نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کم آوردم!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کم آوردم!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
رسیدیم صفه 83......دیگه چیزی به تموم شدن کمپ 6نمونده..............:death:
اگه قراره فکر کنید کی قراره تایپک بعدی رو بزنه من بهتون اطمینان میدم خودمم:haaa:
سلام
خب ما هم از مسافرت چند روزه ی مجردی برگشتیم ولی زیاد حال نداد ایشالا دفعه ی بعدی . این گل هم تقدیم همتون roz::
نه از 37 سال سنش پایین تره :ahaaaaaa:. نمیخوام مال خودمه شمارشو نمیدم:jeddiiiii: . نیاز مبرم به 75 صدم دارم :daghon::nishkhand:.نقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب معلومه باس طرف آرسنال باشی:evaa:
آره اونم مثل خوانندس پس به من رفته دیگه :hekolah:
تو هنوزم میگی چیتوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-
حامیان من امشب شورش کنید و نشون بدین که از انگشتای یک دست بیشترین ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alex Dlpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم حرف پایینی رو تایید میکنم :luuugh:
راس میگه نکنه رسول پادشاه است و تو ملکه :eee::nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس از این به بعد بر وزن ملکه الیزابت به رها بگیم ملکه رهازابت:luuugh:
بیا نیگاه امیر هم تایید میکنه هوادارای من زیادن ، چرا ما رو میبرین به حاشیه ki::
ژست مدیریتیت تو حلق ملکه رهازابت :khandeeeee bahal:نقل قول:
ا به تو هم گفتن :luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یک جمله تقدیم حامیانم : ای بی سی تنک یو مرسی ki::ki:: A B C تنک یو مرسی :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله باید جلد جدید کمپ رو کم کم افتتاح کنم :death:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نخیرم ملکه رهازابت:haaa::hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alex Dlpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خواهشمندم شما خودتان را درگیر این گونه امور کوچک نفرمایید ملکه رهازابت .:death:
ملکه رهازابت :luuugh::luuugh::luuugh::luuugh:
عبدل تا وقتی حکومت این بخش دست رسول شاه با حفظ سمت (لرد رسول) هست نمیزاره ما تاپیک بعدی رو بزنیم. این نامرد پارتی بازی میکنه و کمپ بعدی رو ملکه رهازابت میزنه.
توام که سردسته شورشیان هستی هم اعدام میشی.
جدا از اینا فردا احتمالاً کارنامه میدن. هی فکر میکنم هندسه خیلی کم میشم. یعنی به بدترین حالت ممکن فکر میکنم.
کسی راه حلی نداره یکم خوش بین باشیم؟ki::ki::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه عجب عبدل یه بار رفت مسافرت ولی سفرنامه نذاشت:khandeeeee bahal:
جوری میگه حامیانم حامیانم که انگار رئیس گروهک تروریستی القاعده هست:eee: شورش کن ببینم میخوای چیکار کنی یه تنه همه رو بیرون میکنمki::
آره من پادشاه هستم و و دستور میدم جلاد مرتوض همه رو بکشه:haaa:
اونایی که میخوان کمپ بعدی رو بزنن من میخوام همون کار مهدی رو انجام بدم پس هر نفر یه اسم و یه متن قشنگ از طریق پیام خصوصی بفرستین تا من قشنگ ترین متن و انتخاب کنم و اون کسی که متن رو فرستاده کمپ بعدی رو بزنه اولویت هم با کسایی که تا حالا این کارو انجام ندادن
من ازت حمایت میکنم ، و خودت میدونی حمایت من یعنی چی! یعنی چی؟ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخرشم باز فقط خودم متن فرستادم:khandeeeee bahal:نقل قول:
نقل قول:
چرا شلوغش میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من میزنم دیگه...........
ki::
نقل قول:
مردي به سربازي رفتن نيست عزيز من مردي به اين نيست كه دوسال دور از خونه باشي مردي به اينه كه دوسال سختي بكشي؟ كه چي بشه؟ بعدش برگردي خونه چيكار كني؟ هركي رفت سربازي دليل بر مرد شدنش نيست همين دوسال رو برو مثل يه مرد كار كن
پ . ن : رسول همین چیزا رو میگفت الان مدیر شده:nishkhand:
برگرفته شده از کمپ چهارم پست شماره 501 صفحه 51! :nishkhand:
خب من هم رفتنی شدم دیگهom:: 7 یا 6 ماه پیش فکر میکردم که بعد از مدارس میتونم مثل سابق بیام و دوباره فعالیت کنم ولی نشد که نشد!
