صالح:با تفکرات قلعهنویی به میدان میرویم
صالح:با تفکرات قلعهنویی به میدان میرویم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مجید صالح پس از پایان تمرین امروز استقلال در جمع خبرنگاران درباره غیبت قلعهنویی در بازی فردا گفت: در نبود قلعهنویی سعی میکنیم از اندیشههای ایشان در بازی فردا استفاده کنیم. قلعهنویی همیشه کار مشاورهای انجام داده و ما هم در بازی فردا با تفکرات ایشان به زمین خواهیم رفت هرچند حضور او وزنه بزرگی برای استقلال محسوب میشد اما با کمک همکاران و اراده بازیکنان به زمین خواهیم رفت.
وی در خصوص اینکه نبود نکونام، توزی و جانواریو چقدر میتواند در روند استقلال تاثیرگذار باشد گفت: همه بازیکنانی که جذب استقلال شدهاند با تفکر کادر فنی به این تیم آمدهاند و هر بازیکنی به اندازه خودش تاثیرگذار است. بازیکنان جایگزین نیز اگر در بازیهای گذشته به میدان نرفتهاند به خاطر تفکرات تاکتیکیبوده وگرنه آنها از قابلیتهای خوبی برخوردارند و در بازی فردا هم فرصت دارند شایستگیهای خود را نشان دهند. تیم ما یک تیم یکپارچه ۲۴ نفره است و همه نفراتمیتوانند تاثیر داشته باشند.
مربی استقلال تاکید کرد: در لیگ ۳۴ هفتهای باید از تمام بازیکنان استفاده کرد و حتی اگر بازیکنان اصلی ما هم مصدوم و محروم نباشند میتوانستیم به خاطر قابلیت بازیکنان ذخیره از آنها استفاده کنیم.
صالح در پاسخ به این سوال که چه شناختی از تراکتورسازی دارید گفت: یک گروه آنالیز قوی داریم که چند بار تیم بازی آنها را آنالیز کرده و قصد داریم تاکتیکهای خوبی را مقابل ترفندهای آنها به کار ببریم. به مسائل حاشیهای در تبریز اعتقاد ندارم چون میدانم تماشاگرانبه ورزشگاه میآیند تا تیم خود را تشویق کنند همانطور که تماشاگران ما مقابل کره جنوبی تیم خود را تشویق کردندو کاری به کرهایها نداشند.
خبرنگاری پرسید ظاهرا هنوز برخی از بازیکنان به خاطر مسائل مالی ناراحت هستند که صالح در پاسخ گفت: هنوز خیلی از مسائل مالی و حاشیهای وجود دارد اما بازیکنان ما تمرین میکنند. به قول فتحاللهزاده ما ناخدای این کشتی هستیم و تا به امروز هنوز هیچ پولی نگرفتهایم اما اعتقاد دارم در زمین فوتبال همه کار فوتبالیباید انجام دهند و انشاءالله در بیرون زمین نیز مشکلات مالی حل میشود.
مصاحبه ژنرال امیر قلعه نويى
خدا به من رحم كرد
قلعه نويى: همه مى دانند از حرف و حديثها هراسى ندارم
امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: اگر كمى دير اقدام مى كردم عفونت وارد خونم مى شد و خدا خيلى به من رحم كرد كه اين اتفاق نيفتاد.او در ادامه اظهارداشت: همه امير قلعه نويى را مى شناسند و مى دانند از حرف و حديث ها هراسى ندارد و در مربيگرى فقط به تيمش فكرمى كند و شخصا مى خواستم به تبريز بروم تا هم تيمم را از نزديك هدايت كنم و هم با مردم خوب تبريز ديدارى داشته باشم اما پزشك معالجم كه اخيرا زانوى مرا عمل كرده است گفت اگر بازهم به پايت فشار بياورى هر اتفاقى رخ دهد پاى خودت است و ديگر نمى توانم كارى انجام دهم و دست به عمل مجدد زانويت نخواهم زد.وى ضمن تاييد بسترى شدن خود در بيمارستان گفت: چند روز قبل احساس كردم زانوى جراحى شده ام دچار خونريزى شده و خيلى زود متوجه شدم كه اوضاع پايم خراب است و به پزشك مراجع كردم و گفتند كه پايم عفونت كرده و اگر كمى دير اقدام مى كردم عفونت وارد خونم مى شد و خدا خيلى به من رحم كرد كه اين اتفاق نيفتاد. دكتر جراحم همان روز در جريان قرار گرفت و يك جراحى كوچك روى پايم انجام داند و گفتند بايد چند روزى در خانه استراحت كنم و اكنون هم درد فراوانى دارم.
