافت كرده و بدترين نتيجه را در طول تاريخ پرسپوليس بدست آورده است و اگر دنيزلي نتواند هدايت سرخپوشان در فصل دوازدهم را عهده دار شود بايد يك شخص ديگري در راس نيمكت اين تيم قرار گيرد و بايد هزينه بيشتري براي جذب سرمربي جديد صورت گيرد.
عبدي خاطر نشان كرد: اگر قرار بود كه پرسپوليس براي به خدمت گرفتن دنيزلي هزينه كند و تيم را به رده دوازدهم جدول رده بندي برساند بهتر بود كه همان پول را به حميد استيلي مي دادند تا نفرات مدنظر خود را به خدمت بگيرد چرا كه عملكرد وي در نيم فصل اول بهتر از دنيزلي در نيم فصل دوم بود.
-
استارت رسمي پرسپوليس با مارش نيروي دريايي/ملی پوشان عصر می آیند
کانون هواداران پرسپولیس : مراسم افتتاح رسمي تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس با حضور با حضور مدير عامل اين باشگاه آغاز شد.
اولين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس با حضور بيشتر بازيكنان اين تيم و در غياب مليپوشان به جز محمد قاضي و با حضور هواداران اين باشگاه در ورزشگاه «درفشي فر» آغاز شد. پيش از شروع تمرين مدير عامل پرسپوليس امروز (شنبه) را روز "خوب و قشنگي" براي تمرين اين تيم توصيف كرد.
در حالی که قرار بود دور جدید تمرینات پرسپولیس با حضور بازیکنان ملیپوش آغاز شود اما در تمرین امروز خبری از نفراتی همچون سید جلال حسینی، مهرداد پولادی، شهاب گردان، کریم انصاریفرد و حسین ماهینی نیست. تاکنون مهدویکیا، کریمی، محمد نوری، کاظمیان، فشنگچی، نورمحمدی، علیعسگر، نوروزی، بنگر، اسماعیلزاده و قاضی حضور دارند
پيش از اين باشگاه پرسپوليس اعلام كرده بود كه تمرين امروز (شنبه) از ساعت 9 صبح آغاز مي شود، اما به دليل اين كه اين باشگاه قصد داشت پيش از آغاز تمرين مراسم ويژهاي را برگزار كند، تمرين با تاخير آغاز شد و اين در حالي بود كه از ساعت حدود 8 صبح بيش از 50 هوادار پرسپوليس در مقابل دروازه اصلي ورزشگاه درفشي فر اجتماع كرده بودند و منتظر رسيدن بازيكنان و مدير عامل باشگاه پرسپوليس بودند. تعداد تماشاگران در هنگام آغاز تمرين بيش از سه برابر افزايش پيدا كرد كه بخش عمده آنها روي سكوي مخصوص تماشاگران جا گرفتند.
همچنين ساعتي پيش از آغاز تمرين مسئولان ورزشگاه درفشي فر در كنار زمين چمن اين ورزشگاه صندلي چيده بودند تا مراسم ويژه افتتاح رسمي تمرينات برگزار شود، به اين منظور يك گروه موسيقي نيروي دريايي ارتش در محل مستقر بود تا مراسم را با مارش حماسي آغاز كنند.
محمود شهرياري مجري نام آشناي صدا و سيما و داريوش خواجه نوري خوانده پاپ كه هر دو از طرفداران پرسپوليس هستند، در اين مراسم حاضر بودند تا برنامه افتتاح تمرين را اجرا كنند.
خبرنگاران و عكاسان زيادي از ساعت حدود 9 در ورزشگاه درفشي فر حاضر بودند تا مراسم را پوشش دهند.
علاوه بر بازيكنان و كادر فني پرسپوليس، مدير عامل و معاونان وي به همراه تني چند از پيشكسوتان پرسپوليس از جمله اسماعيل حلالي در ورزشگاه حاضر بودند.
محمد رويانيان كه قصد داشت وارد ورزشگاه درفشي فر شود، به دليل ازدحام جمعيت هوادار پرسپوليس ناچار شد از اتومبيل پياده شده و با پاي پياده وارد ورزشگاه شود كه در اين بين هواداران پرسپوليس با شعارهاي خود از وي استقبال و وي را تشويق كردند.
اين هواداران رويانيان را با لقب «سردار سرخ ايران» مورد تشويق قرار دادند.
هواداراني كه روي سكوهاي ورزشگاه نشسته بودند پيش از شروع تمرين با بلند كردن بنر بزرگي كه حاوي تصوير رويانيان بود، با شعارهايي براي هواداران استقلال كري خواندند.
هواداران پرسپوليس با سر دادن شعارهايي با ريتم سرود «يار دبستاني من» محمد رويانيان را تشويق ميكردند كه در همين حال مدير عامل پرسپوليس و بازيكنان به همراه معاونان باشگاه در ميان نواخته شدن مارش نظامي وارد زمين چمن شدند و مراسم با تلاوت آياتي از قرآن كريم آغاز شد.
