حیف شد کریس و اوزیل حتی یه بازی هم نمی تونن استراحت کامل بکنن ولی ترکیبمون اونقدرام بد نبود که نتونیم گل بزنیم موقعیت داشتیم مخصوصا کایخون بی مصرف دوتا خراب کرد دوتا گل هم که آفساید نبودن ازمون گرفتن ولی کاکا و کریس خیلی خوب بودن
نمایش نسخه قابل چاپ
حیف شد کریس و اوزیل حتی یه بازی هم نمی تونن استراحت کامل بکنن ولی ترکیبمون اونقدرام بد نبود که نتونیم گل بزنیم موقعیت داشتیم مخصوصا کایخون بی مصرف دوتا خراب کرد دوتا گل هم که آفساید نبودن ازمون گرفتن ولی کاکا و کریس خیلی خوب بودن
درسته رئال بازی با لاکرونیا رو برد ولی ای کاش بدون رونالدو و اوزیل میبرد تا ثابت شه رئال بخاطر تاکتیک گروهی برنده میشه نبخاطر تکنیک فردی..
امشب الکلاسیکو دوره برگشته. خدارو شکر شرایط رئال خوب شده هم بازیکنان اصلی آماده هستند هم آلونسو و کریم برگشتند که امیدوارم در شرایط ایده آل باشند.
نظر خاصی ندارم فقط می تونم بگم رئال در دوره رفت با نبود اکثر ستارهاش دوره رفت خیلی خوب بود اما حالا ستارهامون برگشتند و در شرایط خوبی هستند. رئال اگر هم حذف بشه بازی خودشو کرده اما حذف کردن رئال کاره ساده ای نیست این تیم نسبت به پارسال خیلی قوی تر و هماهنگ تر شده و در نیو کمپ شیر سیاه بارسلون خواهد بود.
من خیلی میپسندم اگر از همون دقایق اول آتشی باشیم و گل اولو بزنیم. دفاع بارسلون امسال ضعیف تر از سال های قبله و من بارها دیدم در دقایق اولی بازیکنان بارسا اشتباهاتی دارن مخصوصا در خط دفاع.
تاکتیک یار گیری فشرده و اجازه ندادن پاس و ضدحمله کهکشانی بهترین تاکتیکه. من تاکتیک توپ گیری از پشت رو میپسندم مثل الکلاسیکو 2-1 رئال در نیوکمپ که اوزیل این کارو به خوبی انجام داد.
باید با دقت هم باشیم و از موقیعت هامون درست استفاده کنیم و هم طور سعی کنیم 10 نفره نشیم.
من این سیستمو پیشنهاد میدم.
لوپزچای ایکر مقدس خالیه اما اعتماد داریم به لوپز. موفق هستم اگر به جای آربلوا راموس قرار بگیره و وارانو وارد ترکیب اصلی کنیم. و از نظر من بهتره دیماریا فیکس باشه و در نیمه دوم با کاکا عوض شه. کریمم اگر بد بود با هیگی عوض شه.
کوئنترائو.......راموس.....په په.....آربلوا
ژابی.....خدیرا(مودریچ)
رونالدو.........اوزیل.........دیما ریا (کاکا)
کریم
ببینیم خدا چی می خواد امیدوارم بازی زیبایی شه.
HaLa MadrID
امیدوارم با یک بازی خوب بتونیم بارسلونا رو حذف کنیم. البته حتی اگه حذف هم بشیم آبرومندانه حذف شیم.
خیلی دوست دارم کاکا این بازی فیکس باشه تا بتونه قابلیت هاشو به مورینیو نشون بده. اگه فیکس هم نباشه این نظر مورینیو هست چون خوزه از ما بهتر شرایط بازی رو درک میکنه. البته حتی اگه رونالدو هم فیکس نباشه و بارسا حذف شه نباید ناراحت بشیم.
