نه متاسفانه نمیشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط kakokhan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه متاسفانه نمیشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط kakokhan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره بذار الان دقیقا جاهایی ک اون بازیکن نداره شما دارید هافبکهاش هم اون وسط با هافبک های خودت درگیرن ایشالا جواب میده . اگه فیثبوک داری ادم کن GameNet General ایدی فثبوکم هست . Top Eleven Iran اینم بی زحمت لایک کن تازه ساختمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rakank [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اشکال نداره بزار ولی اگه دیدی وسط بازی زیاد خوب کار نمیکنه تعویضش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rakank [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی به نظر من تغییر سیستم بدی بهتره که همه بازیکنا سرجاشون باشن.
عیب نداره بذار فقط قدرت دفاعش قوی باشه برای خودمم پیش اومده دیگه مجبوریم بذاریم :)نقل قول:
آقا فدایی دارین! ممنونم
اشه الان میزارم ببینم چی میشه! فیس بوکم هستم ولی چون $$$$$ه خیلی اذیت می کنه سر نمیزنم! ولی چشم حتما میرم لایک می کنم! کاش میامدین اینستا! خیلی راحته! اگه امدین این منم! Rakanakseries
من با اوپرا میام توی فیثبوک سر میزنم . با قند شکن فقط برای وقتی که درخواست دوستی از فیث برام اومده باشه وصل میشم تا اضافه بشه به لیست دوستان توی بازی بعدش قطعش میکنم
منم بازی آخر رو 5-0 بردم وقهرمان لیگ شدم....حالا باید استراتژی بریزم برای حضور موفق در فصل بعد...
الان 49 توکن دارم وباید یه مقدار هم تبلیغ ببینم تا پول جمع کنم برا خرید بازیکن....البته تیم خوبی دارم و 4تا شش ستاره دارم که برا فصل بعد که 5 ستاره میشن هم میتونن تو اوایل فصل عصای دستم باشن...
دوستانی هم که قهرمان شدن بهشون تبریک میگم...
ماشالا به دوستان عزیز. ایرانی ها قدرتمند
یه روز نمیام میبینیم 4 تا صفحه این تاپیک میره جلو فقط. عالیه . دوستان تون رو هم بکشونین اینجا از تجربیات همدیگه استفاده کنین.:hooora2:
تبریک تبریک :hooora2: منم قهرمان شدم :danc:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramos1367 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لول سه رو از امروز شروع کردم....
بازی جام حذفی بود....قدرت دو تامون برابر بود....ولی با نتیجه 3-0 در زمین خودم پیروز شدم و به صعود بسیار امیدوار شدم....