-
رویانیان: فتحاللهزاده توهین میکند، اما من بیاحترامی نمیکنم
از امروز بازیکنان را با نظر سرمربی جدید میگیریم
کانون هواداران پرسپولیس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: فتحاللهزاده همیشه به من توهین میکند اما من هرگز به ایشان بیاحترامی نمیکنم.
محمد رویان قبل از تمرین امروز پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: امروز به تمرین پرسپولیس آمدیم تا جشن آغاز سال جدید را بگیریم و سال خوبی را پیش رو داشته باشیم. امروز بازیکنان ملی پوش و خوب به تیم اضافه خواهند شد و انشاالله استارت با قدرتی را در این روز خوب و به یاد ماندنی خواهیم زد.
وی در خصوص اعلام نام سرمربی پرسپولیس گفت: با گزینههایی صحبت کردهایم اما عجله نکنید. تا روز دوشنبه سرمربی جدید معرفی میشود.
رویانیان در پاسخ به این سؤال که نفرات جدید این تیم با نظر چه کسی جذب شدهاند عنوان کرد: این چه سوالی است که میپرسید؟ تا روز گذشته دنیزلی سرمربی تیم ما بود و با نظر ایشان بازیکن جذب کردیم. ما هر بازیکنی که گرفتیم تا روز گذشته بوده و از امروز بازیکنی نگرفتهایم. از امروز به بعد با توجه به اینکه دنیزلی دیگر در پرسپولیس نیست هر بازیکنی که جذب کنیم با نظر سرمربی جدید تیم است.
وی در خصوص جنگ لفظیاش با فتح الله زاده گفت: دوست ندارم به هیچ کس در تمرینات ما بی احترامی شود. فتح الله زاده عزیز و زحمت کش فوتبال ما است. من او را قبول دارم هر چند که ایشان همیشه به من توهین میکند اما من هرگز به ایشان بیاحترامی نمیکنم و شان او را حفظ خواهم کرد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: خیلی از تیمها سال گذشته هر چه پول داشتند خرج کردند اما امسال ما نسیه در حال کار کردن هستیم ولی مثل اینکه به برخیها برخورد. این حرفهایی که در مورد پولها میزنند را باور نکنید چون درست نیست.
-
شکوری قراردادش را با سایپا ثبت کرد.
ايراهيم شكوري و سه بازيكن ديگر رسما به سايپا پيوستند.
قرارداد ابراهیم شکوری، محسن ارزانی، حمید لطف الله نژاد و منصور تنهایی در هیات فوتبال استان البرز به ثبت رسید تا این بازیکنان در فصل دوازدهم ليگ برتر فوتبال، با پیراهن سایپا به ميدان بروند.
همچنین وحید مهدیخانی نیز در هیات فوتبال استان البرز قرارداد خود را با باشگاه سایپا برای يك فصل دیگر تمدید کرد و اسامی روزبه شاه علی دوست، مجید ایوبی، سجاد شهباززاده، شعیب امیری، حامد شیری و اسحاق سبحانی نیز به عنوان بازیکنان سایپا در هیات فوتبال ثبت شد.
-
پرسپولیس تیمی با تجربه 552 بازی ملی!
یکی از ویژگی های پرسپولیس 91 تجربه 552 بازی ملی بازیکنان این تیم است.
اگر پیوستن محمدرضا خلعتبری به پرسپولیس نهایی شود، سرخپوشان پایتخت در لیگ دوازدهم تیمی را در اختیار خواهند داشت که تجربه 552 بازی ملی را دارد!
مجموعا 16 بازیکن پرسپولیس سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی را دارند و بسیاری از آن ها به تناوب در فهرست های کارلوس کی روش سرمربی پرتغالی تیم ملی ایران قرار داشتند و این تعداد بازیکن در مجموع 552 بازی ملی در کارنامه دارند. تنها کریمی و مهدوی کیا به عنوان کاپیتان های پرسپولیس نزدیک به 250 بازی ملی را در کارنامه دارند.
علی کریمی، مهدی مهدوی کیا، سید جلال حسینی، محمدرضا خلعتبری، کریم انصاری فرد، مهرداد پولادی، حسین ماهینی، محمد نوری، غلامرضا رضایی، جواد کاظمیان، محمد قاضی، شهاب گردان، حمیدرضا علی عسگری، محسن بنگر، هادی نوروزی و امیرحسین فشنگچی 16 بازیکنی هستند که در مجموع 552 بازی ملی در کارنامه دارند.
در این میان نفراتی مثل کنعانی، اسماعیل زاده، خانزاده و سامان آقازمانی در ترکیب تیم های ملی پایه بازی های زیادی انجام دادند که در این محاسبات قرار نگرفته است.
-
سرمربی پرسپولیس دوشنبه معرفی میشود.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از اعلام نام سرمربی این تیم در روز دوشنبه خبر داد.
