-
مصاحبه ترابپور
طالب لو به شرايط ايده آل برمى گردد
ترابپور: از اين كادر فنى نبايد توقع داشت دروازه بان هاى استقلال را دعوت كند!
حسين ترابپور مربى دروازه بانان تيم فوتبال استقلال تهران از دعوت نشدن وحيد طالب لو و محمد محمدى به تيم ملى اظهار نارضايتى مى كند.وى اظهار داشت: كادر فنى تيم ملى امسال نسبت به استقلال كم لطف بوده و نمى دانم بر چه اساسى دروازه بانهاى ما در ليست تيم ملى جايى نداشته اند.او افزود: براى دروازه بانهايى كه به تيم ملى دعوت شده اند احترام قائلم اما دروازه بانهاى استقلال هم شايسته دعوت شدن بودند. جاى تعجب دارد كه چرا از تيم دوم جدول دروازه بانى به تيم ملى دعوت نشده است البته از افرادى كه در كادر فنى تيم ملى هستند نبايد انتظار داشت كه دروازه بانهاى ما را دعوت كنند.ترابپور درباره عملكرد دروازه بان استقلال گفت: اگر به صورت كلى بخواهم بگويم از عملكرد طالب لو و محمدى راضى هستم. آنها نوسان داشته اند اما به نظر من عملكردشان خوب بوده است. ما ۲ گلر خوب و بزرگ داريم و برنامه ويژه اى براى استفاده از آنها داشته ايم.وى با بيان اينكه شرايط وحيد طالب لو نسبت به سال گذشته بهتر است، افزود: وحيد شرايط خوبى دارد. نسبت به پارسال كه كمتر فرصت بازى كردن به او داده مى شد شرايطش هم بهتر شده است. وحيد انگيزه و جسارت بالايى دارد و دوباره به شرايط ايده آل برمى گردد. او هميشه به نحو احسن در تمرينات حاضر بوده و هرگز براى استقلال كم نگذاشته است. وحيد اين پتانسيل را دارد كه دوباره پيراهن تيم ملى را بپوشد.
-
مصاحبه نامجو مطلق
نامجو مطلق: سرمايه گذارى استقلال منطقى نبوده است
مجيد نامجو مطلق مربى سابق تيم فوتبال استقلال گفت: كيفيت فنى وزيبايى بازى هاى ليگ دهم فوتبال نسبت به دوره هاى گذشته افت كرده است.او در خصوص ارزيابى اش از نيم فصل اول ليگ دهم اظهار داشت: به رغم اينكه تمام تيمها رقابت بسيار حساسى را با يكديگر دارند، اما به نظرم يكى از نقاط ضعف اين دوره از بازى ها افت كيفيت فنى تيم ها نسبت به سالهاى قبل است.وى ادامه داد: با اين حال شرايط جدول هم در صدر و هم در انتها به گونه اى است كه با يك پيروزى يا شكست جايگاه تيمهاى مختلف به شدت تغيير مى كند و حساسيت آن به اوج خود رسيده است.مربى سابق تيم استقلال درباره جايگاه نامناسب استقلال و پرسپوليس در جدول تاكيد كرد: تسخير چهار رده بالاى جدول توسط تيمهاى شهرستانى را بايد از دو جنبه مورد بررسى قرار داد كه يكى از آنها به سرمايه گذارى و هزينه هاى بسيار بالاى اين تيمها مربوط مى شود.نامجو مطلق افزود: جنبه ديگر به شرايط فوتبال ما مربوط مى شود. بايد بررسى شود كه چرا تيمهاى بزرگ و پرطرفدار كشورمان به اين روز افتاده اند و در پايان نيم فصل ليگ در رده هاى پايين تر از سوم و چهارم قرار گرفته اند.وى با اشاره به تيم هاى سپاهان، ذوب آهن و مس كرمان كه در رده هاى اول تا سوم جدول قرار دارند خاطرنشان كرد: هزينه و سرمايه گذارى اين تيم ها در ليگ فوق العاده بالا بوده است و به نظرم نبايد آنها را با استقلال و پرسپوليس مقايسه كرد. اين سه تيم از اين طريق بهترين بازيكنان ليگ را جذب كرده اند و به عنوان نمونه تيمى همانند سپاهان مى تواند با بازيكنان ذخيره خود مقام دوم را به سادگى كسب كند.