آره .................. ولی دوران آبیدال هم تموم میشه و مجبور میشن یه ستاره بخرند ............ دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
آره .................. ولی دوران آبیدال هم تموم میشه و مجبور میشن یه ستاره بخرند ............ دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خرید بیل میتونه به بارسا خیلی کمک کنه. چون سرعت و تکنیک بالایی داره . خیلی خوب میشه اگه بگیرنش.ولی من فک کنم این خوکا خیلی سنگ اندازی کنن:fek konam::fek konam::fek konam::fek konam::fek konam::fek konam::fek konam:
خود پرز اعلام کرده به خاطر اینکه نتونستن نیمار رو بخرن دیگه هربازیکنی رو که بارسا بخواد بخره پیشنهاد بیشتری بهش میدن.الکسیس هم خودش خواست بیاد وگرنه الان رئال یا سیتی برده بودنشنقل قول:
نوشته اصلی توسط hemra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اعلام آمادگي تيم ملي کاتالونيا براي بازي دوستانه
بازيکنان اهل ايالت کاتالونيا با وجود تهديدات و هشدارهاي فدراسيون فوتبال اسپانيا بار ديگر تيم ملي کاتالونيا را تشکيل و براي بازي دوستانه اعلام آمادگي کردند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از اسپورت کاتالونیا، ستارگانی چون پویول، والدس، پیکه، ژاوی، بوسکتس و فابرگاس برگ برنده سیاسیون کاتالونیا هستند تا به بهانه بازیهای دوستانه ملی شعارهای جدایی طلبی و خود مختاری خود را با صدای بلندتری در فضای اسپانیا سر دهند.
فدراسیون فوتبال اسپانیا بارها در این مورد به مقامات فوتبال کاتالونیا که برای خود حتی فدراسیون جداگانه فوتبال تاسیس کردهاند هشدار داده و فعالیت آنها را فاقد ارزش قانونی توصیف کردهاند.
این در حالی است که دلالان فوتبال در سراسر جهان تلاش میکنند تیمهای ملی برخی کشورها را برای بازی دوستانه با تیم ملی موسوم به کاتالونیا ترغیب کنند تا به صورت میهمان در نیوکمپ با این تیم پر ستاره بازی کنند.
این بازیها هرگز در تقویم فیفا قرار نمیگیرد و دولت اسپانیا نیز معمولا برای صدور روادید سنگ اندازی میکند.
www.varzesh3.ir
بچه ها من اگه ديروز اون پست و گذاشتم منظورم اين بود كه چه خوبه با اينكه همه مون كار داريم باز هم به عشق بارسا اينجا ميايم اميدوارم كسي برداشت ديگه اي نكرده باشه وگرنه من همتون رو ميشناسم و مطمئنم كه شما از من هم بيشتر بارسايي هستين!!به جون خودم
ki::توجه توجه توجهki::
سلام به همه بروبچ رئالی و بارسایی:flowerysmile:
خوب فکر کنم پیاممو به همتون دادم و دیگه احتیاجی نیست توضیح بدم.roz::
و خدارو شکر همگی قبول کردین که این قوانین رئالو بارسا رو برداریم.roz::
ممنون از همگی که قبول کردین بدون تعصب در بخش و تاپیکه پست بدهید.roz::
دوستیمون از همه چیز مهم ترهroz:::ahaaaaaa:ki::[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب قوانینشو می نویسم با دقت بخونید.:flowerysmile:
1-دوستان از امروز اجازه رفتن به بخش ها و تاپیک های همدیگر رو دارید در صورتی که با تعصب پست ندید و یا کل کل نکنید هرچند فنی باشهroz::
2-در همه تاپیک ها اجازه پست دادن رو دارید به جز حرف های خودمونی چون که می دانید حرف های خودمونی تعصبی هست و واسه همین 2تاپیک جدا زدیم.:flowerysmile:
3-اگر کاربری تازه وارد آمد و پستی داد که ناراحت شدید به مدیر اون بخش خبر دهید (من یا مصطفی) تا رسیدگی کنه نه اینکه نقل قول بزنیدو....ki::roz::
4-در تاپیک حرف های خودمونی مثل قبل اجازه دادن هرپستی رو دارید به جز این که به کاربران به طور مستقیم یا غیر مستقیم توهین شود.roz::
5- دوستان در صورت رعایت نکردن قوانین برخورد خواهد شد.roz::
roz::roz::roz::roz::
(نکات مهم)
بچه ها رئالی و بارسایی سعی کنید در تاپیک تبادل و نظر هر دو بخش فعال باشید و در مورده مشکلات تیم بحث کنید و...
فقط یادتون نره بدون تعصب و کل کل بحث کنید.
ممنون از همگی که قبول کردین رابطمون رو صمیمی تر کنیم.roz::
بدون تعصبki::
موفق و سربلند باشیدroz::
دمتون جیز:hehehe:ki::
من آخر نفهمیدم بارسایی ها و رئالی ها میتونند تو حرف های خودمونی همدیگر شرکت کنند یا نه ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شماره 2 نوشتی آره شماره 4 نوشتی نه :gijjj::hehee:
من هنوز نمیتونم این موضوع رو هضم کنم :soal:entezar:: فکر کنم طرح مناسبی نباشه ......... چون دوباره ممکنه یه حرفی به کسی بربخوره و دوباره جنگ و دعوا
داداش اون وقت کسی که شروع کرده اخطار می گیره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در تاپیک حرف های خودمونی اجازه دادن پست رو ندارند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منظورم از شماره 4 هم این بود که مثلا شما بارسایی ها در تاپیک خودتون اجازه دادن هر پستی رو دارید به جز این که به دوستان رئالی به طور مستقیم و غیر مستقیم توهین شود.