سلام معذرت میخوام تو هر لیگ چندتا بازی برگزار میشه؟ بعد من از تیم خیلی کار میکشم و خسته میشن این میزان خستگی با گذاشتن حالت rest و استفاده نکردن از سه تمرین باعث ریکاوری میشه یا نه باید از کیتهای مخصوص استفاده کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام معذرت میخوام تو هر لیگ چندتا بازی برگزار میشه؟ بعد من از تیم خیلی کار میکشم و خسته میشن این میزان خستگی با گذاشتن حالت rest و استفاده نکردن از سه تمرین باعث ریکاوری میشه یا نه باید از کیتهای مخصوص استفاده کرد
در مورد فیسبوک بگم اگر اکانتتون رو به فیسبوک وصل کنید از چند جا میشه وارد بازی شد.یکی سایت فیسبوکه.یکی سایت رسمی بازیه.topeleven.com.یکی هم گوشیه.که باید در هنگام ورود به بازی گزینه login رو انتخاب و بعد با اکانت فیسبوک وارد بشیم.
لیگ ها 14 تیمی هستن پس طبیعیه که 13 بازی رفت و برگشت انجام میشه که میشه 26 بازی.
گذاشتن حالت rest باعث از بین رفتن خستگی نمیشه.همینکه از تمرینات استفاده نکنید باعث ریکاوری میشه.هر 3 ساعت یکبار 5% بازیکنان ریکاوری میشن.اون حالت rest برای وقتیه که میخوایم یه سری بازیکنا رو تمرین بدیم ولی نمیخوایم یه سری دیگه تمرین داده بشن.اونا رو روی rest میزاریم و بازیکنانی که میخوایم تمرین بدیم رو روی normal یا hard
اگر با وجود این هر سه ساعت 5% میبینید بازم بازیکنان اصلیتون خسته هستن برای بازی بعدی باید از بسته های سبز استفاده کرد
4 ساعت دیگه بازی دارم وضعیت بازیکنام نارنجین
راستی اسم تیمم Tehran fc وضعیت فعلی تیمم خوب نیست لیگ 1!!:/نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrad diesel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دادش برنامه mobogenie رو بزن روی موبایلت و از طریق اون دانلود کن بیشتر بازی ها رو دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش بدبختی اینجاست که mobogenie رو مرکز اینترنت دهنده مون فیل/تر کردن!!! شانس نداریم که!نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza0641 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من دارم ازش استفاده میکنم و فیل****تر هم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام رفقا عصر جمعتون بخیر
اقا من هم بازار دارم هم گوگل پلی و ب خاطر این برنامه ها موبوگین و موبومارکت رو نصب کردم ، بعضی برنامه ها رو بازار داره موبوگینم داره ولی موبوگین فایده نداشت چیز خاصی نداشت و در حد همون بازار بود ولی گوگل پلی بهتر از همه هست و همه این برنامه ها رو داره ولی متاسفانه بیشتر برنامه هاشو میزنه ک این برنامه در کشور شما قابل دسترسی نیست ، بعد از گوگل پلی موبومارکت خوبه ک تقریبا اکثرشو داره و تک و توک میشه برنامه ها رو نداشته باشه ، پیشنهاد میکنم موبومارکت رو دان کنید من ب این دلیل اینکارو کردم حالا گفتم شاید این مشکل گوگل پلی رفع شدنی باشه ؟!!!
4 برهیچ بردم راستی تو لیگ اول از 14 تا تیم 12 تاشون bot ان طبیعیه؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrad diesel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه عزیز این Bot ها تیم هایی هستن که مدیر ندارن و در اصل خود سیستم اونهارو ساخته و اداره میکنه.البته ممکنه ول کردن اکانت توسط مدیر ها هم باشه که باز هم خود سیستم اونهارو کنترل میکنه