محمد رویانیان پیش از آغاز تمرین امروز پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به رایزنیهای انجام شده روز دوشنبه سرمربی پرسپولیس را معرفی خواهیم کرد.
دنیزلی روز گذشته از سرمربیگری پرسپولیس استعفا کرد و هماکنون کالدرون آرژانتینی، مانوئل خوزه پرتغالی و متسوی فرانسوی گزینههای هدایت سرخپوشان هستند.
-
فشنگچی: پرسپولیس را رویایی معرفی کنید، نه کهکشانی.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازیکنان خیلی خوبی را جذب کردیم و بهتر است به جای پرسپولیسی کهکشانی این تیم را رویایی بخوانیم.
امیرحسین فشنگچی پس از تمرین امروز پرسپولیس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همانگونه که بارها گفتهام به هیچ وجه مشکل من و پرسپولیس بر سر مسائل مالی نبوده، بلکه حرفهایی بود که در جلسه با رویانیان آن را حذف کردم.
من پرسپولیس را دوست دارم و همه میدانند از تیمهای دیگر پیشنهادهای خوبی داشتم.
وی افزود: خدا را شکر امسال بازیکنان بسیار خوبی را جذب کردیم، اما لطفا اسم ما را کهکشانی نگذارید و بگویید پرسپولیس رویایی؛ چون از الان خیلی از تیمها از قدرت این تیم هراس دارند.
فشنگچی ادامه داد: ما در فصل نقل و انتقالات بسیار خوب کار کردیم و باید خیلی از تیمها مثل شرایط فصل گذشته ما آستانه تحمل خود را بالا ببرند. بالاخره این هوشیاری یک مدیر است. زمان را به خوبی ارزیابی می کند، سپس بازیکنان مورد نیاز را جذب میکند. امیدواریم که امسال بتوانیم ناکامیهای فصل گذشته را جبران و در 2 جام به نتایج خوب برسیم.
-
کریمی: برای دشمنانم آرزوی موفقیت می کنم/ عاشق پرسپولیس هستم.
هافبک پرسپولیس گفت: برخیها فصل قبل بهتر عمل کردند و بازیکنانشان را گرفتند و امسال که عقب ماندهاند حرف و حدیث و حاشیه درست میکنند.
علی کریمی در حاشیه تمرین امروز در جمع خبرنگاران گفت: امیدوار هستم مربیای به پرسپولیس بیاید که بتواند به این تیم خدمت کند. فکر کنم باشگاه در حال بررسی گزینهها است که بهترین انتخاب را در کمترین زمان داشته باشد.
گزینههایی که در حال حاضر وجود دارد باید روی آن فکر شود تا بهترین آن انتخاب شود. باید زودتر کار خود را شروع کنیم چون به نظر من همین امروز هم دیر است. یک ماه به شروع لیگ مانده و باید محکم و با قدرت تیم خود را ببندیم چون کار سختی در ادامه بازیها داریم.
وی در خصوص بازیکنان جدید این تیم گفت: بازیکنان بسیار خوبی جذب کردهایم. جا دارد به تک تک بازیکنان پرسپولیس که به این تیم اضافه شدهاند خیر مقدم بگویم و برای آنها آرزوی موفقیت کنم و یک خسته نباشید به بازیکنانی بگویم که دیگر در جمع ما نیستند و از ما جدا شدهاند. برای این بازیکنان در تیمهای دیگر آرزوی موفقیت میکنم.
کریمی ادامه داد: در جذب بازیکنان بسیار خوب عمل کردهایم و در فصل نقل و انتقالات عالی کردهایم. حالا باید همه دست به دست هم دهیم تا تیمی قوی، محکم و با تعصب داشته باشیم.
وی در خصوص سقف قرار دادهای بازیکنان عنوان کرد: در مورد سقف قراردادها باید با باشگاه صحبت کنید. من نباید در این باره حرفی بزنم و همه چیز را باید باشگاه بگوید. برخی دوست دارند زیاد در این باره حرف بزنند اما مطمئن باشید اگر لازم شد باشگاه همه چیز را اعلام میکند. در فوتبال مسائل زیادی است که میشود در مورد آن صحبت کرد و فقط به این موارد پیش پا افتاده نپردازیم.
کریمی خاطرنشان کرد: برخیها دوست دارند حاشیه سازی کنند. در فصل نقل و انتقالات هر فردی زرنگتر باشد میتواند بهترینها را بگیرد. فردی که تلاش کند مزد زحمات خود را میگیرد. آقایان فصل قبل بهتر عمل کردند و بازیکنانشان را گرفتند و حالا امسال عقب ماندهاند و فقط حرف و حدیث درست میکنند. پرسپولیس امسال خوب عمل کرده و باید این مسئله را قبول کنیم. به نظر من بهتر است با هم جوانمردانه برخورد کنیم تا رقابت سالم ایجاد شود. تنشها هیچ سودی ندارد و طبیعتا هر تیمی که بیشتر تلاش کند و با هوش باشد بیشتر به نتیجه میرسد.
