ونگر: ما عملکرد برجسته و نتیجه را با هم گرفتیم
ونگر در مورد پیروزی 7-1، اوکسلید چمبرلین، ون پرسی و ... توضیح می دهد
gunnerstrust
مصاحبه آرسن ونگر پس از بازی مقابل بلکبرن
در مورد بعد از ظهری به یاد ماندنی ...
احساس می کنم که اخیراً عملکردهای کاملاً برجسته ای داشتیم اما نتیجه نگرفتیم. امروز ما شاهکار و نتیجه را با هم گرفتیم که به طور ایده آل شما همین را می خواهید. من به هفت گلی که به ثمر رسید اهمیت چندانی نمی دهد مهم این بود که پیروز شدیم و بسیار خوب بازی کردیم.
در مورد اوکسلید چمبرلین و والکات ...
همان طور که می دانید آن ها انگلیسی هستند! احساس می کنم تدارک موقعیت های گلزنی امروز به اندازه گلزنی مهم بود. بازیکنان ما در جناحین بسیار خوب موقعیت های خطرناک خلق کردند و الکس نیز در این بین گلزنی کرد. رابین فوتبالیستی استثنایی است و شما حرکات او در محوطه جریمه را می توانستید ببینید که در مدارس فوتبال می تواند به نمایش دربیاید و یک دوره آزمایشی خوب باشد. وقتی او در محوطه جریمه تغذیه شود برای حریف مهلک خواهد بود.
در مورد این که چرا او ون پرسی را بیرون نیاورد ...
الکس چمبرلین برای اولین بار در دوران حرفه ایش در آرسنال سه بازی متوالی را در ترکیب ثابت بازی کرد. او در بین دو نیمه دچار گرفتگی گردن شده بود و من نمی خواستم روی او ریسکی انجام دهم. همچنین ما با کوسیلنی نیز مشکلی داشتیم و می خواستم به بنایون نیز بازی برسد.
در مورد حفظ کردن فشار روی حریف 10 نفره ...
ما جدیت خود را حفظ کردیم و همان روشی که می خواهیم فوتبال بازی کنیم ما را رهنمون ساخت و تکروی مفرط در تیم نداشتیم. این امر مثبت بود. ما با بلوغ و جدیت بازی کردیم و تا انتهای بازی در کنار هم بازی کردیم.
در مورد مصدومیت جزئی اوکسلید چمبرلین قبل از بازی ...
امروز نمی خواستم ریسک و قماری کنم. او در طول مدت زمان کوتاهی به بازیکن مهمی تبدیل شده که می تواند در تیم و بازی ما تغییر ایجاد کند. من در 20 دقیقه پایانی بازی مقابل بولتون به او استراحت دادم. بنابراین او فشار زیادی به خود نیاورد. تیم پزشکی گفت که بازی دادن به او با ریسک برای آسیب بیشتر به زانویش همراه نخواهد بود. بنابراین تصمیم گرفتم به او بازی دهم.
در مورد این که چرا زودتر از این از او استفاده نکرده است ...
او زودتر از این در این فصل آماده نبود. او در ماه گذشته گام بزرگی برداشته است. او بازی تیمی را انجام می دهد و به تنهایی به دفاع حریف نمی زند. او در دفاع نیز شرکت می کند و بسیار سریع رشد کرده است. او ضخصیت یک جنگاور را نیز به خوبی دارد. او اکنون بسیار بیشتر بالغ شده است.
در مورد این که آیا او می تواند به تیم ملی انگلیس دعوت شود ...
شما شگفت زده می شوید؟ من نه.
در مورد به ثمر رساندن گل های زیاد ...
این امر برای اعتماد به نفس تیم مهم بود که ما می توانیم پیروز شویم، سه ماتیاز را بگیریم اما این نتیجه به تنهایی نمی تواند ما را در ساندرلند پیروز کند. آنچه موجب پیروزی ما در آن بازی می شود اعتماد به نفسی است که امروز کسب کردیم تا به روشی که امروز بازی کردیم باز هم ادامه دهیم. هر بازی یک چالش و جنگ جدید است و ساندرلند نیز اوضاع خوبی دارد. ما باید برای آن بازی آماده باشیم.
در مورد ترس از این که گیوه به ون پرسی آسیب زده باشد ...
بله نگران بودم زیرا نمی دانستم این تکل چقدر بد بوده است. مصدومیت بازیکنی مانند رابین ون پرسی چیزی است که در این لحظه نمی توانیم آن را تحمل کنیم و از عهده آن بربیاییم. تیری نیز به آمریکا بازخواهد گشت. به طور عادی این آخرین بازی تیری در ورزشگاه امارات بود و او در دقیقه آخر گلزنی کرد. بنابراین این گل خاص بود.
در مورد این که آیا گیوه عذرخواهی کرد ...
بله. این کار را انجام داد.
در مورد این که آیا او پیش بینی پیروزی 7-1 را می کرد ...
نه همان طور کعهه پیش تر گفتم ما نیاز به استمرار داریم. عجیب است اما من احساس نمی کنم که در فولهام بد بازی کرده باشیم یا در سوانسی و یا در مقابل منچستریونایتد. در نیمه اول بسیار بد بودیم اما در نیمه دوم ما نشان دادیم که باید پیروز شویم. اما هر باری که ما نمی توانیم نتیجه بگیریم این امر روی باور شما تأثیر می گذارد. این امر موجب می شود ما به کندی باورمان به این که می توانیم پیروز شویم بازگردد. پیروزی 1-0 در ساندرلند می تواند فوق العاده باشد و این امری است که باید برای آن آماده شویم تا یک عملکرد خوب را ایجاد کنیم.
در مورد مشارکت بازیکنان در گلزنی ...
بله، این مشکلی بود که در تمام کنفرانس های خبری در شروع فصل به آن اشاره کرده بودم. اگر او نتواند گلزنی کند، چه کسی گلزنی می کند. شما می دانید؟ بله درست است. این را منکر نمی شوم. اما همیشه احساس کردم که اگر به مشارکت سه بازیکن ما در خط حمله یعنی جروینیو، والکات و ون پرسی در گل ها نگاه کنید آن ها بیشتر درگیر وبده اند زیرا ما با دو هافبک کناری بازی می کنیم. اما این هافبک های کناری هم مثل امروز می توانند گلزنی کنند. این چیزی است که نیاز داریم و همچنین نیازمند گلزنی بیشتر هافبک هایمان نیز هستیم.
در مورد تأثیر هانری در زمین ...
فقط مثبت. چند درصد؟ نمی توان تعیین کرد اما حضور او بسیار مثبت بود و همه به نصایح او گوش فرا می دهند زیرا او اینجاست تا به ما کمک کند و آن ها هم می خواهند او این کار را انجام دهد. او مورد احترام است و بسیار مثبت اندیش است. او اکنون از کنار ما نمی رود به طور معمل او تا پس از بازی میلان با ما خواهد بود. ما اکنون باید به ساندرلند برویم و سپس مقابل میلان بازی داریم. دو بازی بسیار بزرگ.
در مورد این که آیا قرارداد قرضی هانری تمدید می شود ...
به این امر فکر نمی کنم، حداکثر احتمالی که هست حضور او دو هفته بیشتر است. به طور معمول نه او نمی تواند برای بازی تاتنهام اینجا باشد.