در حاشيه ديدار تراكتورسازى-استقلال
در حاشيه ديدار تراكتورسازى-استقلال
نحوه بليت فروشى
از ساعت ۱۰ صبح ديروز بليت فروشى مقابل درب ورزشگاه يادگار امام(ره) انجام شد و هوادارانى كه از كارت هوادارى باشگاه تراكتورسازى بهره مند هستند، با تخفيف ويژه وارد استاديوم شدند. بقيه تماشاگران با تهيه بليت هاى ۳هزار تومانى مجوز حضور در ورزشگاه را پيدا كردند.
تعطيلى تبريز براى تماشاى بازى
با نزديك شدن به ساعت آغاز بازى صداى شيپورها و بوق هاى طرفداران تراكتورسازى فضاى شهر را در برگرفت و اكثر كسبه شهر تبريز براى تماشاى بازى و تشويق تيم تراكتورسازى راهى ورزشگاه شدند.
ترافيك
از ساعت ۱۲ ظهر به بعد و با تعطيلى مدارس شهر تبريز ترافيك شديد در اطراف ورزشگاه يادگار امام(ره) ايجاد شد و اين مساله به تمام نقاط شهر منتقل و رفت و آمد را براى مردم دچار مشكل كرد.
بازگشت حنيف،نيمكت نشينى برهانى
آرش برهانى كه در بازى هاى گذشته تيم استقلال به صورت ثابت حضور داشت، در اين مسابقه نيمكت نشين شد و ميلاد ميداودى به تركيب اصلى بازگشت. همچنين حنيف عمران زاده بعد از ۴ بازى نيمكت نشينى مجددا به خط دفاعى استقلالى ها بازگشت.
حركت جالب يك مدير
مدير عامل شركت تاكسيرانى تبريز ديروز براى رفاه حال تماشاگران در ميان تاكسيرانان حضور پيدا كرد و آنها را با مسافرين متعدد به سمت ورزشگاه هدايت كرد.
خبرى از رخصت نبود
بازيكنان تراكتور به سمت مربيان فصل گذشته خود نرفتند.در حاليكه به نظر مى رسيد قبل از آغاز مسابقه تراكتور مقابل استقلال، بازيكنان تراكتور به سمت ستار همدانى و كريم بوستانى كه در فصل گذشته مربى شان بودند بروند اما اين اتفاق نيفتاد.از بازيكنان استقلال هم كسى به سمت نيمكت تراكتور نرفت.اين در حالى است كه مربيان دو تيم خوش و بش مختصرى انجام دادند.
تشويق رحمتى
سيد مهدى رحمتى تنها استقلالى بود كه پيش از آغاز بازى از سوى هواداران تراكتور تشويق شد.
حركت عجيب اعتمادى
دروازه بان تراكتورسازى با گوشى موبايلش از هواداران تراكتورسازى كه او را تشويق مى كردند،فيلمبردارى كرد.عقيل اعتمادى كه در بازى درون دروازه تراكتورسازى قرار گرفته،با تشويق بى امان هواداران رو به رو شد.او كه به جاى فروزان دروازه بان اول تراكتورى ها به شمار مى رود،وقتى اين صحنه را ديد از هواداران با گوشى همراه خود فيلم گرفت!اقدامى كه تاكنون سابقه نداشته است.
توهين به برهانى
حواشى بازى تراكتور با استقلال از لحظه ورود آبى پوشان به ورزشگاه آغاز شد.در حاليكه اعضا استقلال ساعت ۱۳و۱۰ دقيقه وارد ورزشگاه شد،بلافاصله آرش برهانى مورد هجمه تند هواداران تراكتورسازى قرار گرفت.جمعى از تماشاگرانى كه در ورزشگاه حضور داشتند،از حدود دو ساعت قبل از آغاز مسابقه حاشيه را كليد زدند و به برهانى توهين كردند.
