-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بیشترین آمار از دست دادن توپ در اختیار ووچینیچ
بسیاری از طرفداران باشگاه یوونتوس خرید میرکو ووچینیچ را یکی از بهترین نقل و انتقالات باشگاه تورینی در تابستان گذشته می دانند اما او بیشترین آمار از دست دادن توپ در اروپا را در اختیار دارد.
بدون شک کیفیت و حضور موثر میرکو در دیدارهای یوونتوس بر هیچ هواداری پوشیده نیست اما در 27 دیداری که وی با پیراهن یووه به میدان رفته 98 بار توپ را از دست داده که از این لحاظ در اروپا رتبه ی اول را در اختیار دارد.
گفتنی است میرکو ووچینیچ در 29 دیداری که در کلیه ی رقابت ها با پیراهن یوونتوس به میدان رفته موفق به زدن 7 گل شده و یک مرتبه نیز از زمین بازی اخراج شده است.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یک خداحافظی متفاوت !
او جزیی از تاریخ و ستاره های یوونتوس است که در میان مهره هایی که به این تیم پیوستند همیشه ماندگار است. مهاجمی فرانسوی که حالا ریاست یوفا را نیز به عهده دارد در استانه رسیدن به ماه پایانی حضور الکس در یووه به این خداحافظی به عنوان خداحافظی ای متفاوت اشاره کرد.
" خدحافظی متفاوت با پیراهن یووه توسط دل پیرو، در این باره و در خصوص خداحافظی همیشه همه چیز به روابط باشگاه و بازیکن بستگی دارد. من انچه که مجموعه یووه فکر می کند را نمی شناسم و همین طور ان چیزی که بازیکن به ان فکر می کند، شرایط متفاوتی نسبت به انچه که دیده بودم هست، من داخل این مسئله نیستم و نمی توانم قضاوتی داشته باشم. اما این خداحافظی با خداحافظی من متفاوت است. "
-
پلاتيني: نظري در مورد دلپيرو ندارم
رئيس يوفا که سالها پيش بازيکن يوونتوس بوده از اظهار نظر در مورد شرايط کنوني دلپيرو خودداري کرد.
--------------------------------------------------------------------------------
به نقل از آنسا، قرارداد الساندرو دلپیرو در پایان فصل جاری با یوونتوس به پایان میرسد. اکتبر گذشته بود که سران باشگاه اعلام کردند قرارداد او تمدید نخواهد شد و پسر طلایی تورین پس از 19 سال مجبور است بیانکونری را ترک کند.
عملکرد او در تیم و اعلام تلویحی دلپیرو به ترک تورین نشان از آن دارد که باشگاه در پایان دادن به همکاری با او راه درستی را در پیش گرفته است.
میشل پلاتینی، رئیس کنونی یوفا و بازیکن پیشین یوونتوس که 3 بار برنده جایزه بهترین بازیکن اروپا شده است از اظهار نظر در مورد الکس دلپیرو در شرایط کنونی خودداری کرد.
وی در این مورد گفت: همه چیز بسته به روابط باشگاه و بازیکن دارد. نمیدانم باشگاه یوونتوس و دلپیرو اکنون به چه چیزهایی فکر میکنند. این اتفاقها چیزهایی غیر از تجربیات من در دوران فوتبالم است. به همین دلیل نمیتوانم نظری بدهم، نمیتوانم در این مورد قضاوت و موضعگیری کنم.
-
يوونتوس- رم: آخرين دوئل اسطوره ها
اين ديدار احتمالا آخرين رويارويي دل پيرو و توتي، دو ستاره اسطوره اي فوتبال ايتاليا خواهد بود.
** ترکيب احتمالي
*يوونتوس
بوفون
کيه ليني, بارزالي, بونوچي, ليششتاينر
مارکيسيو, پيرلو, ويدال
ووچينيچ, کواليارلا, په په
*رم
استکلنبرگ
آنخل, ده روسي, کيائر, روسي
مارکينيو, گاگو, پيانيچ
توتي
لاملا, اوسوالدو
آنتونيو کونته براي اين ديدار همه بازيکنانش را در اختيار دارد و هيچ يک از بازيکنان يووه به دليل مصدوميت يا محروميت در اين ديدار غايب نيست.
