اگه بدونید امشب رونالدو چقدر من رو خوشحال کرد به خدا خیلی عالیه .توی دنیا یکه.
داش سعید اگه بزارن به امید خدا اونجاهم یه امتیاز میگیریم.
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه بدونید امشب رونالدو چقدر من رو خوشحال کرد به خدا خیلی عالیه .توی دنیا یکه.
داش سعید اگه بزارن به امید خدا اونجاهم یه امتیاز میگیریم.
داداش همه مثه توان بابا من خودم الان تو اسمونا هم انگار جام باشگاهها رو بردیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان اینقد جو گرفتم اهنگ دارم با ولوم خیلی بالا گوش میدم
الانه که پرپرم کننki::
در ضمن ما باید تو نیوکمپ واسه برد بریم و ب امید خدا و با اماده بودن بچه ها اونجا کارو با برد تموم میکنیم و بازم مثه گذشته ها تو نیوکمپ جشن میگیریم
دقیقا سعید جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ManUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رونالدو با رکورده قبلیش برابری کرد 40تا در لالیگا البته یه گلشو قبول نکردن پارسال
مسی باید خواب این ضربات رو ببینه
یکی اینو بگیررررررررررررررررررررهla y_;;:eyvalla:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم همین طور داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولش که گل خوردیم اشک تو چشمام جمع شد و بعدش از خوشحالی با اون گل ها ترکوندم طوری که نزدیک بود بابام بیاد بهم چی بگه.
این موقه شب
نیوکمپ هم به موقشنقل قول:
والدز از این شوتا طلب دارهlay_;;
این پرچم مادرید است که با مورینیو بر قله افتخارات می درخشد و به اهتزاز در آمده
ما همگی متحدیم و تیمی هستیم به نام رئال مادرید
طلب داره اساسی من که به شخصه دوست دارم یه ضربه ازاد و یه شوت از طلبش کم کنیم این بار بقیه شو بزاریم واسه فینال لیگ قهرمانان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب دیگه بچه ها سنگین باشید ما تا دلتون بخواد از این بردا دیدیم
نگن جو گیر شدن
ولی به افتخار تیم:eyvalla::hooora::/dancheey:::real::-shadlay_;;:afarin:
از این بردا زیاد داشتیم ولی این یه چیزه دیگه بودنقل قول:
بزار هرچی بخوان بگن از حسودیه
آلونسو بازی بعد محرومه و برای الکلاسیکو میرسه
سلام
خب منم بعد از مدتها اومدم اینجا یه پست بدم
تبریک میگم برد خیلی با ارزشی رو بدست اوردیم
رونالدو هم که ماشالا هر بازی ادره گلهای قشنگی میزنه
اتفاقا من کلی خوشحال شدم کارت گرفت خیالمون راحت تو ال کلاسیکو هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما اگه بازی بعد کریس کارت بگیره چیtars::
سلام خوش اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط J. Mourinho [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شب خیلی خوبی برگشتی بدجوری امشب خوشحالیمlay_;;
منم خوشحالم ولی ممکنه بگن از عمد بوده و 2 جلسه محرومش کنننقل قول:
رونالدو و کوئنترائو هم خبری نیست
رونالدو نمی گیره اگه خدا بخواد با توجه به پستش می گم
کوئنترائو هم بازی بعدی با گیخون بازی نمی کنه و برای الکلاسیکو آمادست
انصافا کوئنترائو عالی بود
تبريك ميگم اين برد شيرين رو:eyvalla:
اتلتیکومادرید 1-4 رئال مادرید/آبش رو گرفتیم چولو شد
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید باز هم مثل همیشه در دربی مادرید به یاد داریم . در حقیقت بسیاری از علاقمندان به رئال یادشان نیست که تیم فعلی "چولو" سیمئونه آخرین بار کی رئال را برده است .
کریستیانو ، کریستیانو و کریستیانو . این تمام چیزی است که می توان در مورد دربی مادرید به زبان آورد .ستاره پرتغالی در یک شب جادویی دیگر ، هت تریک کرد تا به رکورد 40 گل در لالیگا برسد و آرزوهای مسی و یارانش را فعلا بر باد دهد .
رئال مادرید همچون پامپلونا ، از پس کالدرون هم به خوبی بر آمد . با وجود جو سنگینی که بر استادیوم حاکم بود ، دو سوپرگل ، یک پنالتی و یک پاس گل جادویی از رونالدو ، راه را برای رئال مادرید گشود .
اتلتیکو با حمایت هوادارانش بازی را آغاز کرد و باز هم در دقایق آغازین این ایکر بود که به بهترین شکل مقابل حریف ایستادگی کرد . فالکائو و دیگو چند موقعیت را در بیست دقیقه آغازین از دست دادند . در دقیقه 23 پنالتی مشخص روی رونالدو سوت زده نشد اما دو دقیقه بعد ، ستاره پرتغالی با یک کاشته تماشایی و فنی ، دروازه کورتیس را باز کرد .
