پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
نقل قول:
قاليباف دستور داد اولا تونل توحيد را پر كنند. دوم پل صدر را خراب كنند سوم اب درياچه خليج فارس در غرب تهران را خالي كنند. پيچ هاي زيربرج ميلاد را هم باز كنند و برج راببرند جايي دفنش كنند.
کاشکی ازدواج هم مثل انتخابات بود...! چندتا نامزد توسط مادرمون تائید صلاحیت میشدن...! بعد میومدن از هنر ها و برنامه هاشون میگفتن...! ما هم سر فرصت با بصیرت و آگاهی همسرمون رو انتخاب میکردیم و هر 4 سال یک بار حماسه ای دیگر می آفریدیم... پ_ن: یعنی میشه مردم ؟
اینقدر گفتند صلوات «جلیلی» ختم کنید که فضای «روحانی» بر کشور حاکم شد!
محسن رضایی در پیامکی به شورای نگهبان نوشت: بیدارین مدارکمو برای انتخابات بعد بفرستم
كاترين:سعيد ديگه همه چي تمومه بيا ديگه مزاحم هم نشيم:)) پ.ن:بحث 30 30 ممنوعه ...
دهنتو سرویس mas:-
این چندتاش خیلی باحال بود lol:-
نقل قول:
سلام به بروبكس..
اين روزهاي همه جا شلوغه و بحث هاي روز و تيم ملي:whistle3: اما بلاخره با اتفاقات اين روزها و انتخابات نتيجه اي جز حماسه آفريني نداشت
ربطي نداره كي راي آورد مهم اين بود كه مردم باز خودشونو نشون دادن ،كيف كردم از اين ملت:shogh:
بابا ص 83 بحث كمپ بعدي؟!بزاريد 93 بعد به مغزمون فشار مياريم اسم هم ميگيم ...:nishkhand:
با عرض معذرت از رسول كه اين 2مين باره جك ميزنم
تو خونه هم ميخونيم اهالي خونه هم ريسه ميرن شماهم شريك باشيد:
از خبر فارسي گرفتم
مي گن رضايي اطلاعيه داده بچه هاي ستاد بريزيد بيرون، تراكت ها و عكسها رو جمع بكنيد، قشنگ تا بكنيد، تميز نگه داريد، براي 4 سال بعد !
ژانر اینایی که توهم زدن با اومدن فلانی سران فتنه آزاد میشن، آمریکا هم میاد تو کشور سفارتخونه میزنه ! :))
تصویر ذهنی بعضیا از رای اوردن روحانی اینه که دیگه هر شب تلویزیون فیلم بی تربیتی نشون میده :دی
میرحسین آزاد می شه می ره نونوایی یه پونصدی میزاره رو پیشخون میگه سه تا خاشخاشی ، نونوا با چوب دنبالش می کنه
روحانی تو گفت و گوی ویژه خبری یه کلید کوچیک نشون داد. ولی تو آخرین همایشش کلیدش به اندازه دسته بیل بود.خدا رحم کنه انتخابات نره دور 2 :دی
چهار سال دیگه یه سری با نماد «سنجاق» میان، همه قفل های بدون کلید رو هم درستش میکنن!
دیشب شبکه خبر ساعت چهار صبح داشت مستند زامبی ها میداد :)) -
دفعهی بعد باید رای تشریحی بدیم. هرکس داره تفسیر دلخواه خودشو میکنه از رای مردم
قاليباف دستور داد اولا تونل توحيد را پر كنند. دوم پل صدر را خراب كنند سوم اب درياچه خليج فارس در غرب تهران را خالي كنند. پيچ هاي زيربرج ميلاد را هم باز كنند و برج راببرند جايي دفنش كنند.
