مورینیو هیچ بازیکنی نمی رود یار کم داریم
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو توضیح داد :"تا 30 ژانویه درهای ما بسته است ، اجازه نمی دهیم کسی برود . یار کم داریم و این یک گروه بسته شده است تا برای هر سه جام بجنگد . "
در این باره که روز سه شنبه چه کسی فیکس می شود گفت :" تصمیمم را گرفته ام ، اما هیچ کدام از بازیکنان آن را نمی دانند ."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در ادامه در مورد فشردگی ژانویه گفت :" سعی می کنیم که بازیکنان را از نظر تلاشهایشان تقسیم کنیم . حالا چهار بازی در لیگ داریم ، به علاوه دو بازی کوپا برابر مالاگا و باید دید که چه می کنیم و بیشتر هم می شود یا نه . هدفمان این است که یک تیم قدرتمند با استفاده از چرخش ها داشته باشیم که هیچ بازیکنی نباشد که در همه بازیها حاضر باشد . " در مورد شاهین افزود :" در ماه ژانویه دقایقی بازی خواهد کرد ، هیچ کس بی نصیب نمی ماند ."
در مورد کایخون گفت :" دو سال از رئالم ادرید دور بود و تفاوت این جا با بیرون از این جا را فهمیده است . بیشتر از بقیه ، خارج از این جا را می شناسد و به همین علت قدر تمامی لحظاتش درون زمین را می داند . برخی بازیکنان که کامل نیمکت نشین می شوند و 10 دقیقه بازی می کنند ، سریع مشکل ایجاد می کنند اما او فوق العاده است و لام تا کام حرف نمی زند . همیشه آماده است و به همین علت شانس فیکس شدنش بیشتر است . به هم تیمی هایش احترام می گذارد و آن را خیلی دوست دارم . به نظرم بازیکن خیلی خوب برای رئال مادرید است . "
در کنفرانس مطبوعاتی با حضور بازیکنانی نظیر مارسلو ، په په ، کارانکا ، کوئنت رائو و دستیارانش ، روی فاریا و سیلوینو لورو ، در مورد احتمال تقابل با بارسا در کوپا دل ری گفت :" توجهی به بازی مرحله یک چهارم نداریم ، چرا که نمی دانیم در آن مرحله هستیم یا نه . تازه اگر رسیدیم نمی دانیم بارسا می رسد یا اوساسونا ، باید ببینیم که چه می شود . برای رسیدن به مرحله یک چهارم در ابتدا باید مالاگا را شکست دهیم . "
در مورد خواسته هایش برای سال جدید گفت :" برای فوتبال ، چیزی برای 2012 درخواست نمی کنم . برای من سلامتی مهم است چرا که بدون سلامتی ، ما مرده ایم . برای همه آرزوی سلامتی دارم . برای همه اطرافاینم ، خانواده ام ، دوستانم و افرادی که نمی شناسمشان اما در سرتاسر جهان مرا دنبال می کنند . "
در مورد شرایط کاروالیو گفت :" دیگر مصدوم نیست اما چهار ماه است که بازی نکرده که خیلی است . باید ببنیم که شرایطش در چه حال است . بازیکنانی هستند که زیاد بازی نکرده اند ، برخی دیگر مورد چرخش قرار گرفته اند . هیگوائین و بنزما دقیقا به یک اندازه در سه تورنمنت بازی کرده اند . ما در هر تورنمنتی خوب بوده ایم . یک روز بازی را شروع می کنی و یک روز آن را تمام می کنی اما ما حس خوبی داریم . من از همه چیز راضی هستم . "
در پایان در مورد مالاگا گفت : تیمی است که خرج زیادی کرده و می خواهد نتایج خوبی بگیرد . ما سخت می جنگیم و اگر حذف نشدیم ، به مصاف برنده بارسلونا - اوساسونا می رویم . "
چهارم شدن مارسلو برای جایزه سمبای طلایی
مرجع خبري رئال مادريد : مارسلو با وجود سال فوق العاده اش در رئال مادرید ، نتوانست جایزه "سامبای طلایی 2011 " به عنوان بهترین لژیونر برزیلی را ببرد . این مدافع چپ ، در این نظرسنجی چهارم شد .
تیاگو سیلوا با 16.33 درصد آرا در رده اول قرار گرفت ، دنی آلوس با 15.56 درصد دوم شد ، هالک با 14.41 درصد سوم و مارسلو با 6.49 درصد در رده چهارم قرار گرفت .
البته مارسلو از بازیکنانی نظیر پاتو ، روبینیو و لوکاس لیوا در رده های بالاتری قرار گرفت .
پلگرینی:سعی می کنیم مالاگایی بازی کنیم
مرجع خبري رئال مادريد : طبیعتا قرعه مالاگا برای کوپا زیاد آسان نبوده است اما آنها سعی می کنند که امیدشان را حفظ کنند . حداقل پلگرینی که این طور می گوید .
مربی شیلیایی گفت :"برایمان مهم نیست که حریفمان رئال مادرید است . سعی می کنیم بهترین نتیجه ممکن را بگیریم . کوپا ، یک هدف زیبا برای همه تیمهاست . طبیعتا هفت تیم دیگری که به مرحله بعد می رسند هم تیمهای خوبی هستند . سعی می کنیم یک بازی مالاگایی ارائه دهیم . عقب نمی کشیم تا برای تساوی بدون گل تلاش کنیم . "
در ادامه گفت :" درصد شانسی برای خود تعیین نمی کنیم ، درصد ها جواب نمی دهند . باید دید که فردا چه می شود . امیدوارم که بتوانیم برنده شویم . اما اگر نشد و باختیم ، امیدهایمان را از دست ندهیم . سعی می کنیم فوتبال خودمان را ارائه دهیم . "
در مورد تیم مورینیو گفت :" در ضد حملات عالی هستند ، به حریف فشار می آورند و در مترهای پایانی فوق اعلاده هستند . "
تیم پلگرینی به جز باپتیستا و خواکین ، تمام قوای خود را در اختیار دارد . پلگرینی در ادامه گفت :" ماه مشکلی در پیش است و باید حواسمان جمع باشد و هدف خود را حفظ کنیم ."
لورن بلان: واران باید بیشتر برای رئال بازی کند
این مدافع 18 ساله در تابستان گذشته با انتقالی 10 میلیون یورویی از لانس به رئال پیوست و تاکنون 7 بار در
سایت گل- لورن بلان، سرمربی تیم ملی فرانسه، اعلام کرد به دقت شرایط رافائل واران در تیم رئال مادرید را زیر نظر دارد و معتقد است برای این بازیکن جوان به بازیکن بهتری تبدیل شود، باید در ترکیب اصلی کهکشانی ها به میدان برود.
این مدافع 18 ساله در تابستان گذشته با انتقالی 10 میلیون یورویی از لانس به رئال پیوست و تاکنون 7 بار در لالیگا برای تیم مادریدی به میدان رفت.
بلان در گفتگو با خبرنگاران گفت:" او یکی از بااستعدادترین بازیکنان زیر 21 سال فرانسه است. ما زیاد در مورد او صحبت کردیم زیرا او جوان ترین بازیکن تیم است و برای رئال بازی می کند.
من تنها امیدوارم او زمان بیشتری برای بازی کردن پیدا کند تا پیشرفت کند و به بازیکن بهتری تبدیل شود. این فوق العاده است که او در کنار بازیکنان بزرگی تمرین می کند و فرصت حضور در چمپیونزلیگ را پیدا کرده است.
اما مهمترین مسئله برای بازیکنی در سن او این است که به طور ثابت بازی کند."