مهمترين دغدغه کونته براي اين ديدار، انتخاب ترکيب 3-5-2 يا 4-3-3 است که با توجه به سبک بازي رم، استفاده از آرايش دوم محتمل تر به نظر مي رسد. با توجه به بازي هاي خوب بونوچي در ديدارهاي اخير يووه، احتمالا جورجيو کيه ليني در اين ديدار در سمت چپ خط دفاعي به کار گرفته مي شود.
احتمالا فابيو کواليارلا در نوک خط حمله يووه قرار خواهد گرفت؛ هرچند احتمال حضور الساندرو ماتري و مارکو بوريه لو نيز در اين پست وجود دارد. دل پيرو که در پايان فصل يوونتوس را ترک خواهد کرد، احتمالا در اين ديدار براي آخرين بار با توتي روبرو خواهد شد.
در سمت مقابل، لوئيس انريکه در چند روز اخير روي استفاده از دانيله ده روسي در مرکز خط دفاعي کار کرده؛ تاکتيکي که در ابتداي فصل و با مصدوميت ميکلاس بورديسو و ژوان از آن استفاده کرده بود؛ به اين ترتيب گاگو به عنوان هافبک دفاعي به ميدان خواهد رفت.
پابلو دانيل اوسوالدو که در هفته هاي اخير از آمادگي بالايي برخوردار بوده، مطمئنا در ترکيب اصلي به ميدان خواهد رفت و لاملا يا بوريني نيز روج او در خط حمله خواهند بود. توتي نيز مانند هميشه پشت سر دو مهاجم به کار گرفته خواهد شد.
*** آيا مي دانستيد؟
- يوونتوس در رقابت هاي اين فصل سري آ شکست نخورده و با دريافت تنها 18 گل، بهترين خط دفاعي رقابت ها را در اختيار دارد. توريني ها در 6 ديدار اخير تنها يک گل دريافت کردند.
- شاگردان کونته بيشترين تعداد تساوي هاي اين فصل را داشتند (14 بار)
- دل پيرو در طول دوران حرفه اش 10 گل به رم زده و تنها سيه نا گل هاي بيشتري از الکس دريافت کرده است.
- رم در 13 ديدار اخيرش مقابل يوونتوس تنها يک پيروزي به دست آورده است.
- اوسوالدو در 5 ديدار اخير، 4 گل براي رم به ثمر رسانده و در مجموع 23 ديدار اين فصل، 11 بار براي جالوروسي گلزني کرده است.
- شاگردان لوئيس انريکه در 7 ديدار اخيرشان در سري آ ، تنها يک پيروزي به دست آوردند (1-0 مقابل پالرمو)
-
کونته: براي انريکه احترام زيادي قائلم
آنتونيو کونته به خوبي مي داند که اين بازي يک مصاف سرنوشت ساز و مهم است، ديداري که مي تواند روحيه جنگندگي را ميان بينکونري حفظ کند و در ادامه راه را بيش از گذشته براي رسيدن به يک جام زيبا و پرارزش هموار کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به گزارش يوونتوس دات آي آر انتونيو کونته، مربي يووه کنفرانس مطبوعاتي پيش از ديدار مقابل رم را خنده و تاکيد به اين نکته که خوشحال است ابتدا او سخنراني را شروع مي کند، اغاز کرد و گفت هيچ هراسي از حريف ندارند و همچون بازي هاي گذشته به سه امتياز آن مي نگرند.