در دقیقه 30 ، فالکائو یک موقعیت خوب را خراب کرد و سه دقیقه بعد حرکت بنزما بی ثمر بود . سانتر خوب دی ماریا توسط او با فاصله اندکی از دروازه حریف به اوت رفت . در نهایت بازی با همین برد 1-0 در نیمه اول تمام شد . در این نیمه اتلتیکو با جدیت و سرسختی زیادی بازی می کرد و نشان داد که می خواهد بالاخره طلسم را بشکند اما رئال کم کم بهتر شد .
در نیمه دوم ، اوزیل با کاکا تعویض شد و رئال نیز سر در گم به نظر می رسید بالاخره روی یکی از اشتباهات خط دفاع ، فالکائو با یک ضربه خوب و دقیق ، به بنزما گلزنی یاد داد .
رئال مادرید پس از این صحنه با تمام قوا جلو کشید تا این که رونالدو با یک شوت خوب و استثنایی دیگر دروازه کورتیس را گشود . پس از این گل ، بنزمایی که یکی از ضعیف ترین های نیمه دوم بود و تقریبا هر توپی به دست می آورد لو می داد با هیگوائین تعویض شد .
در دقیقه 73 ، شوت دی ماریا با فاصله اندکی از تیرک دروازه حریف به اوت رفت . بازی تقریبا تحت کنترل رئال بود که در دقیقه 82 ، هیگوائین توانست یک پنالتی بگیرد تا رونالدو هت تریکش را تثبیت کند و جایگاهش را در صدر جدول گلزنان لیگ اسپانیا ارتقا بخشد .
چهار دقیقه بعد ، هیگوائین بر خلاف رونالدو که علاقه ای به پاس دادن به او ندارد ، یک موقعیت عالی را برای ستاره پرتغالی مهیا کرد که کریستیانو در زدن گل چهارم ناکام ماند هر چند که دقایقی بعد خودش یک پاس گل خوب را برای کایخون مهیا کرد تا این بازیکن با تعصب همچون همیشه پس از لایی زدن به کورتیس ، آرم باشگاه محبوبش را به دوربین ها نشان دهد .
در مجموع ، رئال مادرید توانست که روحیه لازم را در آستانه یک بازی تا نبردهای حساسی نظیر بایرن و بارسلونا بدست آورد . مورینیو باز هم اشتباهش در چیدمان ترکیب را در نیمه دوم با تعویض بنزما و کاکا جبران کرد تا رئال مادرید سه امتیاز ارزشمند را کسب کند و فاصله با بارسلونا را همان چهار امتیاز نگه دارد .
من با تأخیر تبریک میگم
برد شیرین و دلچسبی بود
به خصوص با هتریک داش کریس
این برد رو تبریک میگم...این بازی خیلی مهم بود و همینطور خوشحالم که باز همه با هم دوست شدن...محمد خوش اومدی
دیدید گفتم رونالدو میرسه به مسی بعد این فاصله رو هم بیشتر میکنه....
بازی بسیار زیبا و البته دشواری بود.ولی خدا را شکر.رئالیها نشون دادن که مرد روزهای سخت هستند.
نیمه دوم که واقعآ بچه ها نشون دادند که چه قدرتی دارند و حتی میتونستند دو گل دیگه هم بزنند.
البته باز هم دیدیم که داوری چقدر ضعیف عمل کرد در بعضی صحنه ها.. پنالتی مشهود روی رونالدو را نگرفت.و یا تکلهای خشن و عمدی بازیکنهای اتلتیکو که فقط برای زدن قسمتهای حساس پای بازیکنان رئال میزدند را بدون دادن کارتی از آن صحنه میگذشت.در هر صورت باید آفرین گفت به این غیرت و تعصب بازیکنهای رئال در بازی دیشب.
به امید قهرمانی در لالیگا و چمپیونز لیگ.
برد پر گل رئال را به هواداران مادريدي تبريك مي گويم و به اميد قهرماني در لاليگا
منم این برد رو به همه و رونالدو تبریک میگم ! امشب فوق العاده بود و......... امیدوارم بازم از این شوتها بزنه !!!!!!
خیلی خوشحال شدم که رونالدو خودش دوباره به رکورد خودش رسید !!! امیدوارم 50 گله بشه !
تبریک میگم برد خیلی خوبی بود حفظ فاصله 4 امتیازی و گرفتن روحیه برای بازی های پیش رو این کریس فوق العاده ست .
نکته ی مهم اینه که کریس بعد از افتی که در ضربات ایستگاهی داشت دوباره به اوج برگشته مطمئنن این ضربات میتونه به تیم بیشتر از اینا کمک کنه.
آقا تبریک
این آلونسو 4 کارته شد که دهن من سرویس شه تا الکلاسیکو
حالت خوبه الونسه با این کارتی که گرفت 5 کارته شد و واسه بازی با بارسا هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون کریسه که 4 کارت داره.