نامجومطلق پرورش نيافتن استعدادهاى ناب فوتبال و معرفى نشدن بازيكن ستاره را نيز يكى ديگر از نقاط ضعف نيم فصل اول ليگ دانست و ادامه داد: متاسفانه در ۲۰ هفته ابتدايى ليگ همچنان پديده اى در تيم ها معرفى نشده است و به نظر مى رسد استعدادهاى فوتبال ما بدون هيچ برنامه اى از سوى تيم هاى خود در چند سال اخير هدر رفته اند.وى درباره عملكرد داوران نيز در نيم فصل اول يادآور شد: شرايط به گونه اى پيش رفته است كه داورى هاى ليگ دهم به شدت مساله ساز شده و هيچ تيمى را پيدا نمى كنيم كه از داورى ها گله مند نباشد. نامجو مطلق در پايان گفت: موج زياد انتقادات از داورى ها باعث شده تا داوران تحت استرس و فشار زيادى قرار بگيرند و با باقى ماندن زير اين فشار روحى هفته به هفته عملكرد نامناسب ترى داشته باشند.
-
مصاحبه منصوریان
مربى تيم ملى تكذيب كرد؛منصوريان: عليه فرهاد مجيدى صحبتى نكردم
عليرضا منصوريان مربى تيم ملى فوتبال ايران با تكذيب مصاحبه منتشر شده در يكى از روزنامه هاى ورزشى صبح كشور از قول وى عليه فرهاد مجيدى را تكذيب كرد و دراين خصوص توضيح داد: من هيچ حرفى عليه فرهاد مجيدى نزدم اما متاسفانه يك روزنامه ورزشى از قول من به دروغ مطالبى را منتشر كرده كه بدون ترديد پس از بازگشت از رقابت هاى جام ملت ها از طريق قانونى پيگيرى هاى لازم را انجام خواهم داد.او كه هم اكنون به همراه تيم ملى در دوحه بسر مى برد ادامه داد: سايتى به نام (sitesport.ir) در تاريخ ۱۶ آذرماه گذشته با من مصاحبه اى انجام داد و همان روز آن را منتشر كرد كه اكنون نيز قابل مشاهده است اما متاسفانه پس از ۲۰ روز يك روزنامه ورزشى مورخ ششم دى ماه اين مصاحبه را با برخى تغييرات و اضافه كردن يكى، ۲ سوال و جواب جعلى به چاپ رساند و من به اين دليل از خبرنگار اين روزنامه گله مندم.وى افزود: اگر دقيقا عين متن مصاحبه من با سايت مذكور به چاپ مى رسيد، مشكلى وجود نداشت اما اكنون در زمانى كه تيم ملى و همچنين باشگاه استقلال نياز به آرامش و دورى از حاشيه دارند، متاسفانه اين روزنامه مطالب كذبى را به نقل از من چاپ كرده كه به هيچ عنوان صحت ندارد.
-
مصاحبه فتح اله زاده
گمالوويچ نه اما
فتح الله زاده: يك مربى خارجى به كادر فنى استقلال اضافه مى شود
على فتح الله زاده، سرپرست باشگاه استقلال در خصوص آخرين وضعيت اين تيم به نكات جالب توجهى از جمله اضافه شدن يك مربى به جمع كادر فنى تيم، درآمدزايى ۴ ميليارد تومانى باشگاه از ابتداى فصل، احتمال جذب وحيد هاشميان يا جواد نكونام براى ليگ قهرمانان آسيا و انتخاب يك مربى خارجى طراز اول براى تيم ملى اشاره كرد.
• گفته مى شود قرار است يك مربى به جمع كادر فنى اضافه شود. درست است؟
- پرويز مظلومى سرمربى تيم، چند مربى را در ذهن خود دارد كه با آنها وارد مذاكره شده و قرار است يك نفر به جمع كادر فنى اضافه شود.