وی در پاسخ به این سؤال که برخی بازیکنان اعلام کردند دوست ندارند کریمی در پرسپولیس بماند گفت: من به صحبتهای مازیار زارع و این حرفها کاری ندارم. من عاشق پرسپولیس هستم و خیلی چیزها باورم نمیشود اما اگر چنین چیزی باشد از ضعف آن بازیکنان است که دوست داشتند من نباشند و خودشان باشند. برای این افراد حتی اگر دشمن من باشند آرزوی موفقیت میکنم و انشاالله در زندگی ورزشی و فوتبالی خود موفق باشند.
کریمی افزود: اگر این افراد ورزشی هستند که حرفی ندارم. برخی از آنها اگر ورزشی نیستند جای سؤال دارد که دنبال چه منافعی هستند اما از همه مهمتر این است که الان علی کریمی در پرسپولیس حضور دارد. به آنها اعلام میکنم یک سال دیگر من را تحمل کنید انشاالله سال دیگر این آقایان که دوست ندارند کریمی باشد به هدف خودشان میرسند. من فقط به عشق پرسپولیس با این تیم قرارداد امضا کردهام و به دنبال هیچ منافع و هیچ سودی نبودم.
-
رویانیان: تا انتخاب سرمربی جدید نمی خوابم/ آن ها مشغول دعوا بودند، من بازیکن خریدم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس با انتقاد از كساني كه ميگويند او براي جذب بازيكنان جديد پولهاي هنگفتي خرج كرده است، گفت: من از همه اين افراد قانونمندتر و متشرع ترم و اين پولها را از طرق قانوني كسب كردهام.
محمد رويانيان در مراسم افتتاح رسمي تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس براي حضور در فصل دوازدهم ليگ برتر با انتقاد از كساني كه ميگويند براي به خدمت گرفتن بازيكنان جديد هزينههاي زيادي انجام داده است، گفت:
من از زماني كه به فوتبال آمدم، ديدهام كه برخيها براي گرفتن جام هزار كار ميكنند. در حالي كه قهرماني به كسب جام نيست، بلكه قهرماني اين است كه بازيكنان با اخلاق باشند و هواداران با احترام تيم را تشويق كنند. من هم اگر فريادي در رسانهها زدهام، تنها به خاطر دفاع از تيم و 30 ميليون هوادار است وگرنه هر كسي ميخواهد به من ناسزا بگويد، من كاري به اين حرفها ندارم. ما براي گرفتن جام خودكشي نميكنيم.
وي ادامه داد: ما امروز در كنار بازيكناني هستيم كه محبوب هواداران هستند. بازيكناني نظير كريمي و مهدوي كيا نه تنها در آسيا بلكه در دنيا محبوب هستند. همچنين ساير بازيكناني كه در پرسپوليس هستند، براي ما ارزشمندند و تك تك آنها برايمان جام محسوب ميشوند.
مدير عامل پرسپوليس همچنين با اشاره به حضور محسن عاشوري به عنوان مربي پرسپوليس در غياب سرمربي اين تيم، گفت: از عاشوري تشكر ميكنم كه در شرايط سخت تيم را هدايت كرد و اكنون هم تمام كارهاي تيم از جمله بدنسازي، تمرين و ساير كارها به بهترين شكل انجام ميشود و ما اكنون بهتر از هر تيم ديگري كار ميكنيم.
رويانيان درباره سرمربي جديد پرسپوليس نيز هم گفت: من تا ديروز منتظر دنيزلي ماندم، چون وظيفه انسانيام اين حكم را ميكرد. او عاشق پرسپوليس است و بسيار دوست داشت كه امسال هم با تيم بماند، اما در نهايت كارها به گونهاي پيش رفت كه او ديگر در بين ما نباشد و حالا هم بايد فردي را به عنوان سرمربي جديد انتخاب كنيم كه شايسته پرسپوليس و نام بزرگش باشد و به هواداران هم اين قول را ميدهم كه شبانه روز به دنبال اين كار باشم و تا وقتي كه سرمربي جديد انتخاب نشده است، نخوابم.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس در ادامه صحبتهايش با بيان اين كه برخي از مي پرسند من اين پولها را از كجا آوردهام و بازيكنان مليپوش را چگونه جذب كردهام؟ اظهار كرد: در جواب اين افراد بايد بگويم آن زماني كه آنها مشغول دعوا با يكديگر بودند، من به دنبال كسب درآمد و پول براي فصل نقل و انتقالات بودم. من اين كار را از طرق قانوني انجام دادم و بايد بگويم كه من از همه قانونمندتر و متشرعتر هستم. من اين پولها را از طريق وام، اسپانسر و خريد و فروش از طريق شركتهاي اقماري به دست آوردهام. بايد بگويم كه هم اكنون پرسپوليس در اربيل عراق ، مالزي و كشورهاي همسايه ايران شركتهاي تجاري داير كرده و به زودي شركت هولدينگ پرسپوليس معرفي ميشود. پرسپوليس بايد بر روي پاي خود بايستد و ما اين كار را انجام خواهيم داد.