نفر اول در برخی استانها حیدری (مجری) در برخی دیگر اون آقا عینکی که بغله حیدری نشسته بود
کاشکی ازدواج هم مثل انتخابات بود...! چندتا نامزد توسط مادرمون تائید صلاحیت میشدن...! بعد میومدن از هنر ها و برنامه هاشون میگفتن...! ما هم سر فرصت با بصیرت و آگاهی همسرمون رو انتخاب میکردیم و هر 4 سال یک بار حماسه ای دیگر می آفریدیم... پ_ن: یعنی میشه مردم ؟
محسن رضایی در پیامکی به شورای نگهبان نوشت: بیدارین مدارکمو برای انتخابات بعد بفرستم
كاترين:سعيد ديگه همه چي تمومه بيا ديگه مزاحم هم نشيم:)) پ.ن:بحث 30 30 ممنوعه ...
با پیشنهاد نوع ازدواج کاملا موافقمki::
اما این درصد مشارکت صرفا به دلایل مهر شناسنامه ای است شک نکن 40 درصدش همینه خوشم میاد مردمی داریم هر 4 سال میرن سراغ یه حذب یعنی خدایی اینه ها به این میگن ثبات
البته این بار موافقم
نقل قول:
اما این درصد مشارکت صرفا به دلایل مهر شناسنامه ای است شک نکن 40 درصدش همینه خوشم میاد مردمی داریم هر 4 سال میرن سراغ یه حذب یعنی خدایی اینه ها به این میگن ثبات
البته این بار موافقم
اگه کسی فقط واسه مهر شناسنامه بیاد رای رو خط خطی میکنه , اگرم بگه واسه مهر میام ولی رای بده معلومه که شرو ور گفته . الان نزدیک 28 میلیون رای صحیح دادن ( تا الان ) , یعنی میخوای بگی 20 میلیونم رای خط خطی دادن ؟
والا ما که طی 4 دوره ی گذشته طرفدار یه حذب بودیم :nishkhand:
نقل قول:
البته این بار موافقم
آره ازدواجه همه موافقش هستن:luuugh:
شايد چون من خودم راي ام رو الكي ندادم بهش اميد داشتم :hooora2:love::
دور قبلي هم همين طور بود!:he:
به نظر من با وضعيت الان كم پيدا ميشه بره سفيد بندازه...
مردم ديگه خودشون سرنوشتشون رو محكم انتخاب كردن اين انتخاب شخصي نيست و نبوده!20 ساله ديگه درباره ي آدمهاي الان چي ميگفتن؟
ميگفتن نتونستن ،نشد؟!!!
همه مثه 8سال پيش باز هم انتخاب كردن!انتخابي كه اصلح تر باشه و مفيد!
نقل قول:
خيلي هم خوب:nishkhand:
بچه ها چرا ادمین سایت تاپیک تغییر نامه کاربری رو میخوان بردارن؟خب شاید یکی از نام کاربریش راضی نباشه...من الان پشیمونم این اسمو گذاشتم:aaaa:
مثلا هر یک سال یک بار عوض شه...اونایی که پستاشون بالای 100 هست درخواست بدن..و قبل از اینکه درخواست هم بدن سرچ کنن که تکراری نباشه...که واسه ایشون هم راحت تر باشه...:sad:
اینطوری که صحیح نیست:sad:
خب اگه نمیشه یا وقتش رو ندارن،یه شرایط خاص تعیین کنن واسش...گناه داریم بخدا[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
خب من هم رفتنی شدم دیگهom:: 7 یا 6 ماه پیش فکر میکردم که بعد از مدارس میتونم مثل سابق بیام و دوباره فعالیت کنم ولی نشد که نشد!
من به Hall Of fame ها پیوستم:nishkhand: از همه کاربریی که تو طول این سه سال دوستم بودن ممنونم و از همتون طلب حلالیت میکنم مخصوصا رسول که این مدت خیلی اذیتش کردم!
roz::
باشه برو ملکه رهازابت :luuugh:
ولی تو که باز میای چرا میگی میخوام برم ki::
از وقتی یادمه تا الان 20 بار خداحافظی کرده این بشر:nishkhand: ( ببخشید این ملکه رهازابت )
رهازابت ( رجوع شود به ص قبل )
نقل قول:
سلام به بروبكس..