• يكى از اين نفرات گمالوويچ است؟
- با اين مربى مذاكره اى نداشتيم. مربيانى كه مد نظر مظلومى بودند خارجى هستند اما وى با انتخاب خود با آنها مذاكره مى كند.
• احتمال جذب نكونام يا هاشميان براى ليگ قهرمانان آسيا چقدر است؟
- جذب يا رد يك بازيكن بحثى است كه بايد در كميته فنى انجام شود و من معمولا به آن ورود نمى كنم. كار مديريت باشگاه اجرايى است و هر زمانى كميته فنى به نتيجه رسيد آنرا عملى مى كنيم، با اين حال از طرف باشگاه استقلال تاكنون صحبتى با نكونام و هاشميان نشده است و اگر سرمربى درخواست جذب بازيكنى را داشته باشد اقدام خواهيم كرد.
سهميه بازيكنان تيم فوتبال استقلال پس از جذب هوار ملا محمد، بازيكن عراقى پر شد و اين باشگاه تنها مى تواند براى بازى هاى ليگ قهرمانان آسيا بازيكن آزاد به خدمت بگيرد.
• مشكلات مالى مرتفع گشته است؟
- هر چند بدهى هاى گذشته مشكلاتى را براى ما ايجاد كرده است اما به نظرم وضع مالى ما نسبت به سالهاى قبل به خصوص در امر پرداخت تعهدات و قرادادمان به بازيكنان بهتر بوده است.
در قرارى كه با سازمان تربيت بدنى از ابتداى فصل گذاشتيم قرار شد تا ۵۰ درصد هزينه هاى مربوط به باشگاه استقلال بر دوش ما باشد و ۵۰ درصد مابقى با كمك هاى سازمان تامين شود.
با در نظر داشتن هزينه ۱۰ ميليارد تومانى باشگاه استقلال، سهم ما از پرداخت اين هزينه ۵ ميليارد تومان بوده است كه خوشبختانه تاكنون حدود ۴ ميليارد آنرا با برنامه هاى درآمدزايى تامين كرده ايم.
حاميان مالى، كمك هاى هواداران و برنامه هاى درآمدزايى باشگاه باعث شد تا نيم فصل اين مبلغ را تامين كنيم و اگر بتوانيم
يك ميليارد ديگر هم تهيه كنيم به قول خود به سازمان تربيت بدنى عمل كرده ايم.
-
مصاحبه فریبا
فريبا: مشكلي براي نشستن روي نيمكت در آسيا ندارم
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال استقلال گفت: براي نشستن روي نيمكت در ليگ قهرمانان آسيا مشكلي ندارم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بهتاش فريبا در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اينكه گفته مي شود به دليل نداشتن مدرك Aدر ليگ قهرمانان آسيا نمي تواند روي نيمكت بنشيند، اظهار داشت: مشكلي براي نشستن روي نيمكت ندارم. قرار است در همين تعطيلات كميته آموزش يك دوره كلاس A برگزار كند و من هم در اين دوره از كلاس ها شركت مي كنم. بنابراين مشكلي براي نشستن روي نيمكت نخواهم داشت.
وي در مورد اينكه گفته مي شود قرار است يك مربي خارجي به عنوان تمرين دهنده به كادرفني استقلال اضافه شود، عنوان كرد: از اين موضوع خبر ندارم. اگر هم قرار باشد يك مربي اضافه شود مشكلي نيست. هر چه تعداد نفرات بيشتر باشد بهتر است. تيم بايرن مونيخ كه به تهران آمده بود 18 مربي داشت. تيم هاي بزرگ نياز به تعداد نفرات بيشتر هم دارد. از نظر من اين مسئله مهم نيست و هر كسي كه مي تواند به استقلال كمك كند بايد بيايد.
-
مصاحبه پورحیدری
نيم فصل دوم شرايط خيلى بهترى خواهيم داشت
پورحيدرى: مى توانستيم ذوب آهن را ببريم و صدرنشين شويم
استقلال در پايان نيم فصل اول در رتبه پنجم جدول قرار گرفت اما منصور پورحيدرى سرپرست اين تيم مدعى شد كه اگر در بازى آخر مقابل ذوب آهن بازيكنان مصدوم خود را در اختيار داشتند، صدرنشين ليگ را شكست مى دادند و بر جايگاه شاگردان منصور ابراهيم زاده در جدول تكيه مى زدند.