کونته گفت:"خيلي شفاف مي خواهم بگويم که من اينجا هستم تا از بازي يووه و رم صحبت کنم. يک بازي بسيار مهم و تعيين کننده است که مي تواند به ادامه روياي ما ختم شود. اين بازي بسيار بسيار مهم است. ما هميشه يووه خواهيم بود، يووه، اينتر و ميلان هميشه براي برنده شدن بازي مي کنند. حالا شش هفته پاياني و با هر امکاني پيش روي ماست و هر اتفاقي مي تواند روي دهد اما ما به ادامه روياهاي زيباي مان فکر مي کنيم، مي خواهيم همچنان غرور را حفظ کنيم و حالا زماني رسيده که مي توانيم همه کار کنيم. "
او درمورد آينده اش هم صحبت کردو گفت :" در روزنامه هاي امروز مطالبي را خواندم که من از آن کمتر صحبت کرده ام. هنوز پايان فصل نشده و من هيچ تماسي را نداشتم، اگر تماسي داشته باشم مطمئنا برمي دارم و خوشحال مي شوم که بدانم او چه کسي است و به سوال انها پاسخ خواهم داد. "
اما کسب اسکودتو يک جنگ رواني است: " کسي پيروز مي شود که بيشتر دقت کند. تمرکز داشته باشد. من براي لوئيس انريکه احترام زيادي قائلم که هميشه حمايت و تشويق هواداران و رم را همراهش داشته، او ايده هاي تازه اي را در سيستم سه چنگکي ايتاليا ارائه کرده. به هر حال همانند انچه که هميشه مي گويم هميشه پيروزي بهتر است حتي زير فشار و زير نظر بودن. اگر پيروز شويم از پسرانم تشکر مي کنم که اين سال استثنايي را رقم زدند. "
کونته به حادثه تلخ هفته گذشته نيز اشاره کردو گفت:" صحنه را ديدم و بسيار ناراحت شدم. اين بسيار دردناک بود، ما در کنار خانواده پيرماريو هستيم، واقعا تصاوير ناراحت کننده بود و بسيار خوب که چنين تاييدي را از سوي همه دريافت کرد و همه گفتند که او چه پسر بزرگي بوده. "
اما مصدومين ؛ ديگر موضوعي بود که کنته به آن پرداخت: " کواليارلا کمي اسيب ديده و بايد شرايط او را بررسي کنيم، هنوز از اينکه او بتواند صد در صد در ترکيب قرار گيرد مطمئن نيستيم. براي انتخاب او فردا تصميم مي گيرم. "
آينده دل پيروهم از جمله نکاتي بود که کونته درمورد آن صحبت کرد:" من مصاحبه او را نخواندم و فقط عکس اين مصاحبه را روي جلد اين مجله ديدم که مانند هميشه زيبا بود. بايد اعتراف کنم که من يک مرد بسيار قوي را ديدم در اين جلد ديدم. دل پيرو هم مانند همه به ديدارهاي اينده و بازي فينال کوپا فکر مي کند و اينکه با يک جام به خانه برگردد. بازي برابر رم حال و آينده اي براي دل پيروست. "
-
يووه با شکست مقتدرانه رم راه صعود را هموار کرد
يوونتوس گامي بلند به سوي قهرماني سري آ برداشت. آنها چهار بر صفر رم دهنفره را در هم کوبيدند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]يوونتوس که از خبر توقف خانگي ميلان مقابل بولونيا خوشحال بود بازي را با حملات فراوان آغاز کرد و آرتورو ويدال در همان دقايق ابتدايي دو گل زد.
ويدال گل اول را با شوت سرضرب با پاي چپ روي سانتر پائولو دچليه به زيبايي در دقيقه 4 به ثمر رساند. ميرکو ووچينيچ در باز شدن دفاع رم نقش داشت.
يوونتوس در دقيقه 8 هم به گل رسيد و باز هم ويدال گل را زد و باز هم ووچينيچ در آن تاثيرگذار بود.
فابيو کواليارلا دانيله دروسي را از پيش رو برداشت و در نهايت توپ به ووچينيچ رسيد. او به پيش تاخت و توپ را به ويدال سپرد و اين بازيکن سابق لورکوزن بدون تعلل با پاي راست از گوشه محوطه جريمه گل دوم را به ثمر رساند.
