کاملا مشخصه که تقلب بیداد میکنه
به قول دوست یونتوسی مون ما سابقه ی درخشانی داریم....!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
کاملا مشخصه که تقلب بیداد میکنه
به قول دوست یونتوسی مون ما سابقه ی درخشانی داریم....!!!
ایول تو نظر سنجی آرسنال اوله
داداش تعداد آرسنالی ها زیاده چرا شایعه درست میکنی خب؟
زنده باد آرسنال
اینم با لهجه ی مشهدی به اونایی که میگن آرسنال با تقلب رفته بالا: متنم tazim::متنیtazim:: بتون
این چند کامنت جالب دیگه :
نقل قول:
این یارو آرسنالیه هنوز بیداره داره رای میده؟! نکنه میخواد 100% کنه!!
البته سایت گل خودش آبرویی نداره ! :-shadنقل قول:
گل جون واقعا داری آبرو و حیثیت خودت رو می بری
اینم یه عکس :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این دوست یوونتوسی ما هم ب اخلاص کامل این کامنت رو داده ! البته این از اولین کامنت هاست و هنوز مشخص نشده بود تقلب داره میشه !
نقل قول:
از 100 سال گذشته تا الن همیشه تو همی نظر سنجی ها رئال و منچستر و یوونتوس پر طرفدار ترین تیم های جهان بودن و هستن الانم همینطوره بارسا اصلا جزو آمار حساب نمیشه چون مطمئن باشین اگه 4 تا بازی ببازه یا 1 سال جامی نبره 80% طرفداراشو از دست میده الان از هرکی بپرسی طرفدار کی هستی میگه بارسا حالا اگه ازشون بپرسین 4 تا بازیکن بارسارو نام ببر نمیتونه یارو نمیدونه فوتبالو با کدوم ((ت)) مینویسن میگه طرفدار بارسام !!!!! آخه اینارو شما جزء طرفدار حساب میکنی ؟؟ بازم میگم رئال منچستر و یوونتوس پر طرفدار ترینن
جالبه این بایرنیها هم دارن کم کم به صدر جدول نزدیک میشن.!!!!!!! با این هواداران بی شمارشون!:-ang
صبح که آمارشون 5% بود ولی الانو نگاه کنین . اقا این نظر سنجی باطله ! تو این تقلب بازار فقط سر ما بی کلاه مونده چون هر چی زور میزنیم افاقه نمیکنه ki::
فقط خدا نکنه من راز این موفقیت رو بدونم eterza::-
برادر من رازش رو که این بنده خدا گفته !
ایناها :
:khandeeeee bahal:
الان بایرنی ها با 7.61 تیم ششم هستند !نقل قول:
ino to site arsenal gozshtan: بچه ها همونطور که دوستان دیگه عرض کردن میشه با یه pc چند بار رای داد اما گفتن که خروج بشین و بعد وارد بشین دوباره رای بدین اما من یه روش دیگه میگم،، دوستان دیگه لازم نیست شما خارج بشین و تو قسمت history تنظیمات مرورگر خودتون(فایر فاکس-اکسپلوره یا ..) history رو پاک کنین و دوباره روی آدرس سایت گل یه enter کنین و میتونین باز رای بدین اگه نشد باز history رو پاک کنین و لازم نیست پنجره مرورگر رو ببندین با تشکر،، تا ابد آرسنال
آمار اینجوریه :
آرسنال : 21.33 :ajibeee:
رئال : 18.84
بارسا : 15.06
یووه : 11.89
من یونایتد : 8.27
بایرن مونیخ : 7.61
میلان : 6.34
رم : 3.3
لیورپول : 2.54
و..
درجواب اون یونتونسی اینجا مینویسم چون گل از هر 10 کامنت 1یش رو منتشر میکنه.
حالا شما که میدونی فوتبال چیه بیا برای من توضیح بده بارسا از چه سبکی استفاده میکنه.اگه یک نفر توی این انجمن بتونه سبک بارسا رو تشریح کنه اون طوری که پپ میگه فقط بارسا یی ها هستن.وقتی تیمی قدرت مند هست مسلما طرفدار پیدا میکنه اما امثال من فقط به خاطر فلسفه پاکش طرفدارش هستیم.نه مثل بقیه تیما که با پول و تقلب و مافیا سعی میکنن جام بگیرن.اصلا توی ایران طرفداری معنی نداره.هروقت رفتی ایتالیا بازی یونوتوس رو از نزدیک دیدی بعد بگو طرفدار فلان تیم هستم
بیماری فیلپایی (خیز یا ادم یا الفانتیازیس)
تعریف:اگرپلاسمااز رگ خارج شودومایع بین سلولی را تشکیل دهداما مایع بین سلولی نتواندبه رگ ها بازگردد،این اتفاق باعث افزایش میزان مایع بین سلولی ونهایتا ورم کردن پا میشود که به ان خیز یا ادم میگویند.
