راستی که سوتی دیگم شبکه ورزش داد این که چندثانیه ی اولی که پرتاب دیسک احسان حدادی رو نشون میداد یادشون رفته بود ارم شبکه الجزیره اسپورت رو بپوشونن و قشنگ تابلو بود صدای گزارشگر هو هو کش عرب هم میومدki::
کسی عکسشو داره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی که سوتی دیگم شبکه ورزش داد این که چندثانیه ی اولی که پرتاب دیسک احسان حدادی رو نشون میداد یادشون رفته بود ارم شبکه الجزیره اسپورت رو بپوشونن و قشنگ تابلو بود صدای گزارشگر هو هو کش عرب هم میومدki::
کسی عکسشو داره؟
مرتضی این اواتارت رو تموم میکنی یا نه؟crying::-
دارم سکته میکنم
سامولیک
دنبال یه فیلم ام کسی میتونه کمکم کنه؟؟:sham:
کسی نی؟؟
این فیلم رو میخام کسی میتونه پیداش کنه؟؟:gerye:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فعلا كه فقط همينا گيرم اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rko [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عجیبه من تاحالا این گزینه رو ندیده بودم:ajibeee::mage mishe::ajibeee::mage mishe:
یعنی چی؟؟؟heee::heee::
آقا تازه فهميده كه گزينه ي حذف تشكر هم داريم heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خسته نباشي پهلوانheee::
مرسی قهرمانheee::
همیشه چیزهای مهم دیر فهمیده میشهheee::
من که نگفتم بدم اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گفتم ببین به چه روزی انداختنمون
وگرنه من از خوشحالی یه شب نخوابیدم:hehee:
یکی مدانظر دارم اما رودربایستی دارم باش روم نمیشه اسمشو بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد از اون بهتریگ گزینه عبدالله میباشد
چطوری تمومش کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه چشه بچه بنده خدا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوشم میاد جو المپیک گرفتتون هاheee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]