رويانيان ادامه داد: سال گذشته دو تيم در نقل و انتقالات رقابت ميكردند كه امسال پرسپوليس هم به آنها اضافه شده است. بازيكناني هم كه به پرسپوليس آمده اند به خاطر بزرگي اين تيم آمدهاند. پس چرا آقايان به آنها توهين ميكنند و حرف مفت ميزنند و ميگويند كه آنها به خاطر پول بيشتر به پرسپوليس آمدهاند. پرسپوليس بزرگترين تيم آسيا است و بازيكنان از آمدن به آن افتخار ميكنند. تمام بازيكناني كه امسال به ما اضافه شدهاند به عشق پرسپوليس، علي كريمي، مهدي مهدوي كيا و 30 ميليون هوادار اين تيم آمدهاند. حتي پيش آمد كه برابر من به يكي از همين بازيكنان زنگ زدند و از او خواستند با 200 ميليون تومان بيشتر به تيم آنها برود، اما آن بازيكن نپذيرفت و به عشق پرسپوليس در نزد ما ماند.
مديرعامل پرسپوليس در ادامه با شدت بيشتري به انتقاد از كساني پرداخت كه او را متهم به پرداخت پولهاي هنگفت به بازيكنان كرده بودند و افزود: چرا اين افراد شخصيت مليپوشان ما را خراب ميكنند؟ چرا اين رفتارها در فوتبال ما بروز ميكنند؟ اين افراد از چه ميترسند و نگران چه هستند كه حقيقت را نميگويند؟ سوال من اين است كه چرا اينها به بازيكنان توهين ميكنند. يك موي مليپوشان ما به بازيكنان خارجي ميارزد. امروز روز ولادت امام حسين (ع) است و من به همه مديران و دست اندركاران فوتبال توصيه ميكنم كه بازي زندگي ، اخلاق و انسانيت را نبازند! يك جام كه اگر آن را وزن كنيد، ارزش چنداني ندارد، نمي ارزد كه به خاطرش اخلاق را زير پا بگذاريم. ما بايد از مولا و سرورمان ياد بگيريم كه به يكديگر توهين نكنيم و با يكديگر با احترام رفتار كنيم.
وي همچنين افزود: پرسپوليس متعلق به همه ايران است و من هم خادم و نوكر هوادارانش هستم. همچنين براي آن كسي كه گفته رويانيان براي راضي كردن هواداران پول خرج ميكند، متاسفم و مي گويم كه هواداران تمام دارايي پرسپوليس هستند. به آقاياني هم كه براي كسب جام هر كاري ميكنند، مي گويم كه اگر قهرماني به جام گرفتن است، پس قهرماني مال شما. اما اگر قهرماني به جوانمردي و مردانگي است، پرسپوليس قهرمان است. امسال هر تلاشي كه ميكنيم و هر موفقيتي كه به دست بياوريم به امام زمان (عج) تقديم ميكنيم.
-
تقدیر پیشکسوتان پرسپولیس از رویانیان و کریمی.
کمیته پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس از محمد رویانیان و علی کریمی تقدیر و تشکر کرد.
پیش از شروع تمرین امروز کمیته پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس که به نمایندگی از آنها ترابی، قاسمیان و آشیانی حضور داشتند از علی کریمی به پاس تلاشهایش و رویانیان به دلیل بستن تیمی مناسب و قدرتمند تقدیر و تشکر کردند.
-
مهدوی کیا: رویانیان کار مدیران فصل قبل را انجام داد/ جنجالها بیفایده است.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس کاری که بقیه تیمها در فصل گذشته میکردند را انجام داد.
مهدی مهدوی کیا پس از تمرین امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بسیار خوشحال هستم که امروز هوادارانی را در ورزشگاه درفشی فر دیدم که هر روز بر تعداد آنها اضافه میشود.
بالاخره این هواداران از 16 سالگی گردن من حق دارند و به همین دلیل هیچ وقت برای پرسپولیس شرط و شروط نگذاشتم.
وی افزود: خوشبختانه رویانیان در فصل نقل و انتقالات از زمان بهترین استفاده را کرد، او کاری را انجام داد که سایر تیمها در فصل گذشته این کار را میکردند و زود بازیکنان خوب خود را جذب میکردند. این هم به نظرم در فصل نقل و انتقالات یک هنر است که رویانیان به خوبی آن را پیاده کرد.
مهدوی کیا ادامه داد: جار و جنجال و این حرفها هیچ فایدهای ندارد، بالاخره باید قبول کنیم این بازیکنان به ما اضافه شدند و الان پرسپولیسی هستند. امیدوار هستم با پتانسیلی که داریم بتوانیم با نتایج خوب دل هواداران را به دست آوریم.