هواداران تراكتور،اتوبوس استقلال را اسكورت كردند
ا
توبوس استقلال توسط هواداران تراكتورسازى اسكورت شد.كاروان استقلال ساعت ۱۳ روز شنبه هتل شهريار را به مقصد ورزشگاه يادگار امام (ره)ترك كرد و اين در حالى بود كه تعدادى موتورسوار با پرچم تراكتور،آبى ها را در اطراف اتوبوس اسكورت كرده بودند.به جز اين،اتومبيل نيروى انتظامى هم استقلال را تا ورزشگاه همراهى كرد.
تور پاره دروازه
قبل از شروع بازى تيم داورى دروازه تراكتورسازى را مورد بررسى قرار داد. تور يكى از دروازه ها دچار مشكل بود كه مظفرى زاده از مسئولان زمين خواست اين مشكل برطرف شود.
رحمتى مصدوم بود
سيد مهدى رحمتى كه در بازى با كره مصدوم شده بود پس از حضور در اين بازى ضربات مقابل دروازه را نمى زد و اين كار را به عمران زاده مى سپرد تا آسيب ديدگى اش تشديد نشود.
مجيدى تشويق شد
در اواخر نيمه اول تماشاگران تراكتورسازى با كنايه نسبت به شكست استقلال اقدام به تشويق فرهاد مجيدى كردند.
قلعه نويى ترسو است
پيش از به صدا در آمدن سوت آغاز بازى هواداران تراكتورسازى عليه قلعه نويى نيز شعار داده و وى را ترسو خطاب كردند!
شعار عليه حيدرى
در دقيقه ۱۹ بازى در حالى كه بازيكن تراكتورسازى روى زمين افتاده بود، خسرو حيدرى با تاخير زيادى توپ را به بيرون زد كه اين كار ناراحتى هواداران تراكتورسازى و شعارها و توهين هاى آنها را عليه او به همراه داشت.
تعويض توپ
در دقيقه ۳۵ سعيد مظفرى زاده داور بازى، به دليل كم باد شدن توپ دستور توقف بازى و تعويض آن را داد.
يك توهين ديگر
در دقيقه ۸۵ بازى به دليل برخوردى كه بين سياوش اكبرپور و يكى از بازيكنان تيم تراكتورسازى پيش آمد هواداران تراكتورسازى عليه اين بازيكن تيم استقلال شعار داده و حتى در لحظاتى به وى توهين هم كردند.
تشويق بعد از سوت پايان
پس از به صدا در آمدن سوت پايان بازى توسط سعيد مظفرى زاده، هواداران تيم تراكتورسازى در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز باقى ماندند و حدود پنج دقيقه به تشويق تيم محبوب خود پرداختند.
استقلالى ها در طبقه دوم ورزشگاه
نشست هماهنگى بازى تراكتورسازى و استقلال جمعه شب برگزار شد. اين جلسه ۲ خروجى مهم داشت؛ اول اينكه ۱۰ درصد از ظرفيت هواداران استقلال بار ديگر و همانند مسابقات گذشته ۲ تيم در تبريز به طبقه دوم ورزشگاه يادگار اختصاص يافت و نكته ديگر اينكه قرار شد پشت نيمكت استقلال ۶ رديف تماشاگرى ننشيند.
مصاحبه ژنرال امیر قلعه نويى
اميدوارم جانواريو برگردد
قلعه نويى: به روح مادرم شرايط عادى بود، ۲۴ ساعت زودتر به تبريز مى رفتم
سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران قسم مى خورد كه اگر شرايطش عادى بود، ۲۴ ساعت زودتر از اعضاى تيم استقلال راهى تبريز مى شد. او همچنين مى گويد فرهنگ مردم آذربايجان سواى حرفهايى است كه در اين چند وقت مطرح شده است.
امير قلعه نويى پس از شكست استقلال مقابل تراكتورسازى در گفت وگويى به سوالات مختلفى پاسخ گفت:
• پس از اينكه استقلال بدون شما به تبريز رفت، حواشى زيادى به وجود آمد. اول بهتر است كمى درباره وضعيت تان صحبت كنيد.