• از نتايج استقلال در پايان نيم فصل اول راضى هستيد؟
- با توجه به مشكلات و كمبودهايى كه بود، صد درصد راضى هستم و آقاى مظلومى و همكارانش با اين شرايط شاهكار كرده اند. البته نبايد از تلاش آقاى فتح الله زاده مدير باشگاه هم در اين راه غافل شويم. انتظار چنين نتايجى را نداشتيم و اگر مصدوم نداشتيم، حتى مى توانستيم بازى آخرمان را ببريم و صدرنشين ليگ شويم اما تا همين جا هم ايده آل كار كرده ايم. ما در دور رفت بازيهاى سنگينى را در خارج داشتيم و در دور برگشت بيشتر در خانه بازى داريم. آقاى مظلومى با اين مهره ها و تيم كاملى كه ندارد، عالى نتيجه گرفته است. البته آرامشى كه در نيم فصل اول به لحاظ مالى داشتيم و آقاى فتح الله زاده ايجاد كرده بود هم خيلى مهم بود.
• پرويز مظلومى در بازيهاى اخير اعتراض شديدى به مشكلات داورى داشت. اين اعتراض ها درست بود يا توجيهى براى نتايج ضعيف استقلال بود؟
- به هرحل اشتباه داورى هست و براى همه تيمها وجود دارد. در بازى با پرسپوليس كه آن همه حاشيه براى ما درست كردند، آنقدر كه داورى به ضرر ما بود، به ضرر پرسپوليس نبود. اشتباهات براى همه تيمها وجود داشته و نمى توانيم بگوييم كه داوران در آن شرايط سخت حق اشتباه كردن ندارد.
• فتح الله زاده اعلام كرده كه جسارت عوض كردن مربى تيم را دارد. چنين اظهارنظرى در اين مقطع زمانى به صلاح بود؟
- من هم چنين چيزى را شنيده ام اما آقاى
فتح الله زاده تا الان مرتب ازكادر فنى حمايت كرده اند. هر چند كه عنوان كردن چنين چيزى در حال حاضر صلاح نبود اما امسال يكى از سالهاى آرامش استقلال بود چون همه دست به دست هم داده ايم تا حاشيه ها كم شود. الان فصل تعطيلى فوتبال است و مطالب اينطورى را زياد شاهد خواهيم بود. به هرحال مدير باشگاه هر لحظه مى تواند تصميم بگيرد و مربى تيم را عوض كند، اين واقعيت فوتبال است و در همه جاى دنيا هم وجود دارد.
• در تعطيلات نيم فصل چه هدفى را دنبال مى كنيد؟
- فعلاً كه يك هفته به بچه ها استراحت داده ايم اما عمده ترين مساله براى ما برگشتن مصدومان است كه كادر پزشكى خيلى تلاش مى كنند تا مصدمان ما سريعتر به تيم برگردند. سيد صالحى به ميادين برگشته و تلاش مى كنيم تا جبارى، ميداودى و يوسفى هم برگردند چون حضور آنها خيلى به تيم كمك مى كند و اگر همه بازيكنان در اختيار كادر فنى باشند، نتايج بهترى خواهيم گرفت. ما اردوى خوبى در تركيه براى تيم در نظر گرفته ايم تا بدنسازى خوبى داشته باشيم و ۲ تا بازى تداركاتى هم انجام مى دهيم تا با شرايط مطلوبى برگرديم و آقاى مظلومى هم بتواند براى برگشت به ليگ و ليگ قهرمانان آسيا خوب برنامه ريزى كند.
• فكر مى كنيد استقلال در ادامه كار چه نتايجى بگيرد؟
- به نظر من شرايط استقلال در نيم فصل دوم خيلى بهتر از نيم فصل اول خواهد بود. شكورى هنوز به شرايط صد در صد نرسيده و اگر سيد صالحى و جبارى به تيم اضافه شوند، وضعيت ما بهتر مى شود.
