به نظر منم یه چیزی مشکوکه. جمله خط سوم عجیب غریبه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر منم یه چیزی مشکوکه. جمله خط سوم عجیب غریبه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خداروشکر سیو داشتم برگشتم یک ماه قبل ایندفه دیگه اون پیام نیومد:sohappy:
ببخشید دوستان میخواستم بدونم میشه تیمی رو از یه لیگ به یه لیگ دیگه منتقل کرد یا نه؟
اره ميشه بايد برى تو كرير مود،نيو كرير بعد مثلث روى تيمى ك ميخواى حالا ميتونى جاشو با هر تيمى تو هر ليگى كه دوس دارى عوض كنىنقل قول:
نوشته اصلی توسط madrista [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
salam
من هر وقت میرم تو fifa14 حدودا بعد از45دیقه از بازی میپره بیرون گفتم شاید ایراد از dvdگیم باشه،رفتم یه fifa14دیگه خریدم البته شرکتش فرق داش ولی بازم همونطوری بود چجوری میشه این مشکلو حل کرد؟
کلا از بازی بیا بیرون بعد دوباره برو تو بازی مشکل این ایمیل حل میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فک کنم ی باگ باشه وقتی نتیجه میگیری و بازم اخراج میشی
اگه از بازی خارج بشی دیگه ای ایمیل نمیاد و میتونی ب مسیر بازیت ادامه بدی
با سلام
نرم افزاری هست که همه ی قفل های قسمت کریر مود-بعد قسمت پلیر منیجر ،را باز کنه؟
سلام
بازیکن دفاع کی بخرم؟
حداکثر 6 میلیون دلار
قدرتش هم بالاتر از 65
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo]-[amaD [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چقدر از کریرتون گذشته؟!
اگه تازگیا شروع کردین من 2 تا بازیکن تو ذهنمه. یکی nathan ake یکی دیگه هم court zuma. اینا ابتدا اورال پایینی دارن ولی بعد ها تبدیل به ستاره میشن. ولی قیمتشون رو یادم نیست فکر نمیکنم زیاد باشن
یه سوال
این youth academy چیه؟
واسه من مینویسه there is no players in your club's youth squad