- يكشنبه پيش بود كه ديدم شرايط پايم عادى است. به همين خاطر براى تماشاى بازى اميدهاى استقلال به ورزشگاه رفتم. دوشنبه ظهر پس از اينكه به فيزيوتراپى رفتم، ديدم كه از كنار پايم چيزى به بيرون زده است. من بايد در اين جا يادى هم از دكتر كيهانى، دكتر نوروزى و كلينيك سينا بكنم. آن ها اگر به داد من نمى رسيدند شايد اتفاقى مى افتاد كه ديگر جمع كردنش ناممكن بود.به هر حال دوشنبه به كلينيك رفتم و به من گفتند كه چون بخيه پايم را نكشيده ام اين مشكل به وجود آمده و خون بيرون زده است. سپس بخيه پايم را كشيدند و پس از پاك كردن خون روى پايم به تمرين رفتم. وقتى در تمرين بودم متوجه شدم كه شلوارم خيس شده است و وقتى شلوارم را بالا زدم ديدم خون و چرك از پايم خارج مى شود. پس از آن به كلينيك رفتم و يك ساعت و نيم به پايم فشار آوردند تا خون و چرك بيرون بيايد. پس از بازگشت به منزل تب و لرز كردم و هرچه روى پايم باند مى گذاشتند، اين باند خونى مى شد. با اين حال در اين شرايط به خاطر وقتى كه از دكتر عباسى گرفته بوديم به جلسه با وزير رفتيم. سه شنبه ظهر پيش دكتر كيهانى رفتم و هنگامى كه او پايم را معاينه مى كرد، ديدم با موبايلش زنگ مى زند و مى گويد اتاق عمل را آماده كنيد.
ابتدا فكر كردم براى كس ديگرى مى خواهد به اتاق عمل برود اما پس از آنكه با سرنگ از پايم خون گرفت، در همان حين كه سرنگ را به پرستار مى داد تا آن را به آزمايشگاه ببرند، گفت كه بايد همين حالا عمل جراحى روى پايم صورت بگيرد. پس از آن ساعت ۳ بعدازظهر به اتاق عمل رفتم و ساعت ۶ از اتاق عمل خارج شدم. دكتر كيهانى گفت كه چون به دليل شرايطى كه پس از عمل اولم به وجود آمده و نتوانسته ام استراحت كنم و آنتى بيوتيك ها را نخورده ام بايد پس از عمل دوم ۲۴ تا ۴۸ ساعت بسترى شوم و در نهايت ساعت ۶ يا ۷ بعدازظهر روز چهارشنبه از بيمارستان مرخص شدم. اين تمام اتفاقى بود كه مانع از آن شد به تبريز بروم.
• اما با وجود اين توضيحات خيلى ها مى گويند به خاطر بحث هايى كه پيش از بازى بين مديران باشگاه تراكتورسازى و شما به وجود آمده بود تصميم گرفتيد به تبريز نرويد، اين در حالى است كه شما بهترين نتيجه تاريخ تراكتورسازى را رقم زده بوديد.
- يك چيزى را بايد به شما خيلى صريح بگويم. فرهنگ مردم آذربايجان سواى حرف هايى است كه در اين چند وقت زده شده است. من عاشق مردم آذربايجان هستم و با بقيه افراد كارى ندارم. من يك سرى مطالبات دارم كه قانون درباره آن تصميم مى گيرد اما به روح مادرم قسم مى خورم كه اگر شرايطم عادى بود ۲۴ ساعت زودتر از بازى به تبريز مى رفتم و در خيابان ولى عصر يعنى همان جايى كه در مدت حضورم در تبريز اقامت داشتم، حاضر مى شدم. من مى خواهم اين را بگويم كه نبايد فرهنگ مردم آذربايجان را با اين حرف ها قاطى كرد. البته من شنيده ام تعدادى افراد براى استقبال با گل و شيرينى به فرودگاه آمدند كه بايد هم از آن ها تشكر و هم عذرخواهى كنم.
• استقلال به تراكتورسازى باخت آن هم در شرايطى كه نه شما بوديد نه نكونام و نه جانواريو. حتما نبود شما در اين باخت به لحاظ روحى روانى تاثيرگذار بوده است.
- من بايد ابتدا به مردم، بازيكنان و كادر اين تيم تبريك بگويم چون بسيار بهتر از ما بازى كردند. ما در نيمه دوم مى توانستيم با تغييراتى كه داديم بازى را ببريم اما به اعتقادم اتفاقاتى افتاد كه اين نتيجه رقم نخورد. ما در نيمه اول خيلى ضعيف كار كرديم اما در نيمه دوم موقعيت هاى خوبى ايجاد كرديم اما نتوانستيم از آن ها بهره ببريم. ضمن اينكه پيش از تعطيلات ليگ در ديدار مقابل صبا تازه تيم ما شكل گرفته بود كه به خاطر بازى تيم ملى ليگ تعطيل شد.