مهدوی کیا در خصوص وضعیت خودش نیز گفت: برای من که در این تیم هستم مهم موفقیت پرسپولیس است و به هیچ عنوان به فکر مسائل دیگری نیستم.
امیدوارم همانطور که در فصل نقل و انتقالات قوی ظاهر شدیم در بازیها استارت محکمی بزنم و در یک ماهی که فرصت داریم با بهترین شرایط عازم مسابقات شویم.
-
کریم باقری در جلسه اتحادیه بازیکنان فوتبال حاضر شد.
کاپیتان سابق تیم فوتبال پرسپولیس در جلسه اتحادیه بازیکنان فوتبال حاضر شد.
در حالي كه قرار بود جلسه اتحاديه بازيكنان فوتبال ساعت 15 امروز (شنبه) با حضور تعداد زيادي از بازيكنان فوتبال تشكيل شود تا در نهايت هيات موسس اين اتحاديه انتخاب شوند در حال حاضر فقط 11 بازيكن كه بيشتر استقلالي هستند به اتحاديه آمدهاند.
اين بازيكنان عبارتند از سيد مهدي رحمتي، ايمان مبعلي، مرتضي كاشي، امين منوچهري، هادي شكوري، سياوش اكبرپور، وحيد طالبلو، كاظم برجلو و سعيد رمضاني، كريم باقري و فريدون زندي.
عزيزالله محمدي رييس اتحاديه فوتبال منتظر حضور تعداد بيشتري از بازيكنان است تا جلسه را آغاز كند.
-
گزارش تصویری: تمرین روز شنبه سرخپوشان.
تمرین روز شنبه تیم فوتبال پرسپولیس با حضور سردار رویانیان، علی پروین و 300 هوادار با اضافه شدن محمد قاضی به ترکیب نفرات در ورزشگاه درفشی فر به روایت عکس:
-
کریم باقری و مهرداد میناوند عضو هیئت موسس اتحادیه بازیکنان فوتبال شدند.
كريم باقري، سيد مهدي رحمتي، سعيد رمضاني، مهرداد ميناوند و مجتبي جباري به عنوان پنج بازيكن عضو هيات موسس اتحاديه بازيكنان فوتبال انتخاب شدند.
در جلسه عصر امروز (شنبه) اتحاديه بازيكنان فوتبال اين 5 بازيكن به عنوان اعضاي هيات موسس اتحاديه بازيكنان فوتبال انتخاب شدند و همچنين سيد مهدي رحمتي به عنوان دبير اتحاديه توسط بازيكنان حاضر كه تعدادشان 13 نفر بود انتخاب شد.
كريم باقري، سيد مهدي رحمتي، سعيد رمضاني، مهرداد ميناوند، مجتبي جباري، وحيد طالبلو، ايمان مبعلي، مرتضي كاشي، امين منوچهري، هادي شكوري، سياوش اكبرپور، كاظم برجلو و فريدون زندي بازيكنان حاضر در اين جلسه بودند.
اين دومين جلسه اتحاديه بازيكنان است كه تشكيل ميشود. جلسه اول بدون نتيجه به پايان رسيده بود و در اين جلسه كه اكثر بازيكنان حاضر استقلاليها بودند، اعضاي هيات موسس اتحاديه انتخاب شدند.
عزيز محمدي، رييس اتحاديه فوتبال پيش از انتخاب اين نفرات اعلام كرد كه از تمامي بازيكنان فوتبال ايران خواسته كه در اين جلسه شركت كنند اما اگر نيامدهاند خودشان كملطفي كردهاند. حال اميدواريم در ادامه شكلگيري فعاليتهاي اتحاديه، بازيكنان جديدتري به اين بازيكنان اضافه شوند.
-
پروین: با آمدن مربی کار بلد خارجی موافق هستم/ درجه 3 و 4 به درد ما نمیخورد.
علی پروین گفت: اگر مربی خارجی درجه یک و حتی ۲ باشد و با فوتبال کشورمان آشنایی داشته باشد میتواند به ما کمک کند.
علی پروین درباره اظهارات صبح امروزش مبنی بر مخالفت با مربی خارجی گفت: همه میدانند من از گذشته با آمدن مربی خارجی درجه 3 و 4 به فوتبالمان مخالف بودهام اما در حال حاضر رویانیان با مربیانی که درجه یک یا 2 هستند در حال مذاکره هست که آنها را به پرسپولیس بیاورد.
من با این موضوع موافقم مخصوصا در جلسهای که با متسو داشتیم از شناخت او به فوتبال ایران و حتی آسیا لذت بردم. امیدوارم از صحبتهای صبح امروزم برداشت بد نشود و همه اجازه دهند رویانیان کار خود را ادامه دهد.
وی خاطرنشان کرد: سه گزینهای که رویانیان با آنها صحبت کرده گزینههای خوبی هستند و شناخت خوبی از فوتبال ایران و آسیا دارند. قطعا با بازیکنانی که رویانیان جذب کرده این مربیان میتوانند به پرسپولیس کمک کنند چون بازیکنان ما بسیار انعطافپذیرند و فوتبال در خون آنها وجود دارد.