اين روزهاي همه جا شلوغه و بحث هاي روز و تيم ملي:whistle3: اما بلاخره با اتفاقات اين روزها و انتخابات نتيجه اي جز حماسه آفريني نداشت
ربطي نداره كي راي آورد مهم اين بود كه مردم باز خودشونو نشون دادن ،كيف كردم از اين ملت:shogh:
بابا ص 83 بحث كمپ بعدي؟!بزاريد 93 بعد به مغزمون فشار مياريم اسم هم ميگيم ...:nishkhand:
با عرض معذرت از رسول كه اين 2مين باره جك ميزنم
تو خونه هم ميخونيم اهالي خونه هم ريسه ميرن شماهم شريك باشيد:
از خبر فارسي گرفتم
مي گن رضايي اطلاعيه داده بچه هاي ستاد بريزيد بيرون، تراكت ها و عكسها رو جمع بكنيد، قشنگ تا بكنيد، تميز نگه داريد، براي 4 سال بعد !
ژانر اینایی که توهم زدن با اومدن فلانی سران فتنه آزاد میشن، آمریکا هم میاد تو کشور سفارتخونه میزنه ! :))
تصویر ذهنی بعضیا از رای اوردن روحانی اینه که دیگه هر شب تلویزیون فیلم بی تربیتی نشون میده :دی
میرحسین آزاد می شه می ره نونوایی یه پونصدی میزاره رو پیشخون میگه سه تا خاشخاشی ، نونوا با چوب دنبالش می کنه
روحانی تو گفت و گوی ویژه خبری یه کلید کوچیک نشون داد. ولی تو آخرین همایشش کلیدش به اندازه دسته بیل بود.خدا رحم کنه انتخابات نره دور 2 :دی
چهار سال دیگه یه سری با نماد «سنجاق» میان، همه قفل های بدون کلید رو هم درستش میکنن!
دیشب شبکه خبر ساعت چهار صبح داشت مستند زامبی ها میداد :)) -
دفعهی بعد باید رای تشریحی بدیم. هرکس داره تفسیر دلخواه خودشو میکنه از رای مردم
نفر اول در برخی استانها حیدری (مجری) در برخی دیگر اون آقا عینکی که بغله حیدری نشسته بود
بابا دم این ایرانی ها گرم هنوز یک روز از انتخاب شدن اقای روحانی نگذشته براش جوک ساختن :haaa: دهنشون سرویس :luuugh:
نقل قول:
بچه ها چرا ادمین سایت تاپیک تغییر نامه کاربری رو میخوان بردارن؟خب شاید یکی از نام کاربریش راضی نباشه...من الان پشیمونم این اسمو گذاشتم:aaaa:
مثلا هر یک سال یک بار عوض شه...اونایی که پستاشون بالای 100 هست درخواست بدن..و قبل از اینکه درخواست هم بدن سرچ کنن که تکراری نباشه...که واسه ایشون هم راحت تر باشه...:sad:
اینطوری که صحیح نیست:sad:
خب اگه نمیشه یا وقتش رو ندارن،یه شرایط خاص تعیین کنن واسش...گناه داریم بخدا:aaaa:
این نامت که خوفه :yes:
والا تا جایی که من می دونم تغییر نام کاربری فقط توی یک روز های خاصی انجام می شد . الان رو نمیدونم . خو برو به مدیر کل بگو بزا رسیدگی کنه
نقل قول:
کُرد هستم نفس کوه مرا می خواند
دشت ، این وسعت انبوه مرا می خواند
اهل ایلم ، پدر و مادر من اکرادند
پشت در پشت غزل پیشه و عاشق زادند
بال های یله در باد مرا می خوانند
نی و (( لی لانه )) به فریاد مرا می خوانند
شاعر : دکتر محمود اکرامی فر