رم به حمله پرداخت تا گلهاي خورده را جبران کند ولي در دفاع بسيار ضعيف بود و تعجبي نداشت که در دقيقه 29 گل سوم را هم بخورد. مارکينيو توپ را از دست داد و در نهايت توپ به ووچينيچ رسيد. اين بازيکن سابق رم پاسي عالي با بيرون پا به کلوديو مارکيزيو داد و مارتن استکلنبرگ پس از اين که بازيکن يووه از او گذشت او را سرنگون کرد.
داور با تصميمي سختگيرانه استکلنبرگ را با کارت قرمز مستقيم اخراج کرد و جيانلوکا کورچي، دروازهبان دوم رم که به جاي فابيو بوريني به ميدان رفته بود هرچند پنالتي آندرهآ پيرلو را مهار کرد، اما در برگشت خود پيرلو توپ را به گل تبديل کرد.
سرنوشت بازي در همان دقيقه 30 عملا مشخص شد و تنها پرسش اين بود که يووه چند گل خواهد زد.
گل چهارم يووه در نيمه دوم به ثمر رسيد. ووچينيچ باز هم با پاسي خيرهکننده توپ را به مارکيزيو سپرد و او هم آن را به گوشه راست دروازه زد. اين گل در دقيقه 53 به ثمر رسيد.
به اين ترتيب يوونتوس در صدر جدول قرار گرفت. آنها به لطف برتري در ديدارهاي رودررو با ميلان ميتوانند با بردن چهار ديدار از پنج بازي باقيماندهشان به قهرماني سري آ برسند.
رم هم در رده ششم ماند. آنها اکنون پنج امتياز با لاتزيو، تيم سوم جدول فاصله دارند.
-
انريکه: به يووه تبريک ميگويم
سرمربي اسپانيايي جالوروسي پس از باخت 4 بر صفر تيمش به يوونتوس تبريک گفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از اسکاي اسپورت ايتاليا، رم در ديداري خارج از خانه به زمين يوونتوس رفته بود که در پايان با نتيجه 4 بر صفر شکست خورد.
لوئيز انريکه در اين مورد گفت: پس از گذشت تنها 8 دقيقه ما 2 بر صفر عقب افتاده بوديم. آنها 2 فرصت گلزني داشتند که هر دو را به گل تبديل کردند. يوونتوس در اين فصل فوقالعاده بوده و اين بازي نيز در سطح بسيار بالايي برگزار شد. زماني که آنها 3 بر صفر جلو افتاده و دروازهبان ما نيز اخراج شد، براي ما همه چيز تمام شده بود. تفاوت زيادي بين رم و يووه در اين ديدار وجود داشت و من بايد به صدرنشين ليگ ايتاليا براي اين پيروزي تبريک بگويم.
انريکه در اين ديدار فرانچسکو توتي و اريک لاملا، دو بازيکن بسيار خوب جالوروسي را روي نيمکت قرار داده بود.
انريکه در اين مورد نيز گفت: نميخواستم ريسک کنم. فراموش نکنيد که توتي طي ديدار ما برابر يووه در کوپا ايتاليا در اين ورزشگاه به ميدان رفته بود که در نهايت ما آن بازي را 3 بر صفر باختيم. خيلي ساده است که پس از بازيها در مورد تصميمهاي مربيان قضاوت شود. يوونتوس از کيفيت بالايي برخوردار بوده و از نظر رواني نيز در موقعيت بسيار خوبي قرار گرفته است. دوست داشتم در اين بازي توتي را روي نيمکت قرار دهم تا در ديدارهاي آينده بتوانم از او در دقيقههاي بيشتري به او بازي دهم.
-
پيشنهاد 25 ميليون پوندي يووه براي فان پرسي
مدير برنامههاي مهاجم هلندي آرسنال از جدي شدن رايزنيها با يوونتوس ايتاليا خبر داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از ديلي ميرر، پس از انتشار پيرامون حضور احتمالي روبين فان پرسي به «بانوي پير» (يوونتوس)، فان رون مدير برنامه اين بازيکن گفت: يوونتوس از چندي قبل براي جذب روبين تلاش مي کند و اکنون با ارائه پيشنهاد مالي، به فاز جدي مذاکرات ورود کرده است.