به امید یک بازی زیباi love you real madrid
خب رسیدیم به یه بازی حساس و سرنوشت سازی امشب شبی هست که رئال باید هر چی تو چنته داره باید رو کنه باید با تمام قوا ظاهر بشیم و با یه اتحاد و همدلی امشب در نیوکمپ بتونیم با اقتدار
بارسا رو حذف کنیم و به فینال کوپا برسیم و اولین جام رو نصیب خودمون کنیم
حداقل توی چند بازی اخیر که توی نیوکمپ برگذار کردیم خیلی نتیجه های خوبی رو گرفتیم و امشب هم با تدابیر مورینیو میتونیم میتونیم ببریم در صورتی که از همون دقایق ابتدایی پرس کنیم به ژاوی و اینیستا فضا ندیم
تا پاس خودشون رو به مسی برسونن اگه ما بتونیم این دو بازیکن رو مهار کنیم به طور خود به خود مسی هم از کار میفته ....تنها کار بارسایی ها اینه که با پاس های کاری ها پی در پی خودشون رو به پشت محوطه جریمه ما میرسونن و با یه پاس در عمق دروازه ما رو تهدید میکنن اگر ما عمق رو خوب محافظت کنیم راحت میتونیم بارسا رو ببریم
اونا تیمی هم نیستین که بخوان از روی سانتر و با ضربه سر گل بزنن و ما فقط دغدغمون عمق دفاع هست که به نظر من واران اگه تو بازی باشه بهتره راموس بازی رو به حاشیه میکشونه و ممکنه اخراج باشه اما واران
دارای ارامش بیشتری هست ...
به نظر من میتونیم از اسین هم استفاده کنیم که توی بازی رفت عالی کار کرد و خوب مسی رو با قدرت بدنیش مهار کرده بود ...
ایشالله به یازی بی نقص و عالی بازی امشب رو ببریم و صعود کنیم :rose::flowerysmile:
فقط امیدوارم اوزیل و رونالدو و کریم و دیماریا روی فرم باشن و دیماریا از انجام حرکت های اضافه دست برداره و در خدمت تیم باشه ...
اربلوا نشون داده که توی الکلاسیکو ها خوب بازی میکنه اما به نظر من استفاده از اسین بهتره
ترکیب بازی امشب از نظر من
لوپزپیش به سوی بازی امشب امیدوارم بترکونیم :shogh:
کونترائو په په راموس اربلوا
خدیرا ژابی
رونالدو اوزیل دیماریا
بنزما
بچه ها میاین شرط بندی سره امضاء و آواتار به مدت 1 هفته واسه بازی امشب؟ همه نظراشونو بگن بعد ماله هرکس درست بود اون امضاء و آواتار کسانی که شرکت کردنو انتخاب کنه.
من می گم 2-1 میبریم
تولد په په هم مبارک. په په 30 ساله شد
خیلی خوبه من میگم 3-2 می بریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AL1reZA [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رونالدو فیکس نباشه؟ از اون حرفا بودا!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ترکیب امشب رئال
Diego López; Ramos, Pepe, Varane, Coentrao; Xabi, Khedira, Di María, Özil, Cristiano; e Higuaín
بارسلونا 1-3 رئال مادرید / هیس ... تا ابد !
بارسلونا در خانه خودش تحقیر شد . این تمام چیزی است که می توان در مورد پیروزی تیم مورینیو بر بارسا در نیوکمپ به زبان آورد .
29 نوامبر 2010 . یکی از تلخ ترین شب های تاریخ رئالی ها و خوزه مورینیو بود . شبی که مربی پرتغالی پنج بار تور دروازه اش به لرزه در آمد تا به بهت فرو برود . حالا 26 فوریه 2013 برگی دیگر از این تاریخ به عجیب ترین شکل ممکن رقم خورده است . بارسایی نیوکمپ در مقابل چشم 90 هزار هوادارش با سبکی از مد به نام تیکی تاکا ، مقابل مرد پرتغالی زانو زد تا 27 ماه پس از آن شب شوم ، بارسلونا یکی از بدترین شکست های تاریخش را مقابل آقای خاص تجربه کند تا دودی که از کله آبی و اناری ها بلند شده بود ، در سکوها کاملا نمایان شود .