آها فک کردم 4 کارتست آخه کریس هم خیلی وقته 4 کارتست چند هفتست ولی مطمعنم کاری نمیکنه که تا قبل الکلاسیکو کارت بگیره
این جمله رو تو امضام گذاشتم دوباره اینجا هم می گذارم تا بفهمن کی بهتره
از اینکه به رونالدو می گویند پنالدو خوشحالم چون فهمیدن که در پنالتی بی رقیبه
پنالتی عرضه می خواد
بی زحمت شوتالدو هم بهش اضافه کنید در شوت هم بی رقیبه
گل از راه دور کار هر کسی نیست
ببینید دوستانی که به رونالدو میگن پنالدو اخه یکم عاقلانه فکر کنید اگه راست میگید چرا پناالتی های تیمتون رو نمیدن به فابرگاس یا پدرو پس طبیعیه که همه ی تیم به بازیکنی که بیشترین گل رو زده کمک کنن تا هم تیم برنده بشهو به هم بازیکن به یه رکوردی برسه.
پس لطفا حرف خنده دار نزنید.
این امضای یکی از بچه های دربی که خیلی باهاش حال کردم گفتم بزارم شما هم ببینید
این است فلسفه ی انها: یوفا-داور-شانسmas:-lagh::
خب جاتون خالی تا همین الان خواب بودم یه کلاس داشتم که اونم پیچوندم
اخه خواب دیشب یعنی صبح خیلی حال داد
میبینم که رونالدو باز رفت صدرو حرف در موردش شروع شد
اینجور جاها سکوت بهترین چیزه
همون که میگه جواب ابلهان خاموشیست.نقل قول:
خوب پنالتی زدنم هنر میخاد مثل مسی خوبه که تیمش دقیقه 90 1-1 مساوی هست دقیقه 90 پنالتی رو خراب میکنه؟
اگه منظورت بازی با سویاست بازی 0 به 0 بود:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما حرفت کاملا درسته
خوب دیگه تو گیر نده مهم اینه که امتیاز رو از دست دادن
من هم امیدوارم امسال رئال قهرمان بشه تا روی شانسلونا رو سیاه کنهheee::
بارسایی ها دارن میسوزن!!! تو تایپکشون امار میزارن و دلخوشی به هم میدن!!!!!!!!!! جالبه یکی گفته بود مسی هم مثل رونالدو گل زده !!!!!! تازه تکنیکی تر !!!!!!!!!!
خوب خدا رو شکر رئال این بازی رو برد تا اختلافمون با بارسا از این کمتر نشه
رئال دیشب عالی بازی کرد بخصوص رونالدو که توفان به پا کرد
داداش بزار این روز های آخری به خودشون امید بدن دل بچه ها رو نسوزون قهرمان که نشدن حداقل بزار اینجوری خودشون رو تخلیه کنندنقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano-farshad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[quote=cristiano-farshad;105324]بارسایی ها دارن میسوزن!!! تو تایپکشون امار میزارن و دلخوشی به هم میدن!!!!!!!!!! جالبه یکی گفته بود مسی هم مثل رونالدو گل زده !!!!!! تازه تکنیکی تر !!!!!!!!!![/quote
والا من که تا حالا ندیدم که مسی گل از راه دور به قشنگی رونالدو بزنه رونالدو استاد هتریک . استاد شوت از راه دور و استاد ....
رونالدو صدر جدول گلزنان را از مسي پس گرفت
به جا مانده از بازي با اتلتيكو : توپ طلا مال كريستيانوست
آنهایی که می خواستند با امتیاز گرفتن از رئال به قهرمانی بارسا کمک کنند ، حالا دارند زار می زنند . نمایش غول وار کریستیانو بود که باعث شد دربی ها یک بازی تشریفاتی باقی بمانند ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرد رکورد ها
این کریستیانوست . با رکورد تاریخی 40 گل خودش که فصل گذشته به ثبت رسانده بود برابری کرد و از رکورد 19 گل خارج از خانه گیسا پیشی گرفت و به رکورد 20 گل در بیرون برنابئو رسید . او چه در بیرون و چه در داخل زمین رئال یک مدل است . فشار حریفان رویش تاثیری ندارد و شعارهای خصمانه نه تنها اثر منفی رویش نمی گذارد بلکه باعث می شود بتواند زمین حریفان را یک تنه ویران کند . این پرتغالی ، چقدر عالی !
يه پيروزي دلچسب ديگر در داربي مادريد با هنرنمايي دوباره كريستيانو[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano-farshad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والا داداش من تمام گل های مسی رو دارم و ندیدم که راه دور گل کنه
گله شوت پشت 18 داشته ولی راه دور نداشته
مسی و هوادارانشون همچنان تو کف گل های رونالدو هستند
درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که بیشتر گلهای مسی رو دیدم
میشه گفت همشون به یه شکل زده شده و تکراری هستند
اما داش کریس به همه صورت گل زده