عبدل چی شده زدی تو خط فرهنگو هنر؟؟؟؟؟؟؟:nishkhand:
نقل قول:
عبدل چی شده زدی تو خط فرهنگو هنر؟؟؟؟؟؟؟:nishkhand:
دیگه هر کسی را بهر کاری ساختند . ما تو همه ی زمینه ها فعالیم . فرهنگ ، هنر ، ورزش ، موسیقی و ...:evaa:
نقل قول:
یه موزیک قشقایی بزار برقصیم
قشقایی ندارم ، کرمانجی ( کردی خراسان ) دارم برو گوش بده برقص و حالشو ببر :nishkhand:
------
راستی تو اون جکایی که افشین فرستاده بود یک جک بود اشاره کرده بود به مجری های مناظره ها . یک نکته در باره همون مناظره ها بگم ( صرفا جهت اطلاع ) . کنار آقای حیدری یک مجری نشسته بود ، اون مجریه هم مثل من کرمانج می باشد ( صرفا جهت اطلاع رسول:nishkhand: ) . اسمشم دکتر علی طلوعی ( مدیر شبکه ی جام جم ) . اینم سایتش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
دیگه هر کسی را بهر کاری ساختند . ما تو همه ی زمینه ها فعالیم . فرهنگ ، هنر ، ورزش ، موسیقی و ...:evaa:
قشقایی ندارم ، کرمانجی ( کردی خراسان ) دارم برو گوش بده برقص و حالشو ببر :nishkhand:
------
راستی تو اون جکایی که افشین فرستاده بود یک جک بود اشاره کرده بود به مجری های مناظره ها . یک نکته در باره همون مناظره ها بگم ( صرفا جهت اطلاع ) . کنار آقای حیدری یک مجری نشسته بود ، اون مجریه هم مثل من کرمانج می باشد ( صرفا جهت اطلاع رسول:nishkhand: ) . اسمشم دکتر علی طلوعی ( مدیر شبکه ی جام جم ) . اینم سایتش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو تا این کرمانجو جهانی نکنی ول نمیکنیا:luuugh:
نقل قول:
اگه کسی فقط واسه مهر شناسنامه بیاد رای رو خط خطی میکنه , اگرم بگه واسه مهر میام ولی رای بده معلومه که شرو ور گفته . الان نزدیک 28 میلیون رای صحیح دادن ( تا الان ) , یعنی میخوای بگی 20 میلیونم رای خط خطی دادن ؟
نقل قول:
آره ازدواجه همه موافقش هستن:luuugh:
شايد چون من خودم راي ام رو الكي ندادم بهش اميد داشتم :hooora2:love::
دور قبلي هم همين طور بود!:he:
به نظر من با وضعيت الان كم پيدا ميشه بره سفيد بندازه...
مردم ديگه خودشون سرنوشتشون رو محكم انتخاب كردن اين انتخاب شخصي نيست و نبوده!20 ساله ديگه درباره ي آدمهاي الان چي ميگفتن؟
ميگفتن نتونستن ،نشد؟!!!
همه مثه 8سال پيش باز هم انتخاب كردن!انتخابي كه اصلح تر باشه و مفيد!
حیف اینجا نمیشه برخی ماجراها رو شکافت:nishkhand:
اما تو نظر سنجی که تو تهران صورت گرفت و من خودمم رسما حضور سبز بهم رساندم روی 10000 تهرانی از 8 منطقه متفاوت و 10 گروه با وضعیت مالی و شغلی و تحصیلی متفاوت صورت گرفت میزان مشارکت حدود 64 برآورد و 22درصد صرفا به این علت که بعدا براشون مشکلی تو استخدامی و ... پیش نیاد گفتن رای میدن
البته بازم خوب بودا اما همش بحث مشارکت نیس