-
ملي پوشان باز هم به تمرين پرسپوليس نيامدند.
تمرين امروز بعدازظهر تيم فوتبال پرسپوليس در حالي از ساعت 18:30 دقيقه آغاز شد كه به جز قاضي و پولادي ساير مليپوشان اين تيم غايب بودند.
تيم فوتبال پرسپوليس در حالي از ساعت 18:30 تمرين بعدازظهر خود را آغاز كرد كه مانند روزهاي گذشته مليپوشان اين تيم در تمرين حضور نداشتند.
البته از بين بازيكنان مليپوش پرسپوليس مهرداد پولادي و محمد قاضي به همراه سايرين در تمرين حضور داشتند.
در تمرين امروز بعدازظهر هواداران بيشتري نسبت به تمرين صبح در ورزشگاه حاضر بودند كه تعدادشان نزديك 350 نفر ميشد كه بيشترشان روي سكوهاي ورزشگاه نشسته بودند و عدهاي نيز در برابر در اصلي ورزشگاه تجمع كرده و منتظر ورود مليپوشان پرسپوليس بودند.
تمرين پرسپوليسيها با دويدن به دور زمين همراه با وزنههاي دو كيلويي زير نظر چيذري بدنساز اين تيم آغاز شد كه اين تمرين حدود 20 دقيقه به طول انجاميد.
-
پولادی: پرسپولیس فصل دشواری پیش رو دارد.
مدافع ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: مدیریت باشگاه پرسپولیس، عملكرد بسیار خوبی در جذب بازیكنان داشته است اما با این حال فصل سختی را پیش رو داریم.
مهرداد پولادی در حاشیه تمرین عصر امروز پرسپولیس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با نظر مربیان، استراحتی 10 روزه را پشت سر گذاشتم تا پس از حضور در لیگ قهرمانان آسیا و همچنین اردوها و بازی های تیم ملی فوتبال به بازسازی بدنی بپردازم.
وی كه در نخستن تمرین خود در تیم پرسپولیس برای حضور در فصل پیش رو حضور یافته است، افزود: به این استراحت نیاز داشتم تا بتوانم با قدرت در خدمت سرخ پوشان باشم.
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اینكه جذب بازیكنان سرشناس، نگاه ها را معطوف این تیم كرده است، خاطرنشان كرد: ما نفرات خوبی را در اختیار داریم و مدعی قهرمانی هستیم اما همه تیم ها برای نتیجه گرفتن مقابل پرسپولیس انگیزه خواهند داشت كه همین مساله، كار را برای سرخ پوشان سخت خواهد كرد.
وی ادامه داد: از اینكه می توانم در فصل پیش رو برای تیم پرسپولیس بازی كنم، خوشحالم و تلاش می كنم تا مهره موثری برای این تیم باشم پولادی در پایان از هواداران تیم فوتبال پرسپولیس به خاطر حمایت هایی كه از وی داشته اند، قدردانی كرد.
-
تمرین عصر امروز پرسپولیس/ توصیه هواداران به رویانیان.
هواداران پرسپولیس در تمرین بعدازظهر این تیم علیه سرمربی و مدیرعامل استقلال شعار دادند.
تمرین پرسپولیس از ساعت 18.30 در ورزشگاه درفشی فر با حضور 14 بازیکن برگزار شد. مهرداد پولادی تنها ملیپوشی بود که به تیم اضافه شد اما سایر ملیپوشان نیامدند.
محسن عاشوری مربی تیم با ملیپوشان تماس گرفت و به آنها اعلام کرد هرچه سریعتر خود را به تمرینات پرسپولیس برسانند.
* 300 هوادار در تمرین امروز حضور داشتند و علیه قلعهنویی و فتحاللهزاده شعارهایی دادند و به تشویق شدید بازیکنان مخصوصا علی کریمی پرداختند.
* صحبتهای کریمی با یک کودک 7 ساله که جزو هواداران بود در نوع خود جالب بود.
* شیرینی معاون باشگاه در تمرین امروز حضور داشت.
* قاضی با شماره 11 تمرین کرد.
* پرسپولیسیها در تمرین امروز ابتدا 20 دقیقه دویدند و سپس کار با توپ را در دستور خود قرار دادند. برخی بازیکنان که کمکار بودند توسط بدنساز پرسپولیس جریمه شدند.
* ضربان قلب بازیکنان پس از هر 15 دقیقه از تمرین کنترل میشد.
* سامان آقازمانی در داخل سالن وزنه تنها به وزنه زدن پرداخت.
* قاضی به صورت اختصاصی در گوشهای از زمین تمرین کرد.
* هواداران تیم فوتبال پرسپولیس با سر دادن شعارهایی خواستار بازگشت پرویز مظلومی به استقلال شدند.