بازيهاى ما در نيم فصل دوم در خانه است تا بيرون از خانه، آقاى مظلومى ۳۸ روز وقت دارد تا كار كند و شرايط تيم بهتر شود. در بازى با ذوب آهن هم اگر تيم ما در نيمه دوم تحليل نمى رفت بازى را مى برديم اما مشكل بدنى داشتيم چون در شروع فصل زمان نداشتيم تا كار بدنسازى خوبى انجام دهيم.
-
مصاحبه فکری
هوار استقلال را دور زد
فكرى: مصدومان ما برگردند، مدعى قهرمانى هستيم
اشتباهات داورى در بازيهاى پايانى نيم فصل اول اعتراض شديد پرويز مظلومى استقلال را به همراه داشت. محمود فكرى مربى آبى پوشان تهرانى مدعى شد كه داوران عمدى به ضرر اين تيم سوت مى زدند تا ثابت كنند اشتباهات داورى اول فصل فقط به سود استقلال نبوده و اين تيم هم از داورى متضرر شده است.
• از نتايجى كه در نيم فصل اول گرفتيد، راضى هستيد؟
- در مجموع و با توجه به مشكلاتى كه داشتيم، نتايج خيلى خوبى بود و اگر در اواخر نيم فصل اول بازيكن آسيب ديده نداشتيم، مى توانستيم نتايج بهترى بگيريم اما الان هم شرايط بد نيست و انشاء الله در نيم فصل دوم تا مصدومان ما به شرايط بازى برسند و آماده حضور بهتر در مسابقات شويم، فرصت داريم.
• مظلومى در بازيهاى اخير اعتراض شديدى به داورى بازيها داشت. اين اعتراضات توجيه نتايج ضعيف بود يا واقعاً داورى ها به شما ضربه زد؟
- به هرحال در بازيهاى اول فصل يك سرى اشتباهات بود كه هم به نفع و هم به ضرر استقلال بود اما متاسفانه فقط اشتباهاتى كه به نفع استقلال بود را نشان دادند و خيلى بزرگ نمايى كردند به همين دليل در يك سرى از بازيها مى ديديم كه كميته داوران مى خواهد نشان دهد كه اشتباهات به نفع استقلال نيست و عمدى به ضرر استقلال سوت زدند و باعث شد كه ضرر كنيم و داد مجموعه استقلال را درآوردند. اعتراض ها توجيه كار نيست. به هرحال يك سرى بازيها را باختيم و بد هم باختيم اما نيازى به توجيه نيست اما يك سرى اشتباهات داورى عمدى به ضرر ما بود تا به افكار عمومى نشان دهند كه داورى ها فقط به نفع ما نبوده است.
• در اردوى تركيه چه هدفى داريد؟
- برنامه ما آماده سازى تيم براى نيم فصل دوم است تا هم كارهاى تاكتيكيمان را دوباره مرور كنيم و هم بدنسازى خوبى داشته باشيم تا در نيم فصل دوم به مشكل نخوريم.
• على فتح الله زاده اعلام كرده كه جسارت عوض كردن سرمربى را دارد. به نظر شما در اين مقطع چنين اظهار نظرى درست است؟
- من نمى دانم ايشان اين حرف را به چه مناسبتى زده يا چه منظورى داشته اند كه اظهارنظر كنم اما به هرحال ايشان مدير باشگاه هستند و هر لحظه مى توانند تصميم بگيرند كه مربى را عوض كنند. مطمئناً اگر بخواهند مربى را عوض كنند، در بدترين شرايط و اگر نياز به تعويض باشد اين كار را مى كنند اما نمى دانم منظور ايشان چه بوده است.
• الان استقلال نياز به تعويض مربى دارد؟
- اگر نياز داشت و تشخيص مى دادند، حتماً عوض مى كردند پس نياز نبوده كه مربى را عوض نكرده اند.
• فكر مى كنى چه رتبه اى در پايان فصل كسب خواهيد كرد؟
- ما جزو ۴ تيمى هستيم كه مدعى قهرمانى هستيم و با توجه به اينكه استقلال امسال شرايط بدى داشت اما نيم فصل اول جزو تيمهايى بوديم كه مدعى بوديم و آسيب ديده هاى تيم ما را اذيت كردند و اگر مصدومان ما برگردند و دست كادر فنى باز باشد، مطمئناً شانس قهرمانى خواهيم داشت.
