نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی چه خبر ه تو لول بالا قیمتا خیلی زیاده من الان لول 2 هستم فک کنم 1 سالی طول بکشه به اون لول برسم نه؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی چه خبر ه تو لول بالا قیمتا خیلی زیاده من الان لول 2 هستم فک کنم 1 سالی طول بکشه به اون لول برسم نه؟!
اشکالی نداره قرار نیست که همه ی جام هارو بگیریم.کسی که میخواد سه گانه رو بگیره باید اکثر بازیکناش scout باشه.
هر لیگ حدود 1 ماه طول میکشه.اگر میخوای از لول 2 به لول 13 برسی حدود 11 ماه طول میکشه
لطفا به صورت دقیق راهنمایی میکنید چطور میشه با کامپیوتر بازی کرد؟
من از فیسبو ک وارد بازی شدم تیم رو هم ساختم.
الان همیشه باید برم از فیسبوک بازی کنم بازی رو؟
راه دیگه ای نیست؟
سلام دوستان من از دیروز تاحالا 11 توکون از طریق دانلود بازی های که سایت گذاشته تونستم بدست بیارم . خواستم اطلاع بدم شما هم استفاده کنید
سلام.قهرمانیم توی لیگ قطعی شد :hooora2:
فقط یه سوال لیگ قهرمانان چند روز بعد از پایان لیگ آغاز میشه؟
و اینکه بعد از پایان این لیگ تا شروع لیگ بعدی چه اتفاقاتی میفته؟
بعد از قهرمانی توی لیگ چقدر پول گیرم میاد؟
بازی های لیگ قهرمانان چقد پول میدن؟
ههه این که شد چهار تا سوال:whistle3:
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط aria2015 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا تبریک میگم
ما که صعود نکردنمون قطعی شد!
لیگ قهرمانان هم با شروع فصل جدید آغاز میشه
بعد اتمام لیگ حدود 3 روزی طول میکشه تا لیگ شروع بشه و تو این مدت بازی های جام حذفی زودتر شروع میشن. میتونین بازیکن جدید بگیرین وتیمو تقویت کنین تو این فاصله ای که به وجود میاد
برای اطلاع از قیمت جایزه ها وارد هر کدوم از 3 تا تورنومنت که بشین اون پایین گوشه راست یه نوار کشویی داره که روش کلیک کنید و گزینه Rules & prizes فک کنم هست که کلیک کنین میزان جایزه هارو اونجا مشخص کرده
آره خب اینجا سخت تره قیمتا همه نجومی هستن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط aryan94 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لول 13 بخوای برسی... اگه الان لول 2 هستی تا لول 13 ، 11 لول اختلاف هست! یعنی حداقل 11 فصل.تو این فصول هم همیشه باید صعود کنی.همونجور که علی گفت تقریبا یه 11 ماهی طول میکشه که رندش کنیم همون یه سال!
تو این مدت باید به فکر پول و توکن جمع کردن باشین که لول های بالا زیاد تو دردسر نیوفتین
من اطلاع دقیقی ندارم از ورژن فیسبوک.نقل قول:
نوشته اصلی توسط FC Pra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داش علی ali.chila بهتر میتونه راهنماییت کنه
آقایوننی که الان تو لیگهای بالا بازی میکنند لطفا به این سوال من جواب بدهند که:
بازیکنایی که میخرید حداکثر تا چند فصل براتون بازی میکنند؟
این سوال خیلی مهمیه و تاثیر میذاره رو استراتژی خرید
من فصل پیش تو لیگ 1 چندتا بازیکن 18-19 ساله داشتم که 2-3تاشونم 18-19 بودند اما الان میشه گفت که کلا همه بازیکنهام عوض شدند و فقط یک بازیکن ازون تیم برام مونده که بهترین بازیکن فثی پیشم بود و این فصل هم بد بازی نکرد اما دیگه من الان میرم لیگ سوم و اونجا این بازیکنم ضعیف میشه و الان که تازه شده 25 باز میشه 3-4 ستاره!
میخواستم ببینم که یک بازیکن جتی 18-19 ساله رو شما دوستان چقدر تو تیمتون نگه میدارید؟ بیشتر از 1-2 فصل؟ و اگر نه خوب من هم الکی هزینه نکنم و بازیکنهای خوب با سن بالاتر و هزینه کمتر بخرم و الکی پول بابت سن پایین ندم
منم ی چنتایی توکن از این روش دانلود برنامه های پیشنهادی بدست اوردم ، ولی ی سوال خیلی از برنامه ها تو بازار نیس و باید از گوگل پلی دانلودش کرد و وقتی میریم گوگل پلی همه مشخصات بازی و ... رو میاره اما مینویسه این برنامه در کشور شما قابل دسترسی نیس!!! برای رفع این مشکل چ باس بکنیم؟
خب بستگی داره که شما چجور تیمی میخوای واسه فصل بعدت ببندی.یکی دوست داره کل بازیکناش اسکات باشن و 5 ستاره به بالا...واسه همین میاد مثلا بازیکنای 3 4 ستاره به پایین رو میفروشه و بازیکن جوون و خوب میگیره حتی واسه ذخیره ش!نقل قول:
نوشته اصلی توسط danielmoodi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
که معمولا تیم هایی که میخوان واسه قهرمانی بجنگن تو هر 3 جام همچین کاری میکنن
یکی هم نه...زیاد به آب و آتیش نمیزنه! یعنی اونقدر ها هم نداره پول و توکن که بتونه تیم شاخ بسازه. میاد در حدی تیمشو میبنده که صعود کنه حداقلش.این جور پلیر ها که نمیتونن تیم رویایی ببندن میان بازیکن جوون قدرت بالا میگیرن که واسه 2 فصل بعدشم حتی بتونن ازش استفاده کنن!
کلا بستگی به سلیقه داره!
من به شخصه بازیکن جوون 5 ستاره که داشته باشم تا 2 3 ستاره که رسید میفروشمش! بستگی به نیاز هام داره دیگه! من زیاد دنبال قهرمانی نیستم واسه همین اینجوری بازی میکنم
چون همیشه تو لیگ هایی میافتم که 2 3 تا تیم فوق العاده قدرتمند توشن و حتی بازیکنای ذخیرشونم اسکات هستن.بازیکنای اصلی که دیگه 6 7 ستاره ! نمیشه باهاشون رقابت کرد!
البته شاید این رویکرد یکی از دلایلی باشه که دنبال قهرمانی نیستم....زیاد اهل بریز و بپاش نیستم که بخوام تیم رو خیلی قدرتمند ببندم!!!