خب فصل جدیدم که شروع شد
من این فصل رو به عنوان فصل امتحانات نام گذاری میکنم چون دقیقا از امروز که اول فصله امتحانام شروع شده و دقیقا تا روز اخر فصل ادامه داره!!!
فصل بد قبل با یه دومی و یه سومی تموم شد
نمایش نسخه قابل چاپ
خب فصل جدیدم که شروع شد
من این فصل رو به عنوان فصل امتحانات نام گذاری میکنم چون دقیقا از امروز که اول فصله امتحانام شروع شده و دقیقا تا روز اخر فصل ادامه داره!!!
فصل بد قبل با یه دومی و یه سومی تموم شد
نتیجه بازیت چی شد اونی ک ترکیب 4.5.1 گذاشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rakank [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امروز خلوت بود...فکر کنم.همه مشغول تیم بستنن!
دقیقا همینطوره...بدبختانه روزهای اول یه کم بازیکن خریدن سخته....من امروز سه بازیکن جوون پنج ستاره در شرف شش ستاره شدن خریدم...کلا استراتژیم در خرید بازیکن اینطوریه...
تیمم رو آروم آروم برا این فصل آماده میکنم....البته شاید نتونم تو جام حذفی تا مراحل بالا برم ولی سعیم بر قهرمانی در لیگ و چمپبونز لیگه....
امروز تو جام حذفی 3-0 بردم و فردا احتمالا بالا برم...ولی مرحله بعدم سخته....
منم 2 تا بازیکن نیاز داشتم یک دفاع یک هافبک خریدم دیگه این فصل چیزی نمیگیرم پول جمع میکنم برای فصل بعد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramos1367 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام خسته نباشيد ميشه درمورد free token توضيح بديد
اگر با قندشکن وصل بشید می تونید در قسمت فری توکن و در بخش supersonic با دانلود برنامه های مورد نظر توکن دریافت کنید....اگر هم دانلود کردید و توکن مورد نظر رو نداد از طریق قسمت missing tokens میتونید نامه نگاری کنید وتوکنتون رو بگیرید...نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir98631 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امروز صبح بازی برگشت جام حذفی رو هم 5-1 پیروز شدم و در مجموع 8-1 صعود کردم....نقطه ضعف تیمم در حال حاضر خط هافبکه که باید یه هافبک پنج ستاره بخرم....البته دوتا از هافبکام نزدیک پنج ستاره هستن....من ترجیح میدم به مرور در همین فصل بازیکن پنج ستاره در شرف شش ستاره بگیرم تا با پیشرفتشون شش ستاره بشن و در فصل بعد از همین بازیکنا استفاده کنم...یه نوع آینده نگریه...
خب تقریبا خریدامو انجام دادم دوتا مهاجم خریدم دوتا دفاع یه دروازه بان و یه هافبک.فقط مونده هافبک راست.
بعد تقریبا دو فصل سیستممو از چهار سه سه تغییر دادم به سه دو سه دو.ببینم با این سیستم جدید چطور نتیجه میگیرم.
یه پیام از طرف بازی واسم اومده زده پنج تا بسته ابی پنج تا سبز پنج تا قرمز با 14تا توکن فقط یک دلار!حیف که مستر و ویزا کارت ندارم!
کاش میشد با حساب بانکی پرداخت کرد!!!
سام مصطفی الان چند روزه نمیشه درخواست دوستی بدم . اد میزنم دو ثانیه بعد کنسل میشه مشکل از کجاس ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]