آره باهات موافقم حالا که حاشیه ها از تیم دور شدن دیگه نباید به اینا بها دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره باهات موافقم حالا که حاشیه ها از تیم دور شدن دیگه نباید به اینا بها دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام . بچه ها یه شعر توپ برای دربی قبلی ساختم فقط امیدوارم به یه طریقی تو ورزشگاهها خونده بشه .
لطفاً با آهنگ خونده بشه ....
توی سال نود تو دربی پایتخت ....... یه تیمی 10 نفر ، یه تیمی 11 نفر
10 دقیقه مونده به آخر این نبرد ........... یه فرشته اومد از روی نیمکت به خط
3 تا داغی گذاشت به قلب پرویز کچل ............. حاج فتل ،حاج فتل ، زایدا از یاد نبر ( 2 بار )
تقدیم به تمام هواداران - ارادتمند . احسان
ای ول شعار خوبی ساختی دمت گرم حالا دیگه نوبت ماستنقل قول:
نوشته اصلی توسط shova [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام و عرض ارادت خدمت رفقاي پرسپوليسي :
تو سال جديد مي خواستم پيشنهاد بدم يه همتي كنيم نظم تاپيكاي بخش هواداراي پرسپوليس و همچنين كاراييش رو بيشتر كنيم و تو اين راه هممون با هم بايد همكاري كنيم
در حال حاضر موضوع اخبار باشگاه خيلي بهم ريخته شده و بارها يك خبر توسط كاربران مختلف تو اين تاپيك گذاشته ميشه بدون اينكه چك بشه مطلب تكراري نباشه . مثلا يه خبر در مورد علي كريمي يه بار تو بخش اخبار اومده بعد تو بخش تاپيك هواداراي علي كريمي هم تكراري مياد .بهمين ترتيب اخبار تكراري ديگه
لطفا قبل از گذاشتن هر مطلبي اول مطمئن بشيد تكراري نباشه و سپس تو تاپيك مربوط به خودش قرار بديد . همچنين از باز كردن تاپيك تكراري هم خودداري شه . سخت ترين كار ممكن براي من دست بردن تو نوشته هاي كاربرا اعم از حذف و غيرست و حداكثر تلاشم رو مي كنم نوشته ها دست نخورده باقي بمونه
همينطور اگه پيشنهاد و يا انتقادي براي افزايش كارايي و بهتر شدن اوضاع بخش پرسپوليسيها داريد مطرح كنيد همه با هم اين بخش رو مراقبت و تنظيم كنيم . من بعنوان مجري نظرات شما عمل خواهم كرد .هر چي باشه تاپيك خودمونه
* ضمنا آخرين چاپ روزنامه پرسپوليس كه چاپ سال 91 هست رو من ديدم خريدم ويژه نامه جالبيه كه پوستر تمام صفحه رنگي همه بازيكنا و مصاحبه و عكس با اعضاء روزنامه و باشگاه رو داره كه با توجه به قيمتش بنظرم جالب اومد . قيمت هم 2هزار تومنه و بنظرم قيمت مناسبيه و ميرزه
پرسپولیس یاقوت سرخ آسیاست
پرسپولیس محبوب و عشق قلبهاست
پرسپولیس از ناجوانـــمردی جداست
پرسپولیس همــچون نگینی پر بهاست
پرسپولیس رنگ آن فرمانـروای رنگ هاست
پرسپولیس گلزار سـرخ جاودان
پرسپولیس آرامـش روح و روان
پرسپولیس آن یکه تاز پر توان
پرسپولیس زیباترین عشق جهان
پرسپولیس دور از کمی و کاستی
پرسپولیس یعنی صفا و راستی
پرسپولیس با مهربا نی آشتی
پرسپولیس در قلب ما گل کاشتی
پرسپولیس آن مظهر پایندگی
پرسپولیس مفهوم خوب سادگی
lay_;;lay_;;
شاعر این شعر کیه دادا؟:soal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بگم ریا میشه از خودم نمیخوام تعریف کنمki::ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه من بگم چه کسی دیگه همش به عشق پرسپولیس هستlove::love::love::love::love::
بابا شاعر:ajibeee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا عشق پرسپولیس:ghelyon:
منو چه به شاعری ki::ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سرخ در قلب هاست سرخ در رگ هاست
سرخ بی همتاست
از آنجایی که در عصر حاضر، هر روز سال، پر است از دروغ و سرکار گذاشتن خلق خدا، کانون هواداران پرسپولیس تصمیم گرفته است که این بار روز 13 فروردین، به جای دروغ سیزده، یک حقیقت به شما بگوید و این حقیقت چیزی جز یک جمله ی 4 کلمه ای نیست: ما پرسپولیس را می پرستیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]