من به Hall Of fame ها پیوستم:nishkhand: از همه کاربریی که تو طول این سه سال دوستم بودن ممنونم و از همتون طلب حلالیت میکنم مخصوصا رسول که این مدت خیلی اذیتش کردم!
roz::
سلام به بروبكس..
اين روزهاي همه جا شلوغه و بحث هاي روز و تيم ملي:whistle3: اما بلاخره با اتفاقات اين روزها و انتخابات نتيجه اي جز حماسه آفريني نداشت
ربطي نداره كي راي آورد مهم اين بود كه مردم باز خودشونو نشون دادن ،كيف كردم از اين ملت:shogh:
بابا ص 83 بحث كمپ بعدي؟!بزاريد 93 بعد به مغزمون فشار مياريم اسم هم ميگيم ...:nishkhand:
با عرض معذرت از رسول كه اين 2مين باره جك ميزنم
تو خونه هم ميخونيم اهالي خونه هم ريسه ميرن شماهم شريك باشيد:
از خبر فارسي گرفتم
مي گن رضايي اطلاعيه داده بچه هاي ستاد بريزيد بيرون، تراكت ها و عكسها رو جمع بكنيد، قشنگ تا بكنيد، تميز نگه داريد، براي 4 سال بعد !
ژانر اینایی که توهم زدن با اومدن فلانی سران فتنه آزاد میشن، آمریکا هم میاد تو کشور سفارتخونه میزنه ! :))
تصویر ذهنی بعضیا از رای اوردن روحانی اینه که دیگه هر شب تلویزیون فیلم بی تربیتی نشون میده :دی
میرحسین آزاد می شه می ره نونوایی یه پونصدی میزاره رو پیشخون میگه سه تا خاشخاشی ، نونوا با چوب دنبالش می کنه
روحانی تو گفت و گوی ویژه خبری یه کلید کوچیک نشون داد. ولی تو آخرین همایشش کلیدش به اندازه دسته بیل بود.خدا رحم کنه انتخابات نره دور 2 :دی
چهار سال دیگه یه سری با نماد «سنجاق» میان، همه قفل های بدون کلید رو هم درستش میکنن!
دیشب شبکه خبر ساعت چهار صبح داشت مستند زامبی ها میداد :)) -
دفعهی بعد باید رای تشریحی بدیم. هرکس داره تفسیر دلخواه خودشو میکنه از رای مردم
قاليباف دستور داد اولا تونل توحيد را پر كنند. دوم پل صدر را خراب كنند سوم اب درياچه خليج فارس در غرب تهران را خالي كنند. پيچ هاي زيربرج ميلاد را هم باز كنند و برج راببرند جايي دفنش كنند.
نفر اول در برخی استانها حیدری (مجری) در برخی دیگر اون آقا عینکی که بغله حیدری نشسته بود
کاشکی ازدواج هم مثل انتخابات بود...! چندتا نامزد توسط مادرمون تائید صلاحیت میشدن...! بعد میومدن از هنر ها و برنامه هاشون میگفتن...! ما هم سر فرصت با بصیرت و آگاهی همسرمون رو انتخاب میکردیم و هر 4 سال یک بار حماسه ای دیگر می آفریدیم... پ_ن: یعنی میشه مردم ؟
اینقدر گفتند صلوات «جلیلی» ختم کنید که فضای «روحانی» بر کشور حاکم شد!
محسن رضایی در پیامکی به شورای نگهبان نوشت: بیدارین مدارکمو برای انتخابات بعد بفرستم
كاترين:سعيد ديگه همه چي تمومه بيا ديگه مزاحم هم نشيم:))پ.ن:بحث 30 30 ممنوعه ...