اين مقام که به همراه همکارانش مسئوليت امور نقل و انتقال اين ستاره را برعهده دارد، افزود: براساس آنچه مديران يووه عنوان کردند، تيم ايتاليايي حاضر است براي تحقق انتقال روبين، رقمي بالغ بر 25 ميليون پوند هزينه کند.
فان پرسي که روز گذشته از سوي انجمن ورزشي نويسان انگليس به عنوان مرد سال فوتبال انگليس برگزيده شد، اکنون با پيشنهاد تمديد قرارداد با تيم لندني به مدت 4 فصل مواجه است.
به اعتقاد اين مقام ، مديران «توپچيها» اميدوارند گلزن تيم ملي هلند را با امضا قراردادي جديد و با پرداخت ساليانه 5 ميليون پوند دستمزد خالص، حفظ کنند.
-
کونته: هدفاصلي پايان فصل بدون شکستاست
سرمربي تيم فوتبال يوونتوس بعد از قهرماني اين تيم در رقابت هاي سري آ ايتاليا گفت: هدف اصلي ما به پايان رساندن فصل بدون شکست است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] آنتونيو کونته گفت: قهرماني در ليگ دستاورد زيبايي است اما اميدواريم تيم ما اکنون بتواند فصل را بدون شکست به پايان برساند.
اين مربي 42 ساله، يکشنبه شب توانست تيمش را با پيروزي 2 بر صفر مقابل کالياري به بيست و هشتمين عنوان رسمي قهرماني سري ''آ'' برساند.
کونته ضمن تبريک به بازيکنان و هواداران يوونتوس افزود: فقط مقابل ''لچه'' بدشانسي آورديم ولي حتي بعد از آن هم هنوز به فکر قهرماني بوديم. ما اکنون بعد از 37 بازي بدون شکست، قهرمان ايتاليا هستيم. مي خواهيم تا پايان فصل شکست نخوريم تا ناممان در تاريخ ثبت شود.
يوونتوس در حالي جشن قهرماني گرفت که حريف نزديک آن يعني آ.ث ميلان با نتيجه 4 بر 2 از اينترميلان شکست خورد.
کونته در پايان مصاحبه خود با تبريک به ميلاني ها هم خاطر نشان کرد: بايد از ميلان قدرداني ويژه کرد. ما براي اينکه قهرمان شويم تيم بزرگي را از سر راه برداشتيم.
يوونتوس در آخرين بازي خود در اين فصل بايد هفته آينده به مصاف آتالانتا برود.
-
ماروتا: يووه براي قهرماني مديون سرمربي است
مدير ورزشي باشگاه فوتبال يوونتوس کسب قهرماني اين تيم در مسابقات سري آ ايتاليا را مديون سرمربي تيم دانست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] جوزپه ماروتا در اظهارات خود به جاي اشاره به بيست و هشتمين قهرماني رسمي يوونتوس، به 30 عنوان قهرماني اشاره کرد و گفت: تا جايي که من مي دانم اين سي امين قهرماني ما است که پاداش تلاش تمامي اعضاي باشگاه به خصوص ''آنتونيو کونته'' سرمربي تيم است.
يوونتوس بعد از افشاي رسوايي تباني در مسابقات فصل هاي 2005 و 2006، از عناوين قهرماني خود در اين دو فصل محروم شد.
ماروتا افزود: اين قهرماني متعلق به همه و بيش از ديگران کونته است چون از زمان ورود به تيم از سال گذشته، موجب پيشرفت آن شد. بازيکنان هم پاسخ تلاش هاي او را دادند.
يوونتوس يکشنبه شب بعد از شکست 2 بر 0 کالياري و همزمان با شکست 4 بر 2 آث ميلان مقابل اينترميلان، عنوان قهرماني رقابت هاي سري آ ايتاليا را به دست آورد.
اين تيم هفته آينده آخرين بازي خود در فصل جاري رقابت هاي سري آ را برابر آتالانتا برگزار خواهد کرد و بعد از آن در فينال جام حذفي ايتاليا که يک هفته بعد برگزار مي شود، به مصاف ناپولي خواهد رفت.