• داستان هوار و استقلال چه شد؟
- هوار پيچيد به بازى، فكر مى كنم باشگاه پيگير است و نمى دانم برمى گردد يا نه اما هوار با استقلال قرارداد دارد و كارت بازى اش صادر شده است و باشگاه راه قانونى را پيگيرى مى كند و تا آخرش مى رود.
-
مصاحبه حجازی
مى خواهند من را مقابل مظلومى قرار دهند
حجازى:با هيچ كس جلسه مخفيانه نمى گذارم
طى مدتى كه سرمربى استقلال در تهران نبود گفته مى شد ناصر حجازى جلسه اى با فتح الله زاده داشته تا عملكرد مظلومى را بررسى كند.حجازى در گفت و گو با خبرگزارى ايپنا در مورد اين شايعات گفت: من مشاور فنى فتح الله زاده هستم و در بسيارى از مسائل به او مشاوره مى دهم اما اينكه جلسات من با سرپرست باشگاه را به بررسى عملكرد مظلومى ربط بدهند صحت ندارد و اين عده قصد دارند با طرح چنين شايعاتى من را مقابل پرويز قرار بدهند.مديرفنى تيم فوتبال استقلال افزود: در اين چند روز جلسات زيادى با فتح الله زاده دارم اما با كسى جلسه محرمانه نخواهم داشت و اين جلسات در راستاى پيشبرد اهداف استقلال خواهد بود.حجازى در خاتمه تصريح كرد: استقلال در نيم فصل اول با مشكلاتى رو به رو بود اما تلاش مى كنيم در فرصت تعطيلى تمرينات اين مشكلات را نيز برطرف و با قدرت كامل به مصاف حريفان برويم.
-
مصاحبه جویباری
نظريجويباري: برگه شكايت به دست هوار ملا محمد ميرسد
خبرگزاري فارس: معاون باشگاه استقلال گفت: وقتي برگه شكايت به دست هوار و مديربرنامههايش برسد، متوجه ميشوند استقلال شكايت كرده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علي نظري جويباري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد ادعاي مديربرنامههاي هوار ملا محمد مبني بر اينكه باشگاه استقلال بلوف كرده و از او و هوار شكايت نكرده، اظهار داشت: وقتي نامه شكايت باشگاه استقلال به دستشان رسيد متوجه ميشوند كه بلوفي در كار نبوده است.
وي افزود: هوار ملا محمد قرارداد امضا كرده ولي در تمرينات حاضر نشده است. ما به لحاظ قانوني اين موضوع را پيگيري كرديم.
معاون باشگاه استقلال در مورد اينكه آيا حنيف عمران زاده و مجتبي جباري به دليل اخطار و اخراج در بازي با فولادخوزستان جريمه شده اند يا خير گفت: هنوز جلسه كميته انضباطي باشگاه براي اين دو بازيكن تشكيل نشده است.
-
مصاحبه مظلومی
برهاني: مظلومي منطقي است و دلايلم را قبول كرد
خبرگزاري فارس: مهاجم استقلال گفت: سرمربي تيم آدم بسيار منطقي است و دلايلم را قبول كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني در مورد جريمه نقدياش از سوي باشگاه گفت: متاسفانه دير به تهران رسيدم و نتوانستم به دليل خستگي خود را به تمرين برسانم، اما بعد از تمرين با آقاي مظلومي تماس گرفتم و همه چيز را برايشان توضيح دادم. ايشان هم كه آدم بسيار منطقي هستند، دلايلم را پذيرفتند و اميدوارم جريمهام را ببخشند. با اين حال مطيع دستورات كادر فني هستم.
وي در مورد شرايط استقلال تصريح كرد: خدا را شكر شرايط تيم خوب است و با رسيدن مصدومان، ديگر دغدغهاي نخواهيم داشت. اميدوارم با استفاده از تمرينات اين مدت، آماده شروعي پر قدرت در ادامه رقابتهاي ليگ داشته باشيم. در واقع با انگيزهاي كه داريم همگيمان براي موفقيت استقلال دوباره استارت زديم.