• مجيد صالح پس از باخت از داورى انتقاد كرد. گويا شما هم به گل دوم تراكتورسازى اعتراض داشتيد.
- من بايد از مظفرى زاده و كمك هايش تشكر كنم. او داور بزرگى است كه مى تواند در جام جهانى قضاوت كند و من هم دوست دارم اين اتفاق براى او بيفتد اما به اعتقاد من گل دوم تراكتورسازى آفسايد بود. البته اين تنها نظر شخصى بنده است و كارشناسان و كميته داوران بايد درباره قضاوت مظفرى زاده اظهار نظر كنند. غير از اين گل در يكى، دو صحنه ديگر نيز قضاوت مى توانست طور ديگرى باشد كه يكى مربوط به خطا بر روى ميداودى در محوطه ۱۸ قدم تراكتورسازى بود و ديگرى به خطاى هند نصرتى مربوط مى شد. ضمن اينكه داور مى توانست پس از خطاى نصرتى بر روى بائو كارت زرد دوم را بدهد و او را از بازى اخراج كند. با اين حال همان طورى كه گفتم كميته داوران بايد درباره اين قضاوت اظهار نظر كند.
• شما جزو مربيانى هستيد كه در همه حال از كارلوس كى روش حمايت كرده ايد اما پس از باخت به تراكتورسازى صالح دستيارتان انتقاد كرد و گفت مصدوميت ها تنها بهره استقلال از اردوهاى تيم ملى است.
- به هر حال ما در ۴ بازى گذشته ۱۰ امتياز گرفته بوديم اما بازيها تعطيل شد. ديديد كه در بازى ديروز خسرو حيدرى شرايط خوب گذشته اش را نداشت و هنوز خسته بود. به هر حال ما از اين مساله لطمه خورديم. با اين وجود بايد با اين شرايط ساخت.
• نظرتان درباره پيروزى مقابل كره جنوبى چيست؟
- من بايد به خاطر اين پيروزى به مردم تبريك بگويم. خدا را شكر سه امتياز مهمى را كسب كرديم. جدا از كيفيت فنى من اعتقاد دارم ما شانس رفتن به جام جهانى را داريم. در تورنمنت هاى اينچنينى داشتن شانس خيلى مهم است. در رقابت هايى مانند ليگ شما بايد حتما كيفيت خوبى داشته باشيد اما در تورنمنت هايى نظير رقابت هاى انتخابى جام جهانى علاوه بر كيفيت بايد شانس هم داشته باشيد.
• به لحاظ كيفيت فنى نظرتان درباره عملكرد تيم ملى چيست؟
- اگر راستش را بخواهيد من بازى ايران مقابل كره جنوبى را در شرايط عادى نديدم. تازه به هوش آمده بودم و شرايطم چندان طبيعى نبود و اگر بخواهم نظر صريحى درباره اين بازى بدهم كم لطفى كرده ام. اما در آن شرايط بعضى صحنه ها مثل خوردن توپ به تير دروازه ايران را تماشا كردم.
• از رودريگو توزى چه خبرى داريد؟
- اگر شما خبرى از او داريد ما هم داريم.
• جانواريو در شبكه اجتماعى نوشته با اين شرايط به استقلال برنمى گردد.
- من اميدوارم جانواريو به استقلال برگردد.
• بعد از باخت به تراكتورسازى چقدر براى تيم تان شانس قهرمانى قائليد.
- اختلاف ما با سپاهان صدرنشين تنها دو امتياز است. شرايط ما بسيار خوب است. در اين چند وقت مشكلاتى برايمان به وجود آمد. نيامدن بازيكنان و شرايط تيم ملى هم مشكلاتى را ايجاد كرد اما ما مدعى هستيم.
• شايد تجربه و افتخارات شما در ليگ برتر تنها اميد هواداران استقلال به قهرمانى تيم شان باشد.
- همه ما به خدا و ائمه متكى هستيم و با همين توكل به جلو مى رويم. فعلا بايد با همين شرايط تا نيم فصل ادامه دهيم.