پس از دو سال و سه ماه اتحاد رئالی ها بیش از هر زمان دیگری جواب داد . کریستیانو رونالدویی که در آن بازی یک سایه بود ، این بار دو بار تور دروازه بارسا را به لرزه در آورد تا نشان دهد که گذشته ها گذشته است . وارانی که زیدان با هوش بالایش به دنیا معرفی کرد ، پروازی باور نکردنی بر فراز خط دفاع نیوکمپ داشت و گل سوم را زد تا کسی نبود په په ای که زمانی بختک جان آبی و اناری ها بود را حس نکند . آنخل دی ماریا در یک صحنه به یاد ماندنی و تاریخی ، کاپیتان بارسلونا را به شکلی معنادار محو کرد ، صحنه ای که شاید حال فعلی بارسا را توصیف کند : تیمی که با دو شکست فضاحت بار در سن سیرو و نیوکمپ در فاصله هفت روز ، همچون کاپیتان بارسا ، نقش زمین شده و آماده محو شدن از صحنه روزگار می شود . هر چند که اگر مورینیو در دقایق پایانی به جای تدافعی شدن به عناصر هجومی تر نظیر مودریچ و کاکا روی می آورد ، هیچ بعید نبود که رئال مادرید آن پنج گل را هم جبران کند اما تدافعی شدن حاصلش جز خوردن یک گل نبود .
هر چه گفتیم که این بارسلونا و این تیکی تاکا یک مد زودگذر است و آن چه که می ماند ، رئال مادرید و افتخارات 110 ساله اش است ، به گوش خیلی ها نرفت که نرفت و حالا آخرش روسیاهی به زغال ماند . بارسلونا در خانه خود تحقیر شد و یک جام را تقدیم رئال مادرید کرد . رئال در سالیان اخیر آن قدر سویا و اتلتیکو را شکست داده که بتوان اطمینان داشت که مورینیو با تیم ذخیره هایش هم جام حذفی را می برد تا دومین جامش در این فصل را جشن بگیرد و از حالا به بعد تمام فکر و ذکرش را روی چمپیونزلیگ بگذارد ...
دیدن حال مسی خیلی دردناک است ، بازیکنی که بادکنکی بود که توسط امثال پلاتینی بیش از حد گنجایش خود باد شد و حالا به شکلی ترکیده است که آبروی هر چهار توپ طلای قبلیش زیر سوال رفته است . بازیکنی که در زمین خودی ، چاره ای به جز زانو زدن مقابل رئال ندارد و حتی زمانی که ایکر مقدس در چارچوب دروازه رئال نیست ، نمی تواند یک شوت به چارچوب درست و حسابی روی دروازه حریف دیرینه ایجاد کند و در نقطه مقابل ، کریستیانو می درخشد و برایش مهم نیست که در مراسمی کمدی مانند ، توپ طلای 2014 نیز احتمالا به ستاره پوشالی می رسد .
این سومین باری بود که رئال مادرید در شش ماه اخیر در نیوکمپ به جام نزدیک شد : یک بار در لالیگای رکوردها ، دفعه دیگر در سوپرکاپ و حالا کوپا . سه چک به نیوکمپ که حالا حالا جایش خواهد سوخت .
نحوه به ثمر رسیدن گلها :
1-0 : کریستیانو رونالدو عالی از پیکه پنالتی گرفت و سپس با ضربه ای نرم و دقیق دروازه پینتو را از فاصله یازده متری گشود .
2-0 : آنخل دی ماریا با فراری عالی ، پویول را به شکلی تاسف بار محو کرد و روی ریباند تیمش ، کریستیانو دروازه خالی حریف را گشود .
3-0 : روی ارسال کرنر ، این واران بود که دومین گلش را در دومین حضورش به عنوان یار فیکس در الکلاسیکو گشود . دست مریزاد زیزو !
3-1 : جوردی آلبا با پاس عمقی اینیستا در موقعیتی تک به تک دروازه دیگو لوپز را گشود .
بارسلونا 0-3 رئال مادرید
گلها : کریستیانو (2) و واران برای رئال و آلبا برای بارسا
ترکیب رئال : لوپز ، آربلوا ، واران ، راموس ، کوئنت رائو ، خدیرا ، ژابی ، دی ماریا ، اوزیل ، کریستیانو و هیگوائین / تعویضی ها : په په ، کایخون و اسین
ترکیب بارسا : پینتو ، آلوس ، پیکه ، پویول ، آلبا ، ژاوی ، بوسکتز ، فابرگاس ، پدرو ، مسی و اینیستا / تعویضی ها : تیاگو ، ویا و تیو
کارت زرد ها : پیکه و پویول از بارسا و آربلوا از رئال
سلام. من که از خوشحالی دیگه نمیدونم چیکار کنم دمشون گرم همشون خیلی خوب بودند مخصوصا دی ماریا و رونالدو و واران و کوئنترائوlove::