علت های ادم:
1/کمبودپروتئین خون:اگرپروتئین های خون کم شوند،فشاراسمزی کلا دررگ کم میشود.کاهش فشار اسمزی در ابتدای مویرگ باعث میشود که مویرگ پلاسمای بیشتری از دست دهدودر انتهای مویرگ کاهش فشاراسمزی به علت کمبود پروتئین ها باعث میشود که مایع میان بافتی تمایلی به بازگشت به رگ ها نداشته باشد.
2/افزایش فشاردرون سیاهرگ ها:
افزایش فشاردرون سیاهرگ ها باعث میشودکه فشارتراوشی مویرگ های نزدیک به سیاهرگ ها(فشارتراوشی انتهای مویرگی)زیاد شود.افزایش فشار تراوشیانتهای مویرگ باعث عدم بازگشت مایع از مایع میان بافتی به انتهای مویرگ شود.(درحالت طبیعی،انتهای سیاهرگی غلظت زیادو فشار تراوشی کمی داردو تمایل دارداب را از مایع میان بافتی بگیرد.)
3/بسته شدن رگ های لنفی:
اگر رگ های لنفی بسته شود،10٪ بی 10٪!10٪به مایع میان بافتی اضافه میشود!این قضیه برای مرحله ی اول است!مرحله ی بعد 20٪خواهد شد ! زیرا در مرحله ی اول90٪میرود داخل پا و 10٪سر جای خود میمانند.و در دفعه ی دوم 90|٪ با 10٪ هردو با هم ترکیب شده 80٪ به سیاهرگها رفته 20٪ سر جای خود میماند،به همین ترتیب بعد از یک مدت قطر پای انسان به اندازه ی قطر پای فیل میشود.
حاشیه:
توی این بیماری الفانتیازیس (فیل پایی یا ادم یا خیز)کرم هایی میروندورگ های لنفی را می بندندو مایع میان بافتی قطره قطره جمع شده و قطر پای انسان را زیاد میکند.
اسیب به دیواره ی مویرگ ها:
بزرگ شدن قطر پا باعث خروج بیش از اندازه ی مایع از رگ ها شده و مایع میان بافتی را زیاد میکند.
افزایش سدیم بدن:
بزرگ شدن قطر پا تمایل سلول ها را برای جذب و نگه داری اب بیشتر میکند.گفتیم که هرچه یک محیط غلیظ تر باشد فشار اسمزی اش بیشتر و تمایل ان به جذب اب نیز بیشتر است.افزایش فشار اسمزی سلول ها و مایع میان بافتی میزان مایع در ان ها را افزایش می دهدو حتی می تواند از عوامل ایجاد ادم باشد.
بزرگ ترین نعمت خداوند سلامتی است پس مراقب سلامتی خود باشید.
اقایون نظرسنجی با دو مورورگر دیگه مثلا اکسپلوئر و فایرفاکس مورد قبوله نه با یکی خروج بزنین دوباره رای بدین با چند مورور گر مختلف میشه از یک PC رای داد
کلا تقلب زیاد میشه زد این نظرسنجی سالم نیست :ey babaaa:
یه دونه هم بزنین تو دهنشون دیگه مرگ بر سایت گل.من دیشب رفتم رئال اول بود الان آرسنال.اون دوستی که گفته بود آرسنال طرفداراش زیادن:از هر 3 نفر1 نفر رئالی و 1نفر بارسایی هستن اون یک نفرم بین بقیه تقسیم میشن.حالا بازم تو بگو آرسنال هوادارش بیشترن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لطف کنین از این پست به بعد درباره ی آرسنال حرف نزنین وگرنه منم دهنمو باز میکنم و جوابتو نو میدمeterza::-
تا الانم اعصابم از دستتون خرده:-ang
(اگه جای من بودید همین حرفو میزدین)tazim::