* تغییراتی در کادر پزشکی تیم فوتبال پرسپولیس نیز به وجود آمده و "شاهد عریانی" جای خود را در کادر پزشکی پرسپولیس به علیپور که فصل قبل در داماش فعالیت میکرد داده است. پزشک تیم فوتبال پرسپولیس دکتر وجیهالله چشمه سری است.
* در پایان تمرین برخی هواداران کاغذهایی را در بین هواداران پخش کردند که در آن نوشته شده بود: " آقای رویانیان ما 30 میلیون هوادار پرسپولیس هستیم، لطفا زحمات خود را در آوردن کادر جدید هدر ندهید. ما نمیخواهیم به سرنوشت استیل آذین دچار شویم. لطفا به حرفهای هواداران گوش کنید و در انتخاب سرمربی جدید پرسپولیس دقت لازم را داشته باشید."
-
قنبرپور: رضایتنامه انصاری فرد را برای پرسپولیس صادر می کنیم.
مدیر تیم فوتبال بزرگسالان سایپای البرز گفت: کریم انصاریفرد برای رفتن به هر باشگاهی باید از سایپا رضایتنامه اخذ کرده و این امر قانون است.
مدیر تیم فوتبال بزرگسالان سایپای البرز با تاکید بر اینکه این باشگاه قصد ایجاد جنجال و حاشیه را ندارد، گفت: طی روزهای آینده رضایتنامه انصاریفرد را صادر میکنیم، اما معتقدیم که باید حقوق سایپا نیز در این نقل و انتقال رعایت شود.قنبرپور تاکید کرد: این خواسته سایپا یک امر قانونی است و به هیچ عنوان بحث مالی با انصاریفرد و هر تیمی که خواهان به خدمت گرفتن وی است، نداریم.
-
درخواست هواداران در تمرین امروز: سردار ما متسو را نمی خواهیم.
هواداران پرسپولیس با سر دادن شعار و خواندن اعلامیه از رویانیان خواستند برونو متسو را به عنوان جانشین مصطفی دنیزلی انتخاب نکند.
کی از حواشی تمرین امروز بعد از ظهر پرسپولیس درخواست برخی از هوداران از رویانیان مبنی بر نخواستن متسو بود که هواداران با در دست داشتن اعلامیه هایی خواستار عدم جذب متسو شدند.
در انتهای تمرین نیز تعدادی افرادی با خودروهای خود هنگامی که هواداران مقابل ورزشگاه درفشیفر جمع شده بودند اقدام به پخش کردن اعلامیه هایی جدید کردند.
متن این اعلامیهها به شرح زیر است:
1-سردار پرسپولیس ما متسو را نمیخواهیم. به حرف هواداران مثل همیشه گوش کن. 2-سردار زحمات خودت را با آوردن متسو هدر نده ما نمیخواهیم به سرنوشت استیلآذین دچار شویم.
3-ما متسو را نمیخواهیم. این درخواست 30میلیون هوادار پرسپولیس است.
در این اعلامیه ها با رنگ آبی روی نام متسو خط کشیده شده بود.
-
اظهارات متناقض پروین در خصوص سرمربی خارجی!
در حاشیه تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس از سوی عده ای عکس هایی از دوران بازیگری و مربیگری علی پروین بین هواداران پخش شده.
به گزارش سایت اختصاصی پرسپولیس؛ حضور مدیر راهبری سرخپوشان در تمرین امروز حاشیه هایی به دنبال داشت از جمله اظهارت متناقض پروین در خصوص گزینه های مربیگری پرسپولیس.
در حاشیه تمرین صبح امروز، عده ای با حضور روی سکوهای ورزشگاه درفشی فر عکس هایی از دوران بازیگری و مربیگری علی پروین را بین هواداران پخش کردند.
علی پروین که پس از تمرین صبح امروز پرسپولیس گفته بود: «هنوز هم می گویم مربی خارجی به درد ما نمی خورد» ساعتی بعد در گفت و گویی دیگر از یکی از گزینه های خارجی سرمربیگری پرسپولیس حمایت کرد.
پروین در تازه ترین اظهار نظر خود گفته است: «همه میدانند من از گذشته با آمدن مربی خارجی درجه 3 و 4 به فوتبالمان مخالف بودهام اما در حال حاضر رویانیان با مربیانی که درجه یک یا 2 هستند در حال مذاکره هست که آنها را به پرسپولیس بیاورد. من با این موضوع موافقم مخصوصا در جلسهای که با متسو داشتیم از شناخت او به فوتبال ایران و حتی آسیا لذت بردم. امیدوارم از صحبتهای صبح امروزم برداشت بد نشود و همه اجازه دهند رویانیان کار خود را ادامه دهد.»
برونو متسو فرانسوی که روز شنبه برای مذاکره با باشگاه پرسپولیس سفری ناگهانی به تهران داشت شام مشترکی هم با علی پروین عضو هیئت مدیره و مدیر راهبری سرخپوشان صرف کرد.